Cea mai bună Trusă Manichiură-Pedichiură Profesională

Trusă manichiură - pedichiură profesională pentru acasă

Modificat la 21 martie 2021
Articol evaluat de 145 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un set de manichiură-pedichiură profesional?

Dacă ești genul de femeie căreia îi place să aibă o manichiură îngrijită, o pedichiură bine lucrată și asta să se întâmple frecvent, atunci ar fi bine să ai o trusă profesională chiar la tine acasă. De ce profesională? Pentru că sunt gândite pentru a perfecționa atât metoda cât și rezultatul final. O astfel de trusă este concepută pentru a oferi calitate în utilizare, rezistență în timp, deci investiția ta va da randament încă din primele 2 luni de utilizare, mai ales dacă ținem cont de costurile serviciilor în cadrul saloanelor.

Trusa profesională mai vine cu un avantaj și anume acela că accesoriile pe care le conține te ajută să perfecționezi procedurile de curățare, întreținere dar și îngrijire a unghiilor. Tehnologia este implementată și în cazul acestor produse, astfe că acum poți alege pile și accesorii electrice, ce vor prelua din efortul depus dar vor și scurta timpul de realizare. În plus, rezultatul va fi uniform și, vei putea face acasă manichiura și pedichiura de câte ori vei dori.

Cea mai bună trusă manichiură-pedichiură profesională

Premium

Beurer MP62

Include 10 accesorii de safir pentru o îgrijire atentă a unghiilor, inclusiv cap protector și cutie de depozitare. Are o viteză de 2. 000-5. 400 ±20% rpm ceea ce îl face foarte util mai ales în cazul persoanelor care au unghiile groase și probleme cu unghiile crescute în carne. .
Verifică prețul

Setul este destinat pentru îngrijirea profesională a unghiilor și picioarelor și poate fi folosit inclusiv de persoanele diabetice. Aparatul poate realiza rotații în ambele sensuri orare și beneficiază de tehnologie LED-light.

Cel mai bun

BaByliss 8480E

Accesoriile de calitate profesională includ o piatră ascuțită de precizie, con pentru îndepărtarea cuticulelor, disc de pilitură fină, disc de polizare pentru îndepărtarea denivelărilor de pe suprafața unghiilor, disc de netezire pentru unghii strălucitoare, ventilator pentru uscare mai rapidă, unghieră și foarfecă.
Verifică prețul

Set profesionist de manichiură și pedichiură BaByliss 8480E, te ajută cu tot ce e mai bun pentru o schimbare radicală. Fiecare accesoriu din set are grijă de mâini și picioare și este la fel de eficient ca un tratament profesional.

la buget

Set 21 ustensile

Ca accesorii acesta conține 7 instrumente de bază și 14 instrumente de precizie, dar și un etui cu spații de depozitare pentru a fi ușor de transportat dar și de păstrat. Setul este perfect pentru a da formă unghiilor chiar dacă nu ești foarte pricepută la asta întrucât este intuitiv și ușor de folosit. Designul elegant face ca acest set să poată fi o excelentă idee de cadou pentru orice femeie cochetă. .
Verifică prețul

Setul este unul complex, ce conține 21 de accesorii menite să facă din ritualul tău de îngrijire a mâinilor, picioarelor dar și a feței, o plăcere.

Trusa manichiura pedichiura Laica SB2400, 7 accesorii, Cutie de depozitare (Roz)

Setul conține un accesoriu pentru fixarea vârfurilor în aparat, o piatră mare pentru pilirea și modelarea unghiilor de la picioare, dar și o piatră mică pentru unghiile de la mâini. De asemenea, acesta conține și 9 cilindri: 3 cilindri fini pentru îndepărtarea calozităților de pe mâini, picioare, coate și 6 cilindri aspri (3+3), pentru îndepărtarea calozităților dure și groase. Acesta prezintă și pâslă pentru curățare, pentru finisarea si netezirea marginii unghiilor pilite.
Verifică prețul

Setul de manichiură și pedichiură a fost creat pentru o îngrijire și o igienă deosebită a unghiilor.

Set Profesional 18 piese Splendour-Black pentru manichiura pedichiura din Otel Inoxidabil cu etui depozitare

Setul conține 7 ustensile de bază și 11 ustensile pentru precizie printre care accesorii precum pensete, unghiere, clești, pile dar și forfecuțe pentru diferite tipuri de îngrijire. Setul este de dimensiuni mici, portabil și este excelent pentru călătorii, pentru că nu ocupă mult loc în bagajul tău. .
Verifică prețul

Setul, format din 18 piese pentru manichiură și pedichiură, este realizat din materiale de calitate, respectiv oțel inoxidabil, pentru o îngrijire, profundă a mâinilor, picioarelor și, în plus, are acccesorii pentru îngrijirea feței.

Trusa manichiura si pedichiura, zenifique, Black

Trusa pentru manichiură și pedichiură este una compactă, astfel se poate folosi cu succes acasă, dar și în călătorii deoarece nu solicită spațiu suplimentar, fiind de mici dimensiuni, fiind perfectă atât pentru doamne cât și pentru domni. Aceasta conține toate ustensilele necesare realizării unei manichiuri frumoase și îngrijite. Toate componentele trusei sunt de cea mai bună calitate, dintr-un material ușor de dezinfectat și curățat. De asemenea acestea sunt prevăzute cu un strat protector anti-coroziune. Fiecare ustensila se prinde la locul ei, gentuța fiind compartimentată, astfel setul este ordonat și nu exista riscul pierderii unei piese.
Verifică prețul

Set pentru manichiura si pedichiura Laica PC3007, 9 accesorii cutie

Acesta conține un vârf pentru a pili unghiile și a îndepărta cuticulele, un vârf cilindric pentru a modela și scurta unghiile dându-le forma dorită, un vârf special pentru picioare și o freză rotundă pentru a elimina pielea uscată și a trata unghiile incarnate. De asemenea prezintă un vârf conic cu granulație fină pentru a pili unghiile din gel și a le polișa la interior, un vârf cilindric pentru a pili și scurta unghiile din gel, con exfoliant, cilindru pentru a elimina pielea uscată, con pentru a da luciu și vârf pentru cuticule. .
Verifică prețul

Setul pentru manichiură și pedichiură conține accesoriile necesare pentru a-ți îngriji unghiile.

Întrebări despre trusele mani-pedi profesionale

Cu ce fel de accesorii vine trusa?

Trusele profesionale pentru manichiură-pedichiură conțin toate accesoriile necesare pentru ca operațiunea să fie foarte ușoară. Printre accesorii se numără pile, forfecuțe, unghiere, ustensile de bază dar și pentru precizie. Trusele electrice vin și ele cu o mulțime de capete.

Are cutie pentru depozitare și transport?

Trusele profesionale pentru manichiuiră-pedichiură vin cu propria gentuță de depozitare. Acestea conțin separatoare și organizatoare pentru păstrarea adecvată a componentelor în funcție de ceea ce include trusa. Asta ușurează mult depozitarea dar și transportul seturilor.

Cum se sterilizează?

Pentru a steriliza componentele unei truse profesionale pentru manichiură și pediuchiură, se recomandă folosirea unui aparat ori a unei soluții speciale. Apoi, pentru a păstra ustensilele, este necesar să le depozitezi în sertare UV, până în momentul folosirii.

Poate fi folosit și pentru manichiura/pedichiura cu oja semipermanentă sau gel?

Da, toate ustensilele se pot folosi pentru aplicare cu ojă semipermanentă sau cu gel. Acest lucru este posibil pentru că piesele din trusă sunt realizate din materiale solide, cu multe proprietăți și a dispozitivului cu 2 viteze, reîncărcabil, ce poate fi folosit cu orice fel de ojă.

Din ce material sunt componentele?

Una din cele mai importante caracteristici în timp, a setului profesional pentru manichiură și pedichiură, este rezistența. Realizate din materiale de calitate și durabile precum inox sau otel, aceste truse sunt concepute pentru ingrijirea perfectă a mâinilor și picioarelor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ondulator Ionic cu Cilindrii
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Cea Mai Bună Placă De Creponat
Cea mai bună placă pentru creponat părul

Scapă de vizitele costisitoare la salon și cumpără-ți o placă de creponat părul pe care o poți folosi de oricâte ori din confortul propriei case.

Cea Mai Bună Cădiță cu Hidromasaj Pedichiură
Cădițe pentru pedichiură cu hidromasaj acasă

Nu mai ai timp pentru vizitele la salon pentru pedichiură? Te poți răsfăța acasă cu fix aceleași proceduri cu care ești obișnuită. În primul rând ai nevoie de o cădiță cu hidromasaj pentru picioare.

?Preferi bărbieritul uscat fără spumă? Uite cele mai bune aparate de ras electrice.
Aparate de ras electrice fără spumă sau gel de ras

Cauți un aparat de ras electric care poate fi folosit fără spumă sau gel? Felicitări, ești un bărbat modern care vrea să profite de cele mai noi tehnologii de bărbierit.

Cel Mai Bun Uscător de Păr Ionic
Cel mai bun uscător de păr cu funcție de ionizare

Vrei să nu-ți mai rămână părul electrizat după uscare? Atunci ai nevoie de un uscător de păr cu funcție de ionizare. Află care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe