Cel Mai Bun Termostat Inteligent pentru Centrala Termică

Cel mai bun termostat inteligent pentru centrala termică

Modificat la 10 octombrie 2021
Articol evaluat de 92 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți iei un termostat smart pentru centrala termică?

În localitățile unde încălzirea pe timp de iarnă și apa caldă pe parcursul anului nu sunt disponibile prin intermediul unei rețele publice, instalarea unei centrale termice reprezintă soluția optimă pentru confortul în locuință. Temperatura interioară generată de centrala termică poate fi setată și controlată cu ajutorul unui termostat. Și dacă te numeri printre cei care doresc să-și îmbunătățească sistemele instalate în casă sau la birou - atunci este momentul să optezi pentru un termostat smart, pe care îl poți opera prin aplicație pe telefon sau pe tabletă.

Termostatele smart pot fi utilizate deopotrivă prin interfața tactilă și aplicația de pe telefon. Poți verifica și compatibilitatea cu Alexa/Google Home, pentru operarea prin comenzi vocale - sunt detalii menționate de către fiecare producător pentru termostatele create. Designul este modern, display-ul este LCD, iar montajul se face în perete - pentru unele modele în doză. Termostatul este facil de operat, însă reține faptul că montajul și conectarea cu centrala termică trebuie să fie realizat de firmele specializate din domeniu.

Cele mai bune termostate inteligente pentru centrală

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

POER Smart

Termostat inteligent de cameră (zonă), cu display, cu interconectare via RadioFrecvență cu receptorul ce acționează pornirea/oprirea Centralei Termice și totodată cu posibilitate de interconectare via RadioFrecvență cu un Gateway ce face posibilă programarea și managementul temperaturilor via internet. Declanșarea pornirii/opririi centralei se efectuează la depășirea mai mare sau egală cu Histerezis (Histerezisul este setabil de către Client intre 0. 1 și 1 grade Celsius, în pasi de 0. 1 grade Celsius) a temperaturii țintă (de ex. dacă este setată temperatura țintă de 23 grade Celsius și histerezisul este setat la 0. 1 grade Celsius, centrală vă porni când temperatura scade la 22. 9 grade Celsius și se vă opri când temperatura crește și ajunge la 23. 1 grade Celsius).
Verifică prețul

la buget

* Prezentare video mai jos

Beok BOT-313W

Economisești bani și de asemenea, ai disponibil și modului Manual pentru a înlocui setările făcute cu unele corespunzătoare nevoilor tale. Termostatul poate fi programat după bunul plac. De exemplu în timpul zilei 9:00-17:00 temperatura să fie 22°C, iar în intervalul 17:00 – 9:00 temperatura în casa să fie 25°C! Termostatul este programabil 5+2 zile, cu 6 intervale orare pe zi.
Verifică prețul

Termostatul memorează automat setările pe care tu le faci! În acest fel acesta vă pastra toate setările savlate chiar și după o pană de curent.

Premium

* Prezentare video mai jos

Termostat Smart Tellur WiFi, pentru centrala cu Gaz, Universal, Aplicatie

Ai parte de operare intuitivă datorită conectivității WiFi inteligente cu un display de 3. 7" și o interfață intuitivă. Ai la dispoziție și butoane tactile pentru un control cât mai rapid. Termostatul va funcționa doar cu o conexiune WiFi de 2. 4 GHz și aplicația Tellur Smart. .
Verifică prețul

Acest termostat de centrală este ideal dacă vrei să știi tot timpul ce temperatură ai în casa ta. Este util să verifici centrala pentru a te asigura că ai temperatura potrivită în locuința ta mai ales dacă ai copii mici.

Termostat inteligent universal pentru centrala gaz WiFi, comandat de pe Smartphone, Internet compatibil Google Home si Alexa alb

Îl poți utiliza manual, direct prin interfața tactilă (touchscreen) sau digital, prin intermediul aplicației din AppStore sau Google Play. Poți realiza setările inclusiv prin comenzi vocale, împreună cu Google Home și Alexa. Este realizat din plexiglas (PC și ABS), prezentând rezistență la foc, ecranul tactil este LCD color, de 86 mm, iluminat, ce permite utilizarea intuitivă. Setările le vei efectua facil și poți seta temperatura între 5 -35 ℃ Se montează pe perete, iar instalarea și punerea în funcțiune se va face doar de către personalul calificat. .
Verifică prețul

Termostatul smart TOR2000GCLW face parte din gama de termostate inteligente ce pot fi conectate la telefon sau tabletă prin WiFi, ce prezintă avantajul de a fi compatibil cu orice model de centrală termică.

Termostat centrala gaz/incalzire in pardoseala WiFi RF TORWT-20 Compatibil Google Home si Alexa

Poate fi operat prin aplicație ( Smart Life/Tuya) și este compatibil cu Alexa și Google Home. Îl poți monta pe perete, dar îl poți amplasa și pe masă, este realizat din ABS, iar alimentarea se face la rețea. Este programabil pe 7 zile, plaja de ajustare a temperaturii este între 5-35℃, cu acuratețe ± 1℃ (control gradual 0. 5℃). .
Verifică prețul

Modelul de termostat WIFI RF TORWT-20 (conectivitate Wi-Fi și Radiofrecvență) este potrivit pentru centrală termică pe gaz, unități centrale de comandă sau pentru sistem de încălzire în pardoseala.

Termostat Wi-Fi BeOk pentru centrala termica pe gaz si incalzire in pardoseala

Este fabricat dintr-un material rezistent ignifug, alimentat cu 265V, având un interval de setare al temperaturii de la 5 la 95 de grade și de la 5 la 60 de grade pentru pardoseală. Este simplu de controlat chiar de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației U-Smart-Al, o aplicație special concepută în acest domeniu.
Verifică prețul

Termostatul pentru centrala termică are o deosebită importanță pentru casa ta, ajutându-te să ai o temperatură optimă constantă și să fii în deplină siguranță, mai ales când ai copii mici în incintă.

Termostat Smart Honeywell Evohome ATP921R, wireless, 12 zone, webserver wifi, App, touchscreen, Alb

Evotouch este dotat cu un afișaj color de tip touch-screen auto-explicativ ce asigură o operare facilă prin atingere cu degetul sau creionul special. Managerul EvoTouch este parte componentă a sistemului EvoHome, acesta permite controlul încălzirii prin pardoseală, cu radiatoare, ventile de zonă, boiler ACM și cazan on/off sau în condensație cu protocol OpenTherm. .
Verifică prețul

Managerul RF multi-zona Honeywell EvoTouch este un echipament modern programabil destinat controlului mai multor zone de încălzire, a cazanului și a apei calde menajere.

Întrebări despre termostatele smart pentru centrală

Poate fi controlat prin aplicație exclusiv pe telefon sau și pe alte gadget-uri?

Unele modele de termostate smart pentru centrală pot fi folosite și controlate inclusiv de pe un smartphone sau o tabletă. Acest lucru este posibil doar dacă modelul de termostat / centrala au aplicație de mobile care să faciliteze acest control remote.

Îl pot manevra și direct de pe ecran?

Dacă termostatul are ecran tactil touchscreen, atunci, da, controlul termostatului poate fi realizat în acest fel. În caz contrar, manipularea directă sau wireless, prin aplicația dedicată, pot fi metode alternative de folosire a unui termostat smart pentru centrală.

Instalarea și programarea trebuie făcute de firmele autorizate?

Cu ajutorul aplicației veți putea ști în orice moment temperatura din locuința ta sau la fel de simplu veți putea controla direct de la serviciu sau din alte zone unde vă aflați. Instalarea și programarea pot fi făcute în confortul casei dumneavoastră cu ușurință.

Este compatibil cu orice brand de centrală termică?

Termostatele smart pentru centrala termică sunt, de regulă, compatibile cu orice brand și model. Trebuie doar să te asiguri că montajul și configurația (conectarea cu centrala) sunt realizate de către o persoană autorizată, așa cum erau și sunt montate și termostatele din generația mai veche.

Poate fi amplasat oriunde sau trebuie montat pe perete?

Termostatele Smart pentru centrală pot controla orice tip de centrală termică. Comenzile se pot da manual cu ajutorul butoanelor prevăzute în lateral sau prin telefonul mobil Android sau iOS. Acestea pot fi amplasate atât pe perete, cât și în spațiul dorit de dumneavoastră.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pătură Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pătură electrică cu încălzire

Ești o persoană mai friguroasă și îți dorești o variantă rapidă de a te încălzi atunci când încă nu merg caloriferele? Păturile electrice cu încălzire sunt varianta ideală.

Cel Mai Bun Set de Becuri Inteligente
Cel mai bun set de becuri inteligente

Îți dorești să poți folosi becurile din casă într-un mod inteligent? Alege un set de becuri care-ți permit conectarea cu alte aparate smart pe care le ai în casă și vei putea crea nelimitate scenarii.

Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă
Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Îți dorești o plafonieră LED pe care o poți controla de pe telefon sau cu telecomanda? Poate uneori în baie îți dorești să faci o atmosferă mai intimă. Cu ajutorul unei plafoniere LED inteligente poți face acest lucru.

Cel Mai Bun Sistem de Ventilație Recuperare Căldură de Apartament
Cel mai bun sistem de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartamente

Vrei să dormi mai bine și să te bucuri de aer curat chiar dacă stai într-un oraș poluat și aglomerat? Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament sunt soluția cea mai bună.

Cel mai bun Sistem de Tragere Automată a Draperiilor
Sisteme automate de tragere a draperiilor și perdelelor

Motorul pentru draperii este ușor de instalat si operat. Receiverul este deja încastrat în corpul motorului și se poate acționa prin telecomandă sau buton.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe