Cea Mai Bună Pătură Electrică cu Încălzire

Cea mai bună pătură electrică cu încălzire

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 131 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi o pătură electrică cu încălzire?

Somnul suficient și odihnitor protejează sănătatea mintală și sănătatea fizică și totodată crește calitatea vieții. Păturile electrice cu încălzire sunt soluția ideală pentru o noapte odihnitoare. Sunt ideale pentru pentru serile de toamnă reci când încă nu utilizezi un dispozitiv de încălzire, pentru diminețile geroase de iarnă când dorești să stai mai mult în pat la căldură, pentru situațiile celor în care ai în îngrijire persoane sensibile sau bolnave cărora dorești să le asiguri tot confortul.

Astfel de pături nu consumă mult, sunt produse din materiale de calitate superioară, nu pun siguranța și viața membrilor familiei în pericol, au mai multe trepte de temperatură și sunt foarte confortabile datorită opțiunilor de reglaj de care dispun. Poate fi utilizată acasă, în excursie atunci când mergi la munte și în locuri în care simți că nu este suficientă căldură. Sunt diferite modele de pături, alege-o pe cea care se încadrează nevoilor tale. Pot fi folosite pe pat, pe fotoliu dar și pe podea deasupra unei simple saltele.

Pături cu încălzire

Premium

Dr. Watson

Watson este concepută speciale pentru serile reci de toamnă și iarnă, confortabilă, ce îți asigură căldură constantă în timp ce vizionezi un film, citești sau tocmai te-ai întors de afară. Dimensiunile sunt generoase de 180 x 130cm, astfel că o poți utiliza pe canapea sau în pat. Panoul de control este detașabil, iar temperatura poate fi reglată în trei etape. Nu trebuie să îți faci griji atunci când pătura se murdărește și trebuie curățată, deoarece se spală facil, pentru a o putea utiliza pentru mult timp. .
Verifică prețul

Absolut nimic nu se compară cu a-ți crea confortul în locuință, în perioada sezonul rece. Pătura Dr.

Cel mai bun

Patura Electrica cu Incalzire Adler AD 7425

Pătura electrică cu încălzire de la Adler este special creată pentru persoanele în vârstă care vor să aibă grijă de sănătatea lor, fiind perfectă pentru calmarea durerilor reumatice, pentru a alina toate tipurile de nevralgii și de a relaxa mușchii rigizi. În plus de atât, îmbunătățește circulația sângelui, distribuind caldura uniform și rapid, făcând-o indispensabilă în perioada rece a anului. Are o putere de 60W și 4 trepte diferite de temperatură, oferind o încălzire extrem de rapidă și eficientă. .
Verifică prețul

la buget

Pătură ECG

Dispune de telecomandă cu cablu detașabil, 2 trepte de reglare a temperaturii care vă stau la dispoziție în funcție de nevoia dumneavoastră. Datorită dimensiunilor reduse, se împachetează ușor și nu ocupă spațiu în dulap. Se încălzește complet în 30 de minute și totodată are protecție împotriva supraîncălzirii.
Verifică prețul

Pătura ECG cu încălzire electrică pentru pat de o singură persoană este exact ce vă trebuie pentru o cameră unde căldura se instalează greu sau unde sistemul dumneavoastră de căldură nu ajunge.

SuperSoft pătură electrică

Dimensiuni perfecte chiar și pentru două persoane, 180 de centimetri lungime și 130 de centimetri lățime. O astfel de pătură electrică cu încălzire poate fi folosită similar unei pături obișnuite pentru pat, iar la nevoie poate fi pornită să ofere căldură. Cântărește 2 kilograme și datorită dimensiunilor sale, încape cu ușurință pe orice raft.
Verifică prețul

Pătura electrică SuperSoft beneficiază de cablu detașabil pentru a o putea spăla în mașină. Are trei trepte de viteză, enumerate cu 1, 2 și 3, afișate pe un ecran led.

Sencor SUB 190 pătură electrică

Datorită conectorului și cablului detașabile, poate fi spălată oricând simțiți nevoia. Are două trepte de reglare a temperaturii iar timpul de încălzire recomandat este de 30 de minute. Dispune de senzor de pornire și de oprire automată la supraîncălzire. Dimensiunea cablului de alimentare este de 2 metri, puterea consumată înregistrează 60 W.
Verifică prețul

Pătura electrică Sencor SUB 190 este tot ce aveți nevoie pentru o noapte călduroasă în patul dumneavoastră, oriunde v-ați afla, la munte, acasă sau la țară.

Patura electrica Cardinella, 80 x 150 cm, 70W, Alb

Pătura electrică Cardinella este perfectă pentru dumneavoastră deoarece este cea mai bună și economică formă de încălzire pentru nopțile reci de toamnă, pentru excursii și mers la țară. Are un comutator cu doua etape și este confecționată din țesătura ușoară de poliester cu un design elegant. Nu este recomandat ca această pătură să fie folosită pentru învelire.
Verifică prețul

Păturile electrice s-au făcut cunoscute prin utilitatea de a trata bolile reumatice, protejând împotriva aerului rece și umed ce provoacă apariția răcelii și a gripei.

Saltea electrică HU 665

Dispune de sistem de siguranță cu protecție împotriva supra-încălzirii și de trei setări pentru temperatură. Mai mult decât atât, se oprește automat după 180 de minute în care încălzește pentru ca dumneavoastră să dormiți liniștit fără vreo frică. Are o dimensiune perfectă pentru dumneavoastră, 150 de centimetri lungime și 80 de centimetri lățime.
Verifică prețul

Această saltea electrică este exact ce vă trebuie pe timpul serilor de toamnă, în excursiile de la munte unde simțiți că nu sunt suficient de încălzite camerele sau la țară.

Întrebări despre păturile electrice cu încălzire

Ce dimensiune au?

Majoritatea păturilor electrice variază de la 150 centimetri lungime la 200 centimetri lungime, depinde de preț, iar la lățime, variază de la 150 la 180 centimetri. Cu ele vă puteți odihni în siguranță pe timpul nopților reci de toamnă, acasă sau oriunde simțiți că nu este suficientă căldură.

În cât timp se încălzesc?

Cu dimensiunile sale generoase, de 200×180 cm te poți ascunde sub pătură două persoane și cu o putere de încălzire de 120 W, care se poate regla în trei etape în funcție de nevoile individuale, această pătura se poate încălzi în doar 5 minute pentru un nivel scăzut de caldură.

Unde pot fi folosite?

Păturile electrice cu încălzire se dovedesc cea mai bună soluție pentru serile de toamnă reci când încă nu utilizezi un dispozitiv de încălzire, adică la tine acasă, sau în drumeții pentru diminețile geroase de iarnă, sau pentru situaţiile în care ai în îngrijire persoane sensibile sau bolnave cărora îţi doreşti să le asiguri tot confortul.

Au buton de reglare a temperaturii?

Nu toate păturile electrice dispun de buton de reglaj al temperaturii, însă tu poți alege o pătură cu toate funcțiile pe care le dorești, cu buton de reglare al temperaturii dar și cu oprire automată pentru a te putea odihni în siguranță pentru următoarea zi.

Dispun de oprire automată?

Păturile electrice cu încălzire sunt practice și perfecte pentru confortul la tine acasă. Pentru un plus de siguranță, cele mai multe modele dispun de oprire automată, după un anumit număr de ore de operare (unele modele se opresc automat din funcționare după 8 ore).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Termostat Inteligent pentru Centrala Termică
Cel mai bun termostat inteligent pentru centrala termică

Vrei să poți controla de pe telefonul mobil temperatura de acasă sau chiar din orice cameră? Pentru asta ai nevoie de un termostat inteligent sau termostat smart. Află care sunt cele mai bune.

Cea mai bună Alarmă de Gaz Metan pentru Apartament
Cea mai bună alarmă de gaz metan pentru apartament

Vrei să fii sigur că nu vei avea probleme cu scăpările de gaze de la rețea sau butelie? Un senzor de detecție a gazului e o invesiție mică pe care o poți face pentru liniștea și siguranța familiei tale.

Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)
Deschizator de vinuri electric

Scapă de teama de a rupe dopul sau de a te stropi cu vin la deschiderea sticlei. Tirbușonul electric te ajută de deschizi orice sticlă de vin în doar câteva secunde, fără efort.

Cel mai bun Pătuț Co-Sleeper (pătuț atașabil de pat)
Cel mai bun pătuț co-sleeper (pătuț atașabil de pat)

Vrei să ai aproape bebelușul în timpul nopții într-un pătuț atașabil de patul matrimonial? Pătuțurile de tip co-sleeper sunt soluția ideală pentru o mamă iubitoare.

Cel Mai Bun Aparat de Monitorizat Calitatea Aerului (Tehnologie Smart)
Dispozitive smart pentru monitorizarea calității aerului

Suferi de boli respiratorii sau ai un copil mic pe care vrei să-l ferești de aerul poluat? Cu ajutorul unui aparat smart de monitorizat calitatea aerului poți vedea instant cât de curat este aerul din casa ta.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe