Cel Mai Bun Trimmer Pentru Nas Și Urechi

Cel mai bun trimmer pentru nas și urechi

Modificat la 08 iulie 2021
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce ai nevoie de un trimmer pentru nas și urechi?

Încă din cele mai vechi timpuri bărbații au pus mare accent pe îngrijirea corporală, dar mai ales pe cea facială. Este bine de știut că imaginea personală este extrem de importantă, de aceea o persoană îngrijită creează o anumită prestanță în societate. De aceea, de-a lungul timpului au fost inventate diferite instrumente pentru a putea tunde părul nedorit din anumite zone precum nas și urechi.

Dacă în trecut acest procedeu era extrem de dificil datorită ustensilelor costisitoare, în prezent treaba s-a simplificat datorită trimerelor de mare precizie pentru nas, urechi, sprâncene și barbă. Așadar economisești timp prețios, iar avantajele sunt multiple, precum lipsa folosirii spumei de ras, nu te irită și în nici într-un caz nu există riscul de a te tăia în vreo anumită zonă.

Acestea sunt alimentate cu acumulatori cu încărcare rapidă, ce asigură o lungă funcționare și așa eviți firele întinse prin casă ce te pot încurca. În plus, sunt de dimensiuni reduse și pot fi depozitate într-un sertar sau dulăpior.

Cel mai bun trimmer pentru nas și urechi

Cel mai bun

Trimmer 3 în 1 Geemy GM-3107 pentru barbati

 • Eficient
 • Versatil
 • Modern
 • Ușor de utilizat
 • Ușor de depozitat
Verifică prețul

Mașina de tuns păr facial Gemei 3 în 1 este excelentă pentru îndepărtarea rapidă și eficientă a firelor de păr inestetice, fiind foarte ușor de utilizat și datorită bateriei reîncărcabile. Este prevazută cu 3 capete detașabile, cap de tundere pentru părul din nas și urechi, cap cu lame pentru sprâncene și perciuni precum și un cap de conturare a bărbii și tundere a părului. Cel mai mare avantaj față de cel al lamelor de ras convenționale este că datorită formei ergonomice pe care o are nu afectează stratul superior al pielii, astfel fără tăieturi sau zgârieturi.

la buget

Trimmer pentru nas si urechi Panasonic ER-GN30-K503, Baterii, Lavabil, Negru/Argintiu

 • Ușor de folosit
 • Ușor de igienizat
 • Eficient
 • Preț accesibil
 • Modern
Verifică prețul

Trimmerul de la Panasonic, este foarte ușor de întreținut, având sistemul de curățare Vortex™, care elimină firele de păr fără a fi necesară scoaterea capului. Lamele hipoalergenice curbate din oțel inoxidabil au două muchii, astfel tunzând firele de par care pătrund în aparat, nu doar din lateral, ci și din partea de sus. În plus, trimmerul Panasonic ER-GN30-K503 este complet impermeabil, astfel că poate fi utilizat atât pe piele umedă cât și pe piele uscată, iar pentru un plus de igienă, și o întreținere foarte usoară, este complet lavabil.

Premium

Philips Series 5000 NT5650/16 trimmer pentru nas și urechi

 • Greutate redusă
 • Performanță crescută
 • Durată lungă de utilizare
 • Simplu de luat cu tine
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
Verifică prețul

Acest aparat de tuns, Philips Series 5000, oferă o tundere eficientă și ușoară, fără tragere. Acesta te ajută să scapi rapid de părul nedorit din nas și urechi, protejând în permanență pielea împotriva tăieturilor. Designul său ergonomic îl face extrem de ușor de utilizat chiar și sub duș. Precizia oferită de accesoriile incluse oferă un rezultat final extrem de bine definit. Poate fi folosit în siguranță acasă sau în vacanță, oriunde este nevoie, pentru un rezultat bun întrun timp cât mai scurt.

Cu toții știm că imginea personală e foarte importantă în societate și spune multe despre o persoană. Uită de vechile metode de ras și tuns ce îți provocau durere, disconfort și iritații. Datorită trimmerului pentru nas și urechi de la ECG vei avea parte de o îngrijire de înaltă calitate ce te va ajuta să câștigi timp util. Este dotat cu 2 capete detașabile, lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil și funcționează cu o baterie de 1,5V. Vine la pachet cu o perie ce ajută la curățirea aparatului.

Wahl GroomsMan Micro Lithium trimmer pentru nas și urechi

 • Rezolvă problemele firelor nedorite
 • Capetele detașabile
 • Design portabil
 • Funcționare facilă cu baterii
 • Flexibilitatea în utilizare
Verifică prețul

Aparatul Wahl GroomsMan Micro Lithium permite controlul constant asupra tunsorii. Datorită utilizării facile, este ajutorul ideal pentru retușări simple ale frizurii, rezolvând problema firelor nedorite. Aparatul funcționează atât racordat la rețeaua electrică, cât și cu baterii (neincluse). Trimmer-ul poate fi folosit atât pentru nas cât și pentru urechi, pachetul conținând 2 capete de schimb. Pentru a proteja capătul montat, ține cont ca după fiecare folosire să îl acoperi cu capacul din dotare.

Trimmer pentru nas si urechi Remington Nano Series NE3850, 2 capete, trimmer rotativ, varfuri rotunjite, Negru

 • Carcasă antimicrobiană
 • Lamele ascuțite cu precizie
 • Deține cap rotativ
 • Flexibilitate în utilizare
 • Design portabil
Verifică prețul

Aparatul de tuns pentru nas și urechi Nano Series este instrumentul perfect pentru a îndepărta părul nedorit. Carcasa anti-microbiană cu microparticule de argint și sistemul activ de curățare a lamelor oferă mai multă igienă și un mod foarte ușor de întreținere a aparatului, rezistând activ la bacterii și reducând drastic depunerile. În plus, acesta te protejează de cauzele ascunse care produc iritarea pielii. Lama cu 2 fețe este ascuțită cu precizie și îndepărtează cu ușurință orice fir de păr răzleț, iar capul rotativ te ajută să ajungi cu delicatețe în cele mai dificile zone.

Întrebări frecvente despre trimmer-ele pentru nas și urechi

Cum trebuie curățat trimmerul pentru nas și urechi?

După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor trebuie să scoateți lama în întregime, dacă modelul permite asta.

Ce trebuie să iau în considerare dacă vreau să achiziționez un trimmer?

Dacă dorești să achiziționezi un astfel de aparat trebuie să iei în considerare: numărul de trepte, tipul motorului, tipul lamei, adaptorul, dimensiune, greutate, rezistență la apă.

Cât de des trebuie curățat trimmerul pentru nas și urechi?

Trimmerele rareori necesită curățare, excepție fiind cazul în care au fost utilizate de mai multe persoane. Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței.

Ce tipuri de lame pot avea trimmerele?

Acestea pot avea lame din oțel (ieftine, eficiente), lame din titan (dure, rezistente, eficiente) și lame din ceramica (cea mai dură variantă, nu necesită să fie ascuțite des).

Ce tipuri de motor pot avea trimmerele pentru nas și urechi?

Trimmerele prezintă 3 tipuri de motoare:electromagnetic, cu pivot, rotativ (cel mai performant, are viteza mare, putere mare, poate fi utilizat pe parul uscat, umed, cu fir gros).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trusă de Bigudiuri Electrice
Bigudiuri electrice de calitate (Remington / Babyliss)

Cauți metode de a-ți face bucle perfecte acasă, ca la salon? Vezi TOP truse de bigudiuri electrice la un click distanță. Recomandări și păreri de la experții noștri.

Cea Mai Bună Cădiță cu Hidromasaj Pedichiură
Cădițe pentru pedichiură cu hidromasaj acasă

Nu mai ai timp pentru vizitele la salon pentru pedichiură? Te poți răsfăța acasă cu fix aceleași proceduri cu care ești obișnuită. În primul rând ai nevoie de o cădiță cu hidromasaj pentru picioare.

Cel Mai Bun Aparat Vaccum Cleaner pentru Față
Aparate vacuum cleaner pentru curățarea feței de puncte negre și grăsime

Curățarea tenului (puncte negre și puncte de grăsime) e mai sănătoasă și mai puțin dureroasă cu un aparat de tip vacuum cleaner. Profită de tehnologia disponibila doar la saloane direct la tine acasă la un preț accesibil.

Cel mai bun Cântar Corporal Inteligent. Ghid / Păreri
Cel mai bun cântar corporal inteligent

Te-ai decis să-ți analizezi greutatea corporală mai atent? Cu ajutorul unui cântar corporal inteligent poți face asta foarte rapid și ușor. Află ce opțiuni mai oferă aceste cântare smart.

Cea Mai Bună Perie Rotativă cu Aer Cald
Cea mai bună perie rotativă cu aer cald

Cu acest tip de perie te poți usca și coafa în același timp, aspectul final fiind unul natural și sănătos. Funcția ionică ajută la eliminarea electricității statice și vei rămâne cu un păr mătăsos.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe