Cea Mai Bună Periuță Electrică Ultrasonică Adulți

Periuțe de dinți electrice sonice și ultrasonice de calitate

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 108 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi periuță electrică ultrasonică?

Periuțele electrice ultrasonice utilizează tehnologii de ultimă generație pentru precizia curățării danturii, îngrijirea eficientă a întregii cavități orale, respectiv eliminarea bacteriilor. Astfel, sunt distruse inclusiv bacteriile ascunse, care sunt mai greu de îndepărtat în timpul periajului clasic, cu o periuță de dinți obișnuită. Grație faptului că doar câteva minute de periere cu o periuță ultrasonică depășesc cu mult eficiența unei perieri clasice recomandate, periuțele sonice îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o periuță clasică (cu până la de 10 ori mai mult).

Un alt avantaj al acestui tip de periuțe electrice este faptul că îndepărtează eficient petele de pe dinți, așa că vei remarca o curățare în profunzime și dinți mai albi. Pe lângă performanțele periajului, aceste periuțe de diferențiază de periuțele electrice prin funcțiile de excepție cu care sunt prevăzute. Funcțiile diferă de la un model la altul și în funcție de brand, dar sunt incluse frecvent: funcție pentru dinți și gingii sensibile, pentru albire. Totodată, poți alege unul dintre modelele performante, care permit monitorizarea periajului prin intermediul aplicației mobile.

Periuțe ultrasonice de calitate

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Oral-B Smart 6

 • Tip miscare: ocilare, pulsare
 • Funcții: display indicator baterie, senzor presiune, timer
 • Număr programe: 5
 • Număr capete incluse: 3
 • Bluetooth: da
Verifică prețul

Periuța electrică Oral-B Smart 6 6200W are 40.000 pulsații/minut iar mulțumită tehnologiei revoluționare cu care este dotată poate executa simultan pana la 8.800 de rotații. În plus, oferă o experiență complet nouă față de o periuță manuală datorită timerului încorporat în mâner. Cu designul inspirat de profesioniști, capătul rotunjit curăță în profunzime întreaga dantură, înconjurând fiecare dinte în parte. Periuța are 5 programe prestabilite, 3 capete, tehnologie bluetooth și trusă de călătorie incluse.

la buget

* Prezentare video mai jos

Periuta de dinti electrica, Oral-B, PRO 2 2500, Negru

 • Pentru: adulți
 • Tip produs: periuță de dinți electrică
 • Număr programe: 2
 • Tip alimentare: acumulator
 • Programe: periaj, cuățare zilnicală, îngrijirea gingiilor
Verifică prețul

Periuta Oral-B PRO 2 2500 îți oferă o experiență complet personalizată, mulțumită celor 2 programe de curățare și senzorilor inteligenți de presiune. Poate executa simultan până la 8.800 de rotații și 40.000 de pulsații în fiecare minut, prin eliminarea petelor de suprafață. Este dotată cu un senzor de presiune care te va atenționa vizual. Totodată, periuța va reduce automat viteza de rotație, astfel încât gingiile tale să fie în orice moment protejate. Periuța va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului iar la a 4 a vibrație va semnaliza că te-ai periat timp de 2 minute.

Premium

Vrei dinți extraordinar de albi și de curați? Ai nevoie de o rutină de îngrijire zilnică impecabilă. De aceea, îți oferim o periuță electrică sonică de la Philips care să îți curețe dinții cu precizie și cât mai comod. Periuțele electrice sunt cele mai indicate în acest proces deoarece îți oferă sute de rotații pe minut și curăță fiecare dinte mai rapid și mai eficient decât ai putea să o faci tu manual. Această periuță este una rezistentă, de calitate, care îți va fi alături pentru mult timp de aici încolo.

Periuta de dinti sonica electrica Philips Sonicare ProtectiveClean HX6850/57

 • Periajul poate fi setat în 3 moduri, în funcție de preferințele/nevoile fiecăruia
 • Tehnologie adaptată curățării zonelor sensibile și lucrări dentare (plombe, fațete)
 • Curățare eficientă interdentară, eliminarea petelor, îndepărtarea plăcii bacteriene
 • Periaj monitorizat, cu funcție de avertizare a timpului alocat fiecărei zone
 • Memento de înlocuire a capului de periere (indicator luminos și semnal sonor scurt)
Verifică prețul

Modelul de față se remarcă prin rezultate optime la curățarea petelor de pe suprafața dinților (albirea dinților). Ai posibilitatea să-ți personalizezi periajul, în funcție de necesități (periaj standard, masaj gingii), fiind adaptată și pentru periajul danturii cu lucrări dentare: plombe, aparat dentar, fațete. Vei fi avertizat atunci când capul trebuie înlocuit, printr-un indicator luminos dispus pe mâner și printr-un semnal sonor scurt. În plus, are funcții smart incluse - QuadPacer (timpul optim de periaj pentru toate zonele cavității bucale), Smartimer (care te anunță când au trecut cele 2 minute de periaj, recomandate de specialiști).

Periuta electrica sonica electrica Philips Sonicare Let's Start HX6212/87, 1 mod de periere, 2 capete de periere, Numar de miscari/minut 62000, 1 toc de transport, Albastru

 • Functii: indicator baterie,timer
 • Trepte de intensitate: 1
 • Număr programe: 1
 • Număr capete incluse: 2
 • Număr de vibratii: 31000
Verifică prețul

Spre deosebire de periuțele de dinți clasice, o periuță de dinți electrică are un mâner reîncărcăbil și capete de periere oscilante care trebuie înlocuite odată la trei luni. Această periuță îndepartează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană cu capul de periere InterCare, iar prin vibrațiile sonice transformă pasta de dinți într-o spumă care combate placa bacteriană și care pătrunde adânc în spațiile interdentare și de-a lungul gingiei. Aceasta va curăța dinții prin 62.000 de mișcări de periere delicate și totuși eficiente.

Întrebări frecvente despre periuțele electrice ultrasonice

În cât timp se încarcă și ce autonomie au aceste periuțe?

Acumulatorii foarte performanți permit autonomii de la 20 de minute la 50 de minute, ceea ce înseamnă, pornind de la două periaje a două minute pe zi, o autonomie de 5 la 12 zile, cu o încărcare completă ce poate dura în funcție de modelul peiuței până la 5 ore.

Cu ce funcții este prevăzută o periuță electrică ultrasonică?

Periuțele electrice ultrasonice îți permit să îți personalizezi periajul în funcție de nevoile proprii, putând alege din mai multe moduri. Te anunță când apeși prea tare, sau când trebuie schimbat capul de perie, are indicator pentru baterie dar și timer.

Este potrivită și pentru persoanele cu dinți și gingii sensibile?

O periuță de dinți electrică oferă posibilitatea să alegi între diverse viteze și niveluri de presiune, oscilații mai rapide sau mai ferme care vor asigura o curățare mai profundă, sau oscilații mai lente și cu presiune mai mică daca ai gingii sau dinți sensibili. Cele mai bune periuțe permit crearea unui mod personalizat de periere care se potrivește cel mai bine situației tale.

Cu ce se diferențiază de o periuță de dinți electrică?

Noua tehnologie integrată periuțelor ultrasonice depășește cu mult periuțele electrice, care funcționează cu vibrații. Pe lângă performanța periajului, în funcție de brand și model, aceste periuțe sunt prevăzute cu funcții inteligente, cronometru pentru periaj eficient, avertizare (sonoră, luminoasă) pentru schimbarea capului de periaj, autonomie îndelungată.

De la ce vârstă poate fi utilizată?

În principiu periuțele electrice ultrasonice sunt destinate adulților, însă cu un cap de perie moale și un program delicat, acestea pot fi folosite și de copii. Sunt însă și producători care au conceput periuțe electrice destinate exclusiv copiilor, începând cu vârsta de 3 ani.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cădiță cu Hidromasaj Pedichiură
Cădițe pentru pedichiură cu hidromasaj acasă

Nu mai ai timp pentru vizitele la salon pentru pedichiură? Te poți răsfăța acasă cu fix aceleași proceduri cu care ești obișnuită. În primul rând ai nevoie de o cădiță cu hidromasaj pentru picioare.

Cea Mai Bună Trusă de Bigudiuri Electrice
Bigudiuri electrice de calitate (Remington / Babyliss)

Cauți metode de a-ți face bucle perfecte acasă, ca la salon? Vezi TOP truse de bigudiuri electrice la un click distanță. Recomandări și păreri de la experții noștri.

Cel Mai Bun Uscător de Păr Ionic
Cel mai bun uscător de păr cu funcție de ionizare

Vrei să nu-ți mai rămână părul electrizat după uscare? Atunci ai nevoie de un uscător de păr cu funcție de ionizare. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Pilă Electrică pentru Călcâie
Pile electrice pentru călcâie

Stai mult în picioare și vrei să ai grijă de călcâiele tale? Pila electrică te ajută să ai călcâie fine și sănătoase îndepărtând rapid pielea moartă. Ghid de alegere.

Cel Mai Bun Încălzitor de Ceară - Epilare Acasă
Încălzitoare de ceară pentru epilat de calitate acasă

Epilare acasă ca la salon, la asta te poți aștepta dacă hotărăști să-ți iei un încălzitor de ceară. Aceste încălzitoare păstrează ceara la temperatura optimă pentru un epilat de calitate și vei ajunge să economisești banii pe care i-ai fi dat la salon.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe