De ce ai nevoie de o pilă electrică pentru călcâie?

Pilele electrice sunt varianta mult îmbunătățită a pilelor clasice de călcâie, cu ajutorul cărora îți cureți, masezi și îngrijești călcâiele. Rolul principal este de a îndepărta straturile celulare moarte, respectiv catifelarea pielii și călcâielor. Se folosește simplu: pila se pornește și se apasă ușor pe pielea călcâiului. În orice caz, vei primi manualul de utilizare pentru modelul pe care îl achiziționezi - unele modele nu funcționează decât cu anumite accesorii (cap rotativ), unele modele pot fi utilizate doar pe piele uscată, în timp ce altele funcționează cu succes pe piele uscată și umedă, pentru un plus de eficiență.

Ca recomandări de întreținere, este important să urmezi indicațiile de încărcare (doar cu încărcătorul cu care pila electrică este livrată) și va trebui să cureți pila după ce o folosești, facil și rapid: oprești pila și o clătești sub jetul de apă de la robinet. După clătire, o ștergi cu o lavetă uscată și o depozitezi într-un loc răcoros, uscat. Bineînțeles, locul desemnat depozitării este unul la care copiii nu vor avea acces, asigură-te că nu va fi la îndemâna lor.

Cele mai bune pile electrice pentru călcâie

1. Scholl PREMIUM

Fie că vrei să îți faci un cadou sau să îl o dăruiești cuiva drag, pila electronică pentru călcâie Scholl Velvet Smooth Pro este cea mai bună variantă.
Pielea aspră a picioarelor trebuie îngrijită pentru a redeveni mătăsoasă. Pila electrică rezistentă la apă îndepărtează fără nici un efort pielea uscată, întărită și îngroșată de pe călcâie lăsând pielea minunat de fină. Vei vedea cum, în doar câteva minute, picioarele tale vor arăta ca după o vizită la un salon de înfrumusețare. Pila este ușor de încărcat și are 2 viteze de operare.

Video Scholl
Opțiuni cheie
 • Pilă electronice pentru călcâie
 • Rezistent la apă
 • Eficient de la prima utilizare
 • Lasă pielea fină
 • 2 viteze de operare

2. Philips BEST CHOICE

A venit momentul să ai grijă și de picioarele tale astfel, după un duș fierbinte poți folosi pila electronică pentru îngrijirea picioarelor Philips Pedi Advanced. Dar nu oricum, ci folosind și un accesoriu pe măsură: discul rotativ unic cu margine de mare precizie care îți oferă picioare fine de la călcâi până la degete. Discul rotativ și marginea de precizie îți permit să îndepărtezi pielea îngroșată într-un mod precis, fără efort și cu blândețe, atât pentru zonele mari, cât și pentru zonele mai mici.

Video Philips
Opțiuni cheie
 • Disc unic rotativ pentru picioare catifelate pe toată suprafața;
 • Pentru utilizare umedă și uscată;
 • Două viteze de funcționare;
 • Marginea discului rotativ este de precizie;
 • Sistem rapid de schimbare a discurilor.

3. BEURER LA BUGET

Pentru a arăta impecabil nu trebuie să îți neglijezi nici o parte a corpului tău. Așadar, când te gândești la mâini și picioare setul de manichiură și pediciură de la Beurer reprezintă soluția ideală. Producătorii pun la dispoziție o mulțime de variante, astfel că trebuie să știi care sunt accesoriile cele mai importante. Setul vine într-o geantă de stocare însoțit de 7 accesorii, totul cântărind până în 700g, ceea ce îl face foarte ușor de luat cu tine în fiecare vacanță și poți uita automat de întrebarea rugătoare: “Ai cumva o forfecuță?… Sau o pilă?”.

Video BEURER
Opțiuni cheie
 • Include 7 accesorii;
 • Rotații în ambele sensuri;
 • Două setări de viteză;
 • Include geantă de transport și păstrare;
 • Eficiență și materiale de calitate.

4. Scholl Velvet Smooth

Așa cum ai grijă de tenul tău căutând produse cosmetice, trebuie să te îngrijești și de tălpile tale. Pentru acest lucru, pila electronică pentru călcâie Scholl Velvet Smooth reprezintă soluția. Pila are un accesoriu cu cristale de diamante care îndepărtează pielea uscată în câteva doar minute, lăsându-ți tălpile îngrijite şi catifelate! Mânerul cu design ergonomic facilitează și el utilizarea, iar capătul rotativ, conține particule microabrasive, care îndepărtează delicat și eficient bătăturile.

Opțiuni cheie
 • Îndepărtează pielea uscată
 • Cu cristale de diamante
 • Lasă tălpile catifelate
 • Mâner cu design ergonomic
 • Nu deteriorează pielea neafectată

5. Pila Electrica calcaie SummerCare, USB, alb/albastru acvamarin

Acest aparat electric pentru îndepartarea calusului, SummerCare, este portabil, cu posibilitatea de reîncarcare prin USB, rezistent la apă, ușor de folosit și curățat. Pila electrică exfoliază și catifelează pielea călcâielor. Având dimensiuni reduse este ușor de transportat, lucru care o face un camarad de nadejde chiar și în concedii. Suprafața rolei are particule micro abrazive care îndepărtează rapid și îndeaproape pielea tare de pe călcâie. Pila poate fi folosită atât racordată la rețea, cât și cu acumulator.

Opțiuni cheie
 • Dispozitiv ușor de transportat.
 • Este portabil cu reîncărcare USB și LED design.
 • Acesta este rezistent la apă.
 • Ușor de folosit și curățat.
 • Îndepărtează pielea uscată și aspră fără efort.

Întrebări despre pilele electrice pentru călcâie

O pot folosi pe piele uscată și umedă?

Fie că ai ajuns în punctul în care trebuie să le catifelezi rapid sau chiar ești conștiincioasă și le îngrijești tot anul, o pila electrică este un dispozitiv foarte eficient, mai ales ca poate fi utilizat atât pe pielea uscată cât și pe piele umedă.

Care este timpul de încărcare și ce autonomie are?

Alimentarea poate fi facută cu baterii sau la priză. Mai des vei găsi produse pentru uz casnic care folosesc acumulatori sau baterii simple, Pila electrică pentru călcâie se va întrebuința oricând și oriunde, fiind portabile cu o autonomie de câteva luni dacă se folosește de 2 ori pe săptămână.

În cât timp se observă rezultatele - îmbunătățirea aspectului pielii?

Rezultatele vorbesc de la sine, fiind asemănătoare unei pedichiuri profesionale, în urma utilizării acestora pielea picioarelor devine fină cu un aspect normal, chiar și după prima utilizare, pe care îl poți afișa în sandale sau papuci fără a-ți mai face probleme.

Care sunt recomandările de utilizare și întreținere?

Se utilizează foarte ușor. Se așează brațul cu rola conică aspră pe zona dorită, acest oferă precizie, în timp ce protecția antimicrobiană a cilindrului asigură o utilizare igienică repetată. Apoi cu ajutorul accesoriului cu perie exfoliantă cu peri naturali îți poți masa talpa. La final se clătește atât călcâiul cât și pila cu apă din abundență.

Este nevoie de achiziționarea anumitor accesorii?

Pilele electrice pentru tălpi și călcâie sunt dispozitive care îți vor face picioarele să aibă un aspect îngrijit și curat. Acestea prezintă mai multe accesorii pentru o îngrijire completă și adecvată a picioarelor tale, toate acestea fiind incluse în pachet.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe