Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon

Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Sonerii video cu care poți vedea pe telefon cine sună la ușă

Cunoști acel moment când sună cineva la ușa, trebuie să te oprești din ceea ce faci, să mergi până la intrare, apoi încerci să urmărești pe vizor și tot nu reușești să îți dai seama cine este... Cu toții ne am confruntat cu situația și ușor stingheriți, ne am chinuit puțin să observăm despre ce este vorba, cine este și cu ce putem ajuta.

O sonerie electrică este siguranță varianta perfectă pentru a trece peste aceste momente, de cele mai multe ori neplăcute. Ușor de fixat și cu un bun sistem pentru a fi conectată la un device mobil, aceasta oferă o bună posibilitate de a vizualiza persoană ce sună și chiar de a vorbi cu persoana respectivă.

Putând fi achiziționată la un preț mai mult decât accesibil, soneria este un element de siguranță perfect, înregistrând poze in momentul in care cineva sună și nu răspunzi, putând înregistra in medie peste 120 de poze. Dacă cineva plănuiește să intre in lipsa ta va fi fotografiat iar mai departe decizi ceea ce este de făcut. Asigură-ți locuința si beneficiază in același timp de posibilitatea de a discuta cu vizitatorii înainte să le deschizi!

Sonerii video pentru o casă inteligentă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

VSTARCAM C95-TZ

 • Senzor imagine: 1/4 inch cu scanare liniară CMOS
 • Slot card: Micro SD (până la 128 GB)
 • Temperatură de funcționare de la -10 până la +50 grade Celsius
 • Consum: max. 1W
 • Conectare simultană: Suportă până la 4 utilizatori in același timp
Verifică prețul

Soneria video VSTARCAM C95-TZ îți propune un design perfect pentru a știi exact unde se află. Cu o îmbinare de verde cu alb, aceasta prin partea sa inferioară indică exact locul unde trebuie să suni pentru a ți se deschide. Ușor de instalat pe device ul mobil, aceasta stabilește o conexiune exactă între ușă și telefon, având un unghi de acoperire de 170 grade. Poți comunica în real time cu cel ce dorește să te viziteze prin difuzorul si microfonul incorporate în sonerie, așadar profită de siguranță.

la buget

Sonerie video wireless Chuango WDB-80, 1 MP, 868/915 MHz

 • Durată lungă de funcționare
 • Dotat cu senzor CMOS
 • Rezoluție video înaltă
 • Câmp vizual de 80°
 • Dotat cu Wi-Fi
Verifică prețul

Soneria video wireless de la Chuango este perfectă pentru monitorizarea musafirilor tăi. Funcționează pe bază de baterii care au o autonomie cuprinsă între 10 și 12 luni. Această sonerie este compatibilă cu aplicația ”Smart WiFi Doorbell”, disponibilă atât pe iOS, dar și pe Android Apps, și cu ajutorul acesteia îi vei putea vizualiza clar pe cei ce te vizitează, iar cu ajutorul microfonului, vei putea chiar să comunici cu ei. Este foarte accesibilă ca preț și este soluția modernă prin care nu vei pierde informații despre ce se întâmpla la tine acasă, în lipsa ta.

Premium

* Prezentare video mai jos

Sonerie inteligenta cu camera HeimVision HMB1, Wireless, 1080P HD, Motion Detection, Convorbire bidirectionala, unghi larg, Control aplicatie

 • Posedă funcții complexe
 • Ușor de instalat
 • Bazată pe tehnologie înalt modernă
 • Conectare directă cu smartphone-ul personal
 • Înaltă calitate a imaginii
Verifică prețul

HeimVision HMB1 este o sonerie smart ce permite detectarea de mișcare, are funcție de interfon și se conectează prin WiFi direct pe smartphone. Acest model stochează local sau în cloud înregistrările și este rezistent la intemperii IP65. Este ideal pentru securitatea locuinței în special datorită funcției de detectare a mișcării care trimite automat o alertă pe smartphone utilizatorului atunci când acesta nu este acasă. De asemenea, include 2 acumulatori reincarcabili cu capacitate totală de 9600 mAh, care oferă o autonomie de până la 6 luni stand-by pentru fiecare încărcare.

Videointerfon pentru familie Scuti Orno OR-VID-VP-1073/B Color Monitor Ultra Plat LCD 7 inch Negru Gri or-vid-vp-1073/b

 • Monitor LCD ultra plat
 • Butoane iluminate
 • Permite control automat al porților
 • Tastatură numerică
 • Iluminare LED nocturnă
Verifică prețul

Securitatea locuinței este indispensabilă în contextul actual, precum devine un subiect cât mai vulnerabil. Din aceste considerente videointerfonul Scuti Orno este soluția perfectă și necesară în protecția bunurilor din locuință cât și a persoanelor care locuiesc în ea. Dotat cu un monitor cu panou tactil și tastatură numerică, asigură accesul în încăpere doar persoanelor autorizate și conferă un plus de siguranță casei tale. Interfonul permite controlul automat al porții exclusiv de către stăpâni.

Sonerie wireless video inteligenta WiFi compatibila Tuya Smart Life Google Assistant si Alexa SDB-HH-M1

 • Conexiune la internet;
 • Cameră integrată;
 • Poate înregistra și stoca totul pe un card;
 • Microfon integrat;
 • 6 leduri cu infraroșu.
Verifică prețul

Dacă dorești să ai o monitorizare clară și precisă a vizitatorilor, această sonerie wireless este ceea ce cauți. Soneria se conectează la internet și chiar dacă nu sunteți acasă puteți vedea și puteți comunica chiar cu persoanele care sună la ușa dumneavoastră. În acest sens, soneria dispune de o cameră video cu rezoluție de 2 MP și de un microfon bidirecțional. Temperatura de funcționare este cuprinsă de intervalul -10 și 45 grade Celsius. Unghiul de cuprindere al camerei este de 166 de grade și modul de funcționare este pe bază de baterii.

Sonerie exterior NEO LITE Smart, Wi-Fi

 • WiFi
 • Ușor de folosit
 • Facil de instalat
 • Design modern
 • Tehnologie Smart
Verifică prețul

Soneria video inteligentă WiFi cu consum redus de energie are 2,0 megapixeli, unghi de vizualizare lat de 166 °, suport pentru detectarea mișcării PIR și mesaje de notificare pe dispozitive mobile. De asemenea prezintă suport conexiune Wi-Fi 2.4G și interfon bidirecțional de înaltă calitate cu anularea zgomotului. Suportul card micro SD este de până la 64 GB. Rezistență 6-8 luni (apel video în 15 secunde, de 15 ori pe zi). Detectarea mișcării: senzor PIR, sensibilitate ridicată (2 secunde) / mediu (până la 5 secunde) / scăzută (până la 10 secunde).

Touch-ul wireless Homeflow D-3001 cu funcții de supraveghere video telefonică și control de la distanță este o soluție excelentă pentru monitorizarea vizitatorilor. Chiar dacă nu ești acasă, poți vedea vizitatori bătând la ușă și comunica cu ei! Funcții: detectare mișcare, notificare telefon/tabletă, monitorizare în timp real, comunicare bidirecțională. Detalii tehnice: unghi de direcție: 140° cu vedere nocturnă, baterie de 6000mAh Slot pentru card ( maxim 128 GB), frecvență Fi 2,4 GHz și sistem de operare compatibil cu aplicație Android/iOS: Homeflow.  

La ce trebuie să fiu atent/ă când aleg o sonerie smart?

Pot vedea pe telefon cine sună la ușă?

Confortul și siguranța sunt ceea ce ne dorim în permanența pentru propria locuință. O sonerie inteligentă beneficiază de o serie de caracteristici perfecte, spre exemplu aplicația de mobile pe care o poți instala și poți observa video în real time cine se află la ușa ta, de asemenea puteți vorbi cu ajutorul microfonului.

Dacă e întuneric pot vedea cine e la ușă?

O sonerie smart este perfectă pentru casa ta, hoții nu vor putea încerca să verifice dacă este cineva acasă și să treacă neobservați, având o memorie de minimum 100 de poze în cazul în care nu răspunzi, soneria este funcțională prin video sau foto și în timpul nopții.

Pot comunica cu musafirul fără să ma deplasez până la ușă?

Cu ajutorul unei sonerii smart nu doar că îmi este transmis în mod real atunci când cineva sună pe aceasta pe telefonul mobil la o distanță considerabilă sau dacă nu sunt acasă realizează cadre foto, dar pot și discuta prin intermediul difuzorului/ microfonului cu persoana respectivă.

E o sonerie smart rezistentă la ploaie și ninsoare?

O sonerie smart este perfectă pentru apartamente si case, având o arie de acoperire de aproximativ 30 de metri sau chiar mai mult. Aceasta se poate fixa și în locuri umede sau ploioase, fiind perfectă pentru siguranța familiei. Se fixează foarte simplu și alături de aplicația instalată pe mobil va fi modul de siguranța inedit.

Pe ce fel de suprafață poate fi montată o sonerie video?

O sonerie video este perfectă pentru orice familie, indiferent că lucrezi de acasă sau ești gătești in acest timp, ea se poate monta foarte simplu și ușor pe peretele adiacent ușii sau chiar deasupra acesteia. Ușoară de montat, se va dovedi extrem de practică.

Alegerea unei sonerii video pentru casa ta

Tip de alimentare

Soneria electrică funcționează pe baterii și asta o face ușor de stabilizat în locul in care dorim sa o fixăm. Bateriile sunt normale și se găsesc in comerț, fiind accesibile ca preț și de durată. Există însă si variante pentru a o conecta la curentul electric însă asigurați-vă că există sursă.

Raza de acțiune

Aplicația pentru telefonul mobil este vitală in utilizarea soneriei smart, este componentă ce te ajută sa discuți și să observi video persoana de la ușă. În medie conexiunea aplicație - sonerie se realizează perfect pe o distanță de 30 de metri, există însă sonerii ce permit și distanțe mai mari de conectare.

Funcții de comunicare

Majoritatea soneriilor smart vin și cu o aplicație secundară produsă de colaboratori. Această aplicație îți oferă posibilitatea să o instalezi pe telefonul mobil și să vizualizezi în mod real atunci când cineva folosește soneria. Se recomandă a se folosi aplicația recomandată de producător.

Memorie internă

O sonerie electrică beneficiază în cele mai multe cazuri de memorie internă, aceasta este utilizată pentru a stabiliza cadre la intervale de timp. Memoria internă este măsurata in poze, iar soneriile pot avea de la 100 până la 200 de poze capacitatea de stocare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mini Seră de Interior
Cea mai bună mini seră pentru interior (grădină inteligentă)

Crește-ți ierburile aromatice sau răsadurile pentru grădină direct la tine acasă. Serele inteligente de apartament îți oferă spațiul și controlul necesar pentru culturi ecologice și sănătoase.

Cea Mai Bună Barieră Infraroșu De Protecție Perimetru
Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Bariera infraroșu sau alarma invizibilă este soluția ideală dacă vrei să protejezi de intruși o zonă mai largă. Alarma va fi declanșată atunci când senzorii detectează mișcare.

Cel Mai Bun Termostat Smart pentru Calorifer
Cel mai bun termostat smart pentru robineții de calorifer

Transformă-ți caloriferele clasice de acasă într-unele smart cu ajutorul acestui termostat pentru robineți. Vei putea folosi telefonul pentru a putea controla temperatura în cameră.

Cel mai bun Sistem de Tragere Automată a Draperiilor
Sisteme automate de tragere a draperiilor și perdelelor

Motorul pentru draperii este ușor de instalat si operat. Receiverul este deja încastrat în corpul motorului și se poate acționa prin telecomandă sau buton.

Cea Mai Bună Yală Smart, Deschidere Ușă cu Telefonul
Yale inteligente pentru uși care pot fi deschise cu telefonul

Ce-ai spune să poți deschide ușa cu telefonul? Cu o yala smart bună, poți scăpa de grija cheilor, ușa deschizându-se automat când ajungi în fața ei cu mâinile ocupate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe