De ce să-ți cumperi o pătură electrică cu încălzire?

Somnul suficient și odihnitor protejează sănătatea mintală și sănătatea fizică și totodată crește calitatea vieții. Păturile electrice cu încălzire sunt soluția ideală pentru o noapte odihnitoare. Sunt ideale pentru pentru serile de toamnă reci când încă nu utilizezi un dispozitiv de încălzire, pentru diminețile geroase de iarnă când dorești să stai mai mult în pat la căldură, pentru situațiile celor în care ai în îngrijire persoane sensibile sau bolnave cărora dorești să le asiguri tot confortul.

Astfel de pături nu consumă mult, sunt produse din materiale de calitate superioară, nu pun siguranța și viața membrilor familiei în pericol, au mai multe trepte de temperatură și sunt foarte confortabile datorită opțiunilor de reglaj de care dispun. Poate fi utilizată acasă, în excursie atunci când mergi la munte și în locuri în care simți că nu este suficientă căldură. Sunt diferite modele de pături, alege-o pe cea care se încadrează nevoilor tale. Pot fi folosite pe pat, pe fotoliu dar și pe podea deasupra unei simple saltele.

Pături cu încălzire

1. Dr. Watson PREMIUM

Absolut nimic nu se compară cu a-ți crea confortul în locuință, în perioada sezonul rece. Pătura Dr.Watson este concepută speciale pentru serile reci de toamnă și iarnă, confortabilă, ce îți asigură căldură constantă în timp ce vizionezi un film, citești sau tocmai te-ai întors de afară. Dimensiunile sunt generoase de 180 x 130cm, astfel că o poți utiliza pe canapea sau în pat. Panoul de control este detașabil, iar temperatura poate fi reglată în trei etape. Nu trebuie să îți faci griji atunci când pătura se murdărește și trebuie curățată, deoarece se spală facil, pentru a o putea utiliza pentru mult timp.

2. SuperSoft pătură electrică

Pătura electrică SuperSoft beneficiază de cablu detașabil pentru a o putea spăla în mașină. Are trei trepte de viteză, enumerate cu 1, 2 și 3, afișate pe un ecran led. Dimensiuni perfecte chiar și pentru două persoane, 180 de centimetri lungime și 130 de centimetri lățime. O astfel de pătură electrică cu încălzire poate fi folosită similar unei pături obișnuite pentru pat, iar la nevoie poate fi pornită să ofere căldură. Cântărește 2 kilograme și datorită dimensiunilor sale, încape cu ușurință pe orice raft.

3. Patura electrica AEG BEST CHOICE

Patura electrică AEG WUB 5647 este un model potrivit pentru a vă încălzi acasă, precum și pentru a o adăuga bagajului de călătorie, în excursiile de iarnă, la țară sau la munte, la schi. Căldura îmbunătățește starea de spirit, după orele petrecute afară, la temperaturi scăzute, stimulând organismul și circulația. Este prevăzută cu patru curele ce protejează contra alunecării, iar tu te vei bucura de confort îndelungat. Un plus pentru siguranță este funcția de oprire automată după 8 ore. Este prevăzută cu indicator luminos, protecție contra supraîncălzirii și poți controla temperatura, întrucât dispune de 3 trepte de setare a temperaturii. Întreținere facilă, o poți spăla conform recomandărilor producătorului, inclusiv la mașina de spălat.

4. Pătură ECG LA BUGET

Pătura ECG cu încălzire electrică pentru pat de o singură persoană este exact ce vă trebuie pentru o cameră unde căldura se instalează greu sau unde sistemul dumneavoastră de căldură nu ajunge. Dispune de telecomandă cu cablu detașabil, 2 trepte de reglare a temperaturii care vă stau la dispoziție în funcție de nevoia dumneavoastră. Datorită dimensiunilor reduse, se împachetează ușor și nu ocupă spațiu în dulap. Se încălzește complet în 30 de minute și totodată are protecție împotriva supraîncălzirii.

5. Sencor SUB 190 pătură electrică

Pătura electrică Sencor SUB 190 este tot ce aveți nevoie pentru o noapte călduroasă în patul dumneavoastră, oriunde v-ați afla, la munte, acasă sau la țară. Datorită conectorului și cablului detașabile, poate fi spălată oricând simțiți nevoia. Are două trepte de reglare a temperaturii iar timpul de încălzire recomandat este de 30 de minute. Dispune de senzor de pornire și de oprire automată la supraîncălzire. Dimensiunea cablului de alimentare este de 2 metri, puterea consumată înregistrează 60 W.

6. Patura electrica Cardinella, 80 x 150 cm, 70W, Alb

Păturile electrice s-au făcut cunoscute prin utilitatea de a trata bolile reumatice, protejând împotriva aerului rece și umed ce provoacă apariția răcelii și a gripei. Pătura electrică Cardinella este perfectă pentru dumneavoastră deoarece este cea mai bună și economică formă de încălzire pentru nopțile reci de toamnă, pentru excursii și mers la țară. Are un comutator cu doua etape și este confecționată din țesătura ușoară de poliester cu un design elegant. Nu este recomandat ca această pătură să fie folosită pentru învelire.

7. Saltea electrică HU 665

Această saltea electrică este exact ce vă trebuie pe timpul serilor de toamnă, în excursiile de la munte unde simțiți că nu sunt suficient de încălzite camerele sau la țară. Dispune de sistem de siguranță cu protecție împotriva supra-încălzirii și de trei setări pentru temperatură. Mai mult decât atât, se oprește automat după 180 de minute în care încălzește pentru ca dumneavoastră să dormiți liniștit fără vreo frică. Are o dimensiune perfectă pentru dumneavoastră, 150 de centimetri lungime și 80 de centimetri lățime.


Întrebări despre păturile electrice cu încălzire

Ce dimensiune au?

Majoritatea păturilor electrice variază de la 150 centimetri lungime la 200 centimetri lungime, depinde de preț, iar la lățime, variază de la 150 la 180 centimetri. Cu ele vă puteți odihni în siguranță pe timpul nopților reci de toamnă, acasă sau oriunde simțiți că nu este suficientă căldură.

În cât timp se încălzesc?

Cu dimensiunile sale generoase, de 200×180 cm te poți ascunde sub pătură două persoane și cu o putere de încălzire de 120 W, care se poate regla în trei etape în funcție de nevoile individuale, această pătura se poate încălzi în doar 5 minute pentru un nivel scăzut de caldură.

Unde pot fi folosite?

Păturile electrice cu încălzire se dovedesc cea mai bună soluție pentru serile de toamnă reci când încă nu utilizezi un dispozitiv de încălzire, adică la tine acasă, sau în drumeții pentru diminețile geroase de iarnă, sau pentru situaţiile în care ai în îngrijire persoane sensibile sau bolnave cărora îţi doreşti să le asiguri tot confortul.

Au buton de reglare a temperaturii?

Nu toate păturile electrice dispun de buton de reglaj al temperaturii, însă tu poți alege o pătură cu toate funcțiile pe care le dorești, cu buton de reglare al temperaturii dar și cu oprire automată pentru a te putea odihni în siguranță pentru următoarea zi.

Dispun de oprire automată?

Păturile electrice cu încălzire sunt practice și perfecte pentru confortul la tine acasă. Pentru un plus de siguranță, cele mai multe modele dispun de oprire automată, după un anumit număr de ore de operare (unele modele se opresc automat din funcționare după 8 ore).


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe