Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori

Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai nevoie de o saună facială?

În condițiile unei vieți foarte dinamice, multe persoane nu mai au timpul liber necesar pentru a face o vizită la salonul de înfrumusețare, iar tenul cere o îngrijire atentă, pe care nu o putem neglija. Sauna facială reprezintă soluția profesionistă petru fiecare. Tehnologia din zilele noastre ne oferă avantajul suprem să ne putem bucura de îngrijire chiar la noi acasă și chiar singure, fără multă bătaie de cap. Îngrijirea tenului nu mai este un subiect care trebuie dezbatut doar în saloanele de cosmetică. Aceasta nu trebuie să înlocuiască total sfaturile unui cosmetician profesionist sau unele vizite recomandate la salon. Utilizare facilă pentru un ten luminos.

Principiul de funcționare al saunei faciale este relativ simplu. Aparatul va fi umplut cu apă, iar aceasta va fi încălzit de o rezistență electrică ce va forma în cateva minute aburul evacuat cu ajutorul sistemului de disipare a aburilor. Achizitionarea unei saune faciale nu mai reprezintă un simplu moft și este o necesitate pentru femeile moderne, iar alegerea acesteia se face respectând anumite criterii în funcție de nevoie și de ten fiecăruia.

Cea mai bună saună facială

Cel mai bun

Sauna faciala Beper 40.967N, 100W, Alb/Verde

 • Preț accesibil
 • Consum energetic mic
 • 3 debituri de aburi
 • Indicator LED
 • Piciorușe anti-alunecare
Verifică prețul

Dacă te-ai săturat de mersul la salon și ai vrea să te răsfeți acasă, ai ocazia acum. Cu această saună facială aduci procedurile de la salon acasă și scapi de coșuri cât ai clipi. Nu mai ai nevoie de programare și stat în trafic pentru a scăpa de coșurile negre care te jenează, ci le poți elimina acasă. La un preț accesibil și cu un design modern, acest produs este extrem de ușor de folosit chiar dacă nu ai experiența necesară. Masca este realizată din plastic și este destul de rezistentă, iar debitul de aburi poate fi setat în 3 grade.

Premium

* Prezentare video mai jos

Beurer FC72

 • Hidratează pielea prin tehnologia cu ioni.
 • Rezervor de apa detașabil și lavabil în mașina de spălat vase.
 • Ajută la circulația sanguină.
 • Duză reglabilă.
 • Include cana de măsurat.
Verifică prețul

Saună facială cu funcție de ionizare, Beurer FC72, cu 2 tipuri de setări și oprire automată pentru conservarea bateriei. Acest aparat este ideal pentru atunci când vrei să ai un ten perfect și hidratat, utilizând tehnologia cu ioni. Imediat după utilizare, fața se poate curăța de puncte negre sau alte impurități, rezultatul fiind o piele luminoasă și hidratată. Ajută inclusiv la circulația sanguină a feței. Este ușor de folosit, duza este reglabilă, include cană gradată pentru măsurat, rezervorul de apă este detașabil și lavabil în mașina de spălat vase (100ml).

la buget

Medisana

 • Vaporii de apa puternici
 • Pentru curățare profundă
 • Hidratare și aplicarea de măști
 • Deschide porii și crește circulația sângelui
 • Efecte de relaxare de abur cald
Verifică prețul

Sauna este destinată exclusiv uzului cosmetic pentru față. Vaporii de apă au rolul de a pregăti ideal pielea pentru curățare profundă, hidratare și aplicarea măștilor de întreținere dar și a altor mijloace de îngrijire. Deschide porii și crește circulația sângelui prin piele, de aceea facilitează o mai bună curățare a tenului de impurități sau machiaj și ajută la absorbția mai bună a mijloacelor de îngrijire. În plus, oferă și efecte de relaxare cu ajutorul aburului cald dar și posibilitatea adăugării de uleiuri aromatice.

Tenul tău este afectat de toate elementele cu care interacționezi, fie că vorbim de praful de pe străzi, de excesul de sebum, de urmele de machiaj sau de contactul repetat cu mâinile murdare. Toate acestea reprezintă elemente propice pentru apariția acneei, a punctelor negre, a diferitelor semne și, implicit, duc la apariția unui aspect îmbătrânit al pielii, mult prea devreme în viață. De aceea, specialiștii recomandă curățarea în profunzime, iar o sesiune de saună facială va reuși să realizeze cel mai bine acest lucru. Tratamentul presupune o baie cu aburi, care va deschide porii și îi va elibera de murdărie, cu beneficii majore.

Saună faciala și inhalator cu aburi Beurer FS 50

 • Saună facială optimă pentru îngrijirea pielii și pentru inhalare
 • Dispune de accesoriu pentru inhalat și container pentru arome
 • Aburul este distribuit uniform
 • Rezervor de evaporare calitativ, realizat din aluminiu
 • Este facil de utilizat și de curățat
Verifică prețul

Saună facială și inhalator cu aburi FS 50. Acest aparat este ideal pentru atunci când vrei să ai un ten perfect și hidratat. Tenul tău este afectat de toate elementele cu care interacționezi, fie că vorbim de praful de pe străzi, de excesul de sebum, de urmele de machiaj sau de contactul repetat cu mâinile murdare. Toate acestea reprezinta elemente propice pentru apariția acneei, a punctelor negre, sau a diferitelor semne si îmbătrânire. Imediat după utilizare, fața se poate curăța de puncte negre sau alte impurități, rezultatul fiind o piele luminoasă și hidratată. Ajută inclusiv la circulația sanguină a feței.

Dacă ai probleme cu coșurile și punctele negre, ai o soluție: saună facială. Nu este nevoie să mergi la salon, ci îți poți curăța tenul și acasă. Cu ajutorul acestui produs, sauna facială cu ionizare te poți răsfăța chiar din interiorul locuinței tale. Ai parte de abur cald care să îți deschidă porii, apoi vei putea să cureți impuritățile. Sauna facială se oprește automat pentru a nu consuma mai multă energie electrică decât este nevoie și are culoarea albă. Designul este unul modern și aduce aminte de un blender.

Întrebări despre saunele faciale

Conține accesoriul pentru nas ?

Profitând de acțiunea benefică a aburilor, sauna facială permite o curățare profundă și precisă a feței înlăturând impuritățile. Aceasta este dotată cu o mască specială pentru inhalarea prin nas. Prin utilizarea acesteia, mucoasele se umezesc astfel încât își pot îndeplini funcția cât mai bine, accea de a curăța aerul pe care îl respirăm.

Se poate utiliza la orice tip de ten ?

Saunele faciale pot fi utilizate pentru orice tip de ten, excepție făcând cazurile în care există o problemă specifică a pielii, iar medicul a recomandat un anumite tratament și evitarea curățării cu un astfel de dispozitiv. Altfel, saunele faciale pot fi utilizate pentru curățare în profunzime, relaxare și pentru deschiderea porilor, astfel încât măștile aplicate ulterior să acționeze eficient.

Are mai multe viteze ?

Sauna facială este ideala pentru uz cosmetic în tratamentele de îngrijire facială, vaporii de apă stimulează pielea fetei, oferindu-i un aspect frumos și sănătos. Cu ajutorul saunei faciale vă veți relaxa și veți avea un ten curat, hidratat și sănătos. Nu are mai multe viteze. Temperatura este constantă.

Are cană pentru umplere ?

Saunele faciale sunt dispozitive potrivite pentru a-ți acorda un moment de răsfăț sau îngrijirea de care ai nevoie, cu funcția de inhalator. În funcție de brand, în pachetul de achiziție vei primi diferite accesorii pentru îngrijire, iar unele includ și dozatorul sau cană pentru umplere.

Ce alte funcții mai are ?

Saunele faciale pot fi folosite pe pielea umedă sau uscată, destinate curățării și tratării, au funcție de calmare, decongestionare a căilor respiratorii, relaxare, sunt anti-acneice, ușor de folosit, activează circulația, purifică tenul și elimină impuritățile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Ras cu Autoascuțire a Lamelor
Cel mai bun aparat de ras cu lame cu ascuțire automată

Scapă de stresul schimbării sau ascuțirii lamelor de ras. Cumpără un aparat bun de ras cu sistem de autoascuțire a lamelor. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Aparat cu Ultrasunete pentru Îngrijirea Facială
Aparat cu ultrasunete pentru îngrijirea tenului

Atenuează ridurile și îmbunătătește tonusul pielii cu ajutorul ultrasunetelor. Tehnologie modernă de salon din confortul propriei case. Află mai multe.

Cea Mai Bună Placă De Păr Cu Aburi
Cea mai bună placă de păr cu aburi

Plăcile de îndreptat părul cu aburi folosesc o metodă mai sănătoasă și care nu arde părul la fel de mult ca o placă de păr clasică.

Cel Mai Bun Ondulator Ionic cu Cilindrii
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Cel Mai Bun Aparat de Împletit Părul
Cel mai bun aparat de împletit părul

Îți place să porți părul împletit dar nu ai răbdare să-l faci singură sau nu ai pe cineva care să ți-l împletească? Nicio problema, acum există aparate care fac astfel de împletituri automat cu o singură apăsare de buton.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe