Cel Mai Bun Aparat de Monitorizat Calitatea Aerului (Tehnologie Smart)

Dispozitive smart pentru monitorizarea calității aerului

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 90 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți iei un aparat de monitorizat calitatea aerului?

Calitatea slabă a aerului poate duce la oboseală, lipsă de energie, de concentrare sau chiar la îmbolnăvire. Și cum majoritatea orașelor mari se confruntă cu probleme privind poluarea, locuitorii acestora sunt expuși aerului care poate scădea calitatea vieții. Din fericire tehnologia vine să ajute și în acest domeniu. Ca să măsori și să monitorizezi calitatea aerului din locuință, din diverse spații sau chiar din aer liber poți cumpăra un aparat de detectare a calității aerului.

Cu ajutorul modulelor de senzori de cea mai înaltă calitate, proiectate pentru măsurători de înaltă precizie, acestea analizează particulele de materie, fine și ultra-fine din aer, nivelurile de dioxid de carbon și compuși organici volatili. Practic măsoară parametrii importanți, scoate în evidență potențialele probleme și îți spune cum să le rezolvi. Mai mult, majoritatea modelelor sunt mobile, deci pot fi luate oriunde ai nevoie, dar mai au și alte funcționalități precum măsurarea zgomotului, umidității ori temperaturii.

Cel mai bun aparat de monitorizat calitatea aerului

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Netatmo

 • Dispozitiv modern de monitorizare a calității aerului
 • Este adaptabil la temperatura camerei
 • Nu prezintă zgomot la utilizare
 • Monitorizat prin aplicație
 • Încorporează 4 senzori de calitate
Verifică prețul

Aparatul Netatmo Home Coach de măsurat calitatea aerului este un Dispozitiv smart de monitorizare a calitatii aerului format pe patru senzori principali, de umiditate, de calitate a aerului, de zgomot și de temperatură. Este utilizat pentru măsurarea calității aerului în locuinte, spații comerciale, birouri, autoturisme, sau în aer liber, datorită designulului compact și modern. În plus acesta măsoară temperatura, umiditatea, face etichetarea cu ideograme a concentrației și beneficiază de iluminare cu LED în două culori. Acesta te va avertiza imediat când se descarcă bateria și are oprire automată a alimentării, odată încărcat.

Premium

Woods AQM 001

 • Monitorul pentru calitatea aerului de la Woods este un dispozitiv portabil
 • Este chipat cu baterie reîncărcabilă
 • Funcționează cu ajutorul tehnologiei laserului
 • Indică cu precizie gradul de poluare al aerului din locuință, mașină sau birou Indică cantitatea de particule din aer: PM1, PM2.5, PM10.
Verifică prețul

Woods AQM 001 este un monitor pentru calitatea aerului, portabil, ce funcționează cu baterie reîncărcabilă. Are integrată tehnologia laserului (metoda este împrăștiere cu unde laser), astfel că poate indica gradul de poluare al aerului cu precizie, oriunde este nevoie, la interior: locuință, birou, în mașină. Poluarea se măsoară în funcție de pulberii în suspensie din aerul ambiental, iar acest dispozitiv măsoară cantitatea de particule din aer: PM1, PM2.5, PM10. Dispozitivul are un design modern, este ușor de manevrat și utilizat, iar ecranul este LCD, cu rezoluție de 240X400.

la buget

DM605

 • Aparat profesional de monitorizare a calității aerului
 • Dispune de monitor multifuncțional
 • Permite rezultate exacte și monitorizare în timp real
 • Nu prezintă zgomot
 • Dispune de senzori și ventilator încorporat
Verifică prețul

Aparatul pentru Măsurarea Calității Aerului DM605 - este un monitor multifuncțional al calității aerului care detectează concentratia de formaldehidă, compuși organici volatili, particule în suspensie, temperatură și umiditate. Aparatul dispune de mai mulți senzori și de un ventilator încorporat pentru a permite monitorizarea în timp real și rezultate exacte. Interval de măsurare: PM2.5, PM10, PM1.0: 0 – 999 μg/m3, HCNO: 0.000 – 1.999 mg/m3, TVOC: 0.000 – 9.999 mg/m3. Dimensiuni: 172 x 94 x 87 mm

Aparat de monitorizare/masurare a calitatii aerului PM2.5, PM10, HCHO, TVOC

 • Monitorizarea aerului 24 h
 • Precizie ridicată datorită procesorului cu 4 nuclee
 • Ecran LCD HD color
 • Baterie cu litiu polimeric
 • Conector de alimentare : încărcarea conexiunii micro USB
Verifică prețul

Acest aparat de monitorizare și măsurare a calității aerului beneficiază de precizie ridicată și o detectare precisă cu ajutorul procesorului cu patru nuclee. Partiționarea coloră este concepută pentru afișarea clară a tuturor informațiilor de testare. Aparatul este rezistent la praf și, în plus, este anti-ceață folosind oglindă acrilică. Este ușor de transportat și manevrat, astfel că îl poți lua cu tine chiar și în vacanțe sau călătoriile de afaceri. Panoul de comandă digital este de asemenea foarte ușor de folosit.

Senzor calitate aer temperatura si umiditate Eve Room

 • Conectivitate wireless
 • Control vocal Siri
 • Baterie internă reîncărcabilă prin USB (+6 săptămâni)
 • Acuratețe ±0.3°C
 • Marjă de eroare ±3% umiditate
Verifică prețul

Eve Room este un dispozitiv HomeKit echipat cu senzori de ultimă tehnologie pentru a reda informații privind calitatea aerului, temperatură și umiditatea camerei. Dispozitivul de monitorizare a calității aerului Eve Room are un corp elegant de aluminiu și un display configurabil. Aparatul se conectează direct la iPhone-ul sau iPad-ul tău prin tehnologia Bluetooth Low Energy. Dispozitiv este alimentat de o baterie puternică care se încarcă cu un cablu USB, inclus în pachet. Ușurința în utilizare și securitate avansată îl fac un produs necesar în fiecare casă.

Acest aparat de monitorizare și măsurare a calității aerului beneficiază de precizie ridicată și o detectare precisă cu ajutorul procesorului integrat de ultimă generație. Partiționarea coloră este concepută pentru afișarea clară a tuturor informațiilor de testare. Aparatul este rezistent la praf și la apă, având un design compact. Este ușor de transportat și manevrat, astfel că îl poți lua cu tine chiar și în vacanțe sau călătoriile de afaceri. Panoul de comandă digital este de asemenea foarte ușor de folosit.

MONITOR PENTRU CALITATEA AERULUI AIRCON2TROL COACH CO2 TFA 31.5009.02

 • Monitor modern de control a calității aerului
 • Prezintă monitorizare în timp real
 • Deține culoare de iluminare pentru a transmite rapid nivelul de CO2
 • Alimentarea este prin cablu USB, fiind detașat și ușor de proiectat în orice cameră
 • Prezintă lipsa zgomotului
Verifică prețul

Cine respiră aer curat este mai sănătos, mai fericit și poate face mai multe! Durerile de cap, amețelile și oboseala permanentă sunt adesea datorate unei concentrații mari de CO2 în aerul respirat. Monitorul de CO2 AIRCO2NTROL COACH de la TFA vă ajută să monitorizați cât de mult este contaminat aerul în spațiile interioare în care sunt prezenți mulți oameni, de exemplu, în școli, birouri sau clădiri publice. Ventilarea în timp util și eficiența din punct de vedere energetic asigură un climat interior sănătos.

Aparat pentru masurare calitate aer UNI-T A15F

 • Măsoară calitatea aerului
 • Măsoară concentrația de formaldehidă
 • Iluminare cu LED cu două culori
 • Oprire automată
 • Baterie reîncărcabilă 1300 mAh
Verifică prețul

Aparatul de măsură A15F este un monitor pentru calitatea aerului, ce măsoară în timp real concentrația formaldehidei (HCHO), un gaz carcinogen incolor. Este utilizat pentru măsurarea calității aerului în locuinte, spații comerciale, birouri, autoturisme, sau în aer liber. În plus acesta măsoară temperatura, umiditatea, face etichetarea cu ideograme a concentrației și beneficiază de iluminare cu LED în două culori. Acesta te va avertiza imediat când se descarcă bateria și are oprire automată a alimentării, odată încărcat.

Întrebări despre aparatele smart de monitorizat calitatea aerului

Mai au și alți senzori?

Multe dispozitive de măsurat și monitorizat calitatea aerului măsoară atât temperatura cât și umiditatea în spațiul de interes. Asta datorită tehnologiei încorporate care a avansat foarte mult în ultimii ani, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții.

În ce tip de spațiu pot fi folosite?

Aparatele smart pentru monitorizarea calității aerului sunt concepute pentru a genera date despre aerul din interior: locuință, birou. Sunt prevăzute cu diferite funcții cheie, pe care le poți urmări și de la distanță, în timp real, de pe telefonul mobil.

Pot fi conectate la telefon?

Majoritatea aparatelor smart pentru măsurat și monitorizat calitatea aerului au aplicații ce pot fi instalate pe telefon. Cu ajutorul acestora aparatele pot fi reglate, și programate dar se pot face și analize pe mai multe intervale de timp transferate imediat între dispozitive.

Cum se instalează?

Se poate instala foarte ușor, prin apăsarea butonului de pornire, după ce a fost poziționat în încăperea unde se dorește măsurarea calității aerului, ori prin accesarea aplicației dedicate de pe un dispozitiv smart, atât android, cât și iOS, conectat la o rețea de internet.

Care e raza de acțiune?

În funcție de modelul ales, un astfel de aparat de monitorizare și măsurare a calității aerului poate avea o rază de acțiune cuprinsă între 100 și 300 mp. Acesta funcționează 24 de ore din 24 și cu ajutorul aplicațiilor dedicate se pot conecta mai multe aparate pentru a mări raza de acțiune.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sistem de Ventilație Recuperare Căldură de Apartament
Cel mai bun sistem de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartamente

Vrei să dormi mai bine și să te bucuri de aer curat chiar dacă stai într-un oraș poluat și aglomerat? Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament sunt soluția cea mai bună.

Cel Mai Bun Termostat Inteligent pentru Centrala Termică
Cel mai bun termostat inteligent pentru centrala termică

Vrei să poți controla de pe telefonul mobil temperatura de acasă sau chiar din orice cameră? Pentru asta ai nevoie de un termostat inteligent sau termostat smart. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Priză Inteligentă (Smart Wi-Fi)
Prize cu conectivitate Wi-Fi (prize inteligente)

Vrei să îți transformi casa într-una smart cu un buget redus? Vezi care sunt cele mai bune modele de prize wi-fi pe care le poți controla cu ajutorul telefonului mobil via Internet.

Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Pătură Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pătură electrică cu încălzire

Ești o persoană mai friguroasă și îți dorești o variantă rapidă de a te încălzi atunci când încă nu merg caloriferele? Păturile electrice cu încălzire sunt varianta ideală.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe