De ce să-ți cumperi un uscător cu funcție de ionizare?

Dintre toate electronicele de dimensiuni mici, uscătorul de păr este printre cele indispensabile: este util și practic, se folosește și se întreține facil. Dar a sosit momentul să optimizezi procesul de uscare și coafare a părului și să investești într-un uscător cu funcție de ionizare. Comparativ cu uscătoarele standard, tehnologia integrată aduce în plus rapiditatea uscării, fără a afecta firul de păr. În plus, există un echilibru între uscare și coafare, astfel că pentru persoanele cu părul lung va fi mult mai ușor să ajungă la forma dorită.

În funcție de model și brand, uscătorul cu funcție ionică se utilizează facil, va avea diferite funcții utile (funcție de coafare, uscare rapidă, uscare standard). Accesoriile sunt de asemenea extrem de importante, căci le vei putea folosi pentru a conferi părului volum, pentru a-l netezi, atunci când se dorește îndreptarea părului. Un astfel de uscător nu are nevoie întreținere extra, dimpotrivă, cu cât tehnologia și designul sunt mai noi, cu atât materialele sunt mai facil de întreținut.

Cele mai bune uscătoare de păr cu ionizare. Ghid / Păreri

1. Dyson Supersonic PREMIUM

Alegerea unui uscător de păr poate fi o sarcină cu adevărat dificilă, pentru că există o varietate uriașă de produse. Acest produs este perfect dacă dorești un uscător cool ca design și culoare, dar și puternic și versatil. În pachet sunt incluse toate accesoriile necesare pentru o coafare profesională și rapidă. Uscătorul de păr are multe trepte de viteză și patru setări de temperatură pentru fiecare tip de păr. Accesoriile se atașează pe bază de magnet, astfel poți usca pur şi simplu părul ud sau poți crea diverse coafuri, în funcție de starea de spirit.

Video Dyson Supersonic
Opțiuni cheie
 • Design modern
 • 3 trepte de viteză
 • Multe accesorii incluse
 • Agățătoare inclusă
 • 4 setări de temperatură

2. BaByliss Le Pro Silence BEST CHOICE

Acest uscător de păr Le Pro Silence de la BaByliss are un motor de curent alternativ profesionist, care suflă aer până la 110 km/h și durează de 5 ori mai mult decât uscătoarele de păr cu motor DC. Asta indică, de asemenea, garanția acestui uscător de 5 ani. Părul devine frumos, neted și strălucitor datorită funcției ionice anti-frizz. Ionii îți fac părul anti-static, moale și ușor de aranjat! Finalizează stilul cu o briză de aer rece. Deoarece duza este îngustă, aerul iese foarte concentrat și acest lucru permite uscarea mai precisă.

Video BaByliss Le Pro Silence
Opțiuni cheie
 • Difuzor pentru volum inclus
 • Tehnologie Ionică
 • Jet de aer profesional
 • Foarte silențios
 • Consum redus de energie

3. ECG Professional LA BUGET

Uscătorul de păr profesional ECG VV 3121 se mândrește cu un motor AC de calitate, cu o putere de intrare de 2100 W și oferă o alegere de 2 viteze și 3 niveluri de temperatură a aerului. Pentru rezultate perfecte, are un difuzor, o funcție de aer rece pentru fixarea coafurii și o funcție de ionizare. Designul modern mov al uscătorului de păr cu o formă ergonomică te va ajuta cu o coafură profesională în confortul casei tale. Datorită husei practice de călătorie, îl poți depozita ușor sau împacheta pentru călătorie.

Opțiuni cheie
 • 3 setări de temperatură
 • 2 viteze
 • Flux puternic
 • Funcție aer rece
 • Protecție la supraîncălzire

4. Uscator profesional Philips HPS920/00, 2300 W, 2 concentratoare, Functie ionica, Negru

Acest uscător profesional de 2300 W produce un flux puternic de aer. Combinația de putere și viteză face uscarea și coafarea părului mai rapidă și mai ușoară. Compresorul Style & Protect forțează capacul să se deschidă atunci când părul se încălzește prea mult, disipând excesul de căldură și îmbunătățind performanța de coafare. ThermoProtect oferă o temperatură optimă de uscare și o protecție suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu același flux de aer puternic vei obține cele mai bune rezultate de îngrijire.

Video Uscator profesional Philips HPS920/00, 2300 W, 2 concentratoare, Functie ionica, Negru
Opțiuni cheie
 • Putere mare
 • Funcție Ionică
 • 2 trepte de viteză
 • Temperatură reglabilă
 • Agățătoare inclusă

5. BaByliss PRO DIGITAL 6000E

Uscătorul de păr Pro Digital de la BaByliss oferă o protecție optimă pentru păr. Motorul digital asigură o temperatură constantă și sigură de 70° C. În plus, acest uscător de păr revoluționar asigură un păr moale și strălucitor de lungă durată și un stil rapid și perfect. Uscătorul are un motor digital, acest lucru înseamnă că este controlat electronic și că are multe avantaje. Motorul poate sufla mai puternic (până la 208 km/h), este mai ușor și durează mai mult. În filtrul din spatele uscătorului de păr rulează turmalină și ceramică, permițând uscătorului să genereze ioni din ce in ce mai eficienți.

Video BaByliss PRO DIGITAL 6000E
Opțiuni cheie
 • Asigură de un debit de aer ionic și o viteză de până la 200km/h.
 • Motorul AC are o durată de viată cu 50% mai lungă, de 10000 de ore.
 • Este prevăzut cu o duză cu precizie de 4 ori mai mare.
 • Beneficiază de tehnologii care protejează firul de păr, pe termen lung.
 • Uscătorul de păr Pro Digital 2200W oferă o protecție optimă la 70° C.

6. Uscător de păr Veloce 2200W 6750DE BaByliss

Cu uscătorul Veloce 6750DE de la BaByliss cu motor digital, vei obține cea mai bună uscare cu cea mai nouă tehnologie în stil profesional. Are încorporat titan și ceramică în filtrul din spatele uscătorului, iar acest lucru generează ioni din ce în ce mai eficienți. BaByliss rămâne fidel designului original. Acest lucru se datorează faptului că este perfect echilibrat; motorul este situat în capul uscătorului de păr și într-o astfel de poziție, nu se înclină înainte când e ținut, distribuind aerul în cel mai bun mod posibil, astfel încât să aibă cea mai mare putere.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie pe bază de ioni pentru rezultate anti-frizz.
 • Motor italian puternic cu tehnologie digitală, viteza de 143 km/h și 2200W.
 • Concentratorului de aer ultra-subțire de 4x70 mm pentru dirijarea fluxului de aer.
 • 2 viteze și 2 trepte de temperatură - inclusiv funcția de aer rece și TURBO.
 • Accesoriul difuzor larg usucă părul în timp ce păstrează forma naturală a buclelor.

7. Uscator de par Remington Keratin Protect AC8002, 2200W, 3 trepte temperatura, 2 viteze, Cool Shot, 2 concentratoare, Difuzor volum, Auriu

Oferă părului tău mai multă strălucire cu uscătorul de păr Keratin Protect Essential AC8002 pentru rezultate de uscare fără precedent. Motorul puternic de 2200 wați emite, de asemenea, cu 90% mai mulți ioni, ceea ce îți asigură că te poți bucura de un aspect fără frizz. Uscătorul de păr are 2 duze, o duză îngustă de 7 mm și o duză de 11 mm. Utilizează difuzorul inclus pentru volum natural și accentuează-ți buclele. Motorul de curent alternativ durabil oferă rezultate super rapide și are 5 viteze pentru a alege cu ușurință stilul dorit.

Video Uscator de par Remington Keratin Protect AC8002, 2200W, 3 trepte temperatura, 2 viteze, Cool Shot, 2 concentratoare, Difuzor volum, Auriu
Opțiuni cheie
 • Cheratina și uleiul de migdale oferă un păr mătăsos și cu aspect mai sănătos.
 • Motor puternic de 2200W, cu o grilă cu înveliș ceramic, oferă o încălzire mai rapidă.
 • Generator de ioni care produce cu 90% mai mulți ioni și luptă cu electrizarea părului.
 • Oferă o strălucire cu efect anti-static.
 • Motorul AC de lungă durată și cele 5 setări de temperatură și viteză, usucă rapid.

8. Uscator de par Philips HP8281/00,2300 W, Moisture Protect Prestige, Ionic, Cool-Shot, 6 setari de viteza si temparatura, difuzor si concentrator, Alb/Roz

Uscătorul de păr Philips Moisture Protect asigură protecția părului și vei obține o strălucire sănătoasă. Senzorul Moisture Protect folosește tehnologia cu infraroșu pentru a evalua părul și reglează temperatura pentru a-și menține echilibrul natural de umiditate. Părul tău păstrează umezeala în mod optim și devine strălucitor și moale. Are șase viteze și setări de căldură pentru un control perfect. Butonul CoolShot care poate fi folosit după coafare pentru a fixa coafura. Protejează părul de supraîncălzire.

Video Uscator de par Philips HP8281/00,2300 W, Moisture Protect Prestige, Ionic, Cool-Shot, 6 setari de viteza si temparatura, difuzor si concentrator, Alb/Roz
Opțiuni cheie
 • Foarte puternic 2300 W
 • Tehnologie ionică
 • Viteză specială Cool-Shot,
 • 6 setări de viteză și temparatură
 • Difuzor și concentrator incluse

Întrebări despre uscătoarele de păr cu ionizare

Usucă părul mai rapid decât un uscător de păr clasic?

Tehnologia uscătoarelor de păr cu funcție de ionizare plasează aceste uscătoare de păr în fața celor standard. Funcția de ionizare permite coafarea facilă, iar uscarea se realizează în mai multe moduri, în funcție de model. Astfel, uscarea poate fi standard, pe modul rapid sau funcție de coafare.

Poate fi folosit pentru a coafa/usca părul copiilor?

Uscătoarele de păr cu funcție de ionizare pot fi utilizate deopotrivă de către adulți și copii. În cazul copiilor este recomandată utilizarea sub supravegherea unui adult, iar dacă este vorba despre copiii mici, atunci te poți ocupa tu să îi usuci părul.

Ce oferă în plus față de uscătoarele clasice?

Grație tehnologiei performante, acest tip de uscător contribuie la uscarea rapidă, coafarea facilă și menținerea unui păr îngrijit și sănătos, care nu este afectat de căldura degajată. Funcția de uscare rapidă înseamnă că vei reuși să îți usuci părul când te grăbești, iar accesoriile incluse te ajută să îți coafezi părul facil, fără a mai fi nevoie de perie rotativă, ondulator sau placă de întins părul, pentru o coafură îngrijită, de zi cu zi.

Ce accesorii include pachetul de achiziție?

De la un brand la altul, uscătorul cu funcție de ionizare este comercializat cu anumite accesorii, practice și utile, care contribuie la realizarea unei coafuri care te avantajează: accesoriu difuzor, concentrator de aer, accesoriu pentru păr creț, accesoriu pentru netezirea părului.

Există recomandări speciale de utilizare sau de întreținere?

Indicațiile de utilizare sunt rapid de asimilat, uscătoarele din această categorie fiind facil de manevrat și operat. Nu este nevoie decât să urmezi recomandările de uscare a părului, în funcție de necesitățile tale: uscare rapidă, coafarea părului cu volum, netezirea părului. Cât despre întreținere, indicațiile sunt minime, generale: grijă la utilizare, evitarea contactului cu apă etc.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe