De ce s─â-╚Ťi cumperi periu╚Ť─â electric─â ultrasonic─â?

Periu╚Ťele electrice ultrasonice utilizeaz─â tehnologii de ultim─â genera╚Ťie pentru precizia cur─â╚Ť─ârii danturii, îngrijirea eficient─â a întregii cavit─â╚Ťi orale, respectiv eliminarea bacteriilor. Astfel, sunt distruse inclusiv bacteriile ascunse, care sunt mai greu de îndep─ârtat în timpul periajului clasic, cu o periu╚Ť─â de din╚Ťi obi╚Önuit─â. Gra╚Ťie faptului c─â doar câteva minute de periere cu o periu╚Ť─â ultrasonic─â dep─â╚Öesc cu mult eficien╚Ťa unei perieri clasice recomandate, periu╚Ťele sonice îndep─ârteaz─â mai mult─â plac─â bacterian─â decât o periu╚Ť─â clasic─â (cu pân─â la de 10 ori mai mult).

Un alt avantaj al acestui tip de periu╚Ťe electrice este faptul c─â îndep─ârteaz─â eficient petele de pe din╚Ťi, a╚Öa c─â vei remarca o cur─â╚Ťare în profunzime ╚Öi din╚Ťi mai albi. Pe lâng─â performan╚Ťele periajului, aceste periu╚Ťe de diferen╚Ťiaz─â de periu╚Ťele electrice prin func╚Ťiile de excep╚Ťie cu care sunt prev─âzute. Func╚Ťiile difer─â de la un model la altul ╚Öi în func╚Ťie de brand, dar sunt incluse frecvent: func╚Ťie pentru din╚Ťi ╚Öi gingii sensibile, pentru albire. Totodat─â, po╚Ťi alege unul dintre modelele performante, care permit monitorizarea periajului prin intermediul aplica╚Ťiei mobile.

Periu╚Ťe ultrasonice de calitate

1. Oral-B Smart 6 BEST CHOICE

Periu╚Ťa electric─â Oral-B Smart 6 6200W are 40.000 pulsa╚Ťii/minut iar mul╚Ťumit─â tehnologiei revolu╚Ťionare cu care este dotat─â poate executa simultan pana la 8.800 de rota╚Ťii. ├Än plus, ofer─â o experien╚Ť─â complet nou─â fa╚Ť─â de o periu╚Ť─â manual─â datorit─â timerului ├«ncorporat ├«n m├óner. Cu designul inspirat de profesioni╚Öti, cap─âtul rotunjit cur─â╚Ť─â ├«n profunzime ├«ntreaga dantur─â, ├«nconjur├ónd fiecare dinte ├«n parte. Periu╚Ťa are 5 programe prestabilite, 3 capete, tehnologie bluetooth ╚Öi trus─â de c─âl─âtorie incluse.

Video Oral-B Smart 6
Op╚Ťiuni cheie
 • Tip miscare: ocilare, pulsare
 • Func╚Ťii: display indicator baterie, senzor presiune, timer
 • Num─âr programe: 5
 • Num─âr capete incluse: 3
 • Bluetooth: da

2. Dr. Mayer LA BUGET

Periu╚Ťa sonic─â re├«nc─ârcabil─â Sonic Toothbrush GTS2065 are un design elegant ╚Öi o tehnologie sonic─â avansat─â, cu ac╚Ťiune de cur─â╚Ťare puternic─â ╚Öi dinamic─â. Periu╚Ťa beneficiaz─â de 40000PM ceea ce duce la rezultate excep╚Ťionale f─âr─â efort. Aparatul are 4 moduri de periaj, cronometru de 2 minute ╚Öi un interval de 30 de secunde ce asigur─â perierea fiec─ârei zone a cavit─â╚Ťii orale. ├Än plus periu╚Ťa are ├«nc─ârcare a bateriei inductiv─â cu indicator tip LED. Periu╚Ťa vine ╚Öi cu 2 capete de periu╚Ť─â incluse ├«n pachet.

Video Dr. Mayer
Op╚Ťiuni cheie
 • Ac╚Ťiune de cur─â╚Ťare puternic─â ╚Öi dinamic─â
 • 40000PM - rezultate excep╚Ťionale f─âr─â efort
 • Dovedit clinic c─â este mai eficient─â ├«n reducerea pl─âcii dec├ót o periu╚Ť─â de din╚Ťi manual─â sau cu oscila╚Ťii, men╚Ťin├ónd din╚Ťii s─ân─âto╚Öi ╚Öi puternici pe o perioad─â de timp ├«ndelungat─â
 • 4 moduri de periaj
 • Cronometrul de 2 minute asigur─â periajul recomandat de dentist

3. Sonicare DiamondClean PREMIUM

Periu╚Ťa de din╚Ťi are 5 moduri de utilizare, 3 capete de periere, 62000 misc─âri pe minut, Bluetooth, tehnologie BrushPacer, SmarTimer ╚Öi senzor de presiune. Elimin─â p├ón─â la de 10 ori mai mult─â plac─â bacterian─â datorit─â marginilor moi ╚Öi flexibile care ajung ├«n cele mai greu accesibile spa╚Ťii. ├Än plus, po╚Ťi ata╚Öa peria pentru limb─â, pentru a ├«ndep─ârta delicat de pe porii limbii bacteriile ce provoac─â mirosuri nepl─âcute. Aplica╚Ťia Philips Sonicare te anun╚Ť─â c├ónd ai ob╚Ťinut o cur─â╚Ťare temeinic─â, sau c├ónd ape╚Öi prea tare ╚Öi ├«╚Ťi ofer─â ├«ndrum─âri pentru un periaj mai bun.

Video Sonicare DiamondClean
Op╚Ťiuni cheie
 • Tip mi╚Öcare: sonic─â
 • Func╚Ťii display: indicator baterie,Sl senzor presiune, timer
 • Trepte de intensitate: 3
 • Num─âr programe: 5
 • Num─âr capete incluse: 4

4. Periuta de dinti sonica electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6859/68, 3 moduri, 1 capat de periere, functie BrushSyn, Numar de miscari/minut 62000, senzor de presiune, Alb/Albastru, Alb/Albastru

Periu╚Ťa de din╚Ťi sonic─â electric─â Philips Sonicare ProtectiveClean are 3 moduri de func╚Ťionare, 1 cap─ât de periere, func╚Ťie BrushSyn, 62000 de mi╚Öc─âri pe minut ╚Öi senzor de presiune. Aceast─â periu╚Ť─â de din╚Ťi ├«╚Ťi permite s─â ├«╚Ťi personalizezi periajul ├«n func╚Ťie de nevoile proprii ╚Öi albe╚Öte din╚Ťii ├«n doar o s─âpt─âm├ón─â. Este sigur─â ╚Öi delicat─â pe zonele sensibile, lucr─ârile ortodontice ╚Öi dentare ╚Öi, ├«n plus, te anun╚Ť─â c├ónd ape╚Öi prea tare. Mai mult, c├ónd este timpul s─â inlocuie╚Öti capul periu╚Ťei, aceasta te va anun╚Ťa printr-un indicator luminos pe m├óner ╚Öi un semnal sonor scurt.

Video Periuta de dinti sonica electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6859/68, 3 moduri, 1 capat de periere, functie BrushSyn, Numar de miscari/minut 62000, senzor de presiune, Alb/Albastru, Alb/Albastru
Op╚Ťiuni cheie
 • Tip miscare: sonic─â
 • Functii: indicator baterie, senzor presiune: timer
 • Num─âr programe: 3
 • Num─âr capete incluse: 1
 • Numal─âr de vibratii: 31000

5. Periuta de dinti electrica, Oral-B, PRO 2 2500, Negru

Periuta Oral-B PRO 2 2500 ├«╚Ťi ofer─â o experien╚Ť─â complet personalizat─â, mul╚Ťumit─â celor 2 programe de cur─â╚Ťare ╚Öi senzorilor inteligen╚Ťi de presiune. Poate executa simultan p├ón─â la 8.800 de rota╚Ťii ╚Öi 40.000 de pulsa╚Ťii ├«n fiecare minut, prin eliminarea petelor de suprafa╚Ť─â. Este dotat─â cu un senzor de presiune care te va aten╚Ťiona vizual. Totodat─â, periu╚Ťa va reduce automat viteza de rota╚Ťie, astfel ├«nc├ót gingiile tale s─â fie ├«n orice moment protejate. Periu╚Ťa va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului iar la a 4 a vibra╚Ťie va semnaliza c─â te-ai periat timp de 2 minute.

Video Periuta de dinti electrica, Oral-B, PRO 2 2500, Negru
Op╚Ťiuni cheie
 • Pentru: adul╚Ťi
 • Tip produs: periu╚Ť─â de din╚Ťi electric─â
 • Num─âr programe: 2
 • Tip alimentare: acumulator
 • Programe: periaj, cu─â╚Ťare zilnical─â,┬á├«ngrijirea gingiilor

6. Periuta de dinti sonica electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6850/57

Modelul de fa╚Ť─â se remarc─â prin rezultate optime la cur─â╚Ťarea petelor de pe suprafa╚Ťa din╚Ťilor (albirea din╚Ťilor). Ai posibilitatea s─â-╚Ťi personalizezi periajul, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťi (periaj standard, masaj gingii), fiind adaptat─â ╚Öi pentru periajul danturii cu lucr─âri dentare: plombe, aparat dentar, fa╚Ťete. Vei fi avertizat atunci c├ónd capul trebuie ├«nlocuit, printr-un indicator luminos dispus pe m├óner ╚Öi printr-un semnal sonor scurt. ├Än plus, are func╚Ťii smart incluse - QuadPacer (timpul optim de periaj pentru toate zonele cavit─â╚Ťii bucale), Smartimer (care te anun╚Ť─â c├ónd au trecut cele 2 minute de periaj, recomandate de speciali╚Öti).

Op╚Ťiuni cheie
 • Periajul poate fi setat ├«n 3 moduri, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele/nevoile fiec─âruia
 • Tehnologie adaptat─â cur─â╚Ť─ârii zonelor sensibile ╚Öi lucr─âri dentare (plombe, fa╚Ťete)
 • Cur─â╚Ťare eficient─â interdentar─â, eliminarea petelor, ├«ndep─ârtarea pl─âcii bacteriene
 • Periaj monitorizat, cu func╚Ťie de avertizare a timpului alocat fiec─ârei zone
 • Memento de ├«nlocuire a capului de periere (indicator luminos ╚Öi semnal sonor scurt)

7. Periuta sonica Sonic Toothbrush GTS2060 Dr.Mayer

Periu╚Ťa sonic─â re├«nc─ârcabil─â are un design elegant ╚Öi o tehnologie sonic─â avansat─â, cu ac╚Ťiune de curatare puternic─â ╚Öi dinamic─â. Cele 40000VPM ofer─â rezultate excep╚Ťionale f─âr─â efort cu ajutorul celor 3 moduri de periaj (puternic, sensibil ╚Öi masaj). Cronometrul de 2 minute ╚Öi intervalul de 30 de secunde asigur─â perierea fiec─ârei zone a cavitatii orale. Are ├«nc─ârcare inductiv─â cu indicator "Status" pentru ├«nc─ârcarea bateriei. Are doc de ├«nc─ârcare ╚Öi 2 capete de periu╚Ť─â incluse. Alimentare: acumulator.

Video Periuta sonica Sonic Toothbrush GTS2060 Dr.Mayer
Op╚Ťiuni cheie
 • Prev─âzut─â cu 3 moduri de periaj (puternic, sensibil, masaj)
 • ├Ändep─ârteaz─â placa bacterian─â ╚Öi petele de pe suprafa╚Ťa din╚Ťilor: dantura este mai alb─â
 • Tehnologie sonic─â - precizia periajului ╚Öi eficien╚Ť─â ├«n men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii bucale
 • ├Änc─ârcarea inductiv─â cu indicator "Status"
 • Cronomentru ce asigur─â periajul eficient

8. Periuta electrica sonica electrica Philips Sonicare Let's Start HX6212/87, 1 mod de periere, 2 capete de periere, Numar de miscari/minut 62000, 1 toc de transport, Albastru

Spre deosebire de periu╚Ťele de din╚Ťi clasice, o periu╚Ť─â de din╚Ťi electric─â are un m├óner re├«nc─ârc─âbil ╚Öi capete de periere oscilante care trebuie ├«nlocuite odat─â la trei luni. Aceast─â periu╚Ť─â ├«ndeparteaz─â de p├ón─â la 7 ori mai mult─â plac─â bacterian─â cu capul de periere InterCare, iar prin vibra╚Ťiile sonice transform─â pasta de din╚Ťi ├«ntr-o spum─â care combate placa bacterian─â ╚Öi care p─âtrunde ad├ónc ├«n spa╚Ťiile interdentare ╚Öi de-a lungul gingiei. Aceasta va cur─â╚Ťa din╚Ťii prin 62.000 de mi╚Öc─âri de periere delicate ╚Öi totu╚Öi eficiente.

Op╚Ťiuni cheie
 • Functii: indicator baterie,timer
 • Trepte de intensitate: 1
 • Num─âr programe: 1
 • Num─âr capete incluse: 2
 • Num─âr de vibratii: 31000

├Äntreb─âri frecvente despre periu╚Ťele electrice ultrasonice

├Än c├ót timp se ├«ncarc─â ╚Öi ce autonomie au aceste periu╚Ťe?

Acumulatorii foarte performan╚Ťi permit autonomii de la 20 de minute la 50 de minute, ceea ce ├«nseamn─â, pornind de la dou─â periaje a dou─â minute pe zi, o autonomie de 5 la 12 zile, cu o ├«nc─ârcare complet─â ce poate dura ├«n func╚Ťie de modelul peiu╚Ťei p├ón─â la 5 ore.

Cu ce func╚Ťii este prev─âzut─â o periu╚Ť─â electric─â ultrasonic─â?

Periu╚Ťele electrice ultrasonice ├«╚Ťi permit s─â ├«╚Ťi personalizezi periajul ├«n func╚Ťie de nevoile proprii, put├ónd alege din mai multe moduri. Te anun╚Ť─â c├ónd ape╚Öi prea tare, sau c├ónd trebuie schimbat capul de perie, are indicator pentru baterie dar ╚Öi timer.

Este potrivit─â ╚Öi pentru persoanele cu din╚Ťi ╚Öi gingii sensibile?

O periu╚Ť─â de din╚Ťi electric─â ofer─â posibilitatea s─â alegi ├«ntre diverse viteze ╚Öi niveluri de presiune, oscila╚Ťii mai rapide sau mai ferme care vor asigura o cur─â╚Ťare mai profund─â, sau oscila╚Ťii mai lente ╚Öi cu presiune mai mic─â daca ai gingii sau din╚Ťi sensibili. Cele mai bune periu╚Ťe permit crearea unui mod personalizat de periere care se potrive╚Öte cel mai bine situa╚Ťiei tale.

Cu ce se diferen╚Ťiaz─â de o periu╚Ť─â de din╚Ťi electric─â?

Noua tehnologie integrat─â periu╚Ťelor ultrasonice dep─â╚Öe╚Öte cu mult periu╚Ťele electrice, care func╚Ťioneaz─â cu vibra╚Ťii. Pe l├óng─â performan╚Ťa periajului, ├«n func╚Ťie de brand ╚Öi model, aceste periu╚Ťe sunt prev─âzute cu func╚Ťii inteligente, cronometru pentru periaj eficient, avertizare (sonor─â, luminoas─â) pentru schimbarea capului de periaj, autonomie ├«ndelungat─â.

De la ce vârstă poate fi utilizată?

├Än principiu periu╚Ťele electrice ultrasonice sunt destinate adul╚Ťilor, ├«ns─â cu un cap de perie moale ╚Öi un program delicat, acestea pot fi folosite ╚Öi de copii. Sunt ├«ns─â ╚Öi produc─âtori care au conceput periu╚Ťe electrice destinate exclusiv copiilor, ├«ncep├ónd cu v├órsta de 3 ani.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe