Cea Mai Bună Pătură Electrică cu Încălzire

Cea mai bună pătură electrică cu încălzire

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi o pătură electrică cu încălzire?

Somnul suficient și odihnitor protejează sănătatea mintală și sănătatea fizică și totodată crește calitatea vieții. Păturile electrice cu încălzire sunt soluția ideală pentru o noapte odihnitoare. Sunt ideale pentru pentru serile de toamnă reci când încă nu utilizezi un dispozitiv de încălzire, pentru diminețile geroase de iarnă când dorești să stai mai mult în pat la căldură, pentru situațiile celor în care ai în îngrijire persoane sensibile sau bolnave cărora dorești să le asiguri tot confortul.

Astfel de pături nu consumă mult, sunt produse din materiale de calitate superioară, nu pun siguranța și viața membrilor familiei în pericol, au mai multe trepte de temperatură și sunt foarte confortabile datorită opțiunilor de reglaj de care dispun. Poate fi utilizată acasă, în excursie atunci când mergi la munte și în locuri în care simți că nu este suficientă căldură. Sunt diferite modele de pături, alege-o pe cea care se încadrează nevoilor tale. Pot fi folosite pe pat, pe fotoliu dar și pe podea deasupra unei simple saltele.

Pături cu încălzire

Premium

Dr. Watson

Watson este concepută speciale pentru serile reci de toamnă și iarnă, confortabilă, ce îți asigură căldură constantă în timp ce vizionezi un film, citești sau tocmai te-ai întors de afară. Dimensiunile sunt generoase de 180 x 130cm, astfel că o poți utiliza pe canapea sau în pat. Panoul de control este detașabil, iar temperatura poate fi reglată în trei etape. Nu trebuie să îți faci griji atunci când pătura se murdărește și trebuie curățată, deoarece se spală facil, pentru a o putea utiliza pentru mult timp. .
Verifică prețul

Absolut nimic nu se compară cu a-ți crea confortul în locuință, în perioada sezonul rece. Pătura Dr.

Cel mai bun

Patura electrica cu temporizator CR 7422, Dimensiuni 160x100cm

Aceasta calmează nevralgii, ajută la relaxarea mușchilor și îmbunătățește circulația sângelui. Pătura electrică oferă confort în serile răcoroase de iarnă, fiind perfectă pentru citit sau savurând un film bun de comedie în familie sau cu prietenii. De asemenea, aceasta se spală foarte ușor la 30 de grade, fiind ușor de controlat.
Verifică prețul

Descoperă pătura electrică cu temporizator Camry CR 7422, cu dimensiunile perfecte de 160x100 cm. Pătura electrică Camry vă oferă o căldură relaxantă și confort, pe vreme răcoroasă.

la buget

Pătură ECG

Dispune de telecomandă cu cablu detașabil, 2 trepte de reglare a temperaturii care vă stau la dispoziție în funcție de nevoia dumneavoastră. Datorită dimensiunilor reduse, se împachetează ușor și nu ocupă spațiu în dulap. Se încălzește complet în 30 de minute și totodată are protecție împotriva supraîncălzirii.
Verifică prețul

Pătura ECG cu încălzire electrică pentru pat de o singură persoană este exact ce vă trebuie pentru o cameră unde căldura se instalează greu sau unde sistemul dumneavoastră de căldură nu ajunge.

SuperSoft pătură electrică

Dimensiuni perfecte chiar și pentru două persoane, 180 de centimetri lungime și 130 de centimetri lățime. O astfel de pătură electrică cu încălzire poate fi folosită similar unei pături obișnuite pentru pat, iar la nevoie poate fi pornită să ofere căldură. Cântărește 2 kilograme și datorită dimensiunilor sale, încape cu ușurință pe orice raft.
Verifică prețul

Pătura electrică SuperSoft beneficiază de cablu detașabil pentru a o putea spăla în mașină. Are trei trepte de viteză, enumerate cu 1, 2 și 3, afișate pe un ecran led.

Patura electrica 160 x 130 cm Welness by DomoClip DOW103

Aceasta este perfectă de utilizat în serile răcoroase, pe timp de iarna sau în oricând la necesitate, pentru a citi o carte bună sau a savura un film interesant alături de familie sau de jumătate. Aceasta este ușor de curățat, putând fi spălat la 30 grade Celsius, controller-ul fiind detașabil. De asemenea, acesta posedă funcția de oprire automată după 3 ore și protecție împotriva supra-încălzirii.
Verifică prețul

Descoperă pătura cu încălzire electrică de la Welness by DomoClip, cu trei trepte de temperatură și un controler.

Patura cu incalzire electrica Soft Polar Fleece, Pentru doua persoane 160X140 cm, 2x60 W, Temporizator 1-10 ore, ZILAN ZLN-4120, Negru

Acesta deține 5 trepte de reglare a temperaturii, ajustabilă cu ajutorul unei telecomande cu cablu. Încearcă pătura electrică cu un design modern, de culoare neagră, procesul de curățare a acesteia fiind unul facil și rapid. De asemenea, aceasta este perfectă pentru serile răcoroase, citind o carte sau pur și simplu savurând un film.
Verifică prețul

Descoperă pătura cu încălzire electrică Soft Polar Fleece, compatibilă pentru două persoane, cu dimensiunea comodă de 160X140 cm, 2x60 W și temporizator de la o oră până la 10 ore.

Întrebări despre păturile electrice cu încălzire

Ce dimensiune au?

Majoritatea păturilor electrice variază de la 150 centimetri lungime la 200 centimetri lungime, depinde de preț, iar la lățime, variază de la 150 la 180 centimetri. Cu ele vă puteți odihni în siguranță pe timpul nopților reci de toamnă, acasă sau oriunde simțiți că nu este suficientă căldură.

În cât timp se încălzesc?

Cu dimensiunile sale generoase, de 200×180 cm te poți ascunde sub pătură două persoane și cu o putere de încălzire de 120 W, care se poate regla în trei etape în funcție de nevoile individuale, această pătura se poate încălzi în doar 5 minute pentru un nivel scăzut de caldură.

Unde pot fi folosite?

Păturile electrice cu încălzire se dovedesc cea mai bună soluție pentru serile de toamnă reci când încă nu utilizezi un dispozitiv de încălzire, adică la tine acasă, sau în drumeții pentru diminețile geroase de iarnă, sau pentru situaţiile în care ai în îngrijire persoane sensibile sau bolnave cărora îţi doreşti să le asiguri tot confortul.

Au buton de reglare a temperaturii?

Nu toate păturile electrice dispun de buton de reglaj al temperaturii, însă tu poți alege o pătură cu toate funcțiile pe care le dorești, cu buton de reglare al temperaturii dar și cu oprire automată pentru a te putea odihni în siguranță pentru următoarea zi.

Dispun de oprire automată?

Păturile electrice cu încălzire sunt practice și perfecte pentru confortul la tine acasă. Pentru un plus de siguranță, cele mai multe modele dispun de oprire automată, după un anumit număr de ore de operare (unele modele se opresc automat din funcționare după 8 ore).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Difuzor de Uleiuri Esențiale (Arometerapie)
Cel mai bun difuzor de cameră pentru uleiuri esențiale

Îți dorești un difuzor pentru aromaterapie care să arate bine dar să fie și practic și de calitate? Descoperă modelul potrivit din lista noastră de recomandări.

Cea Mai Bună Masă de Călcat cu Suport de Stație
Cea mai bună masă de călcat cu suport pentru fierul de călcat

Alege cea mai ergonomică masă de călcat. Cu raft de rufe, priză sau suport pentru stația de călcat, aceste mese de călcat îți fac experiența călcării hainelor mai ușoară.

Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)
Deschizator de vinuri electric

Scapă de teama de a rupe dopul sau de a te stropi cu vin la deschiderea sticlei. Tirbușonul electric te ajută de deschizi orice sticlă de vin în doar câteva secunde, fără efort.

Cel Mai Bun Covor Pufos
Cel mai bun covor pufos

Covoarele pufoase deși sunt mai greu de întreținut îți oferă un confort sporit și o senzație foarte plăcută la picioare. Află care sunt cele mai bune modele.

Review Aspirator Robot Symbo LASERBOT 650 WiFi
Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe