Cea mai bună Trusă Manichiură-Pedichiură Profesională

Trusă manichiură - pedichiură profesională pentru acasă

Modificat la 29 aprilie 2022
Articol evaluat de 145 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un set de manichiură-pedichiură profesional?

Dacă ești genul de femeie căreia îi place să aibă o manichiură îngrijită, o pedichiură bine lucrată și asta să se întâmple frecvent, atunci ar fi bine să ai o trusă profesională chiar la tine acasă. De ce profesională? Pentru că sunt gândite pentru a perfecționa atât metoda cât și rezultatul final. O astfel de trusă este concepută pentru a oferi calitate în utilizare, rezistență în timp, deci investiția ta va da randament încă din primele 2 luni de utilizare, mai ales dacă ținem cont de costurile serviciilor în cadrul saloanelor.

Trusa profesională mai vine cu un avantaj și anume acela că accesoriile pe care le conține te ajută să perfecționezi procedurile de curățare, întreținere dar și îngrijire a unghiilor. Tehnologia este implementată și în cazul acestor produse, astfe că acum poți alege pile și accesorii electrice, ce vor prelua din efortul depus dar vor și scurta timpul de realizare. În plus, rezultatul va fi uniform și, vei putea face acasă manichiura și pedichiura de câte ori vei dori.

Cea mai bună trusă manichiură-pedichiură profesională

Cel mai bun

BaByliss 8480E

Accesoriile de calitate profesională includ o piatră ascuțită de precizie, con pentru îndepărtarea cuticulelor, disc de pilitură fină, disc de polizare pentru îndepărtarea denivelărilor de pe suprafața unghiilor, disc de netezire pentru unghii strălucitoare, ventilator pentru uscare mai rapidă, unghieră și foarfecă.
Verifică prețul

Set profesionist de manichiură și pedichiură BaByliss 8480E, te ajută cu tot ce e mai bun pentru o schimbare radicală. Fiecare accesoriu din set are grijă de mâini și picioare și este la fel de eficient ca un tratament profesional.

Premium

Beurer MP62

Include 10 accesorii de safir pentru o îgrijire atentă a unghiilor, inclusiv cap protector și cutie de depozitare. Are o viteză de 2. 000-5. 400 ±20% rpm ceea ce îl face foarte util mai ales în cazul persoanelor care au unghiile groase și probleme cu unghiile crescute în carne.
Verifică prețul

Setul este destinat pentru îngrijirea profesională a unghiilor și picioarelor și poate fi folosit inclusiv de persoanele diabetice. Aparatul poate realiza rotații în ambele sensuri orare și beneficiază de tehnologie LED-light.

la buget

Set 21 ustensile

Ca accesorii acesta conține 7 instrumente de bază și 14 instrumente de precizie, dar și un etui cu spații de depozitare pentru a fi ușor de transportat dar și de păstrat. Setul este perfect pentru a da formă unghiilor chiar dacă nu ești foarte pricepută la asta întrucât este intuitiv și ușor de folosit. Designul elegant face ca acest set să poată fi o excelentă idee de cadou pentru orice femeie cochetă. .
Verifică prețul

Setul este unul complex, ce conține 21 de accesorii menite să facă din ritualul tău de îngrijire a mâinilor, picioarelor dar și a feței, o plăcere.

Set Profesional 18 piese Splendour-Black pentru manichiura pedichiura din Otel Inoxidabil cu etui depozitare

Setul conține 7 ustensile de bază și 11 ustensile pentru precizie printre care accesorii precum pensete, unghiere, clești, pile dar și forfecuțe pentru diferite tipuri de îngrijire. Setul este de dimensiuni mici, portabil și este excelent pentru călătorii, pentru că nu ocupă mult loc în bagajul tău. .
Verifică prețul

Setul, format din 18 piese pentru manichiură și pedichiură, este realizat din materiale de calitate, respectiv oțel inoxidabil, pentru o îngrijire, profundă a mâinilor, picioarelor și, în plus, are acccesorii pentru îngrijirea feței.

Trusa manichiura si pedichiura, zenifique, Black

Trusa pentru manichiură și pedichiură este una compactă, astfel se poate folosi cu succes acasă, dar și în călătorii deoarece nu solicită spațiu suplimentar, fiind de mici dimensiuni, fiind perfectă atât pentru doamne cât și pentru domni. Aceasta conține toate ustensilele necesare realizării unei manichiuri frumoase și îngrijite. Toate componentele trusei sunt de cea mai bună calitate, dintr-un material ușor de dezinfectat și curățat. De asemenea acestea sunt prevăzute cu un strat protector anti-coroziune. Fiecare ustensila se prinde la locul ei, gentuța fiind compartimentată, astfel setul este ordonat și nu exista riscul pierderii unei piese.
Verifică prețul

Trusa de unghii Focstar 15 piese, manichiura, indepartare puncte negre, penseta si instrument curatare auriculara cu clutch transport, negru

Trusa este foarte complexă, conținând instrumente realizate din oțel inoxidabil, care te vor deservi pentru o bună perioadă de timp. Trusa propriuzisă este realizată din piele ecologică, matlasată cu velur la interior. Printre elementele trusei se numără 3 unghiere, un clește de unghii sau cuticule, o pilă, o pensetă, o forfecuță și mai multe instrumente de curățat sau tăiat.
Verifică prețul

Această trusă de unghii este compusă din 15 piese și poate fi folosită pentru manichiură, îndepărtare puncte negre, pensare, dar și ca instrument de curățare auriculară.

Întrebări despre trusele mani-pedi profesionale

Cu ce fel de accesorii vine trusa?

Trusele profesionale pentru manichiură-pedichiură conțin toate accesoriile necesare pentru ca operațiunea să fie foarte ușoară. Printre accesorii se numără pile, forfecuțe, unghiere, ustensile de bază dar și pentru precizie. Trusele electrice vin și ele cu o mulțime de capete.

Are cutie pentru depozitare și transport?

Trusele profesionale pentru manichiuiră-pedichiură vin cu propria gentuță de depozitare. Acestea conțin separatoare și organizatoare pentru păstrarea adecvată a componentelor în funcție de ceea ce include trusa. Asta ușurează mult depozitarea dar și transportul seturilor.

Cum se sterilizează?

Pentru a steriliza componentele unei truse profesionale pentru manichiură și pediuchiură, se recomandă folosirea unui aparat ori a unei soluții speciale. Apoi, pentru a păstra ustensilele, este necesar să le depozitezi în sertare UV, până în momentul folosirii.

Poate fi folosit și pentru manichiura/pedichiura cu oja semipermanentă sau gel?

Da, toate ustensilele se pot folosi pentru aplicare cu ojă semipermanentă sau cu gel. Acest lucru este posibil pentru că piesele din trusă sunt realizate din materiale solide, cu multe proprietăți și a dispozitivului cu 2 viteze, reîncărcabil, ce poate fi folosit cu orice fel de ojă.

Din ce material sunt componentele?

Una din cele mai importante caracteristici în timp, a setului profesional pentru manichiură și pedichiură, este rezistența. Realizate din materiale de calitate și durabile precum inox sau otel, aceste truse sunt concepute pentru ingrijirea perfectă a mâinilor și picioarelor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Perie Rotativă cu Aer Cald
Cea mai bună perie rotativă cu aer cald

Cu acest tip de perie te poți usca și coafa în același timp, aspectul final fiind unul natural și sănătos. Funcția ionică ajută la eliminarea electricității statice și vei rămâne cu un păr mătăsos.

Mașini Bune de Tuns pentru Bărbați Fără Fir (cu Acumulator)
Mașini de tuns părul cu acumulator, fără fir

Știai că în doar 2 luni îți poți recupera investiția într-o mașină de tuns? Vrei să te tunzi când vrei și cum vrei? O poți face dacă îți cumperi o mașină de tuns fără fir, pe acumulator.

Cel Mai Bun Ondulator Ionic cu Cilindrii
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori
Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Cel mai bun Cântar Corporal Inteligent. Ghid / Păreri
Cel mai bun cântar corporal inteligent

Te-ai decis să-ți analizezi greutatea corporală mai atent? Cu ajutorul unui cântar corporal inteligent poți face asta foarte rapid și ușor. Află ce opțiuni mai oferă aceste cântare smart.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe