Sonerii video cu care poți vedea pe telefon cine sună la ușă

Cunoști acel moment când sună cineva la ușa, trebuie să te oprești din ceea ce faci, să mergi până la intrare, apoi încerci să urmărești pe vizor și tot nu reușești să îți dai seama cine este... Cu toții ne am confruntat cu situația și ușor stingheriți, ne am chinuit puțin să observăm despre ce este vorba, cine este și cu ce putem ajuta.

O sonerie electrică este siguranță varianta perfectă pentru a trece peste aceste momente, de cele mai multe ori neplăcute. Ușor de fixat și cu un bun sistem pentru a fi conectată la un device mobil, aceasta oferă o bună posibilitate de a vizualiza persoană ce sună și chiar de a vorbi cu persoana respectivă.

Putând fi achiziționată la un preț mai mult decât accesibil, soneria este un element de siguranță perfect, înregistrând poze in momentul in care cineva sună și nu răspunzi, putând înregistra in medie peste 120 de poze. Dacă cineva plănuiește să intre in lipsa ta va fi fotografiat iar mai departe decizi ceea ce este de făcut. Asigură-ți locuința si beneficiază in același timp de posibilitatea de a discuta cu vizitatorii înainte să le deschizi!

Sonerii video pentru o casă inteligentă

1. VSTARCAM C95-TZ BEST CHOICE

Soneria video VSTARCAM C95-TZ îți propune un design perfect pentru a știi exact unde se află. Cu o îmbinare de verde cu alb, aceasta prin partea sa inferioară indică exact locul unde trebuie să suni pentru a ți se deschide.

Ușor de instalat pe device ul mobil, aceasta stabilește o conexiune exactă între ușă și telefon, având un unghi de acoperire de 170 grade. Poți comunica în real time cu cel ce dorește să te viziteze prin difuzorul si microfonul incorporate în sonerie, așadar profită de siguranță.

Video VSTARCAM C95-TZ
Opțiuni cheie
 • Senzor imagine: 1/4 inch cu scanare liniară CMOS
 • Slot card: Micro SD (până la 128 GB)
 • Temperatură de funcționare de la -10 până la +50 grade Celsius
 • Consum: max. 1W
 • Conectare simultană: Suportă până la 4 utilizatori in același timp

2. VSTARCAM D2 LA BUGET

Soneria VSTARCAM D2 este perfectă pentru casa ta, fiind ușor de montat și conectat la telefonul mobil prin Wifi, aceasta beneficiază de funcționare pe baterie ce se găsește în comerț, ne fiind necesar să o conectezi la o sursă de alimentare prin curent electric.

Așadar, tot ce trebuie sa faci este să o achiziționezi, o pui în funcțiune la o baterie normală iar apoi o conectezi la telefonul mobil prin Wifi pentru a urmări live cine te apelează. Raportul calitate preț este perfect, un așa design va fi accesoriul perfect pentru ușa ta.

Video VSTARCAM D2
Opțiuni cheie
 • Mod noapte: 1 LED
 • Aplicație compatibilă: Eye4
 • Dimensiune: 99 x 59 x 31 mm
 • Distanță transmisie: 30 m
 • Timp răspuns: 1-2 secunde

3. VD-L1 PREMIUM

Un produs ideal pentru casă și locurile cu spații mari, soneria poate oferi o conexiune prin WiFi de până la 300 de metri, fiind perfectă mai ales pentru gospodăriile cu suprafață întinsă. Practică și ideală pentru oricine, se poate utiliza prin conexiunea Wifi și se poate observa o video-ul în timp real. Siguranța trebuie să fie lângă tine și să beneficiezi de ea în permanență, de asemenea bunurile ce îți sunt dragi si animalele de companie, alegere soneria smart VD-L1 pentru a-ți știi casa si lucrurile în permanență protecție.

Opțiuni cheie
 • Alimentare: 2x Baterii 18650 (4000 mAh)
 • Grad de protecție: IP 65
 • Rază de funcționare: 300 metri fără întreruperi
 • Unghi de vizualizare: 166
 • Vizualizare in timp real

4. Sonerie video pentru usa Smanos DB-20

Pentru siguranță este necesar să vizualizezi în timp real persoana ce dorește să intre în locuință. Cu un sistem de ultimă generație soneria video pentru ușă Smanos DB-20 este auxiliarul perfect pentru ușa ta, cu o tehnologie prin care puteți observa și discuta direct de pe telefonul mobil, soneria propune salvarea pozelor și înregistrărilor video direct in Cloud-ul telefonului. Le poți vizualiza oricând dorești si așadar poți să verifici și daca cineva te-a căutat în momentul în care nu ai fost acasă.

Opțiuni cheie
 • Carcasă de protecție
 • Aplicație: Smanos Home
 • Compatibilitate: Android/IOS
 • IR automat
 • Unghi de vizualizare: 170° orizontal, 90° vertical

Alegerea unei sonerii video pentru casa ta

Tip de alimentare

Soneria electrică funcționează pe baterii și asta o face ușor de stabilizat în locul in care dorim sa o fixăm. Bateriile sunt normale și se găsesc in comerț, fiind accesibile ca preț și de durată. Există însă si variante pentru a o conecta la curentul electric însă asigurați-vă că există sursă.

Raza de acțiune

Aplicația pentru telefonul mobil este vitală in utilizarea soneriei smart, este componentă ce te ajută sa discuți și să observi video persoana de la ușă. În medie conexiunea aplicație - sonerie se realizează perfect pe o distanță de 30 de metri, există însă sonerii ce permit și distanțe mai mari de conectare.

Funcții de comunicare

Majoritatea soneriilor smart vin și cu o aplicație secundară produsă de colaboratori. Această aplicație îți oferă posibilitatea să o instalezi pe telefonul mobil și să vizualizezi în mod real atunci când cineva folosește soneria. Se recomandă a se folosi aplicația recomandată de producător.

Memorie internă

O sonerie electrică beneficiază în cele mai multe cazuri de memorie internă, aceasta este utilizată pentru a stabiliza cadre la intervale de timp. Memoria internă este măsurata in poze, iar soneriile pot avea de la 100 până la 200 de poze capacitatea de stocare.

5. Sonerie video inteligenta, detectare miscare

Vizualizează si decide, ia decizia dacă persoana ce te caută e sau nu cunoscută, soneria video inteligentă te ajută să faci acest lucru. Cu tehnologie de ultimă oră, aceasta te ajută să urmărești din casă în timp real pe telefonul mobil și să discuți cu cel din fața ușii. Fie că este noapte, soneria video îți surprinde imagini cu ajutorul senzorului infraroșu pe care îl are în dotare, astfel nu îți face griji pentru momentul zilei în care te afli. Va înregistra și fotografia tot ceea ce se află în jur.

Opțiuni cheie
 • Suport card SD
 • Detectare mișcare
 • Conectare prin Wi-fi
 • Unghi 170 grade
 • Senzor infraroșu

6. Interfon apelare telefon Wifi ORNO OR-VID-IP-1045

Soneria smart este o reală necesitate actuală pentru casa ta, ușor de montat și utilizat, aceasta se folosește la intrarea în locuință, fiind opțiunea perfectă pentru a verifica în timp real cine te caută.

De ultimă generație, interfonul Wifi ORNO OR-VID-IP-1045 se conectează la telefonul mobil pentru discuta în mod direct cu cel ce a sosit și a valida faptul că este o persoană cunoscută pe care o așteptați. Suficient de practic interfonul se găsește la un preț accesibil si poate fi achiziționat instant.

Opțiuni cheie
 • Cameră pentru montare exterioara
 • Protecție inclusă
 • IR cu LED-uri de iluminat pentru a putea viziona noaptea
 • Posibilitate de prelungire pentru o sonerie de ușă
 • Interfață: 10/100 Mbit

7. Sonerie fara fir cu video camera Powpro B10

Soneria fără fir vine incorporată cu o video cameră. Powpro B10 este parte din securitatea locuinței și nu trebuie să îți lipsească din fața casei sau la ușa apartamentului, dotată cu cameră ce acoperă un unghi de 170 de grade, aceasta beneficiază de posibilitatea de a o folosi alături de aplicația de mobile găsită in App Store sau Magazin Play. Casa ta și bunurile trebuie protejate, așadar verifică pozele salvate în memoria internă pe telefonul mobil, doar așa vei știi daca cineva te-a căutat atunci când te afli la serviciu.

Opțiuni cheie
 • Timp de dormit: 15S, 30S, 60S reglabil
 • Anulare PIR: suport
 • Rază de acțiune: 5 metri
 • Umiditatea de funcționare ≤ 80% RH
 • Tip alimentare: baterie

8. Sonerie smart wireless cu monitorizare video Geeklink - L-6

O instalare ușoară este ceea ce ne dorim cu toții de la un device, cu un sistem perfect incorporat microfon- cameră video, soneria smart te ajută să observi exact cine dorește să te viziteze. Cu senzor de mișcare aceasta focalizează vizitatorii în poze și te ajută să identifici dacă cineva a încercat să intre sau a verificat dacă ești acasă.

Practică și de recomandat pentru oricine, soneria smart este elementul perfect pentru casă și cele din jurul acesteia, având o memorie internă, pozele se pot salva în număr mare în doar 4 secunde.

Opțiuni cheie
 • Unghi vizualizare: 170 grade
 • Rețea: WiFi 802.11 b/g/n
 • Senzor mișcare PIR
 • Control prin aplicație
 • Monitorizare nocturnă cu IR

La ce trebuie să fiu atent/ă când aleg o sonerie smart?

Pot vedea pe telefon cine sună la ușă?

Confortul și siguranța sunt ceea ce ne dorim în permanența pentru propria locuință. O sonerie inteligentă beneficiază de o serie de caracteristici perfecte, spre exemplu aplicația de mobile pe care o poți instala și poți observa video în real time cine se află la ușa ta, de asemenea puteți vorbi cu ajutorul microfonului.

Dacă e întuneric pot vedea cine e la ușă?

O sonerie smart este perfectă pentru casa ta, hoții nu vor putea încerca să verifice dacă este cineva acasă și să treacă neobservați, având o memorie de minimum 100 de poze în cazul în care nu răspunzi, soneria este funcțională prin video sau foto și în timpul nopții.

Pot comunica cu musafirul fără să ma deplasez până la ușă?

Cu ajutorul unei sonerii smart nu doar că îmi este transmis în mod real atunci când cineva sună pe aceasta pe telefonul mobil la o distanță considerabilă sau dacă nu sunt acasă realizează cadre foto, dar pot și discuta prin intermediul difuzorului/ microfonului cu persoana respectivă.

E o sonerie smart rezistentă la ploaie și ninsoare?

O sonerie smart este perfectă pentru apartamente si case, având o arie de acoperire de aproximativ 30 de metri sau chiar mai mult. Aceasta se poate fixa și în locuri umede sau ploioase, fiind perfectă pentru siguranța familiei. Se fixează foarte simplu și alături de aplicația instalată pe mobil va fi modul de siguranța inedit.

Pe ce fel de suprafață poate fi montată o sonerie video?

O sonerie video este perfectă pentru orice familie, indiferent că lucrezi de acasă sau ești gătești in acest timp, ea se poate monta foarte simplu și ușor pe peretele adiacent ușii sau chiar deasupra acesteia. Ușoară de montat, se va dovedi extrem de practică.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe