Cel Mai Bun Aparat de Monitorizat Calitate Aer

Dispozitive smart pentru monitorizarea calității aerului

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 90 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți iei un aparat de monitorizat calitatea aerului?

Calitatea slabă a aerului poate duce la oboseală, lipsă de energie, de concentrare sau chiar la îmbolnăvire. Și cum majoritatea orașelor mari se confruntă cu probleme privind poluarea, locuitorii acestora sunt expuși aerului care poate scădea calitatea vieții. Din fericire tehnologia vine să ajute și în acest domeniu. Ca să măsori și să monitorizezi calitatea aerului din locuință, din diverse spații sau chiar din aer liber poți cumpăra un aparat de detectare a calității aerului.

Cu ajutorul modulelor de senzori de cea mai înaltă calitate, proiectate pentru măsurători de înaltă precizie, acestea analizează particulele de materie, fine și ultra-fine din aer, nivelurile de dioxid de carbon și compuși organici volatili. Practic măsoară parametrii importanți, scoate în evidență potențialele probleme și îți spune cum să le rezolvi. Mai mult, majoritatea modelelor sunt mobile, deci pot fi luate oriunde ai nevoie, dar mai au și alte funcționalități precum măsurarea zgomotului, umidității ori temperaturii.

Cel mai bun aparat de monitorizat calitatea aerului

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Netatmo

 • Dispozitiv modern de monitorizare a calității aerului
 • Este adaptabil la temperatura camerei
 • Nu prezintă zgomot la utilizare
 • Monitorizat prin aplicație
 • Încorporează 4 senzori de calitate
Verifică prețul

Aparatul Netatmo Home Coach de măsurat calitatea aerului este un Dispozitiv smart de monitorizare a calitatii aerului format pe patru senzori principali, de umiditate, de calitate a aerului, de zgomot și de temperatură. Este utilizat pentru măsurarea calității aerului în locuinte, spații comerciale, birouri, autoturisme, sau în aer liber, datorită designulului compact și modern. În plus acesta măsoară temperatura, umiditatea, face etichetarea cu ideograme a concentrației și beneficiază de iluminare cu LED în două culori. Acesta te va avertiza imediat când se descarcă bateria și are oprire automată a alimentării, odată încărcat.

la buget

Aparat pentru masurare calitate aer UNI-T A15F

 • Design portabil
 • Precizie ridicată
 • Iluminare LED cu 2 culori
 • Indicație pentru baterie scăzută
 • Durată lungă de utilizare
Verifică prețul

Aparatul de măsură A15F este un monitor pentru calitatea aerului, masurând în timp real concentrația formaldehidei (HCHO), un gaz carcinogen incolor. Pentru sănătatea ta și a celor din jur, descoperă aparatul de măsură a calității aerului, fiind utilizat atăt în locuințe, cât și în centre comerciale, autoturisme, birouri, stații ș.a. Acesta măsoară cu o precizie înaltă nivelul de umiditate din aer, temperatura acestuia, având indicație de baterie scăzută și afișaj cu iluminare LED în două culori.

Premium

Woods AQM 001

 • Monitorul pentru calitatea aerului de la Woods este un dispozitiv portabil
 • Este chipat cu baterie reîncărcabilă
 • Funcționează cu ajutorul tehnologiei laserului
 • Indică cu precizie gradul de poluare al aerului din locuință, mașină sau birou Indică cantitatea de particule din aer: PM1, PM2.5, PM10.
Verifică prețul

Woods AQM 001 este un monitor pentru calitatea aerului, portabil, ce funcționează cu baterie reîncărcabilă. Are integrată tehnologia laserului (metoda este împrăștiere cu unde laser), astfel că poate indica gradul de poluare al aerului cu precizie, oriunde este nevoie, la interior: locuință, birou, în mașină. Poluarea se măsoară în funcție de pulberii în suspensie din aerul ambiental, iar acest dispozitiv măsoară cantitatea de particule din aer: PM1, PM2.5, PM10. Dispozitivul are un design modern, este ușor de manevrat și utilizat, iar ecranul este LCD, cu rezoluție de 240X400.

Acest aparat de monitorizare și măsurare a calității aerului beneficiază de precizie ridicată și o detectare precisă cu ajutorul procesorului integrat de ultimă generație. Partiționarea coloră este concepută pentru afișarea clară a tuturor informațiilor de testare. Aparatul este rezistent la praf și la apă, având un design compact. Este ușor de transportat și manevrat, astfel că îl poți lua cu tine chiar și în vacanțe sau călătoriile de afaceri. Panoul de comandă digital este de asemenea foarte ușor de folosit.

Aparat pentru masurare calitate aer UNI-T A15F

 • Măsoară calitatea aerului
 • Măsoară concentrația de formaldehidă
 • Iluminare cu LED cu două culori
 • Oprire automată
 • Baterie reîncărcabilă 1300 mAh
Verifică prețul

Aparatul de măsură A15F este un monitor pentru calitatea aerului, ce măsoară în timp real concentrația formaldehidei (HCHO), un gaz carcinogen incolor. Este utilizat pentru măsurarea calității aerului în locuinte, spații comerciale, birouri, autoturisme, sau în aer liber. În plus acesta măsoară temperatura, umiditatea, face etichetarea cu ideograme a concentrației și beneficiază de iluminare cu LED în două culori. Acesta te va avertiza imediat când se descarcă bateria și are oprire automată a alimentării, odată încărcat.

Întrebări despre aparatele smart de monitorizat calitatea aerului

Mai au și alți senzori?

Multe dispozitive de măsurat și monitorizat calitatea aerului măsoară atât temperatura cât și umiditatea în spațiul de interes. Asta datorită tehnologiei încorporate care a avansat foarte mult în ultimii ani, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții.

În ce tip de spațiu pot fi folosite?

Aparatele smart pentru monitorizarea calității aerului sunt concepute pentru a genera date despre aerul din interior: locuință, birou. Sunt prevăzute cu diferite funcții cheie, pe care le poți urmări și de la distanță, în timp real, de pe telefonul mobil.

Pot fi conectate la telefon?

Majoritatea aparatelor smart pentru măsurat și monitorizat calitatea aerului au aplicații ce pot fi instalate pe telefon. Cu ajutorul acestora aparatele pot fi reglate, și programate dar se pot face și analize pe mai multe intervale de timp transferate imediat între dispozitive.

Cum se instalează?

Se poate instala foarte ușor, prin apăsarea butonului de pornire, după ce a fost poziționat în încăperea unde se dorește măsurarea calității aerului, ori prin accesarea aplicației dedicate de pe un dispozitiv smart, atât android, cât și iOS, conectat la o rețea de internet.

Care e raza de acțiune?

În funcție de modelul ales, un astfel de aparat de monitorizare și măsurare a calității aerului poate avea o rază de acțiune cuprinsă între 100 și 300 mp. Acesta funcționează 24 de ore din 24 și cu ajutorul aplicațiilor dedicate se pot conecta mai multe aparate pentru a mări raza de acțiune.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pătură Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pătură electrică cu încălzire

Ești o persoană mai friguroasă și îți dorești o variantă rapidă de a te încălzi atunci când încă nu merg caloriferele? Păturile electrice cu încălzire sunt varianta ideală.

Cea Mai Bună Priză Inteligentă (Smart Wi-Fi)
Prize cu conectivitate Wi-Fi (prize inteligente)

Vrei să îți transformi casa într-una smart cu un buget redus? Vezi care sunt cele mai bune modele de prize wi-fi pe care le poți controla cu ajutorul telefonului mobil via Internet.

Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Cel Mai Bun Stick TV Media Player
Cel mai bun stick TV media player

Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.

Cel mai bun Sistem de Tragere Automată a Draperiilor
Sisteme automate de tragere a draperiilor și perdelelor

Motorul pentru draperii este ușor de instalat si operat. Receiverul este deja încastrat în corpul motorului și se poate acționa prin telecomandă sau buton.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe