Cel mai bun Cântar Corporal Inteligent. Ghid / Păreri

Cel mai bun cântar corporal inteligent

Modificat la 10 octombrie 2021
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce ai nevoie de un cântar corporal inteligent?

Greutatea corporală nu reprezintă doar un aspect ce ține de estetică, indicând totodată și date despre starea de sănătate. Din acest motiv, monitorizarea greutății este o necesitate, fiind de un real folos întregii familii. Pentru că un cântar corporal standard, tradițional nu mai corespunde necesităților omului modern, poți investi într-unul Smart. Cântarele inteligente sunt optimizate și prevăzute cu funcții care îți oferă mult mai mult decât afișarea greutății. Un astfel de cântar nu doar că indică greutatea, dar generează date cheie despre sănătate, devenind un aliat în scăderea sau creșterea numărului de kilograme.

O caracteristică importantă este compatibilitatea și conectivitatea cu device-urile utilizate - aplicații ce pot fi instalate pe telefon, pentru a avea acces la datele generate mult mai ușor. Printre funcțiile incluse, pe lângă afișarea greutății, se numără indicele de masă corporală (IMC), greutatea ideală, masa osoasă, masa musculară, vârsta metabolică, dar în funcție de model și producător, mai pot fi generate informații despre metabolism, procentul de apă, proteină.

Cele mai bune cântare corporale cu tehnologie smart

Premium

* Prezentare video mai jos

Withings

 • Tip display: digital
 • Material: sticlă securizată
 • Diviziune de cântărire: 100 g
 • Unitate de măsură: Kilograme - kg, Livra - lb
 • Greutate maximă suportată: 180 Kg
Verifică prețul

Acesta este un cântar Wi-Fi inteligent care îți oferă informații cardiovasculare, greutate și compoziție corporală pentru ca tu să poți lua deciziile corecte pentru îmbunătățirea în timp a sănătății tale. Datele obținute sunt sincronizate cu usurință cu aplicația gratuită Health Mate. Poți cântări cu precizie chiar și cel mai mic membru al familiei utilizând funcția "Baby Mode". De asemenea, până la 8 utilizatori pot fi recunoscuți automat. Bateria este reîncărcabilă cu o durată de funcționare de până la 12 luni.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Omron Viva

 • Analizează cu precizie corpul grație tehnologiei BIA (analiza impedanței bioelectric)
 • Indică tensiunea arterială, utilizatorii putând preveni afecțiunile cardiovasculare
 • Funcții cheie: generarea masei musculare, grăsime viscerală
 • Design modern și funcție de măsurare rapidă
 • Conectivitate cu telefonul - transferul datelor memorate (până la 30 de zile)
Verifică prețul

Faptul de a-ți monitoriza corect greutatea este un aspect care ține de un stil de viață sănătos. Acest cântar inteligent este îmbunătățit cu mai multe funcții care te vor ajuta să faci ceva mai mult decât să îți verifici pur și simplu greutatea, spre exemplu se poate conecta la dispozitivele mobile Smart, apoi poate înregistra informații pentru 4 utilizatori diferiți și nu în ultimul rând îți oferă 30 de măsurători diferite care o să-ți fie de mare ajutor în luptele cu kilogramele. Acest cântar este exact de ce ai nevoie pentru a menține un corp frumos și sănătos, sau fie pentru a-i face îmbunătățiri.

la buget

* Prezentare video mai jos

Xiaomi Mi Body

 • Generează statistici exacte (datorită tehnologiei BIA - impact bioelectric)
 • Capacitate mare de stocare a datelor pentru 16 utilizatori
 • Funcții incluse: IMC, rata metabolică, procent grăsime, masă osoasă/musculară etc
 • Greutate maximă suportată de 150 kg
 • Alimentare cu 4 baterii tip AAA
Verifică prețul

Cu o serie de algoritmi complexi si analiză avansată asupra impactului bioelectric (BIA), cântarul inteligent Xiaomi Mi Body produce statistici precise. Capacitatea de echilibru este una dintre abilitățile de bază ale mișcării. Stând cu un picior pe el cu ochii închiși, utilizatorul își poate testa echilibrul cu ușurință. Fiind un cântar inteligent, pe lângă greutatea corporală a utilizatorului, acesta poate furniza informații despre: rata metabolică bazală, indicele de masă corporală, procentul de grăsime corporală, masa osoasă, masa musculară, dar și vârsta fizică. Identifică automat fiecare membru al familiei si poate stoca până la 16 fișiere de utilizator.

Cantar digital inteligent BlitzWolf BW-SC1, Smart, Control prin aplicatie, Masurare BMI, masa osoasa, grasime viscerala

 • Funcții incluse: procent de apă, proteine, măsurare grăsimi, masa osoasă, IMC, calorii
 • Conectivitate la Smartphone-ul utilizat (prin Bluetooth)
 • Permite înregistrarea datelor a 8 persoane - potrivit pentru întreaga familie
 • Greutate admisă este de la 5 kg la 180 kg
 • Funcționează cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse) - asigură aprox.12 luni de funcționare
Verifică prețul

Faptul de a-ți monitoriza frecvent greutatea a devenit o necesitate. Cântarul digital inteligent BlitzWolf BW-SC1, Smart îți poate oferi control prin aplicația dedicată, îți poate măsurar BMI, masa osoasă și chiar grăsimea viscerală, apoi îți poate crea statistici tot în interiorul ecosistemului performat, devenind aliatul tău în lupta cu kilogramele în plus sau minus. Are un design normal dar plăcut la atingere și cu colțuri rotunjite pentru un aspect modern, gata să se integreze în orice spațiu.

Cantar digital cu analizator corporal Huawei AH100, Bluetooth, Display LED (Alb)

 • Cântar inteligent, design simplu și subțire
 • Prevăzut cu tehnologie avansată, măsurare precisă
 • Compatibiltate cu Android și Ios (prin Bluetooth)
 • Funcții: memorare date utilizatori, IMC, masă musculară/osoasă, grăsime,procent apă
 • Greutate maximă suportată - 150 kg
Verifică prețul

Acest aparat este ideal atunci când vrei să pierzi în greutate în mod sănătos. Și asta pentru că, cu ajutorul lui, poți face analiza corpului în baza măsurătorilor corporale pe care le realizează, respectiv: procentajul de grăsime corporală, IMC, masă musculară, hidratarea, masă osoasă, metabolismul bazal, proteină şi evaluarea grăsimii viscerale. Acesta are memorii individuale de recunoaştere a utilizatorului și poate seta memento-uri personalizate pentru maxim 10 membri. Poate suporta maxim 150 kg.

Cantar corporal Terraillon SMART BODY, 150 kg, LCD, Negru

 • Un model de cântar digital cu design elegant
 • Ecran LCD, ce afișează cifrele într-o dimensiune mare, pentru a fi ușor de citit
 • Funcționează cu aplicație pe Smartphone
 • Greutate maximă suportată este de 150 kg
 • Funcționează cu baterii AAA (3 bucăți)
Verifică prețul

Simplu și funcțional, cântarul face ca monitorizarea greutății tale sa fie mai ușoară ca niciodată, fără a ocupa mult spațiu in baie, acesta dispunând de un design ultra subțire (2,2 cm) pentru depozitare ușoară. Activarea și oprirea este automată. Cântarul are senzori de greutate de înaltă calitate, picioare reglabile în funcție de tipul podelei pentru stabilitate maximă, iar greutatea maximă pe care o poate susține este de 150 kg. Are de asemenea un ecran LCD mare cu cifre mari și clar vizibile.

Întrebări despre cântarele corporale inteligente

Care este diferența dintre un cântar standard și unul Smart?

Un cântar inteligent este în stare să măsoare nu doar greutatea totală a corpului, ci și procentul de apă, grăsime, musculatură și masă osoasă din corp. Având la dispoziție aceste informații, te va ajuta oferindu-ți îndrumări cu privire la regimul alimentar, dar și exercițiile care ar fi cele mai potrivite pentru tine.

Ce funcții are incluse?

Un cântar corporal inteligent este un aparat de baie electronic. Acesta măsoară greutatea și alte valori ale compoziției corpului și apoi le trimite fără fir către o aplicație sau un serviciu online care înregistrează automat datele. Valorile includ, în general, grăsimea corporală, apa corporală și adesea indicele de masă corporală (IMC).

Poate fi utilizată cu aplicație pe telefon?

Cel mai interesant și mai util lucru despre cântarele inteligente este faptul că pot fi utilizate cu o aplicație, chiar pe telefon. Această aplicație ar înregistra fiecare rezultat, ar schița statistici și grafice săptămânale, pentru a urmări evoluția corpului tău.

Îl pot folosi adulții și copiii?

Unele modele de cântare corporale inteligente conțin programe și date atât pentru copiii dar și pentru adulți, acestea putând fi folosite de amândouă categoriile. Atunci când se face setarea cântarului, trebuie setată vârsta persoanei respective și datele acesteia.

Are o limită de greutate maximă suportată?

Există cântare corporale inteligente care pot avea o greutate maximă suportată de minim 100 KG, iar modelele mai performante, se pot apropia chiar de valoarea de 210 KG. Este bine de consultat manualul de folosire ori specificațiile tehnice ale produsului pentru a știi cu siguranță care este limita maximă admisă de greutate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori
Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Cel Mai Bun Ondulator Ionic cu Cilindrii
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Cel Mai Bun Purificator de Aer pentru Apartament
Cele mai bune purificatoare pentru apartament

Locuiești într-o zonă poluată? Purificatorul de aer de apartament te ajută să respiri aer curat și sănătos în propria locuință. Dormi mai bine, nu mai tușești constant și trăiești mai mult. Vezi modele disponibile pentru orice buget.

Cea mai bună Trusă Manichiură-Pedichiură Profesională
Trusă manichiură - pedichiură profesională pentru acasă

Îți face plăcere să te ocupi singură de manichiură/pedichiură acasă? Investește într-o trusă profesională pentru rezultate ca la salon. Află care sunt cele mai bune seturi.

Cel Mai Bun Trimmer Pentru Nas Și Urechi
Cel mai bun trimmer pentru nas și urechi

Scapă rapid de firele de păr inestetice din nas și din urechi cu ajutorul unui trimmer. Află cum să alegi cel mai bun model disponibil pe piață.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe