De ce ai nevoie de o saună facială?

În condițiile unei vieți foarte dinamice, multe persoane nu mai au timpul liber necesar pentru a face o vizită la salonul de înfrumusețare, iar tenul cere o îngrijire atentă, pe care nu o putem neglija. Sauna facială reprezintă soluția profesionistă petru fiecare. Tehnologia din zilele noastre ne oferă avantajul suprem să ne putem bucura de îngrijire chiar la noi acasă și chiar singure, fără multă bătaie de cap. Îngrijirea tenului nu mai este un subiect care trebuie dezbatut doar în saloanele de cosmetică. Aceasta nu trebuie să înlocuiască total sfaturile unui cosmetician profesionist sau unele vizite recomandate la salon. Utilizare facilă pentru un ten luminos.

Principiul de funcționare al saunei faciale este relativ simplu. Aparatul va fi umplut cu apă, iar aceasta va fi încălzit de o rezistență electrică ce va forma în cateva minute aburul evacuat cu ajutorul sistemului de disipare a aburilor. Achizitionarea unei saune faciale nu mai reprezintă un simplu moft și este o necesitate pentru femeile moderne, iar alegerea acesteia se face respectând anumite criterii în funcție de nevoie și de ten fiecăruia.

Cea mai bună saună facială

1. Beurer FC72 PREMIUM

Saună facială cu funcție de ionizare, Beurer FC72, cu 2 tipuri de setări și oprire automată pentru conservarea bateriei. Acest aparat este ideal pentru atunci când vrei să ai un ten perfect și hidratat, utilizând tehnologia cu ioni. Imediat după utilizare, fața se poate curăța de puncte negre sau alte impurități, rezultatul fiind o piele luminoasă și hidratată. Ajută inclusiv la circulația sanguină a feței. Este ușor de folosit, duza este reglabilă, include cană gradată pentru măsurat, rezervorul de apă este detașabil și lavabil în mașina de spălat vase (100ml).

Video Beurer FC72
Opțiuni cheie
 • Hidratează pielea prin tehnologia cu ioni.
 • Rezervor de apa detașabil și lavabil în mașina de spălat vase.
 • Ajută la circulația sanguină.
 • Duză reglabilă.
 • Include cana de măsurat.

2. Silk Vital Steam BEST CHOICE

Sauna facială Silk'n Vital Steam este un dispozitiv de curățare a feței, pielea rămânând catifelată și luminoasă. Exfoliază prin microdermabraziune și aspirare în vid, îndepartează celulele de piele moarte, încurajează producerea de celule noi și stimulează circulația sângelui. Textura dar și elasticitatea pielii se va îmbunătății, semnele de îmbătrânire sunt stopate, iregularitățile pielii și cicatricile de la acnee se vor estoma, la fel și ridurile fine sunt atenuate. Acest produs poate să fie folosit atât în saloanele de cosmetică dar și acasă!

Opțiuni cheie
 • Perie facială inclusă
 • Curățare ușoară
 • Funcție curățare
 • Atenuează ridurile fine
 • Îmbunătațește circulația sângelui

3. Medisana LA BUGET

Sauna este destinată exclusiv uzului cosmetic pentru față. Vaporii de apă au rolul de a pregăti ideal pielea pentru curățare profundă, hidratare și aplicarea măștilor de întreținere dar și a altor mijloace de îngrijire. Deschide porii și crește circulația sângelui prin piele, de aceea facilitează o mai bună curățare a tenului de impurități sau machiaj și ajută la absorbția mai bună a mijloacelor de îngrijire. În plus, oferă și efecte de relaxare cu ajutorul aburului cald dar și posibilitatea adăugării de uleiuri aromatice.

Opțiuni cheie
 • Vaporii de apa puternici
 • Pentru curățare profundă
 • Hidratare și aplicarea de măști
 • Deschide porii și crește circulația sângelui
 • Efecte de relaxare de abur cald

4. Aparat pentru deschiderea porilor Ionic Facial Sauna FCS-100-EU, HoMedics, functie abur, duza de abur reglabila, functie ionica, Alb/Roz

Tenul tău este afectat de toate elementele cu care interacționezi, fie că vorbim de praful de pe străzi, de excesul de sebum, de urmele de machiaj sau de contactul repetat cu mâinile murdare. Toate acestea reprezintă elemente propice pentru apariția acneei, a punctelor negre, a diferitelor semne și, implicit, duc la apariția unui aspect îmbătrânit al pielii, mult prea devreme în viață. De aceea, specialiștii recomandă curățarea în profunzime, iar o sesiune de saună facială va reuși să realizeze cel mai bine acest lucru. Tratamentul presupune o baie cu aburi, care va deschide porii și îi va elibera de murdărie, cu beneficii majore.

Opțiuni cheie
 • Deschiderea porilor
 • Abur tratat ionic
 • Consum minim
 • Design ergonomic
 • Abur reglabil

5. Saună faciala și inhalator cu aburi Beurer FS 50

Saună facială și inhalator cu aburi FS 50. Acest aparat este ideal pentru atunci când vrei să ai un ten perfect și hidratat. Tenul tău este afectat de toate elementele cu care interacționezi, fie că vorbim de praful de pe străzi, de excesul de sebum, de urmele de machiaj sau de contactul repetat cu mâinile murdare. Toate acestea reprezinta elemente propice pentru apariția acneei, a punctelor negre, sau a diferitelor semne si îmbătrânire. Imediat după utilizare, fața se poate curăța de puncte negre sau alte impurități, rezultatul fiind o piele luminoasă și hidratată. Ajută inclusiv la circulația sanguină a feței.

Opțiuni cheie
 • Saună facială optimă pentru îngrijirea pielii și pentru inhalare
 • Dispune de accesoriu pentru inhalat și container pentru arome
 • Aburul este distribuit uniform
 • Rezervor de evaporare calitativ, realizat din aluminiu
 • Este facil de utilizat și de curățat

6. Sauna faciala Jocca, cu 2 capete, 100 W, Albastru

Sauna facială Jocca, cu 2 capete, 100 W, Albastru. Acest aparat de saună facială are efect de purificare și este prevăzut cu mască ergonomică detașabilă, cu funcție de aromaterapie / funcție de inhalare. Are un sistem de aburi pe 2 niveluri și este prevazut cu picioare anti-alunecare + vas gradat pentru măsurarea apei. Avantajele unei saune faciale constau în curățarea feței de puncte negre sau alte impurități, rezultatul fiind o piele luminoasă și hidratată. Ajută inclusiv la circulația sanguină a feței!

Opțiuni cheie
 • Acest produs are rol în purificarea feței.
 • Prezintă o mască ergonomică detașabilă.
 • Acesta are funcție de aromaterapie și de inhalare.
 • Are un sistem de aburi pe 2 niveluri.
 • Prezintă un vas gradat pentru măsurarea apei.

7. Sauna faciala cu ionizare EGGO Skin, deschidere pori, puncte negre, cosuri, oprire automata, Alb/Alaska White

Saună facială cu ionizare EGGO Skin. Acest aparat este ideal pentru atunci când vrei să ai un ten perfect și hidratat, utilizând tehnologia cu ioni. Imediat după utilizare, fața se poate curăța de puncte negre sau alte impurități, rezultatul fiind o piele luminoasă și hidratată. Ajută inclusiv la circulația sanguină a feței, estompează cicatrici ori stopează semnele de îmbătrânire. Aparatul este ușor de folosit, duza este reglabilă, include cană gradată pentru măsurat, rezervorul de apă este detașabil și lavabil în mașina de spălat vase.

Opțiuni cheie
 • Funcții multiple
 • Oprite automată
 • Tratament eficient cu abur
 • Produce abur nano-ionizat
 • Materiale ecologice

Întrebări despre saunele faciale

Conține accesoriul pentru nas ?

Profitând de acțiunea benefică a aburilor, sauna facială permite o curățare profundă și precisă a feței înlăturând impuritățile. Aceasta este dotată cu o mască specială pentru inhalarea prin nas. Prin utilizarea acesteia, mucoasele se umezesc astfel încât își pot îndeplini funcția cât mai bine, accea de a curăța aerul pe care îl respirăm.

Se poate utiliza la orice tip de ten ?

Saunele faciale pot fi utilizate pentru orice tip de ten, excepție făcând cazurile în care există o problemă specifică a pielii, iar medicul a recomandat un anumite tratament și evitarea curățării cu un astfel de dispozitiv. Altfel, saunele faciale pot fi utilizate pentru curățare în profunzime, relaxare și pentru deschiderea porilor, astfel încât măștile aplicate ulterior să acționeze eficient.

Are mai multe viteze ?

Sauna facială este ideala pentru uz cosmetic în tratamentele de îngrijire facială, vaporii de apă stimulează pielea fetei, oferindu-i un aspect frumos și sănătos. Cu ajutorul saunei faciale vă veți relaxa și veți avea un ten curat, hidratat și sănătos. Nu are mai multe viteze. Temperatura este constantă.

Are cană pentru umplere ?

Saunele faciale sunt dispozitive potrivite pentru a-ți acorda un moment de răsfăț sau îngrijirea de care ai nevoie, cu funcția de inhalator. În funcție de brand, în pachetul de achiziție vei primi diferite accesorii pentru îngrijire, iar unele includ și dozatorul sau cană pentru umplere.

Ce alte funcții mai are ?

Saunele faciale pot fi folosite pe pielea umedă sau uscată, destinate curățării și tratării, au funcție de calmare, decongestionare a căilor respiratorii, relaxare, sunt anti-acneice, ușor de folosit, activează circulația, purifică tenul și elimină impuritățile.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe