Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon

Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Modificat la 09 aprilie 2022
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Sonerii video cu care poți vedea pe telefon cine sună la ușă

Cunoști acel moment când sună cineva la ușa, trebuie să te oprești din ceea ce faci, să mergi până la intrare, apoi încerci să urmărești pe vizor și tot nu reușești să îți dai seama cine este... Cu toții ne am confruntat cu situația și ușor stingheriți, ne am chinuit puțin să observăm despre ce este vorba, cine este și cu ce putem ajuta.

O sonerie electrică este siguranță varianta perfectă pentru a trece peste aceste momente, de cele mai multe ori neplăcute. Ușor de fixat și cu un bun sistem pentru a fi conectată la un device mobil, aceasta oferă o bună posibilitate de a vizualiza persoană ce sună și chiar de a vorbi cu persoana respectivă.

Putând fi achiziționată la un preț mai mult decât accesibil, soneria este un element de siguranță perfect, înregistrând poze in momentul in care cineva sună și nu răspunzi, putând înregistra in medie peste 120 de poze. Dacă cineva plănuiește să intre in lipsa ta va fi fotografiat iar mai departe decizi ceea ce este de făcut. Asigură-ți locuința si beneficiază in același timp de posibilitatea de a discuta cu vizitatorii înainte să le deschizi!

Sonerii video pentru o casă inteligentă

Cel mai bun

Sonerie inteligentă pentru casă cu cameră 24V/HD 720p IP53

 • Utilă;
 • Practică;
 • Eficientă;
 • Simplu de folosit;
 • Rezistentă.
Verifică prețul

Această sonerie inteligentă pentru casă îți va trimite o notificare pe telefon când cineva se apropie, deoarece este echipată cu un senzor de detectare a mișcării. Bineînțeles că această funcție poate fi dezactivată, în cazul în care ușa de la intrare este orientată direct spre stradă, acest lucru favorizând declanșarea nedorită a senzorului. Interfonul cu care sonerie este echipată este unul bidirecțional, ceea ce îți va permite să vorbești cu vizitatorii indiferent unde te afli. Soneria suportă un card microSD, cu o capacitate de până la 128 de GB, pe care vor fi salvate toate înregistrările.

la buget

Sonerie video wireless Chuango WDB-80, 1 MP, 868/915 MHz

 • Durată lungă de funcționare
 • Dotat cu senzor CMOS
 • Rezoluție video înaltă
 • Câmp vizual de 80°
 • Dotat cu Wi-Fi
Verifică prețul

Soneria video wireless de la Chuango este perfectă pentru monitorizarea musafirilor tăi. Funcționează pe bază de baterii care au o autonomie cuprinsă între 10 și 12 luni. Această sonerie este compatibilă cu aplicația ”Smart WiFi Doorbell”, disponibilă atât pe iOS, dar și pe Android Apps, și cu ajutorul acesteia îi vei putea vizualiza clar pe cei ce te vizitează, iar cu ajutorul microfonului, vei putea chiar să comunici cu ei. Este foarte accesibilă ca preț și este soluția modernă prin care nu vei pierde informații despre ce se întâmpla la tine acasă, în lipsa ta.

Premium

* Prezentare video mai jos

Sonerie inteligenta cu camera HeimVision HMB1, Wireless, 1080P HD, Motion Detection, Convorbire bidirectionala, unghi larg, Control aplicatie

 • Posedă funcții complexe
 • Ușor de instalat
 • Bazată pe tehnologie înalt modernă
 • Conectare directă cu smartphone-ul personal
 • Înaltă calitate a imaginii
Verifică prețul

HeimVision HMB1 este o sonerie smart ce permite detectarea de mișcare, are funcție de interfon și se conectează prin WiFi direct pe smartphone. Acest model stochează local sau în cloud înregistrările și este rezistent la intemperii IP65. Este ideal pentru securitatea locuinței în special datorită funcției de detectare a mișcării care trimite automat o alertă pe smartphone utilizatorului atunci când acesta nu este acasă. De asemenea, include 2 acumulatori reincarcabili cu capacitate totală de 9600 mAh, care oferă o autonomie de până la 6 luni stand-by pentru fiecare încărcare.

Videointerfon pentru familie Scuti Orno OR-VID-VP-1073/B Color Monitor Ultra Plat LCD 7 inch Negru Gri or-vid-vp-1073/b

 • Monitor LCD ultra plat
 • Butoane iluminate
 • Permite control automat al porților
 • Tastatură numerică
 • Iluminare LED nocturnă
Verifică prețul

Securitatea locuinței este indispensabilă în contextul actual, precum devine un subiect cât mai vulnerabil. Din aceste considerente videointerfonul Scuti Orno este soluția perfectă și necesară în protecția bunurilor din locuință cât și a persoanelor care locuiesc în ea. Dotat cu un monitor cu panou tactil și tastatură numerică, asigură accesul în încăpere doar persoanelor autorizate și conferă un plus de siguranță casei tale. Interfonul permite controlul automat al porții exclusiv de către stăpâni.

Sonerie video NEO LITE Smart Wi-Fi Tuya IP54 Immax NEO 07728L

 • Intuitivă;
 • Simplu de folosit;
 • Ușor de instalat;
 • Performantă;
 • Practică.
Verifică prețul

Soneria video NEO LITE Smart Wi-Fi Tuya, este o sonerie video inteligentă, cu un consum redus de energie. Camera cu care este echipată soneria este de 2 Megapixeli și are un unghi de vizualizare larg, de 140 de grade. Soneria acceptă conexiuni wifi de 2,4 GHz și este compatibilă cu senzorii PIR de detectare a mișcării, putând trimite mesaje de notificare pe dispozitivele mobile. Interfonul este de înaltă calitate și are funcție de anulare a zgomotului. De asemenea, este bidirecțional, astfel încât poți purta o conversație cu persoana care te caută.

Sonerie video WiFi Sectelli SFW3, Full HD, 2.2 mm, PIR, slot card, control de pe telefon TuyaSmart

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Dotată cu tehnologie avansată
 • Simplu de instalat
 • Rezistență crescută
 • Compactă
Verifică prețul

Cu soneria video Sectelli SFW3 vei avea parte de o imagine clară, reprezentând o soluție ideală pentru casa ta. Această sonerie este echipată cu o lentilă de 2,2 mm și permite un unghi larg de vizualizare de până la 120°. Soneria mai dispune și de un senzor de mișcare PIR și poate rămâne în mod de așteptare până la 6 luni în condițiile în care ar fi pornită de 10 ori pe zi, câte 30 de secunde de fiecare dată. Alimentarea se face cu ajutorul a două baterii încorporate de 2200 mAh. Soneria funcționează optim în intervalul -10 - +50°C.

Touch-ul wireless Homeflow D-3001 cu funcții de supraveghere video telefonică și control de la distanță este o soluție excelentă pentru monitorizarea vizitatorilor. Chiar dacă nu ești acasă, poți vedea vizitatori bătând la ușă și comunica cu ei! Funcții: detectare mișcare, notificare telefon/tabletă, monitorizare în timp real, comunicare bidirecțională. Detalii tehnice: unghi de direcție: 140° cu vedere nocturnă, baterie de 6000mAh Slot pentru card ( maxim 128 GB), frecvență Fi 2,4 GHz și sistem de operare compatibil cu aplicație Android/iOS: Homeflow.  

La ce trebuie să fiu atent/ă când aleg o sonerie smart?

Pot vedea pe telefon cine sună la ușă?

Confortul și siguranța sunt ceea ce ne dorim în permanența pentru propria locuință. O sonerie inteligentă beneficiază de o serie de caracteristici perfecte, spre exemplu aplicația de mobile pe care o poți instala și poți observa video în real time cine se află la ușa ta, de asemenea puteți vorbi cu ajutorul microfonului.

Dacă e întuneric pot vedea cine e la ușă?

O sonerie smart este perfectă pentru casa ta, hoții nu vor putea încerca să verifice dacă este cineva acasă și să treacă neobservați, având o memorie de minimum 100 de poze în cazul în care nu răspunzi, soneria este funcțională prin video sau foto și în timpul nopții.

Pot comunica cu musafirul fără să ma deplasez până la ușă?

Cu ajutorul unei sonerii smart nu doar că îmi este transmis în mod real atunci când cineva sună pe aceasta pe telefonul mobil la o distanță considerabilă sau dacă nu sunt acasă realizează cadre foto, dar pot și discuta prin intermediul difuzorului/ microfonului cu persoana respectivă.

E o sonerie smart rezistentă la ploaie și ninsoare?

O sonerie smart este perfectă pentru apartamente si case, având o arie de acoperire de aproximativ 30 de metri sau chiar mai mult. Aceasta se poate fixa și în locuri umede sau ploioase, fiind perfectă pentru siguranța familiei. Se fixează foarte simplu și alături de aplicația instalată pe mobil va fi modul de siguranța inedit.

Pe ce fel de suprafață poate fi montată o sonerie video?

O sonerie video este perfectă pentru orice familie, indiferent că lucrezi de acasă sau ești gătești in acest timp, ea se poate monta foarte simplu și ușor pe peretele adiacent ușii sau chiar deasupra acesteia. Ușoară de montat, se va dovedi extrem de practică.

Alegerea unei sonerii video pentru casa ta

Tip de alimentare

Soneria electrică funcționează pe baterii și asta o face ușor de stabilizat în locul in care dorim sa o fixăm. Bateriile sunt normale și se găsesc in comerț, fiind accesibile ca preț și de durată. Există însă si variante pentru a o conecta la curentul electric însă asigurați-vă că există sursă.

Raza de acțiune

Aplicația pentru telefonul mobil este vitală in utilizarea soneriei smart, este componentă ce te ajută sa discuți și să observi video persoana de la ușă. În medie conexiunea aplicație - sonerie se realizează perfect pe o distanță de 30 de metri, există însă sonerii ce permit și distanțe mai mari de conectare.

Funcții de comunicare

Majoritatea soneriilor smart vin și cu o aplicație secundară produsă de colaboratori. Această aplicație îți oferă posibilitatea să o instalezi pe telefonul mobil și să vizualizezi în mod real atunci când cineva folosește soneria. Se recomandă a se folosi aplicația recomandată de producător.

Memorie internă

O sonerie electrică beneficiază în cele mai multe cazuri de memorie internă, aceasta este utilizată pentru a stabiliza cadre la intervale de timp. Memoria internă este măsurata in poze, iar soneriile pot avea de la 100 până la 200 de poze capacitatea de stocare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cea Mai Bună Priză Inteligentă (Smart Wi-Fi)
Prize cu conectivitate Wi-Fi (prize inteligente)

Vrei să îți transformi casa într-una smart cu un buget redus? Vezi care sunt cele mai bune modele de prize wi-fi pe care le poți controla cu ajutorul telefonului mobil via Internet.

Cel Mai Bun Sistem de Ventilație Recuperare Căldură de Apartament
Cel mai bun sistem de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartamente

Vrei să dormi mai bine și să te bucuri de aer curat chiar dacă stai într-un oraș poluat și aglomerat? Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament sunt soluția cea mai bună.

Cel mai bun UPS cu Prize Schuko pentru Acasă (backup curent electric)
Cel mai bun UPS (backup curent electric) cu prize Schuko

Ai aparatură scumpă pe care vrei să o protejezi de fluctuațiile de tensiune? Cel mai probabil ai nevoie de un aparat UPS complet automat care poate fi gardianul electrocasnicelor tale.

Cel Mai Bun Lacăt cu Amprentă
Cel mai bun lacăt cu amprentă

Deschide lacătul rapid cu o singură atingere fără a mai fi nevoie să cari cheia după tine. Alege un lacăt inteligent cu sistem de blocare / deblocare cu amprentă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe