Cea Mai Bună Placă De Păr Cu Aburi

Cea mai bună placă de păr cu aburi

Modificat la 11 decembrie 2021
Articol evaluat de 43 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi o placă de păr cu aburi?

Sănătatea părului este primordială pentru oricine, de aceea trebuie o atenție sporită la felul cum îl îngrijim și ce produse folosim. De aceea, din ce în ce mai multe femei renunță la uscătoarele de păr și plăcile obișnuite, alegând pe cele care dăunează mai puțin părul, cum ar fi cele de la Dyson. O variantă mai accesibilă este placa de păr cu aburi.

O placă de îndreptat părul cu aburi are rolul de a hidrata firul de păr în timpul procesului de îndreptare, rezultatul final fiind un păr mătăsos, plin de strălucire și mai puțin deteriorat, aceasta reducând deteriorarea părului cu procente impresionante - 68%. În plus, cele care toată se plâng de un păr zbârlit, ondulat și des, au mari șanse să îl facă mătăsos și drept cu ajutorul unei plăci de îndreptat părul.

Tehnologia aburilor ajută la îndreptarea părului rebel, oferindu-i strălucirea pe care o ascunde în cea mai mare parte a timpului. Ca să fii sigură de rezultat ar trebuie să te asiguri că placa are temperatura adecvată pentru părul tău, nivelul de apă din recipient este cel optim și că ții partea cu aburi înspre păr.

Cea mai bună placă de păr cu aburi

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Placă de păr cu aburi Steam Lustre 210° ST595E, BaByliss

 • Ușor de folosit
 • Preț accesibil
 • Modern
 • Design plăcut
 • Eficient
Verifică prețul

Cu placa de păr cu abur Babyliss Steam Luster Styler ST595E vei obține păr perfect drept sau bucle cu aspect hidratat dintr-o singură mișcare. Placa nu va elibera vapori decât atunci când indicatoarele luminoase sunt aprinse și plăcile sunt presate. Nu îndrepta vaporii spre față și gât, iar la 5 secunde de la pornirea plăcii, butoanele de temperatură se vor bloca automat. Are 5 niveluri de temperatură (de la 170° la 210° C) și, datorită sistemului patentat Advanced Ceramics, temperatura selectată rămâne constantă pe tot parcursul utilizării.

la buget

* Prezentare video mai jos

Placă de păr cu abur I-Pro 230° Steam ST95BPE BaByliss

 • 5 trepte de temperatură
 • Ușor de manevrat
 • Încălzire rapidă
 • Tehnologie I-Temperature
 • Oprire automată
Verifică prețul

Placa de păr cu abur I-Pro 230° Steam ST95BPE îți va îndrepta părul perfect, dintr-o singură mișcare. Te va cuceri încă de la prima utilizare cu performanțele sale: funcția cu abur, tehnologia ionică, învelișul titan ceramic, pieptenele retractabil, ecranul LED și nu în ultimul rând, cu tehnologia I-temperature. Placa are 5 trepte de temperatură disponibile, reglabile de la 170° C până la 230° C. Astfel vei putea alege nivelul de potrivit în funcție de natura părului tău. Datorită tehnologiei I-Temperature, placa se va încălzi imediat și va fi menținută la același nivel pe tot parcursul coafării.

Premium

* Prezentare video mai jos

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 placă de întins părul, cu aburi pentru păr

 • Design modern
 • Consum redus de energie
 • Performanță crescută
 • Dimensiuni reduse
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Aspectul fizic este un aspect extrem de important pentru orice femeie. De aceea, părul primește cea mai mare doză de atenție zilnic. Deseori femeile își întind părul pentru a se simți mai atrăgătoare în fiecare zi. Părul lung, drept și lucios este considerat un element de feminitate și sex-appeal, de aceea, orice femeie are în casă o placă de îndreptat părul. Placa pe care ți-o recomandăm este una de înaltă calitate și te vei bucura de un păr întins pe termen lung fără griji și fără probleme. Alege calitatea!

Placă de păr cu aburi 2in1 Steam Shine ST496E BaByliss

 • Design modern
 • Ușor de manevrat
 • Dimensiune mare
 • Oprire automată
 • Durată lungă de utilizare
Verifică prețul

Noua placă de păr 2 în 1 Steam Shine ST496E folosește puterea aburului pentru a îndrepta perfect părul și a crea onduleuri cu minimum de efort, menținându-l hidratat și protejat pentru mai mult timp. Plăcile sunt mari, cu o dimensiune de 39x100 mm și sunt prevăzute cu înveliș Diamond Ceramic, iar pieptenele detașabil asigură o îndreptare perfectă a părului dintr-o primă utilizare. Funcția ionică elimină efectul static, iar învelișul ceramic adaugă un plus de strălucire părului tău, indiferent de stilul pentru care optezi.

Placa de indreptat parul Remington Hydraluxe Pro S9001, Abur rece hidratant, Invelis cu microparticule, Alb

 • Înveliș cu microparticule
 • Design elegant și portabil
 • Durată scurtă până la rezultatul final
 • Nu distruge firul de păr
 • Tehnologie cu abur rece
Verifică prețul

Placa de îndreptat părul Hydraluxe Pro cu tehnologie Hydracare emană un abur rece hidratant pentru o protecție completă împotriva deteriorării cauzate de căldură, în timp ce învelișul ceramic cu microparticule pentru fixarea hidratării ajută la păstrarea echilibrului perfect al părului tău, pentru ca tu să obții coafuri mai netede, mai mătăsoase și mai strălucitoare. Având un sistem de încălzire precis, placa îți permite să-ți creezi cu ușurință coafuri de lungă durată. Senzorii încorporați asigură menținerea unei temperaturi uniforme pe toată suprafața plăcilor, pentru ca tu să te bucuri de rezultate dintr-o singură trecere, pe toate tipurile de păr.

Întrebări frecvente despre plăcile de păr cu aburi

O placă de păr cu aburi este fiabilă?

Pentru a nu avea surprize, ar fi bine să ții cont de câteva sfaturi care te vor ajuta să nu strici placa de păr sau părul. Asigură-te mereu că nivelul de apă din recipient este optim; pentru îndreptarea părului, ține partea cu aburi îndreptată înspre rădăcina părului; folosește temperatura adecvată pentru tipul tău de păr.

O placă de păr cu aburi poate deteriora părul?

O placă de îndreptat părul cu aburi are rolul de a reduce mult gradul de deteriorare al părului, care la alte plăci de păr clasice este mereu prezent. Placa de păr normală îți poate arde părul dacă nu este manevrată cum trebuie iar prin folosirea repetată îți deteriorează părul.

O placă de păr cu aburi se poate folosi la părul foarte creț?

Dacă ai un păr foarte creț, care nu vrea să stea locului niciodată, va trebui să alegi o placă de îndreptat părul cu aburi care are o funcție de reglare a temperaturii până la o treaptă mai înaltă. Cu toate acestea, dacă ai părul fin ar fi bine să îți îndrepți părul la o temperatură scăzută pentru a nu-l deteriora.

Din ce trebuie să fie confecționată o placă de păr cu aburi?

Ca la orice produs și la o placă de păr cu aburi contează foarte mult materialul din care este realizată aceasta. Există multe plăci de păr cu aburi care au prețuri reduse, dar înainte de a le cumpăra trebuie să verifici dacă materialul din care este realizată este unul potrivit.

O placă de păr cu aburi este mai grea decât una normală?

Pentru a-ți realiza cât mai repede coafura, ar fi de preferat ca ustensila pe care o folosești să fie cât mai ușor de manevrat. În acest sens, trebuie să alegi o placă de păr bună, care să nu cântărească prea mult și să fie și comodă în timpul utilizării. Verifică specificațiile produsului pentru a te asigura ca alegi ce ți se potrivește.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Cântar Corporal Inteligent. Ghid / Păreri
Cel mai bun cântar corporal inteligent

Te-ai decis să-ți analizezi greutatea corporală mai atent? Cu ajutorul unui cântar corporal inteligent poți face asta foarte rapid și ușor. Află ce opțiuni mai oferă aceste cântare smart.

Cea Mai Bună Cădiță cu Hidromasaj Pedichiură
Cădițe pentru pedichiură cu hidromasaj acasă

Nu mai ai timp pentru vizitele la salon pentru pedichiură? Te poți răsfăța acasă cu fix aceleași proceduri cu care ești obișnuită. În primul rând ai nevoie de o cădiță cu hidromasaj pentru picioare.

Cea Mai Bună Perie Rotativă cu Aer Cald
Cea mai bună perie rotativă cu aer cald

Cu acest tip de perie te poți usca și coafa în același timp, aspectul final fiind unul natural și sănătos. Funcția ionică ajută la eliminarea electricității statice și vei rămâne cu un păr mătăsos.

Cel Mai Bun Ondulator Ionic cu Cilindrii
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Cea Mai Bună Placă Ceramică de Îndreptat Părul
Cea mai bună placă de îndreptat părul care nu arde părul

Plăcile de păr ceramice sunt recunoscute și apreciate pentru faptul că nu ard părul. Tehnologia modernă și materialele de calitate au grijă de părul tău pe termen lung.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe