Cel Mai Bun Termostat Smart pentru Calorifer

Cel mai bun termostat smart pentru robineții de calorifer

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți cumperi un termostat smart pentru calorifere?

Dacă ai decis să faci economii cu ajutorul unui termostat pentru calorifer, atunci acest produs smart este exact ce-ți trebuie. Ei bine, termostatul de calorifer îți oferă posibilitatea de a seta temperatura în funcție de camere, reușind deci să faci economii.

De exemplu, dacă ai o cameră în care nu prea intri, decât rareori, atunci probabil că nu e nevoie de prea multă căldură acolo. Indiferent dacă ai un sistem centralizat propriu, precum o centrală electrică, sau dacă plătești căldura în funcție de repartitore, exista o metodă ce te va ajuta să mai economisești bani, și anume: un termostat smart pentru calorifer.

Termostatul este foarte ușor de instalat și este furnizat cu adaptoare pentru toate robinetele termostatice. Un alt avantaj este faptul că utilizează tehnologia de comunicare fără fir. Temperatura poate fi modificată în orice moment, prin acționarea butoanelor termostatului, sau prin internet. Modificarea este transmisă direct unității centrale care va sincroniza celelalte termostate electronice de radiator.

Valve smart wi-fi pentru calorifere

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

EVE Thermo

 • Protejează supapele termostatice
 • Conexiune directă prin Bluetooth
 • Programe automate prin care puteți schimba căldura în funcție de nevoile proprii
 • Detectează ferestrele deschide
 • Securitate avansată
Verifică prețul

Creați programe automate care vă sincronizează căldura cu rutina dumneavoastră. Automatizează-ți temperatura de acasă și personalizeaz-o prin iPhone, Apple Watch sau prin butoanele integrate. Acesta este compatibil cu HomeKit: vă oferă o ușurință de neegalat în gestionare, oferind în același timp securitate avansată. Configurarea acestuia este foarte ușoară: conexiune directă prin Bluetooth Low Energy, nu este nevoie de pod sau gateway. Detectează ferestrele deschise, protejează supapele termostatice și multe altele.

la buget

* Prezentare video mai jos

Meross MTS100H

 • Funcție de detectare a ferestrelor deschise
 • Sistem de control vocal
 • Hub-ul poate funcționa cu mai multe termostate pentru calorifer
 • Program de setare a două moduri: confort și economie
 • Oprire automată la nevoie
Verifică prețul

Termostatul este echipat cu o funcție specială de detectare a ferestrelor deschise. Atunci când geamul este deschis și temperatura din cameră scade brusc, termostatul oprește încălzirea camerei pentru a evita pierderile de energie. Programul de setare include 2 moduri: confort și economie. În acest mod se poate economisi mai multă energie, setându-se să pornească caldura la anumite intervale orare. Prezintă și un sistem de control vocal cu ajutorul Amazon Alexa, Google Assistant și IFTTT, fiind foarte ușor de utilizat.

Premium

* Prezentare video mai jos

Netatmo 3 capete

 • Dimensiuni cap termostat: 83 x 58 mm
 • Rezistent la raze UV
 • Durata de viață a bateriilor este de 2 ani
 • Conexiune wireless între termostat și releu
 • Setează temperatura pentru fiecare cameră în parte
Verifică prețul

Poți seta temperatura de confort dorită pentru fiecare cameră exact pentru a te simți imediat confortabil. Datorită detectării ferestrei deschise, faza de încălzire se întrerupe, astfel încât să nu se irosească energie. Funcția Boost permite încălzirea mai rapidă a camerei. Dacă telefonul smartphone nu este disponibil, poți modifica setările de temperatură direct pe supapă. Vorbește cu încălzirea ta! Deoarece termostatele netatmo sunt compatibile cu Apple HomeKit, poți utiliza voceata de control a încălzirii. „Siri, crește temperatura la baie cu 3°”.

Termostat inteligent de radiator, cu display POER HT10RF - dedicat apartamentelor cu incalzire centralizata tip bloc

 • Smart
 • Compatibilă cu iOS și Android
 • Frecvență 433 MHz
 • Distanță transmisie 100 m în spațiu deschis
 • Pentru apartamente
Verifică prețul

Termostatul inteligent cu display, cu afișajul temperaturii este destinat în special radiatoarelor din apartamentele cu încălzire centralizată. Închiderea/deschiderea valvei ce permite intrarea agentului termic în radiator (și încălzirea camerei) se efectuează prin variație inteligentă. Echipamentul se interconectează via RadioFrecventa cu E-HUB-ul ce face posibilă programarea și managementul temperaturilor via internet. Conectarea la internet se face via E-HUB-ul POER (neinclus in pachet). 1 E-HUB POER poate coordona pana la 8 termostate de radiator POER. Aplicația POER dedicată este disponibilă pe Android și Apple, gratuit și în limba română (My E-Thermostat).

Set 3x Termostat radiator Danfoss Eco Home

 • Set de 3 termostat radiator
 • Preț accesibil
 • Produs inteligent
 • Design modern
 • Culoare alb
Verifică prețul

Setul de 3 termostate inteligente reprezintă cea mai ușoară metodă pentru încălzire eficientă. Economisește până la 30% energie electrică, poți controla de acasă încălzirea radiatorului, dispune de tehnologia Bluetooth pentru programarea termostatului la o distanță de până la 10 m și nivel scăzut al zgomotului la 30 dB. Se poate stabili un cod PIN de către utilizator care permite doar utilizatorilor autorizați să facă schimbări în sistem. Temperatura pentru modul Vacanță poate fi setată la valori cuprinse între 5 și 28 °C.  

Cap termostatic POER Smart cu control din internet, cu comanda pornit-oprit centrala si control vocal Google Home si Alexa

 • Funcționează cu 2 baterii AA
 • Are senzor de umiditate
 • Se conectează la internet
 • Controlabil din aplicația POERSmart
 • Permite funcția de “pornit-oprit selectiv centrală”
Verifică prețul

Capul termostatic POER Smart inovează prin faptul că face posibil controlul total al temperaturii unei locuințe doar prin conectarea la internet. Dotat cu posibilitatea de a fi controlat vocal cu ajutorul Google Home, capul termostatic are incorporată și tehnologia Alexa. Distanța maximă de transmisie este de 100m și frecvența pe care funcționează este de 868MHz, iar aparatul dispune și de o aplicație compatibilă atât cu sistemul de operare Android, cât și cel iOS. De asemenea, dispozitivul permite și funcția pornit-oprit selectiv a centralei.

Întrebări despre termostatele smart pentru calorifer

Ce funcții suplimentare au ?

Majoritatea termostatelor smart au display-uri digitale colorate și butoane cu touch pentru modificarea temperaturilor și a altor setări. Dacă termostatele clasice au meniuri simple, cele multizonale dispun de senzori inteligenți de geolocație care detectează prezenta unei persoane în cameră și ajustează temperatura pentru a crește confortul termic.

Se montează ușor ?

Termostatele smart pentru calorifer au fost concepute pentru ca tu să ai parte de o experiență cât mai plăcută și la îndemână, așadar sunt ușor de montat și de utilizat. Cu ajutorul tehnologiei de care dispun, le poți controla cu ajutorul wi-fi-ului printr-o aplicație de pe telefonul tău compatibilă cu orice sistem de operare.

Ce sensibilitate au ?

Sensibilitatea este acuratețea de citire a temperaturii din camera în care se află termostatul. Cu cât sensibilitatea este mai mică, cu atât termostatul va măsura mai corect temperatura, cele mai multe modele având o sensibilitate cuprinsă între 0.5 și 1 grad Celsius.

Au display ?

Termostatele smart pentru calorifer au un modul de comunicație fără fir încorporat, cu consum redus și ecran LCD. Afișajul LCD prezintă caractere mari, ușor de văzut și de setat în funcție de nevoile tale. Poți seta: 5-30℃ (pentru modul automat și modul manual) sau 5-15℃ (pentru modul anti-îngheț).

Au siguranță pentru copii ?

În funcție de ce termostat smart pentru calorifer alegi, acesta poate prezenta funcția de protecție copii, pentru ca setările pe care i le pui să poată fi modificate doar de tine. Astfel, nu ești nevoit să verifici mereu dacă totul este în regulă, deoarece curiozitatea copilului nu se va putea manifesta.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Monitorizat Calitate Aer
Dispozitive smart pentru monitorizarea calității aerului

Suferi de boli respiratorii sau ai un copil mic pe care vrei să-l ferești de aerul poluat? Cu ajutorul unui aparat smart de monitorizat calitatea aerului poți vedea instant cât de curat este aerul din casa ta.

Cel Mai Bun Termostat Inteligent pentru Centrala Termică
Cel mai bun termostat inteligent pentru centrala termică

Vrei să poți controla de pe telefonul mobil temperatura de acasă sau chiar din orice cameră? Pentru asta ai nevoie de un termostat inteligent sau termostat smart. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă
Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Îți dorești o plafonieră LED pe care o poți controla de pe telefon sau cu telecomanda? Poate uneori în baie îți dorești să faci o atmosferă mai intimă. Cu ajutorul unei plafoniere LED inteligente poți face acest lucru.

Cel Mai Bun Stick TV Media Player
Cel mai bun stick TV media player

Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe