De ce să-ți cumperi o perie specială de demachiere?

Periile pentru demachiere oferă un plus de confort și efecte mult mai vizibile ale curățării feței, de aceea devin absolut esențiale în rutina zilnică. Fiind potrivite pentru toate tipurile de ten, acestea nu irită pielea și elimină eficient excesul de sebum și impuritățile, micșorând porii. Sunt ușor de transportat oriunde, iar materialele igienice sunt concepute pentru a nu permite acumularea bacteriilor. Periile sunt rezistente la apă, iar funcția de masaj menține pielea tonifiată.

Dacă încă nu te-ai convins că merită să faci o astfel de achiziție, poate te vor convinge următoarele avantaje: curăță machiajul până la de 6 ori mai eficient și rapid decât în cazul curățării clasice, îmbunătățește absorția loțiunilor și a cremelor hidratante și hrănitoare și stimulează microcirculația.

Acum că ești convinsă în privința utilității, poate crezi că nu îți vei permite din punct de vedere financiar achiziționarea unui astfel de dispozitiv, însă surpriză din nou: prețurile pornesc de la aproximativ 30-40 de lei și pot ajunge până la puțin mai sus de 600 de lei, așadar sunt accesibile oricărui buzunar, iar oricine le-a încercat a descoperit că merită pe deplin investiția.

Cele mai bune perii de demachiere

1. FOREO Luna™ Play Plus PREMIUM

Ce este de apreciat la această perie pentru curățare a tenului este faptul că înlătură cu până la 99,5% din impuritățile de pe față iar acest lucru se întâmplă într-un singur minut. Pe lângă acest lucru, eliberează tenul de celulele epiteliale moarte și de resturile de machiaj, desfundă perfect porii astupați și înlătură excesul de sebum, masează delicat fața, favorizând astfel micro-circulația în piele. Este portabilă, așa că o poți lua cu tine fie că mergi în vacanță la munte, la mare sau la țară cu o baterie detașabilă de tip AAA.

Video FOREO Luna™ Play Plus
Opțiuni cheie
 • Baterie AAA detașabilă
 • Silicon hipoalergenic
 • 100% etanș
 • 1 buton pentru utilizare ușoară
 • 8000 de pulsații pe minut

2. Bellissima Face Cleansing BEST CHOICE

Peria electrică facilă Bellissima Face Cleansing, recomandat pentru toate tipurile de piele, curăță perfect de orice impurități, de celulele moarte, cât și de sebum. Totodată ajută la reînnoirea celulelor epidermei, lasă tenul proaspăt și neted, masând delicat fața. Dacă ai un ten care suferă la schimbările climei, atunci soluția pentru această problemă este peria electrică. În condițiile în care tenul este sensibil sau foarte afectat de acnee, folosirea acestui aparat trebuie privită cu mare atenție și moderație.

Video Bellissima Face Cleansing
Opțiuni cheie
 • Curăță profund porii
 • Ajută la reînnoirea celulelor epidermei
 • Masează delicat fața
 • Lasă tenul neted și proaspăt
 • Rezistent la apă

3. Clarisonic Mia Smart

Această perie nu trebuie să lipsească, deoarece este una pe care o poți manevra cu mare ușurință, și pe care o poți lua cu tine în călătorii, pentru un ten superb, curat și tonifiat. Curăță tenul de până la 6 ori mai bine decât mâinile și totodată îndepărtează fondul de ten mai mult, în comparație cu simplele șervețelelor demachiante. Are două regimuri de curățare dar și regimul smart, un indicator LED instalat pentru recunoașterea automată a capului instalat și în plus, poate fi conectată la aplicația Clarisonic.

Video Clarisonic Mia Smart
Opțiuni cheie
 • 2 regimuri de curățare + regimul Smart
 • Peste 300 mișcări/secundă
 • Indicator LED pentru recunoașterea automată a capului instalat
 • Compatibilă cu alte extensii Clarisonic
 • Suport încărcător

4. EGGO Skin LA BUGET

Peria facială din silicon EGGO Skin este destinată atât femeilor cât și bărbaților care doresc ca tenul lor să arate minunat. Este potrivită pentru orice tip de ten, uscat, gras, mixt, cu imperfecțiuni sau sensibil. Masează, curăță pielea, tonifică îndepărtează machiajul și exfoliază. Foarte important este faptul că îmbunătățește circulația sângelui și are acțiune împotriva ridurilor care apar odată cu trecerea timpului. Are 8 trepte de intensitate pe care le folosești în funcție de nevoile tale.

Video EGGO Skin
Opțiuni cheie
 • Semiprofesional
 • Rezistent la apa
 • Anti-cearcăne
 • Anti-rid
 • 8 trepte de viteză

5. Perie faciala pentru tenul sensibil - Alien Brush

Perie faciala pentru tenul sensibil este destinată uzului casnic și poate fi folosită atât de către femei, cât și de către bărbați. Utilizată pe tenul uscat sau umed, este recomandată pentru masaj, tonifiere, curățare și nu în ultimul rând, exfoliere. Printre beneficiile acestui aparat se numără următoarele: anti-acneic, anti-bacterian, curățare în profunzime și cel mai important, este hipoalergenic. Pachetul conține o perie de curățare facială, baza de încărcare, un cablu USB și manualul de utilizare.

Opțiuni cheie
 • Masaj
 • Încărcător wireless
 • Antiacneic
 • Rol demachiant
 • Antibacterian

6. FOREO Espada

Acest stilou cu lumină albastră este un tratament profesional destinat impurităților tenului, mai exact, pentru atenuarea manifestărilor acneei. Datorită tehnologiei speciale cu lumină LED albastră și vibrații T-Sonic elimină procesul formării punctelor negre, al coșurilor și a porilor astupați. Este ușor de utilizat, portabil, igienic și fabricat din silicon moale pentru uz medical. Indiferent dacă problemele tenului apar din cauza stresului sau a altor factori cum ar fi alimentație sau dezechilibre hormonale, acest aparat luptă cu ele.

Video FOREO Espada
Opțiuni cheie
 • Lumină LED
 • Portabil
 • Cronometru de 30 sec incorporat
 • Silicon moale de uz medical
 • Impulsuri T-Sonic pentru regenerarea tenului

Întrebări despre periile de demachiere și curățare

Periile de curățat funcționează pe bază de baterii sau cu acumulator?

Depinde foarte mult de modelul achiziționat, însă cele mai multe funcționează cu baterii. Există și modele care se încarcă într-un mic dispozitiv conectat la o sursă de curent, dar odată încărcate dețin o autonomie suficent de mare cât utilizarea să nu fie deloc inconfortabilă.

Care este timpul recomandat de folosire?

Timpul recomandat pentru utilizarea periilor de demachiere și curățare este de 1 minut sau chiar 2 în funcție de nevoi, însă nu este necesar mai mult de atât. Curățarea se face prin mișcări circulare, fără apăsare, pe obraz, pe nas, bărbie, frunte și gât, evitând zona ochilor.

Componentele uzate se pot achiziționa din comerț sau este necesară schimbarea periei cu totul?

Periile de demachiere și curățare, a căror componente s-au uzat pot fi achiziționate din comerț, nefiind necesară schimbarea periei cu totul, deoarece capetele periei pot fi înlocuite foarte ușor, unele produse venind de la prima achiziționare cu anumite rezerve.

Pot găsi tipuri de perii adaptate strict nevoilor tenului meu?

Periile pentru demachiere și curățate pot fi alese în funcție de nevoi. Acestea pot fi potrivite pentru exfoliere, fiind mai abrazive, pentru o curățare mai delicată sau pentru masajul feței, unde pielea devine catifelată, cu un aspect sănătos, pregătită pentru absorbția cremelor hidratante.

Pot folosi peria pentru aplicarea cremei de față, pentru o hidratare mai profundă?

Periile pentru demachiere și curățare nu pot fi folosite pentru aplicarea cremei de față, ci doar pentru scopul în care au fost realizate deoarece sunt mai abrazive pentru o demachiere în profunzime. În plus, aplicarea cremei trebuie să se facă cu delicatețe.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe