Sonerii video cu care po╚Ťi vedea pe telefon cine sun─â la u╚Ö─â

Cuno╚Öti acel moment când sun─â cineva la u╚Öa, trebuie s─â te opre╚Öti din ceea ce faci, s─â mergi pân─â la intrare, apoi încerci s─â urm─âre╚Öti pe vizor ╚Öi tot nu reu╚Öe╚Öti s─â î╚Ťi dai seama cine este... Cu to╚Ťii ne am confruntat cu situa╚Ťia ╚Öi u╚Öor stingheri╚Ťi, ne am chinuit pu╚Ťin s─â observ─âm despre ce este vorba, cine este ╚Öi cu ce putem ajuta.

O sonerie electric─â este siguran╚Ť─â varianta perfect─â pentru a trece peste aceste momente, de cele mai multe ori nepl─âcute. U╚Öor de fixat ╚Öi cu un bun sistem pentru a fi conectat─â la un device mobil, aceasta ofer─â o bun─â posibilitate de a vizualiza persoan─â ce sun─â ╚Öi chiar de a vorbi cu persoana respectiv─â.

Putând fi achizi╚Ťionat─â la un pre╚Ť mai mult decât accesibil, soneria este un element de siguran╚Ť─â perfect, înregistrând poze in momentul in care cineva sun─â ╚Öi nu r─âspunzi, putând înregistra in medie peste 120 de poze. Dac─â cineva pl─ânuie╚Öte s─â intre in lipsa ta va fi fotografiat iar mai departe decizi ceea ce este de f─âcut. Asigur─â-╚Ťi locuin╚Ťa si beneficiaz─â in acela╚Öi timp de posibilitatea de a discuta cu vizitatorii înainte s─â le deschizi!

Sonerii video pentru o cas─â inteligent─â

1. VSTARCAM C95-TZ BEST CHOICE

Soneria video VSTARCAM C95-TZ ├«╚Ťi propune un design perfect pentru a ╚Ötii exact unde se afl─â. Cu o ├«mbinare de verde cu alb, aceasta prin partea sa inferioar─â indic─â exact locul unde trebuie s─â suni pentru a ╚Ťi se deschide.

U╚Öor de instalat pe device ul mobil, aceasta stabile╚Öte o conexiune exact─â ├«ntre u╚Ö─â ╚Öi telefon, av├ónd un unghi de acoperire de 170 grade. Po╚Ťi comunica ├«n real time cu cel ce dore╚Öte s─â te viziteze prin difuzorul si microfonul incorporate ├«n sonerie, a╚Öadar profit─â de siguran╚Ť─â.

Video VSTARCAM C95-TZ
Op╚Ťiuni cheie
 • Senzor imagine: 1/4 inch cu scanare liniar─â CMOS
 • Slot card: Micro SD (p├ón─â la 128 GB)
 • Temperatur─â de func╚Ťionare de la -10 p├ón─â la +50 grade Celsius
 • Consum: max. 1W
 • Conectare simultan─â: Suport─â p├ón─â la 4 utilizatori in acela╚Öi timp

2. VSTARCAM D2 LA BUGET

Soneria VSTARCAM D2 este perfect─â pentru casa ta, fiind u╚Öor de montat ╚Öi conectat la telefonul mobil prin Wifi, aceasta beneficiaz─â de func╚Ťionare pe baterie ce se g─âse╚Öte ├«n comer╚Ť, ne fiind necesar s─â o conectezi la o surs─â de alimentare prin curent electric.

A╚Öadar, tot ce trebuie sa faci este s─â o achizi╚Ťionezi, o pui ├«n func╚Ťiune la o baterie normal─â iar apoi o conectezi la telefonul mobil prin Wifi pentru a urm─âri live cine te apeleaz─â. Raportul calitate pre╚Ť este perfect, un a╚Öa design va fi accesoriul perfect pentru u╚Öa ta.

Video VSTARCAM D2
Op╚Ťiuni cheie
 • Mod noapte: 1 LED
 • Aplica╚Ťie compatibil─â: Eye4
 • Dimensiune: 99 x 59 x 31 mm
 • Distan╚Ť─â transmisie: 30 m
 • Timp r─âspuns: 1-2 secunde

3. VD-L1 PREMIUM

Un produs ideal pentru cas─â ╚Öi locurile cu spa╚Ťii mari, soneria poate oferi o conexiune prin WiFi de p├ón─â la 300 de metri, fiind perfect─â mai ales pentru gospod─âriile cu suprafa╚Ť─â ├«ntins─â. Practic─â ╚Öi ideal─â pentru oricine, se poate utiliza prin conexiunea Wifi ╚Öi se poate observa o video-ul ├«n timp real. Siguran╚Ťa trebuie s─â fie l├óng─â tine ╚Öi s─â beneficiezi de ea ├«n permanen╚Ť─â, de asemenea bunurile ce ├«╚Ťi sunt dragi si animalele de companie, alegere soneria smart VD-L1 pentru a-╚Ťi ╚Ötii casa si lucrurile ├«n permanen╚Ť─â protec╚Ťie.

Op╚Ťiuni cheie
 • Alimentare: 2x Baterii 18650 (4000 mAh)
 • Grad de protec╚Ťie: IP 65
 • Raz─â de func╚Ťionare: 300 metri f─âr─â ├«ntreruperi
 • Unghi de vizualizare: 166
 • Vizualizare in timp real

4. Sonerie video pentru usa Smanos DB-20

Pentru siguran╚Ť─â este necesar s─â vizualizezi ├«n timp real persoana ce dore╚Öte s─â intre ├«n locuin╚Ť─â. Cu un sistem de ultim─â genera╚Ťie soneria video pentru u╚Ö─â Smanos DB-20 este auxiliarul perfect pentru u╚Öa ta, cu o tehnologie prin care pute╚Ťi observa ╚Öi discuta direct de pe telefonul mobil, soneria propune salvarea pozelor ╚Öi ├«nregistr─ârilor video direct in Cloud-ul telefonului. Le po╚Ťi vizualiza oric├ónd dore╚Öti si a╚Öadar po╚Ťi s─â verifici ╚Öi daca cineva te-a c─âutat ├«n momentul ├«n care nu ai fost acas─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • Carcas─â de protec╚Ťie
 • Aplica╚Ťie: Smanos Home
 • Compatibilitate: Android/IOS
 • IR automat
 • Unghi de vizualizare: 170┬░ orizontal, 90┬░ vertical

Alegerea unei sonerii video pentru casa ta

Tip de alimentare

Soneria electric─â func╚Ťioneaz─â pe baterii ╚Öi asta o face u╚Öor de stabilizat ├«n locul in care dorim sa o fix─âm. Bateriile sunt normale ╚Öi se g─âsesc in comer╚Ť, fiind accesibile ca pre╚Ť ╚Öi de durat─â. Exist─â ├«ns─â si variante pentru a o conecta la curentul electric ├«ns─â asigura╚Ťi-v─â c─â exist─â surs─â.

Raza de ac╚Ťiune

Aplica╚Ťia pentru telefonul mobil este vital─â in utilizarea soneriei smart, este component─â ce te ajut─â sa discu╚Ťi ╚Öi s─â observi video persoana de la u╚Ö─â. ├Än medie conexiunea aplica╚Ťie - sonerie se realizeaz─â perfect pe o distan╚Ť─â de 30 de metri, exist─â ├«ns─â sonerii ce permit ╚Öi distan╚Ťe mai mari de conectare.

Func╚Ťii de comunicare

Majoritatea soneriilor smart vin ╚Öi cu o aplica╚Ťie secundar─â produs─â de colaboratori. Aceast─â aplica╚Ťie ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â o instalezi pe telefonul mobil ╚Öi s─â vizualizezi ├«n mod real atunci c├ónd cineva folose╚Öte soneria. Se recomand─â a se folosi aplica╚Ťia recomandat─â de produc─âtor.

Memorie intern─â

O sonerie electrică beneficiază în cele mai multe cazuri de memorie internă, aceasta este utilizată pentru a stabiliza cadre la intervale de timp. Memoria internă este măsurata in poze, iar soneriile pot avea de la 100 până la 200 de poze capacitatea de stocare.

5. Sonerie video inteligenta, detectare miscare

Vizualizeaz─â si decide, ia decizia dac─â persoana ce te caut─â e sau nu cunoscut─â, soneria video inteligent─â te ajut─â s─â faci acest lucru. Cu tehnologie de ultim─â or─â, aceasta te ajut─â s─â urm─âre╚Öti din cas─â ├«n timp real pe telefonul mobil ╚Öi s─â discu╚Ťi cu cel din fa╚Ťa u╚Öii. Fie c─â este noapte, soneria video ├«╚Ťi surprinde imagini cu ajutorul senzorului infraro╚Öu pe care ├«l are ├«n dotare, astfel nu ├«╚Ťi face griji pentru momentul zilei ├«n care te afli. Va ├«nregistra ╚Öi fotografia tot ceea ce se afl─â ├«n jur.

Op╚Ťiuni cheie
 • Suport card SD
 • Detectare mi╚Öcare
 • Conectare prin Wi-fi
 • Unghi 170 grade
 • Senzor infraro╚Öu

6. Interfon apelare telefon Wifi ORNO OR-VID-IP-1045

Soneria smart este o real─â necesitate actual─â pentru casa ta, u╚Öor de montat ╚Öi utilizat, aceasta se folose╚Öte la intrarea ├«n locuin╚Ť─â, fiind op╚Ťiunea perfect─â pentru a verifica ├«n timp real cine te caut─â.

De ultim─â genera╚Ťie, interfonul Wifi ORNO OR-VID-IP-1045 se conecteaz─â la telefonul mobil pentru discuta ├«n mod direct cu cel ce a sosit ╚Öi a valida faptul c─â este o persoan─â cunoscut─â pe care o a╚Ötepta╚Ťi. Suficient de practic interfonul se g─âse╚Öte la un pre╚Ť accesibil si poate fi achizi╚Ťionat instant.

Op╚Ťiuni cheie
 • Camer─â pentru montare exterioara
 • Protec╚Ťie inclus─â
 • IR cu LED-uri de iluminat pentru a putea viziona noaptea
 • Posibilitate de prelungire pentru o sonerie de u╚Ö─â
 • Interfa╚Ť─â: 10/100 Mbit

7. Sonerie fara fir cu video camera Powpro B10

Soneria f─âr─â fir vine incorporat─â cu o video camer─â. Powpro B10 este parte din securitatea locuin╚Ťei ╚Öi nu trebuie s─â ├«╚Ťi lipseasc─â din fa╚Ťa casei sau la u╚Öa apartamentului, dotat─â cu camer─â ce acoper─â un unghi de 170 de grade, aceasta beneficiaz─â de posibilitatea de a o folosi al─âturi de aplica╚Ťia de mobile g─âsit─â in App Store sau Magazin Play. Casa ta ╚Öi bunurile trebuie protejate, a╚Öadar verific─â pozele salvate ├«n memoria intern─â pe telefonul mobil, doar a╚Öa vei ╚Ötii daca cineva te-a c─âutat atunci c├ónd te afli la serviciu.

Op╚Ťiuni cheie
 • Timp de dormit: 15S, 30S, 60S reglabil
 • Anulare PIR: suport
 • Raz─â de ac╚Ťiune: 5 metri
 • Umiditatea de func╚Ťionare ÔëĄ 80% RH
 • Tip alimentare: baterie

8. Sonerie smart wireless cu monitorizare video Geeklink - L-6

O instalare u╚Öoar─â este ceea ce ne dorim cu to╚Ťii de la un device, cu un sistem perfect incorporat microfon- camer─â video, soneria smart te ajut─â s─â observi exact cine dore╚Öte s─â te viziteze. Cu senzor de mi╚Öcare aceasta focalizeaz─â vizitatorii ├«n poze ╚Öi te ajut─â s─â identifici dac─â cineva a ├«ncercat s─â intre sau a verificat dac─â e╚Öti acas─â.

Practică și de recomandat pentru oricine, soneria smart este elementul perfect pentru casă și cele din jurul acesteia, având o memorie internă, pozele se pot salva în număr mare în doar 4 secunde.

Op╚Ťiuni cheie
 • Unghi vizualizare: 170 grade
 • Re╚Ťea: WiFi 802.11 b/g/n
 • Senzor mi╚Öcare PIR
 • Control prin aplica╚Ťie
 • Monitorizare nocturn─â cu IR

La ce trebuie să fiu atent/ă când aleg o sonerie smart?

Pot vedea pe telefon cine sună la ușă?

Confortul ╚Öi siguran╚Ťa sunt ceea ce ne dorim ├«n permanen╚Ťa pentru propria locuin╚Ť─â. O sonerie inteligent─â beneficiaz─â de o serie de caracteristici perfecte, spre exemplu aplica╚Ťia de mobile pe care o po╚Ťi instala ╚Öi po╚Ťi observa video ├«n real time cine se afl─â la u╚Öa ta, de asemenea pute╚Ťi vorbi cu ajutorul microfonului.

Dacă e întuneric pot vedea cine e la ușă?

O sonerie smart este perfect─â pentru casa ta, ho╚Ťii nu vor putea ├«ncerca s─â verifice dac─â este cineva acas─â ╚Öi s─â treac─â neobserva╚Ťi, av├ónd o memorie de minimum 100 de poze ├«n cazul ├«n care nu r─âspunzi, soneria este func╚Ťional─â prin video sau foto ╚Öi ├«n timpul nop╚Ťii.

Pot comunica cu musafirul fără să ma deplasez până la ușă?

Cu ajutorul unei sonerii smart nu doar c─â ├«mi este transmis ├«n mod real atunci c├ónd cineva sun─â pe aceasta pe telefonul mobil la o distan╚Ť─â considerabil─â sau dac─â nu sunt acas─â realizeaz─â cadre foto, dar pot ╚Öi discuta prin intermediul difuzorului/ microfonului cu persoana respectiv─â.

E o sonerie smart rezistentă la ploaie și ninsoare?

O sonerie smart este perfect─â pentru apartamente si case, av├ónd o arie de acoperire de aproximativ 30 de metri sau chiar mai mult. Aceasta se poate fixa ╚Öi ├«n locuri umede sau ploioase, fiind perfect─â pentru siguran╚Ťa familiei. Se fixeaz─â foarte simplu ╚Öi al─âturi de aplica╚Ťia instalat─â pe mobil va fi modul de siguran╚Ťa inedit.

Pe ce fel de suprafa╚Ť─â poate fi montat─â o sonerie video?

O sonerie video este perfectă pentru orice familie, indiferent că lucrezi de acasă sau ești gătești in acest timp, ea se poate monta foarte simplu și ușor pe peretele adiacent ușii sau chiar deasupra acesteia. Ușoară de montat, se va dovedi extrem de practică.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe