Cea Mai Bună Periuță Electrică Ultrasonică Adulți

Periuțe de dinți electrice sonice și ultrasonice de calitate

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 108 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi periuță electrică ultrasonică?

Periuțele electrice ultrasonice utilizează tehnologii de ultimă generație pentru precizia curățării danturii, îngrijirea eficientă a întregii cavități orale, respectiv eliminarea bacteriilor. Astfel, sunt distruse inclusiv bacteriile ascunse, care sunt mai greu de îndepărtat în timpul periajului clasic, cu o periuță de dinți obișnuită. Grație faptului că doar câteva minute de periere cu o periuță ultrasonică depășesc cu mult eficiența unei perieri clasice recomandate, periuțele sonice îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o periuță clasică (cu până la de 10 ori mai mult).

Un alt avantaj al acestui tip de periuțe electrice este faptul că îndepărtează eficient petele de pe dinți, așa că vei remarca o curățare în profunzime și dinți mai albi. Pe lângă performanțele periajului, aceste periuțe de diferențiază de periuțele electrice prin funcțiile de excepție cu care sunt prevăzute. Funcțiile diferă de la un model la altul și în funcție de brand, dar sunt incluse frecvent: funcție pentru dinți și gingii sensibile, pentru albire. Totodată, poți alege unul dintre modelele performante, care permit monitorizarea periajului prin intermediul aplicației mobile.

Periuțe ultrasonice de calitate

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Periuta sonica Sonic Toothbrush GTS2060 Dr.Mayer

 • Curățare puternică și dinamică
 • Încărcare rapidă a bateriei
 • Ușor de utilizat
 • Nu prezintă zgomot
 • Devenit clinic
Verifică prețul

Periuța de dinți electrică de la Dr. Mayer oferă până la 40 000 de cicluri de vibrații pe minut, datorită tehnologiei sonice. Conform studiilor clinice, această tehnologie elimină mai eficient placa decât periuțele de dinți convenționale electrice sau manuale. Alege dintre 3 moduri de curățare în funcție de preferințele personale. Igiena orală necesită nevoi diferite, deci există diferite moduri disponibile, și anume: curățarea, albirea și masajul. Peria include, de asemenea, un temporizator automat setat la 2 minute.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Oral-B Smart 6

 • Tip miscare: ocilare, pulsare
 • Funcții: display indicator baterie, senzor presiune, timer
 • Număr programe: 5
 • Număr capete incluse: 3
 • Bluetooth: da
Verifică prețul

Periuța electrică Oral-B Smart 6 6200W are 40.000 pulsații/minut iar mulțumită tehnologiei revoluționare cu care este dotată poate executa simultan pana la 8.800 de rotații. În plus, oferă o experiență complet nouă față de o periuță manuală datorită timerului încorporat în mâner. Cu designul inspirat de profesioniști, capătul rotunjit curăță în profunzime întreaga dantură, înconjurând fiecare dinte în parte. Periuța are 5 programe prestabilite, 3 capete, tehnologie bluetooth și trusă de călătorie incluse.

Premium

* Prezentare video mai jos

Sonicare DiamondClean

 • Tip mișcare: sonică
 • Funcții display: indicator baterie,Sl senzor presiune, timer
 • Trepte de intensitate: 3
 • Număr programe: 5
 • Număr capete incluse: 4
Verifică prețul

Periuța de dinți are 5 moduri de utilizare, 3 capete de periere, 62000 miscări pe minut, Bluetooth, tehnologie BrushPacer, SmarTimer și senzor de presiune. Elimină până la de 10 ori mai multă placă bacteriană datorită marginilor moi și flexibile care ajung în cele mai greu accesibile spații. În plus, poți atașa peria pentru limbă, pentru a îndepărta delicat de pe porii limbii bacteriile ce provoacă mirosuri neplăcute. Aplicația Philips Sonicare te anunță când ai obținut o curățare temeinică, sau când apeși prea tare și îți oferă îndrumări pentru un periaj mai bun.


* Prezentare video mai jos

Periuta de dinti electrica, Oral-B, PRO 2 2500, Negru

 • Pentru: adulți
 • Tip produs: periuță de dinți electrică
 • Număr programe: 2
 • Tip alimentare: acumulator
 • Programe: periaj, cuățare zilnicală, îngrijirea gingiilor
Verifică prețul

Periuta Oral-B PRO 2 2500 îți oferă o experiență complet personalizată, mulțumită celor 2 programe de curățare și senzorilor inteligenți de presiune. Poate executa simultan până la 8.800 de rotații și 40.000 de pulsații în fiecare minut, prin eliminarea petelor de suprafață. Este dotată cu un senzor de presiune care te va atenționa vizual. Totodată, periuța va reduce automat viteza de rotație, astfel încât gingiile tale să fie în orice moment protejate. Periuța va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului iar la a 4 a vibrație va semnaliza că te-ai periat timp de 2 minute.

Periuta de dinti sonica electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6850/57

 • Periajul poate fi setat în 3 moduri, în funcție de preferințele/nevoile fiecăruia
 • Tehnologie adaptată curățării zonelor sensibile și lucrări dentare (plombe, fațete)
 • Curățare eficientă interdentară, eliminarea petelor, îndepărtarea plăcii bacteriene
 • Periaj monitorizat, cu funcție de avertizare a timpului alocat fiecărei zone
 • Memento de înlocuire a capului de periere (indicator luminos și semnal sonor scurt)
Verifică prețul

Modelul de față se remarcă prin rezultate optime la curățarea petelor de pe suprafața dinților (albirea dinților). Ai posibilitatea să-ți personalizezi periajul, în funcție de necesități (periaj standard, masaj gingii), fiind adaptată și pentru periajul danturii cu lucrări dentare: plombe, aparat dentar, fațete. Vei fi avertizat atunci când capul trebuie înlocuit, printr-un indicator luminos dispus pe mâner și printr-un semnal sonor scurt. În plus, are funcții smart incluse - QuadPacer (timpul optim de periaj pentru toate zonele cavității bucale), Smartimer (care te anunță când au trecut cele 2 minute de periaj, recomandate de specialiști).


* Prezentare video mai jos

Periuta sonica Sonic Toothbrush GTS2060 Dr.Mayer

 • Prevăzută cu 3 moduri de periaj (puternic, sensibil, masaj)
 • Îndepărtează placa bacteriană și petele de pe suprafața dinților: dantura este mai albă
 • Tehnologie sonică - precizia periajului și eficiență în menținerea sănătății bucale
 • Încărcarea inductivă cu indicator "Status"
 • Cronomentru ce asigură periajul eficient
Verifică prețul

Periuța sonică reîncărcabilă are un design elegant și o tehnologie sonică avansată, cu acțiune de curatare puternică și dinamică. Cele 40000VPM oferă rezultate excepționale fără efort cu ajutorul celor 3 moduri de periaj (puternic, sensibil și masaj). Cronometrul de 2 minute și intervalul de 30 de secunde asigură perierea fiecărei zone a cavitatii orale. Are încărcare inductivă cu indicator "Status" pentru încărcarea bateriei. Are doc de încărcare și 2 capete de periuță incluse. Alimentare: acumulator.

Periuta electrica sonica electrica Philips Sonicare Let's Start HX6212/87, 1 mod de periere, 2 capete de periere, Numar de miscari/minut 62000, 1 toc de transport, Albastru

 • Functii: indicator baterie,timer
 • Trepte de intensitate: 1
 • Număr programe: 1
 • Număr capete incluse: 2
 • Număr de vibratii: 31000
Verifică prețul

Spre deosebire de periuțele de dinți clasice, o periuță de dinți electrică are un mâner reîncărcăbil și capete de periere oscilante care trebuie înlocuite odată la trei luni. Această periuță îndepartează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană cu capul de periere InterCare, iar prin vibrațiile sonice transformă pasta de dinți într-o spumă care combate placa bacteriană și care pătrunde adânc în spațiile interdentare și de-a lungul gingiei. Aceasta va curăța dinții prin 62.000 de mișcări de periere delicate și totuși eficiente.


* Prezentare video mai jos

Periuta de dinti sonica electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6859/68, 3 moduri, 1 capat de periere, functie BrushSyn, Numar de miscari/minut 62000, senzor de presiune, Alb/Albastru, Alb/Albastru

 • Tip miscare: sonică
 • Functii: indicator baterie, senzor presiune: timer
 • Număr programe: 3
 • Număr capete incluse: 1
 • Numalăr de vibratii: 31000
Verifică prețul

Periuța de dinți sonică electrică Philips Sonicare ProtectiveClean are 3 moduri de funcționare, 1 capăt de periere, funcție BrushSyn, 62000 de mișcări pe minut și senzor de presiune. Această periuță de dinți îți permite să îți personalizezi periajul în funcție de nevoile proprii și albește dinții în doar o săptămână. Este sigură și delicată pe zonele sensibile, lucrările ortodontice și dentare și, în plus, te anunță când apeși prea tare. Mai mult, când este timpul să inlocuiești capul periuței, aceasta te va anunța printr-un indicator luminos pe mâner și un semnal sonor scurt.

Întrebări frecvente despre periuțele electrice ultrasonice

În cât timp se încarcă și ce autonomie au aceste periuțe?

Acumulatorii foarte performanți permit autonomii de la 20 de minute la 50 de minute, ceea ce înseamnă, pornind de la două periaje a două minute pe zi, o autonomie de 5 la 12 zile, cu o încărcare completă ce poate dura în funcție de modelul peiuței până la 5 ore.

Cu ce funcții este prevăzută o periuță electrică ultrasonică?

Periuțele electrice ultrasonice îți permit să îți personalizezi periajul în funcție de nevoile proprii, putând alege din mai multe moduri. Te anunță când apeși prea tare, sau când trebuie schimbat capul de perie, are indicator pentru baterie dar și timer.

Este potrivită și pentru persoanele cu dinți și gingii sensibile?

O periuță de dinți electrică oferă posibilitatea să alegi între diverse viteze și niveluri de presiune, oscilații mai rapide sau mai ferme care vor asigura o curățare mai profundă, sau oscilații mai lente și cu presiune mai mică daca ai gingii sau dinți sensibili. Cele mai bune periuțe permit crearea unui mod personalizat de periere care se potrivește cel mai bine situației tale.

Cu ce se diferențiază de o periuță de dinți electrică?

Noua tehnologie integrată periuțelor ultrasonice depășește cu mult periuțele electrice, care funcționează cu vibrații. Pe lângă performanța periajului, în funcție de brand și model, aceste periuțe sunt prevăzute cu funcții inteligente, cronometru pentru periaj eficient, avertizare (sonoră, luminoasă) pentru schimbarea capului de periaj, autonomie îndelungată.

De la ce vârstă poate fi utilizată?

În principiu periuțele electrice ultrasonice sunt destinate adulților, însă cu un cap de perie moale și un program delicat, acestea pot fi folosite și de copii. Sunt însă și producători care au conceput periuțe electrice destinate exclusiv copiilor, începând cu vârsta de 3 ani.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pilă Electrică pentru Călcâie
Pile electrice pentru călcâie

Stai mult în picioare și vrei să ai grijă de călcâiele tale? Pila electrică te ajută să ai călcâie fine și sănătoase îndepărtând rapid pielea moartă. Ghid de alegere.

Cea Mai Bună Placă Ceramică de Îndreptat Părul
Cea mai bună placă de îndreptat părul care nu arde părul

Plăcile de păr ceramice sunt recunoscute și apreciate pentru faptul că nu ard părul. Tehnologia modernă și materialele de calitate au grijă de părul tău pe termen lung.

Cel mai bun Cântar Corporal Inteligent. Ghid / Păreri
Cel mai bun cântar corporal inteligent

Te-ai decis să-ți analizezi greutatea corporală mai atent? Cu ajutorul unui cântar corporal inteligent poți face asta foarte rapid și ușor. Află ce opțiuni mai oferă aceste cântare smart.

Cea Mai Bună Perie Rotativă cu Aer Cald
Cea mai bună perie rotativă cu aer cald

Cu acest tip de perie te poți usca și coafa în același timp, aspectul final fiind unul natural și sănătos. Funcția ionică ajută la eliminarea electricității statice și vei rămâne cu un păr mătăsos.

Cea Mai Bună Perie de Demachiere și Curățare Facială
Perii de demachiere și curățare facială

Îți dorești un aparat modern care te poate ajuta la rutina ta de beauty respectiv îngrijirea feței? Află mai multe despre periile de demachere și curățare facială și cumpără cel mai bun model.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe