De ce ai nevoie de un aparat cu ultrasunete pentru îngrijirea facială?

În zilele noastre, timpul, dar mai ales lipsa acestuia reprezintă o problemă cu care se confruntă majoritatea. De aceea, fiecare dintre noi încearcă să își prioritizeze sarcinile, să își programeze agendele, dar și să se organizeze astfel încât să mai rămână timp liber pentru petrecut cu familia sau prietenii dar și cu noi înșine. În plus, mai trebuie să ne ocupă și de îngrijirea aspectului fizic. Pentru că, nu-i asa, e primul lucru pe care cineva îl observă la noi. De aceea trebuie să profităm de tehnologia și inovațiile pe care marii producători din domeniu le propun.

Spre exemplu, un aparat cu ultrasunete pentru îngrijire facială ne poate scuti de multe ore petrecute la salonul de cosmetică, dar și de banii pe care ar trebui să-i cheltuim pe creme ori tratamente. Un astfel de aparat ne oferă, în confortul căminului nostru soluții pentru curățarea, tratarea dar și menținerea sănătății tenului. Poate fi folosit pe toate tipurile de piele, având multiple beneficii. Acesta acționează contra cearcănelor, ridurilor ori acneei, contribuie la creșterea nivelului de colagen, are efect bactericid, micromasează pielea și ajută la irigarea pielii.

Cel mai bun aparat cu ultrasunete pentru îngrijirea tenului

1. 5in1 Foton PREMIUM

Acest aparat pentru masaj facial combină 5 funcții într-un singur dispozitiv: ultrasunetele pentru a vibra celulele și a stimula activitatea acestora, deține un mod care eliberează ioni pozitivi, curățând în profunzime pielea. Modul de absorbție a nutrienților eliberează ioni negativi pentru a-i acapara, urmat de modul relaxare cu microunde care ajută la destinderea pielii. In final, modul de lumină fotonică cu 3 LED-uri ajută la micșorarea porilor și reducerea ridurilor, făcând pielea netedă și fermă.

Opțiuni cheie
 • Sistem brevetat ultrasunete
 • Ajută la arderea grăsimilor
 • Funcția de masaj Facial Lifting
 • Capete pentru îngrijirea pielii
 • Funcția curățare ten

2. Qmed BEST CHOICE

Dacă decizi să folosești un aparat facial de înaltă frecvență, acesta îți poate oferi efecte multiple, cum ar fi rezultate anti-îmbătrânire și anti-riduri. Dispozitivul curăța profund și oferă masaj pentru piele, netezește ridurile și suprimă punctele negre. Este integrat cu fototerapie avansată cu lumină LED (include LED-uri roșii), tehnologie de afișare cu frecvență radio (RF)/EMS și LCD, astfel încât să poată reduce acneea, roșeața, liniile fine, porii micșorați, pistruii decolorați, petele maronii, lăsând pielea fermă, lucioasă și elastică.

Opțiuni cheie
 • Stimuleaza si regenereaza celulele
 • Capete ce reduc ridurile
 • Tehnologie pentru activitatea linfatica
 • Sistem cu ultrasunete
 • Tehnologie cu lumină roșie și albastră

3. EGGO Skin LA BUGET

Dacă îți dorești un ten curat și sănătos, aparatul cu ultrasunete îți va lăsa pielea mai fină și mai curată chiar după prima utilizare.
Acest dispozitiv îndeplinește mai multe funcții, îți ușurează rutina de îngrijire a pielii și poate fi utilizat pe orice tip de ten. Acesta exfoliază în profunzime, îndepărtează excesul de sebum și celulele moarte, curăță porii, îmbunătățește elasticitatea pielii și contribuie la producerea de colagen. De asemenea ajută la absorbția cremelor hidratante si a serurilor. Ultrasunetele realizează o exfoliere neagresivă și permit pătrunderea în adancime a cremelor hidratante.

Opțiuni cheie
 • Aparat cu ultrasunete
 • Eliminare coșuri și puncte negre
 • Capete cu efect de lifting, peeling
 • Creme hidratante incluse
 • Utilizare ușoară

4. Beurer Galvanic Spa FC 90

Aparatul este destinat îngrijirii anti-îmbătrânire FC 90 și datorită tehnologiei ionice multifuncționale este potrivit pentru curățarea și îngrijirea pielii. Capetele de tratament sunt opțional încărcate cu ioni pozitivi sau negativi, pentru îngrijirea de care ai nevoie. Acești ioni încărcați pătrund pe baza reacției electrochimice în profunzimea stratului de piele acționând atât la suprafață cât și stratificat. Este ușor de manevrat datorită formei dar și ușor de folosit cu ajutorul afișajului intuitiv.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie cu ioni
 • Sistem anti-îmbrătânire
 • Capete multiple
 • Display multifuncțional
 • Încărcare rapidă

5. Aparat cu ultrasunete pentru peeling, curatare faciala, comedoane, efect de lifting - skin scrubber - Beyoutiful

Dispozitivul cu ultrasunete skin scrubber este lider în gama produselor de înfrumusețare, utilizând ultrasunetele pentru deschiderea porilor feței și curățarea în profunzime a tenului. Folosește multe tehnologii benefice pentru piele și ten, ca să enumărăm câteva, tehnologia cu ultrasunete prin șoc mecanic, care activează circulația sanguină, sau tehnologia cu ion conductori pentru curățare, care accelereaza metabolismul si producerea de colagen îmbunătățind structura pielii. Sonic skin scrubber are spatula revoluționară, skin scrubber, care se folosește pe față, gât și decolteu, pentru a stimula pielea, astfel să producă celule tinere.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie cu ultrasunete
 • Efect de lifting
 • Curățare cu tehnologia ionilor
 • Buton sonic
 • Efecte rapide

6. Aparat de ingrijire faciala cu ultrasunete CkeyiN, 2W, Reincarcabil, Alb

Aparatul are o interfață de funcționare ușor de utilizat cu ecran LCD pentru afișarea stării de lucru și 6 niveluri de intensitate a vibrațiilor reglabile pentru diferite tipuri de piele. Comutarea temporizării de 1 - 20 de minute oferă o flexibilitate bună pentru a se ajusta în funcție de nevoi. Adoptă tehnologia cu vibrații ultrasonice de înaltă frecvență pentru a atomiza apa într-o moleculă mică, aceasta putând fi pătrunsă în stratul adânc al pielii, pentru a îmbunătăți rata de absorbție a produselor de îngrijire. În același timp, poate, de asemenea, să elimine murdăria, grăsimile, coșurile și punctele negre.

Opțiuni cheie
 • Aparatul este folosit atât pentru curățare și hidratare, cât și pentru lifting.
 • Acesta pătrunde adânc în piele.
 • Poate fi folosit timp de 3-4 zile după ce este încărcat complet.
 • Curăță murdăria și ajută la absorbția substanțelor nutritive, care îmbunătățesc micro-circulația.
 • Micșorează porii și diminuează semnele de pe piele.

7. Aparat de curatare faciala cu ultrasunete, Horigen™ Scrubber Pro, indepartare puncte negre, hidratare, skin scrubber, peeling, curatare ten, alb

Aparatul de curățare facială este o metodă de aplicare a cremelor faciale prin ultrasunete. Este folosit pentru a crește absorbția compușilor în epidermă, dermă și piele. Este o metodă eficientă în aplicarea de ultrasunete și microvribrații pentru a stimula epiderma să absoarbă compușii. Aceata este foarte răspândită în centre medicale de tratarea a problemelor faciale. Dispozitivul folosește vibrații de înaltă frecvență pentru curățarea impurităților , lăsând o piele strălucitoare și elastică. De asemenea, stimulează circulația sângelui, accelerând producția de colagen, ajută la absorbția eficientă a nutrienților din produsele cosmetice utilizate.

Opțiuni cheie
 • Aplicare ușoară a cremelor faciale prin ultrasunete.
 • Crește absorbția compușilor în epidermă, dermă și piele.
 • Este foarte răspândită în centre medicale de tratare a problemelor faciale.
 • Aparatul funcționează la frecvențe reduse.
 • Foarte ușor de folosit.

Întrebări despre aparatele cu ultrasunete pentru îngrijirea tenului

Cât de des poate fi folosit?

Ședinţele de curăţare cu ultrasunete ar trebui să fie făcute în funcţie de tipul de piele. În cazul tenului normal şi uscat se recomandă o şedinţă la 2-3 luni, în timp ce tenul gras, acneic necesită o şedinţă de tratament de curăţare la 3-4 săptămâni. Durata întregii proceduri durează între 40 şi 60 de minute.

Cum funcționează tehnologia asupra pielii?

Curăţarea cu ultrasunete se face în etape de pregătire a pielii prin micromasaj, este complet nedureroasă, confortabilă şi poate fi efectuată pe orice tip de piele, inclusiv pe pielea foarte sensibilă sau cu simptome de cuperoză. Puterea este reglată astfel încât să nu afecteze celulele sănătoase ale pielii, dar vibraţiile sunt suficient de puternice pentru a îndepărta celulele moarte de stratul cornos.

Pentru ce tip de piele poate fi folosit?

Avantajul acestor aparate este că pot fi folosite pentru toate tipurile de ten. Cu reglajele și accesoriile potrivite poți curăța, trata și hidrata atât pielea din zonele sensibile ale feței precum cea de la ochi dar și pielea mixtă. Toate detaliile sunt cuprinse în descrierea produsului ales.

Poate fi folosit și pe corp?

În principal, aceste aparate sunt destinate folosirii numai pentru îngrijirea feței, însă există unele modele care au și accesorii ori reglaje pentru alte zone ale corpului. Citește cu atenție instrucțiunile și recomandările producătorilor, pentru a te bucura de toate funcționalitățile oferite.

Ce accesorii conține pachetul?

Aceste aparate sunt ideale pentru îngrijirea feței acasă, iar pentru asta au o mulțime de capete cu ajutorul cărora poți curăța fața, poți realiza peeling-uri, poți face masaje cu lumină roșie sau albastră. Toate, în funcție opțiunile pe care le are aparatul pe care l-ai ales.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe