Bucle de invidiat cu bigudiurile electrice

Înc─â din cele mai vechi timpuri, caracterul oamenilor nu s-a manifestat doar prin comportament, limbaj sau mod de a fi. Întotdeauna înf─â╚Ťi╚Öarea a jucat un rol important în descrierea sau simpatia unei persoane, iar p─ârul a reprezentat mereu o caracteristic─â definitorie ╚Öi unic─â.

Buclele sunt ╚Öi au reprezentat întotdeauna un vis neîmplinit pentru persoanele cu p─ârul drept, dar totodat─â o adev─ârat─â provocare. Tehnologia a evoluat foarte mult, iar de la bigudiurile clasice (din plastic) care se fierbeau în ap─â, am ajuns ast─âzi la aparate ce fac acest lucru în 90 de secunde.Timpul de a╚Öteptare scurt, durata mai lung─â de rezisten╚Ť─â ╚Öi utilizarea simpl─â fac din bigudiurile electrice o mai bun─â alegere fa╚Ť─â de clasicul ondulator. Fie c─â este vorba de un p─âr moale sau aspru, fie c─â buclele pe care le dori╚Ťi sunt mai l─âsate sau mai strânse, bigudiurile electrice vor face fa╚Ť─â oric─ârei provoc─âri. Singura precau╚Ťie pe care trebuie s─â o ave╚Ťi pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite ╚Ťin de tipul de aparat ales, tehnic─â, produsele utilizate ╚Öi volumul de p─âr de care dispune╚Ťi.

Ce truse de bigudiuri electrice ├«╚Ťi recomand─âm

1. Remington PROluxe H9100 PREMIUM

Indiferent de tipul ╚Öi lungimea p─ârului, po╚Ťi crea bucle uimitoare cu ajutorul bigudiurilor Remington PROluxe H9100. Setul include bigudiuri de dou─â dimensiuni: 8 medii ╚Öi 12 mari, ceea ce iti permite s─â creezi o coafura profesionala chiar la tine acas─â. Utilizeaz─â rolele mai mari pe p─âr╚Ťile superioare ale p─ârului pentru rezultate optime. Bigudiurile ╚Öi clemele se înc─âlzesc la temperatura de func╚Ťionare în numai 90 de secunde. Având în vedere c─â clemele sunt realizate din ceramic─â, înc─âlzirea are loc în mod egal pentru întreaga curbur─â.

Video Remington PROluxe H9100
Op╚Ťiuni cheie
 • Carcas─â pentru depozitare compact─â
 • Spa╚Ťiu pentru depozitarea cablului
 • Clips ceramic ├«nc─âlzit
 • Indicator luminos ÔÇśPornireÔÇÖ
 • Clips cu design ├«mbun─ât─â╚Ťit

2. BaByliss 3021E LA BUGET

Bigudiurile sunt depozitate într-un container comod cu un capac. Ambalajului ergonomic, u╚Öurin╚Ť─â în folosire, înc─âlzirea rapid─â, exist─â un indicator de c─âldur─â pe unul dintre bobine. Sunt u╚Öor de folosit ╚Öi sunt pl─âcute la atingere - nu te arzi. Con╚Ťine dou─â tipuri de clipsuri, pentru fixarea ╚Öi men╚Ťinerea buclelor. Bigudiurile au o acoperire ceramic─â care nu afecteaz─â, în mod sigur, p─ârul ╚Öi nu le lezeaz─â. Se înc─âlzesc timp de 15-20 minute pân─â la 130 de grade. Au o acoperire moale de catifea.

Video BaByliss 3021E
Op╚Ťiuni cheie
 • Acoperire de catifea
 • Bigudiuri de m─ârimi diferite
 • Se m├ónuiesc u╚Öor
 • Ob╚Ťinerea de bucle ├«n 10 minute
 • Clipsuri tip fluture

Cum iau decizia corectă în alegerea bigudiurilor calde?

Material înveliș

Bigudiurile calde sunt cu siguran╚Ť─â cea mai rapid─â solu╚Ťie pentru p─âr voluminos si plin de via╚Ť─â. Exist─â mai multe op╚Ťiuni in privin╚Ťa materialului din care sunt create, s-a dovedit ins─â c─â bigudiurile din ceramic─â sunt o alegere perfect─â. Acestea se ├«nc─âlzesc pe toat─â suprafa╚Ťa ╚Öi pastreaz─â stralucirea p─ârului, f─âra a fi deteriorat.

Tipul de p─âr

Dac─â ai un tip de p─âr mai moale ╚Öi m─ât─âsos, trebuie sa alegi o trus─â de bigudiuri care are o durat─â de p─âstrare a temperaturii c├ót mai ridicat. Acest lucru ajuta la fixarea c├ót mai bun─â a buclelor ├«ns─â ╚Öi durata opera╚Ťiunii va fi mai ridicat─â (aprox. 45 min).

Forma

Un alt criteriu important ├«n selec╚Ťia produsului dorit este forma bigudiurilor. Majoritatea seturilor disponibile vin cu forma standard- cilindrice. Au fost raportate rezultate mai bune ╚Öi de mai lung─â durat─â la seturile/bigudiurile sub form─â spiralat─â.

Num─âr de buc─â╚Ťi

Num─ârul de buc─â╚Ťi al setului de poate fi unul din principalele criterii de selec╚Ťie. Majoritatea seturilor vin cu 3 dimensiuni disponibile (mici, medii, mari) ╚Öi cu un num─âr de 12-20 bigudiuri. Setul trebuie ales ├«n func╚Ťie de volumul ╚Öi tipul t─âu de p─âr.

Timpul de încălzire

Eficien╚Ťa este cel mai important lucru pe care-l dorim de la fiecare produs. Timpul de ├«nc─âlzire variaz─â de la produs la produs ╚Öi poate fi de la 90 de secunde p├ón─â la 60 de minute. Rezultatele nu sunt neap─ârat ├«n strict─â leg─âtur─â cu timpul de ├«nc─âlzire.

3. Remington Jumbo Curls H5670 BEST CHOICE

Setul Remington Jumbo Curls H5670 include 12 bigudiuri de p─âr de diferite dimensiuni, 8 medii ╚Öi 4 mari, plasate într-o trus─â foarte comod─â. Au o culoare frumoas─â mov, un cablu de alimentare lung ╚Öi un indicator de pornire. Sunt incluse, de asemenea, clipsuri pentru a men╚Ťine bigudiurile. Timpul de înc─âlzire este de 10-15 minute. Acest dispozitiv ofer─â p─ârului un volum superb ╚Öi respectiv ob╚Ťii o coafur─â neted─â cu efect antistatic, fabuloas─â, chiar la tine acas─â. Pentru un efect de durat─â po╚Ťi folosi o spum─â de p─âr.

Video Remington Jumbo Curls H5670
Op╚Ťiuni cheie
 • Nucleu din cear─â
 • Finisaj luxos din catifea
 • Ceramic─â cu ioni
 • U╚Öor de folosit
 • Bigudiuri cu clame de prindere

4. BaByliss Pro 3021

Una dintre caracteristicile acestui model este protec╚Ťia ├«mpotriva supra├«nc─âlzirii. Astfel, de ├«ndat─â ce bobina atinge temperatura necesar─â, programat─â ini╚Ťial de produc─âtor, dispozitivul opre╚Öte procesul de ├«nc─âlzire. ├Än ceea ce prive╚Öte timpul necesar pentru o ├«nc─âlzire complet─â, procesul nu va dura mai mult de patru minute. Bigudiurile isi p─âstreaz─â independent temperatura timp de 15 minute. Acest timp este suficient pentru a crea o coafur─â perfect─â. Nu va trebui s─â depui eforturi pentru a le ├«nc─âlzi, deoarece sistemul este complet automatizat.

Op╚Ťiuni cheie
 • Bigudiuri electrice ceramice 20 buc
 • Punct indicator pentru ├«nc─âlzire
 • ├Änvelite ├«n ceramic─â ╚Öi catifea
 • 20 de agrafe metalice
 • 20 de cleme fluture

5. Remington KF40E

Setul include 20 de bigudiuri de catifea, de trei dimensiuni diferite. Condi╚Ťionarea ionului asigur─â formarea de ioni negativi, ceea ce reduce nivelul de energie electric─â static─â ╚Öi confer─â p─ârului o str─âlucire s─ân─âtoas─â, în timp ce împiedic─â încurcarea. U╚Öurin╚Ť─â în utilizare, coafur─â rapid─â, iar p─ârul nu se deterioreaz─â. Bigudiurile se înc─âlzesc bine timp de 20 de minute, se ╚Ťin timp de 15-20 de minute, iar p─ârul cap─ât─â volum ╚Öi bucle perfecte. Înainte de utilizare se recomand─â folosirea unei spume pentru p─âr.

Video Remington KF40E
Op╚Ťiuni cheie
 • Condi╚Ťionare ionic─â cu efect antistatic
 • Interior de cear─â pentru p─âstrarea c─âldurii ╚Öi ondulare de durat─â
 • ├Änc─âlzire rapid─â
 • ├Änveli╚Ö de Teflon
 • Indicator luminos pornit

Întrebări frecvente despre bigudiurile termice

C├óte bigudiuri electrice trebuie s─â con╚Ťin─â o trus─â pentru un coafat de zi cu zi?

O trus─â de bigudiuri electrice poate sa con╚Ťin─â 2, 5-6, 12 sau pana la 20 de bigudiuri. Pentru coafatul de zi cu zi se recomand─â un num─âr mediu de bigudiuri, o trusa de 5-6 v─â poate fi de mare folos.

Cum pot folosi bigudiurile dacă sunt încălzite? Ma ard la degete?

Trusa complet─â a unor bigudiuri electrice este prev─âzut─â cu accesorii de baz─â ce anuleaz─â riscul de a te arde. Bigudiurile termice sunt prev─âzute cu elemente la cap─ât si pot fi fixate foarte u╚Öor, f─âr─â riscuri. Se poate opta si pentru bigudiuri ce indic─â temperatura optima, astfel pute╚Ťi ╚Ötii exact c├ónd acestea se pot utiliza.

C├ót timp trebuie s─â ╚Ťin bigudiurile calde ├«n p─âr?

Timpul necesar ob╚Ťinerii buclelor mult dorite poate varia de la un produs la altul, dar totodat─â trebuie s─â ╚Ťii cont ╚Öi de tipul de p─âr pe care tu ├«l ai. De╚Öi majoritatea produselor sugereaz─â utilizarea pe o perioad─â de 30 de minute, rezultate bune au fost raportate la dublarea acestui timp.

Func╚Ťioneaz─â bigudiurile termice pentru orice tip de p─âr?

Da, cu bigudiurile ├«nc─âlzite electric po╚Ťi face bucle pentru orice tip de p─âr. Diferen╚Ťa o va face timpul de aplicare (cu c├ót p─ârul e mai moale ╚Öi mai fin, cu at├ót timpul de aplicare trebuie s─â fie mai mare). Deasemenea pentru acest tip de p─âr mai sensibil, durata de via╚Ť─â a buclelor va fi mai sc─âzut─â.

Cât timp rezistă buclele făcute?

Buclele odat─â ob╚Ťinute cu ajutorul bigudiurilor pot s─â reziste diferit ├«n func╚Ťie de produs, tipul t─âu de p─âr, dar ╚Öi de produsele pe care le utilizezi (fixativ, spum─â). A╚Öadar timpul poate varia de la c├óteva ore, la c├óteva zile sau chiar o s─âpt─âm├ón─â.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe