Cea Mai Bună Placă De Creponat

Cea mai bună placă pentru creponat părul

Modificat la 14 octombrie 2021
Articol evaluat de 39 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de o placă de creponat părul?

Unele din cele mai spectaculoase coafuri pe care le-am văzut cu toții în concerte sau filmele celor mai cunoscute celebrități au fost realizate cu ajutorul plăcii pentru creponat. Cu toate că nu este la fel de populară sau de folosită ca un ondulator clasic sau o placă pentru îndreptat, placa de păr creponat poate crea câteva dintre cele mai apreciate coafuri, oferind volum, strălucire și un aspect foarte îngrijit al firului de păr. În plus poate oferi multiple modalități prin care tu să obții o coafură ca la salon cu ajutorul mai multor fațete interschimbabile.

Ei bine, dincolo de clasicele ondulatoare și fațete drepte, o placă de creponat părul profesională poate veni însoțită de mai multe elemente, în dimensiuni diferite. Mai exact, striațiile vor fi așezate la distanțe mai mici sau mai mari, iar unele fațete vor fi mai înguste și altele mai late. Astfel, vei putea alege exact dimensiunea buclelor sau valurilor pe care le vei realiza în părul tău prin creponare. Poți face asta simplu și rapid chiar la tine acasă.

Cea mai bună placă de creponat părul

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Placa de creponat parul Remington Ceramic Crimp S3580, 150-220 C, Placi ceramice (Negru)

 • Ușor de utilizat
 • Adaptabilitatea temperaturii
 • Design compact și portabil
 • Înveliș ceramic cu turmalină
 • Protecție oferită părului
Verifică prețul

Placa de creponat are setări de temperatură ridicată de la 150° C la 220° C. Încălzire rapidă, 30 de secunde și pregătire imediată. Oprire automată după 60 de minute. Blocare pentru stocare cu tensiune universală. Creează textura și volumul definite instantaneu pentru un stil rapid, de 4x mai multă protecție - anti-static, ceramic, turmalină ionică, acoperire netedă pentru o strălucire suplimentară și mai puțin statică. Siguranță automată oprită după 60 de minute. Blocare balamale pentru depozitare.

la buget

* Prezentare video mai jos

Placă de creponat părul Easy Waves C260ROE BaByliss

 • Placi late
 • 3 reglaje de temperatură
 • Husă termorezistentă
 • Indicator cu LED
 • Tehnologie titanium
Verifică prețul

BaByliss Easy Waves C260ROE creează rapid și fără efort bucle moi, libere, care durează mult timp. Designul prezintă plăci ceramice de cuarț pentru preîncălzirea părului și modelarea părului. Plăcile mari cu o forma rotundă și specială, modelează părul în valuri blânde, iar canalele de aer creează bucla instantaneu pentru rezultate de durată. Există 3 setări de căldură, 160° C, 180° C și 200° C pentru toate tipurile de păr. Poți realiza cu ușurință, look-ul preferat într-un timp scurt și cu mare precizie.

Premium

* Prezentare video mai jos

Placa de Creponat, Babyliss PRO, BAB2512EPCE, 6 Cm, Negru

 • 5 trepte de temperatură
 • Design modern
 • Indicator luminos
 • Putere de 125 W
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

Ia-ți placa de creponat profesionista BabylissPro în culore negru! Placa de creponat are un control de temperatură selectabil și un motor AC de înaltă calitate pentru rezultate perfecte, blânde și coafare de lungă durată. Manipularea aparatului este un joc de copii datorită formei ergonomice. Stratul special al plăcilor protejează eficient părul de orice deteriorare cauzată de căldură. Pentru producție s-a folosit turmalina de înaltă calitate pentru rezultate performante. Temperatura maximă este de 200° C.

Placa pentru creponat 2165CE BaByliss

 • Design modern și portabil
 • Protejează părul
 • Înveliș ceramic
 • Pentru orice tip de păr
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Placa de păr pentru creponat dispune de 10 trepte de temperatură, lungimea cablului de alimentare măsoară 2,5 metri lungime iar temperatura maximă la care ajunge înregistrează 210 grade Celsius. Datorită tehnologiei de ultimă generație și a materialelor de calitate, placa pentru creponat părul BaByliss reduce considerabil efectele negative pe care temperatura ridicată le are asupra firului de păr. Pentru a realiza corect această textură este important să începi cu partea din spatele capului, iar împărțind părul în șuvițe mici, le creponezi de la rădăcină.

Placa profesionala de creponat parul Promozer Volume Style, 140-230 grade MZ-7068B Negru

 • Înveliș de ceramică de cea mai bună de calitate;
 • Design inovator;
 • Putere de 65W;
 • Ușor de manevrat datorită cablului rotativ;
 • Rezistentă și durabilă.
Verifică prețul

Placa profesională de creponare a părului PROMozer, este opțiunea ideală pentru domnișoarele obsedate de o podoaba capilară stilată și plină de volum. Un avantaj major reprezintă sistemul inovațional de încălzire a plăcii, care distribuie căldura proporțional și nu dăunează firului de păr. Acesta asigură o aranjare deosebită și e ușor de manevrat datorită cablului rotativ. Design-ul modern și estetic, dar și puterea de capacitate sporită de 65W a produsului garantează o experiență plăcută și practică.

Placa profesionala pentru creponat parul, Klaime, 140-220 grade

 • Potrivită pentru folosirea frecventă
 • Reglare temperatură
 • Potrivită pentru toate tipurile de păr
 • Înveliș ceramic ce protejează firul de păr
 • Distribuire uniformă a căldurii
Verifică prețul

Placa profesională de creponat părul de la Klaime este ideală pentru cei care își creponează des podoaba capilară. Are buton de modificare temperatură 140-220 grade C, 5 trepte de viteză, dispune de buton de reglare a temperaturii cu afișare led, design inovator și indicator pentru temperatură. Este ușor de manevrat de către oricine datorită cablului rotativ de 360° și poate fi utilizată pe părul uscat dar și pe cel umed. Placa este realizată din PTC cu înveliș Nano Titanium de ceramică de cea mai bună calitate ce ajută la distribuirea uniforma a căldurii fără să afecteze firul de păr.

Întrebări frecvente despre plăcile de creponat

Placa pentru creponat vine însoțită și de accesorii?

O placă multifuncțională vine însoțită de mai multe fațete interschimbabile sau alte elemente, pentru a oferi cât mai multe posibilități de aranjare a parului. Ei bine, dincolo de clasicele ondulatoare și fațete drepte, o placă de creponat părul profesională poate veni însoțită de mai multe fațete de creponat, în dimensiuni diferite, striațiile fiind așezate la distanțe mai mici sau mai mari, iar unele fațete vor fi mai înguste și altele mai late.

Placa pentru creponat poate deteriora părul?

La fel ca în cazul oricărei alte plăci de păr și cea pentru creponat trebuie să fie din materiale de calitate pentru ca părul tău să primească un tratament delicat și să nu fie afectat în mod negativ. Deseori îmbunătățită cu uleiuri esențiale, cu tratamente pe bază de keratină sau cu eliberare de ioni, plăcile ceramice fac părul mătăsos și lucios în timp ce îl va aranja în coafura dorită, având o acțiune delicată asupra acestuia și o distribuție uniformă a temperaturii ridicate.

Câte tipuri de plăci pentru creponat părul există?

La fel ca și celelalte produse pentru styling și placa pentru creponat părul a evoluat. Așadar acum poți alege dintre plăcile clasice de creponat sau cea prin ondulare. Asemănătoare plăcilor de îndreptat părul, cele pentru creponat clasic au două plăci cu striații, mai late sau mai înguste. Cele prin ondulare păstrează forma plăcii de îndreptat convenționale, însă folosește suprafețe cilindrice sau ondulate în schimbul plăcilor cu striații.

Din ce materiale sunt plăcile pentru creponat părul?

Există numeroase materiale din care pot fi realizate aceste plăci, printre care metalul, cel mai prost conductor de căldură și cel mai probabil să îți ardă firele de păr, turmalina, un material scump și profesional dar care se sparge cu usurință, și, desigur, ceramica. Aceasta din urmă este și cea mai des întâlnită la plăcile de creponat părul, oferind un raport preț-calitate excelent.

Poți regla temperatura unei plăci pentru creponat părul?

Da. Majoritatea plăcilor pentru creponat părul sunt modele a căror temperatură poate fi reglată în funcție de tipul de păr. De exemplu pentru un păr subțire, deteriorat sau fragil, este potivită o placă cu un interval de reglare cât mai mare. Temperaturile scăzute, în special, sunt necesare pentru a te asigura că părul tău nu are de suferit. Pentru părul lung și rebel, cu fire groase și care se electrizează ușor, în schimb, sunt recomandate plăcile care pot atinge temperaturi cât mai înalte.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Perie Interdentară
Cea mai bună perie interdentară

Peria interdentară este probabil cel mai important produs de îngrijire dentară pe lângă clasica periuță de dinți. Alege una de calitate pentru o curățare a dinților cât mai bună.

Cea Mai Bună Periuță Electrică Ultrasonică Adulți
Periuțe de dinți electrice sonice și ultrasonice de calitate

Profită de ultimele tehnologii disponibile pentru alegerea unei periuțe de dinți electrice. Periuțele ultrasonice vin cu programe personalizate și zeci de mii de rotații pe minut. În 2 minute ai terminat perierea.

Cel Mai Bun Uscător de Păr Ionic
Cel mai bun uscător de păr cu funcție de ionizare

Vrei să nu-ți mai rămână părul electrizat după uscare? Atunci ai nevoie de un uscător de păr cu funcție de ionizare. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Epilator IPL Philips
Cele mai bune epilatoare IPL Philips disponibile online

Economie de bani + epilat de calitate, la asta te poți aștepta dacă îți vei cumpăra un epilator IPL Philips. Citește avantajele și dezavantajele fiecărui model și fă alegerea corectă.

Cea mai bună Trusă Manichiură-Pedichiură Profesională
Trusă manichiură - pedichiură profesională pentru acasă

Îți face plăcere să te ocupi singură de manichiură/pedichiură acasă? Investește într-o trusă profesională pentru rezultate ca la salon. Află care sunt cele mai bune seturi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe