Cel Mai Bun Uscător de Păr Ionic

Cel mai bun uscător de păr cu funcție de ionizare

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 57 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi un uscător de păr ionic?

Uscătoarele de păr au devenit o adevărată necesitate pentru orice tip de păr. Fiind supus unei cantități atât de mari de căldură constant, părul poate avea de suferit, deteriorându-se în mod considerabil. Acum există posibilitatea diferitelor tehnologii de protecție a părului împotriva căldurii, asigurând în același timp o stilizare impecabilă.

Funcția de ionizare vine în ajutorul dumneavoastră, deoarece poate crea condiții optime de coafare în confortul casei. Astfel, efectul static este combătut prin intermediul acestei funcții inovatoare, asigurând o finisare precum cea de la saloanele de coafor.

Acel stil impecabil, tipic hollywoodian poate fi obținut cu ajutorul acestor uscătoare accesibile și ușor de folosit. Uscătoarele de păr de la Remington sunt cele mai des utilizate cu succes de către toți clienții. Motorul profesional de peste 2000 de wati pe care majoritatea îl posedă scurtează timpul de folosire în parametri siguri pentru orice tip de păr.

Astfel, poți obține o coafură deosebită chiar și cu un minim de experiență.

Uscătoare de păr cu ionizare

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Valera Swiss

 • Difuzor integrat
 • Ionizare
 • Aer rece
 • Dispozitiv de agățare
 • Tip Clasic
Verifică prețul

Acest uscător de păr este extrem de silențios, are un motor de lungă durată care ajunge la aproximativ 2000 de ore de utilizare. Datorită utilizării Tehnologiei Smart Airflow acest uscătorul de păr asigură o micșorare a duratei de uscare a părului cu 35%. Cu toate că este un uscător profesional performant, are o greutate de numai 560 grame fără cablu. Este prevăzut cu un buton pentru aer rece iar concentratorul poate fi atins și rotit în orice direcție doriți în timpul utilizării uscătorului de păr. Cablul de alimentare măsoare 3 m lungime.

Premium

* Prezentare video mai jos

Dyson HD01

 • 3 trepte de viteză
 • 4 trepte de temperatură
 • Funcție de ionizare
 • Previne supra-încălzirea
 • Accesoriile sunt magnetice
Verifică prețul

Uscătorul de păr Dyson HD01 Supersonic, 1600 W are intregrată noua tehnologie Dyson Supersonic, astfel este special conceput pentru a-ți proteja părul și a preveni supra-încălzirea sa. Datorita tehnologiei revolutionare Air Multiplier, după coafare, părul este cu 75% mai mătăsos și 132% mai lucios. Mai mult, efectul static este redus cu până la 61%. Are un motor de 6 ori mai rapid față de orice alt uscător de păr și este prevăzut cu multe accesorii și perii pentru toate tipurile de păr. Uscătorul Dyson Supersonic are trei moduri de uscare a părului și dispune de 4 setări pentru controlul optim al temperaturii.

la buget

* Prezentare video mai jos

Braun

 • Nivel umiditate echilibrat
 • Anti-uscare
 • Anti-deteriorare
 • Uscare anti-statică
 • 2200 W
Verifică prețul

Braun Satin Hair 7 este unul dintre cele mai peformante uscătoare, totul datorită funcției de ionizare ce conferă un aspect mătăos și delicat părului coafat. Caracteristicile sale se îmbină armonios și asigură un proces de uscare a părului cu adevărat profesional. Funcțiile anti-rupere și anti-deteriorare sunt adevaratele inovații ale produsului și atribuie părului prospețime. Altfel, nu vei mai avea grija părului care își pierde strălucirea în timpul uscării. Controlul precis al temperaturii este accesibil oricui și conduce la un rezultat satisfăcător: o coafură precum cele de la salon în confortul propriei case.

Rowenta Utimate Experience

 • Grilă din spate detașabilă, pentru curățare ușoară
 • Funcție de ionizare
 • Înlătură deteriorarea cauzată de căldură
 • Temperatură reglabilă
 • Viteză reglabilă
Verifică prețul

Părul tău merită o îngrijire calitativă și cât mai inofensivă, de aceea, pentru a satisface mai bine aceste opțiuni, s-a creat uscătorul profesional “Rowenta Ultimate Experience”, care prin funcțiile pe care le deține îți va oferi volumul și aspectul părului dorit. Totodată, protecția termică pe care o redă firelor de păr determină încredere și garanția unui păr mai sănătos. Acest produs posedă și viteză reglabilă, destinată, de cele mai multe ori, pentru economisirea timpului de uscare a părului.

Uscator de par Panasonic EH-NA65-K825, 2000 W, 3 trepte de temperatura, Negru/Roz

 • Uz casnic
 • Trepte de viteză 3
 • Trepte temperatură 3
 • Funcție ionizare
 • Aer rece
Verifică prețul

Uscătorul de păr are la bază funcția ionică cu particule ultra fine, mai fine decât cele ale aburului, ph mult mai scăzut pentru părul și pielea dumneavoastră. Acesta prezintă un accesoriu pentru uscare rapidă, care funcționează alternant prin emiterea unor mase de aer puternice și ușoare care separă firele de păr pentru o uscare rapidă și eficientă. Părul dumneavoastră va deveni moale și strălucitor și poate fi mai ușor de aranjat. De asemenea prezintă un difuzor pentru volum care vă va ajuta să uscați părul fără a pierde aspectul natural.

Uscator de par Remington AC5911, 2200W, 2 viteze

 • Putere (W) 2200
 • Trepte de viteză 2
 • Difuzor pentru volum
 • Nivel de temperatură 3
 • Funcție ionică
Verifică prețul

Uscătoarele de păr au devenit o adevărată necesitate pentru persoanele care doresc sa obțină acel look imaculat, hollywoodian în confortul propriei case, dar și cu un minim de experiență. Uscătorul de păr Remington AC5911 este soluția perfectă pentru stilizarea părului tau. La un preț avantajos, te vei bucura de diferite funcții pentru păstrarea strălucirii părului proaspăt spălat. De asemenea, acesta include și diferite accesorii menite să minimizeze efortul utilizatorului, precum: concentrator, pulverizator si buclă pentru agățare. Difuzorul acestuia vine în ajutorul persoanelor cu păr creț, facilitând procesul de uscare și coafare în mod exponențial.

Întrebări despre uscătoarele de păr ionice

Cât de ușor sunt de folosit?

Uscător de păr a devenit unul dintre cele mai obişnuite istrumente de uscare şi aranjare a părului, de care nimeni nu se poate dispensa. Cu ajutorul unui bun uscător de păr puteţi usca pur şi simplu părul ud sau putem crea diverse coafuri. Indiferent de tipul uscătorului, modul de folosire este relativ asemănător.

Cât de silențios este?

Uscătoarele de păr ionice sunt concepute pentru ca experiența ta în uscarea părului să fie cât mai plăcută și mai la îndemână. Acestea au fost realizate astfel încât să fie extrem de silențioase, pentru a nu crea niciun disconfort auditiv persoanelor aflate în camerele alăturate.

Există și alte accesorii incluse ?

În funcție de uscătorul de păr ionic pe care îl achiziționezi, el poate fi însoțit de numeroase accesorii, de la un concentrator din plastic sau din silicon, un filtru detașabil sau perii speciale, până la chiar o cască din material textil ce se umflă pentru o uscare mai rapidă a părului.

Cum functioneaza efectul de ionizare ?

Efectul de ionizare este unul dintre cele mai importante atunci când vine vorba de uscătoare. In momentul când iți usuci părul, vrei să te asiguri că acesta nu își pierde strălucirea și că nu va fi afectat de efectul static. Pentru acest lucru există funcția de ionizare incorporata în uscătorele de păr performante. Astfel, asupra părului tău vor acționa milioane de ioni ce îi vor reda echilibrul de umiditate și ce lupta împotriva electricității statice.

Există funcție de protecție a părului împotriva căldurii?

Modelul de uscătoare de păr cu ioni produce milioane de ioni încărcați negativ ce sparg membrana celulară a moleculelor de apă și usucă părului mult mai rapid. Aceste uscătoare protejează părul păstrundu-i luciul natural, deoarece ionii negativi nu deschid cuticulele părului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Perie Interdentară
Cea mai bună perie interdentară

Peria interdentară este probabil cel mai important produs de îngrijire dentară pe lângă clasica periuță de dinți. Alege una de calitate pentru o curățare a dinților cât mai bună.

Cel Mai Bun Aparat de Lifting Facial
Cel mai bun aparat de lifting facial

Scapă de ședințele costisitoare de cosmetică și investește-ți banii într-un aparat de lifting pentru acasă. Îl poți folosi oricând ai chef fără niciun cost suplimentar.

Cel mai bun Cântar Corporal Inteligent. Ghid / Păreri
Cel mai bun cântar corporal inteligent

Te-ai decis să-ți analizezi greutatea corporală mai atent? Cu ajutorul unui cântar corporal inteligent poți face asta foarte rapid și ușor. Află ce opțiuni mai oferă aceste cântare smart.

Mașini Bune de Tuns pentru Bărbați Fără Fir (cu Acumulator)
Mașini de tuns părul cu acumulator, fără fir

Știai că în doar 2 luni îți poți recupera investiția într-o mașină de tuns? Vrei să te tunzi când vrei și cum vrei? O poți face dacă îți cumperi o mașină de tuns fără fir, pe acumulator.

Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori
Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe