Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon

Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Sonerii video cu care poți vedea pe telefon cine sună la ușă

Cunoști acel moment când sună cineva la ușa, trebuie să te oprești din ceea ce faci, să mergi până la intrare, apoi încerci să urmărești pe vizor și tot nu reușești să îți dai seama cine este... Cu toții ne am confruntat cu situația și ușor stingheriți, ne am chinuit puțin să observăm despre ce este vorba, cine este și cu ce putem ajuta.

O sonerie electrică este siguranță varianta perfectă pentru a trece peste aceste momente, de cele mai multe ori neplăcute. Ușor de fixat și cu un bun sistem pentru a fi conectată la un device mobil, aceasta oferă o bună posibilitate de a vizualiza persoană ce sună și chiar de a vorbi cu persoana respectivă.

Putând fi achiziționată la un preț mai mult decât accesibil, soneria este un element de siguranță perfect, înregistrând poze in momentul in care cineva sună și nu răspunzi, putând înregistra in medie peste 120 de poze. Dacă cineva plănuiește să intre in lipsa ta va fi fotografiat iar mai departe decizi ceea ce este de făcut. Asigură-ți locuința si beneficiază in același timp de posibilitatea de a discuta cu vizitatorii înainte să le deschizi!

Sonerii video pentru o casă inteligentă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

VSTARCAM C95-TZ

 • Senzor imagine: 1/4 inch cu scanare liniară CMOS
 • Slot card: Micro SD (până la 128 GB)
 • Temperatură de funcționare de la -10 până la +50 grade Celsius
 • Consum: max. 1W
 • Conectare simultană: Suportă până la 4 utilizatori in același timp
Verifică prețul

Soneria video VSTARCAM C95-TZ îți propune un design perfect pentru a știi exact unde se află. Cu o îmbinare de verde cu alb, aceasta prin partea sa inferioară indică exact locul unde trebuie să suni pentru a ți se deschide. Ușor de instalat pe device ul mobil, aceasta stabilește o conexiune exactă între ușă și telefon, având un unghi de acoperire de 170 grade. Poți comunica în real time cu cel ce dorește să te viziteze prin difuzorul si microfonul incorporate în sonerie, așadar profită de siguranță.

la buget

* Prezentare video mai jos

VSTARCAM D2

 • Mod noapte: 1 LED
 • Aplicație compatibilă: Eye4
 • Dimensiune: 99 x 59 x 31 mm
 • Distanță transmisie: 30 m
 • Timp răspuns: 1-2 secunde
Verifică prețul

Soneria VSTARCAM D2 este perfectă pentru casa ta, fiind ușor de montat și conectat la telefonul mobil prin Wifi, aceasta beneficiază de funcționare pe baterie ce se găsește în comerț, ne fiind necesar să o conectezi la o sursă de alimentare prin curent electric. Așadar, tot ce trebuie sa faci este să o achiziționezi, o pui în funcțiune la o baterie normală iar apoi o conectezi la telefonul mobil prin Wifi pentru a urmări live cine te apelează. Raportul calitate preț este perfect, un așa design va fi accesoriul perfect pentru ușa ta.

Premium

* Prezentare video mai jos

Sonerie inteligenta cu camera HeimVision HMB1, Wireless, 1080P HD, Motion Detection, Convorbire bidirectionala, unghi larg, Control aplicatie

 • Posedă funcții complexe
 • Ușor de instalat
 • Bazată pe tehnologie înalt modernă
 • Conectare directă cu smartphone-ul personal
 • Înaltă calitate a imaginii
Verifică prețul

HeimVision HMB1 este o sonerie smart ce permite detectarea de mișcare, are funcție de interfon și se conectează prin WiFi direct pe smartphone. Acest model stochează local sau în cloud înregistrările și este rezistent la intemperii IP65. Este ideal pentru securitatea locuinței în special datorită funcției de detectare a mișcării care trimite automat o alertă pe smartphone utilizatorului atunci când acesta nu este acasă. De asemenea, include 2 acumulatori reincarcabili cu capacitate totală de 9600 mAh, care oferă o autonomie de până la 6 luni stand-by pentru fiecare încărcare.

Interfon apelare telefon Wifi ORNO OR-VID-IP-1045

 • Cameră pentru montare exterioara
 • Protecție inclusă
 • IR cu LED-uri de iluminat pentru a putea viziona noaptea
 • Posibilitate de prelungire pentru o sonerie de ușă
 • Interfață: 10/100 Mbit
Verifică prețul

Soneria smart este o reală necesitate actuală pentru casa ta, ușor de montat și utilizat, aceasta se folosește la intrarea în locuință, fiind opțiunea perfectă pentru a verifica în timp real cine te caută. De ultimă generație, interfonul Wifi ORNO OR-VID-IP-1045 se conectează la telefonul mobil pentru discuta în mod direct cu cel ce a sosit și a valida faptul că este o persoană cunoscută pe care o așteptați. Suficient de practic interfonul se găsește la un preț accesibil si poate fi achiziționat instant.

Touch-ul wireless Homeflow D-3001 cu funcții de supraveghere video telefonică și control de la distanță este o soluție excelentă pentru monitorizarea vizitatorilor. Chiar dacă nu ești acasă, poți vedea vizitatori bătând la ușă și comunica cu ei! Funcții: detectare mișcare, notificare telefon/tabletă, monitorizare în timp real, comunicare bidirecțională. Detalii tehnice: unghi de direcție: 140° cu vedere nocturnă, baterie de 6000mAh Slot pentru card ( maxim 128 GB), frecvență Fi 2,4 GHz și sistem de operare compatibil cu aplicație Android/iOS: Homeflow.

Sonerie exterior NEO LITE Smart, Wi-Fi

 • WiFi
 • Ușor de folosit
 • Facil de instalat
 • Design modern
 • Tehnologie Smart
Verifică prețul

Soneria video inteligentă WiFi cu consum redus de energie are 2,0 megapixeli, unghi de vizualizare lat de 166 °, suport pentru detectarea mișcării PIR și mesaje de notificare pe dispozitive mobile. De asemenea prezintă suport conexiune Wi-Fi 2.4G și interfon bidirecțional de înaltă calitate cu anularea zgomotului. Suportul card micro SD este de până la 64 GB. Rezistență 6-8 luni (apel video în 15 secunde, de 15 ori pe zi). Detectarea mișcării: senzor PIR, sensibilitate ridicată (2 secunde) / mediu (până la 5 secunde) / scăzută (până la 10 secunde).

La ce trebuie să fiu atent/ă când aleg o sonerie smart?

Pot vedea pe telefon cine sună la ușă?

Confortul și siguranța sunt ceea ce ne dorim în permanența pentru propria locuință. O sonerie inteligentă beneficiază de o serie de caracteristici perfecte, spre exemplu aplicația de mobile pe care o poți instala și poți observa video în real time cine se află la ușa ta, de asemenea puteți vorbi cu ajutorul microfonului.

Dacă e întuneric pot vedea cine e la ușă?

O sonerie smart este perfectă pentru casa ta, hoții nu vor putea încerca să verifice dacă este cineva acasă și să treacă neobservați, având o memorie de minimum 100 de poze în cazul în care nu răspunzi, soneria este funcțională prin video sau foto și în timpul nopții.

Pot comunica cu musafirul fără să ma deplasez până la ușă?

Cu ajutorul unei sonerii smart nu doar că îmi este transmis în mod real atunci când cineva sună pe aceasta pe telefonul mobil la o distanță considerabilă sau dacă nu sunt acasă realizează cadre foto, dar pot și discuta prin intermediul difuzorului/ microfonului cu persoana respectivă.

E o sonerie smart rezistentă la ploaie și ninsoare?

O sonerie smart este perfectă pentru apartamente si case, având o arie de acoperire de aproximativ 30 de metri sau chiar mai mult. Aceasta se poate fixa și în locuri umede sau ploioase, fiind perfectă pentru siguranța familiei. Se fixează foarte simplu și alături de aplicația instalată pe mobil va fi modul de siguranța inedit.

Pe ce fel de suprafață poate fi montată o sonerie video?

O sonerie video este perfectă pentru orice familie, indiferent că lucrezi de acasă sau ești gătești in acest timp, ea se poate monta foarte simplu și ușor pe peretele adiacent ușii sau chiar deasupra acesteia. Ușoară de montat, se va dovedi extrem de practică.

Alegerea unei sonerii video pentru casa ta

Tip de alimentare

Soneria electrică funcționează pe baterii și asta o face ușor de stabilizat în locul in care dorim sa o fixăm. Bateriile sunt normale și se găsesc in comerț, fiind accesibile ca preț și de durată. Există însă si variante pentru a o conecta la curentul electric însă asigurați-vă că există sursă.

Raza de acțiune

Aplicația pentru telefonul mobil este vitală in utilizarea soneriei smart, este componentă ce te ajută sa discuți și să observi video persoana de la ușă. În medie conexiunea aplicație - sonerie se realizează perfect pe o distanță de 30 de metri, există însă sonerii ce permit și distanțe mai mari de conectare.

Funcții de comunicare

Majoritatea soneriilor smart vin și cu o aplicație secundară produsă de colaboratori. Această aplicație îți oferă posibilitatea să o instalezi pe telefonul mobil și să vizualizezi în mod real atunci când cineva folosește soneria. Se recomandă a se folosi aplicația recomandată de producător.

Memorie internă

O sonerie electrică beneficiază în cele mai multe cazuri de memorie internă, aceasta este utilizată pentru a stabiliza cadre la intervale de timp. Memoria internă este măsurata in poze, iar soneriile pot avea de la 100 până la 200 de poze capacitatea de stocare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Cântar Corporal Inteligent. Ghid / Păreri
Cel mai bun cântar corporal inteligent

Te-ai decis să-ți analizezi greutatea corporală mai atent? Cu ajutorul unui cântar corporal inteligent poți face asta foarte rapid și ușor. Află ce opțiuni mai oferă aceste cântare smart.

Cel mai bun Sistem de Tragere Automată a Draperiilor
Sisteme automate de tragere a draperiilor și perdelelor

Motorul pentru draperii este ușor de instalat si operat. Receiverul este deja încastrat în corpul motorului și se poate acționa prin telecomandă sau buton.

Cea mai bună Cameră Wireless de Exterior Rotativă
Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Cauți o cameră de supraveghere wireless rotativă pe care să o poți controla de pe telefonul mobil? Alege un model de tip cameră wireless IP inteligentă.

Cel Mai Bun Termostat Inteligent pentru Centrala Termică
Cel mai bun termostat inteligent pentru centrala termică

Vrei să poți controla de pe telefonul mobil temperatura de acasă sau chiar din orice cameră? Pentru asta ai nevoie de un termostat inteligent sau termostat smart. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Sistem de Ventilație Recuperare Căldură de Apartament
Cel mai bun sistem de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartamente

Vrei să dormi mai bine și să te bucuri de aer curat chiar dacă stai într-un oraș poluat și aglomerat? Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament sunt soluția cea mai bună.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe