Cea Mai Bună Trusă de Bigudiuri Electrice

Bigudiuri electrice de calitate (Remington / Babyliss)

Modificat la 04 martie 2022
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Alina Tudornic
Alina Tudornic

Bucle de invidiat cu bigudiurile electrice

Încă din cele mai vechi timpuri, caracterul oamenilor nu s-a manifestat doar prin comportament, limbaj sau mod de a fi. Întotdeauna înfățișarea a jucat un rol important în descrierea sau simpatia unei persoane, iar părul a reprezentat mereu o caracteristică definitorie și unică.

Buclele sunt și au reprezentat întotdeauna un vis neîmplinit pentru persoanele cu părul drept, dar totodată o adevărată provocare. Tehnologia a evoluat foarte mult, iar de la bigudiurile clasice (din plastic) care se fierbeau în apă, am ajuns astăzi la aparate ce fac acest lucru în 90 de secunde.

Timpul de așteptare scurt, durata mai lungă de rezistență și utilizarea simplă fac din bigudiurile electrice o mai bună alegere față de clasicul ondulator. Fie că este vorba de un păr moale sau aspru, fie că buclele pe care le doriți sunt mai lăsate sau mai strânse, bigudiurile electrice vor face față oricărei provocări. Singura precauție pe care trebuie să o aveți pentru a obține rezultatele dorite țin de tipul de aparat ales, tehnică, produsele utilizate și volumul de păr de care dispuneți.

Ce truse de bigudiuri electrice îți recomandăm

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Trusă de bigudiuri electrice cu înveliș ceramic, 20 bucăți, RS035E BaByliss

 • Înveliș ceramic
 • Prevăzute cu un strat moale de catifea
 • Include 20 agrafe și 10 clipsuri
 • Tehnologie modernă specifică
 • Timp rapid de utilizare
Verifică prețul

Bigudiurile electrice cu înveliș ceramic RS035E de la BaByliss sunt o soluție extrem de eficientă de ondulare a părului, ce pot înlocui cu succes ondulatoarele sau periile electrice, fără a-l degrada. Pentru a-ți proteja părul cât mai mult, bigudiurile ceramice BaByliss sunt prevăzute cu un strat moale de catifea. Ceramica are proprietatea de a se încălzi rapid și uniform și este delicată cu firul de păr. Mai mult, îi păstrează strălucirea și îl coafează mai repede. În plus, dacă alegi bigudiurile electrice de la BaByliss nu trebuie să stai într-un singur loc sau mereu lângă priză, în timp ce îți faci buclele. Pe scurt? Ai libertate deplină!

la buget

* Prezentare video mai jos

Trusa de bigudiuri electrice Remington Ionic H5600, 20 bigudiuri, 3 marimi, Ionizare, Invelis catifelat, Nucleu ceara, Negru

 • Păr strălucitor
 • Oferă efect antistatic.
 • Ușor de folosit
 • Bucle de durata
 • Confortabil de purtat
Verifică prețul

Bigudiurile electrice Ionic oferă bucle de lungă durată cu mai puțină caldură și îți dau un look de vedetă de fiecare dată! Introducerea ionilor din aceste bigudiuri este un miracol dacă te chinui cu efectul static. Ionii potolesc orice efect static al părului, ajutându-te să obții rezultate netede, sănătoase și un păr strălucitor cu efect antistatic. In plus, aceste bigudiuri îți permit să te coafezi direct de la rădăcină, astfel putând să obții acele coafuri pline de volum. Cele 4 bigudiuri mici pot fi folosite pentru secțiunile inferioare, cele 10 bigudiuri medii sunt pentru zona centrală, în timp ce cele 6 bigudiuri mari sunt ideale pentru secțiunile finale, superioare, ale parului.

Premium

* Prezentare video mai jos

Remington PROluxe H9100

 • Carcasă pentru depozitare compactă
 • Spațiu pentru depozitarea cablului
 • Clips ceramic încălzit
 • Indicator luminos ‘Pornire’
 • Clips cu design îmbunătățit
Verifică prețul

Indiferent de tipul și lungimea părului, poți crea bucle uimitoare cu ajutorul bigudiurilor Remington PROluxe H9100. Setul include bigudiuri de două dimensiuni: 8 medii și 12 mari, ceea ce iti permite să creezi o coafura profesionala chiar la tine acasă. Utilizează rolele mai mari pe părțile superioare ale părului pentru rezultate optime. Bigudiurile și clemele se încălzesc la temperatura de funcționare în numai 90 de secunde. Având în vedere că clemele sunt realizate din ceramică, încălzirea are loc în mod egal pentru întreaga curbură.

Remington Jumbo H5670 bigudiuri electrice

 • Design modern și simplu
 • Funcție de ionizare
 • Bazat pe tehnologie modernă
 • Previne deteriorarea firului de păr
 • Efect scontat în mod rapid
Verifică prețul

Ondulatorul de păr Remington Jumbo H5670 creează bucle cu aspect natural și dă părului o formă perfectă, în câteva minute. Acesta ondulează părul cu grijă, creând coafuri moderne. De asemenea are funcție de ionizare și previne ruperea și deteriorarea părului. Ondulatorul se utilizează conform instrucțiunilor de utilizare incluse. Este foarte ușor de utilizat și oferă bucle care rezistă un timp îndelungat. În plus, ondulatorul se încălzește foarte rapid, astfel nu trebuie să așteptați prea mult pentru a-l putea folosi.


* Prezentare video mai jos

Remington KF40E

 • Condiționare ionică cu efect antistatic
 • Interior de ceară pentru păstrarea căldurii și ondulare de durată
 • Încălzire rapidă
 • Înveliș de Teflon
 • Indicator luminos pornit
Verifică prețul

Setul include 20 de bigudiuri de catifea, de trei dimensiuni diferite. Condiționarea ionului asigură formarea de ioni negativi, ceea ce reduce nivelul de energie electrică statică și conferă părului o strălucire sănătoasă, în timp ce împiedică încurcarea. Ușurință în utilizare, coafură rapidă, iar părul nu se deteriorează. Bigudiurile se încălzesc bine timp de 20 de minute, se țin timp de 15-20 de minute, iar părul capătă volum și bucle perfecte. Înainte de utilizare se recomandă folosirea unei spume pentru păr.


* Prezentare video mai jos

Remington Jumbo Curls H5670

 • Nucleu din ceară
 • Finisaj luxos din catifea
 • Ceramică cu ioni
 • Ușor de folosit
 • Bigudiuri cu clame de prindere
Verifică prețul

Setul Remington Jumbo Curls H5670 include 12 bigudiuri de păr de diferite dimensiuni, 8 medii și 4 mari, plasate într-o trusă foarte comodă. Au o culoare frumoasă mov, un cablu de alimentare lung și un indicator de pornire. Sunt incluse, de asemenea, clipsuri pentru a menține bigudiurile. Timpul de încălzire este de 10-15 minute. Acest dispozitiv oferă părului un volum superb și respectiv obții o coafură netedă cu efect antistatic, fabuloasă, chiar la tine acasă. Pentru un efect de durată poți folosi o spumă de păr.

Întrebări frecvente despre bigudiurile termice

Câte bigudiuri electrice trebuie să conțină o trusă pentru un coafat de zi cu zi?

O trusă de bigudiuri electrice poate sa conțină 2, 5-6, 12 sau pana la 20 de bigudiuri. Pentru coafatul de zi cu zi se recomandă un număr mediu de bigudiuri, o trusa de 5-6 vă poate fi de mare folos.

Cum pot folosi bigudiurile dacă sunt încălzite? Ma ard la degete?

Trusa completă a unor bigudiuri electrice este prevăzută cu accesorii de bază ce anulează riscul de a te arde. Bigudiurile termice sunt prevăzute cu elemente la capăt si pot fi fixate foarte ușor, fără riscuri. Se poate opta si pentru bigudiuri ce indică temperatura optima, astfel puteți știi exact când acestea se pot utiliza.

Cât timp trebuie să țin bigudiurile calde în păr?

Timpul necesar obținerii buclelor mult dorite poate varia de la un produs la altul, dar totodată trebuie să ții cont și de tipul de păr pe care tu îl ai. Deși majoritatea produselor sugerează utilizarea pe o perioadă de 30 de minute, rezultate bune au fost raportate la dublarea acestui timp.

Funcționează bigudiurile termice pentru orice tip de păr?

Da, cu bigudiurile încălzite electric poți face bucle pentru orice tip de păr. Diferența o va face timpul de aplicare (cu cât părul e mai moale și mai fin, cu atât timpul de aplicare trebuie să fie mai mare). Deasemenea pentru acest tip de păr mai sensibil, durata de viață a buclelor va fi mai scăzută.

Cât timp rezistă buclele făcute?

Buclele odată obținute cu ajutorul bigudiurilor pot să reziste diferit în funcție de produs, tipul tău de păr, dar și de produsele pe care le utilizezi (fixativ, spumă). Așadar timpul poate varia de la câteva ore, la câteva zile sau chiar o săptămână.

Cum iau decizia corectă în alegerea bigudiurilor calde?

Material înveliș

Bigudiurile calde sunt cu siguranță cea mai rapidă soluție pentru păr voluminos si plin de viață. Există mai multe opțiuni in privința materialului din care sunt create, s-a dovedit insă că bigudiurile din ceramică sunt o alegere perfectă. Acestea se încălzesc pe toată suprafața și pastrează stralucirea părului, făra a fi deteriorat.

Tipul de păr

Dacă ai un tip de păr mai moale și mătăsos, trebuie sa alegi o trusă de bigudiuri care are o durată de păstrare a temperaturii cât mai ridicat. Acest lucru ajuta la fixarea cât mai bună a buclelor însă și durata operațiunii va fi mai ridicată (aprox. 45 min).

Forma

Un alt criteriu important în selecția produsului dorit este forma bigudiurilor. Majoritatea seturilor disponibile vin cu forma standard- cilindrice. Au fost raportate rezultate mai bune și de mai lungă durată la seturile/bigudiurile sub formă spiralată.

Număr de bucăți

Numărul de bucăți al setului de poate fi unul din principalele criterii de selecție. Majoritatea seturilor vin cu 3 dimensiuni disponibile (mici, medii, mari) și cu un număr de 12-20 bigudiuri. Setul trebuie ales în funcție de volumul și tipul tău de păr.

Timpul de încălzire

Eficiența este cel mai important lucru pe care-l dorim de la fiecare produs. Timpul de încălzire variază de la produs la produs și poate fi de la 90 de secunde până la 60 de minute. Rezultatele nu sunt neapărat în strictă legătură cu timpul de încălzire.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Perie Rotativă cu Aer Cald
Cea mai bună perie rotativă cu aer cald

Cu acest tip de perie te poți usca și coafa în același timp, aspectul final fiind unul natural și sănătos. Funcția ionică ajută la eliminarea electricității statice și vei rămâne cu un păr mătăsos.

Cea Mai Bună Perie de Demachiere și Curățare Facială
Perii de demachiere și curățare facială

Îți dorești un aparat modern care te poate ajuta la rutina ta de beauty respectiv îngrijirea feței? Află mai multe despre periile de demachere și curățare facială și cumpără cel mai bun model.

Cel Mai Bun Ondulator Ionic cu Cilindrii
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Cea Mai Bună Placă De Păr Cu Aburi
Cea mai bună placă de păr cu aburi

Plăcile de îndreptat părul cu aburi folosesc o metodă mai sănătoasă și care nu arde părul la fel de mult ca o placă de păr clasică.

Cea Mai Bună Placă Ceramică de Îndreptat Părul
Cea mai bună placă de îndreptat părul care nu arde părul

Plăcile de păr ceramice sunt recunoscute și apreciate pentru faptul că nu ard părul. Tehnologia modernă și materialele de calitate au grijă de părul tău pe termen lung.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe