De ce să alegi o placă de îndreptat părul ceramică?

Dacă te-ai săturat să cheltui banii la salon, nu ar fi rău să te gândești să investești într-o placă de îndreptat părul cu înveliș ceramic. Materialele folosite sunt de calitate și pe lângă faptul că îți vor proteja părul, placa va rezista în timp. Poate cel mai mare avantaj este economia de timp pentru că vei reuși să obți un coafat perfect în confortul casei tale într-un timp record. Există mici trucuri cu ajutorul cărora poți folosi placa de îndreptat părul și pe post de ondulator pentru a obține niște bucle lejere.

Plăcile de îndreptat părul cu înveliș ceramic sunt accesibile ca preț și nu ezita să le oferi un astfel de cadou prietenelor tale pentru că sigur vor fi curioase cum de îți stă părul atât de bine mereu. În funcție de bugetul alocat, îți poți achiziționa o placă cu cele mai noi și moderne funcții. Nu ar trebui să faci rabat de la funcții cum ar fi controlul temperaturii, protecția la supraîncălzire și oprirea automată. Pe lângă acestea plăcile mobile, funcția de ionizare sau cea de autocurățare reprezintă niște avantaje foarte mari.

Cele mai bune plăci de păr ceramice

1. BaByliss BEST CHOICE

Placa de păr 2 în 1 Straight & Curl Brilliance ST482E BaByliss are un înveliș din oțel inoxidabil True Titanium și este dotată cu 5 trepte de temperatură ce variază între 150° C și 235° C, asigurând astfel o îndreptare eficientă și rapidă a părului tău. Tehnologia ionică ajută la protecția firelor de păr, acestea rămânând mătăsoase și de-o strălucire care va atrage cu siguranță atenția. Echipată cu un cablu pivotant de
o lungime de 3 metri și cu o suprafață curbată ideală pentru bulce vibrante, obțineți de acasă rezultate ca la salon.

Video BaByliss
Opțiuni cheie
 • Plăci din titan care îndreaptă perfect toate tipurile de păr
 • Tehnologie ionică anti-frizz.
 • Gata de utilizare super rapid, în doar 15 de secunde
 • Plăci late, cu dimensiuni de 28 x 120 mm
 • Funcție inteligentă de închidere automată pentru un plus de siguranță

2. Remington LA BUGET

Parul este cel care ne definește imaginea și o completează. Deoarece știm că ții la parul tău, te invităm să descoperi placa de întins/îndreptat părul “Remington”, acesta fiind un produs ce deține calitate înaltă și un brand specializat în produsele pentru păr, considerat foarte bun. Această placă este dotată cu înveliș ceramic, putând fi ajustată la temperatura dorită și având funcția de oprire automată, în caz de uiți placa în priză. Totodată, aceasta îți va lăsa părul drept și mătăsos în cel mai scurt timp posibil.

Video Remington
Opțiuni cheie
 • Inveliș ceramic avansat Silk, insuflat cu proteine din mătase
 • Display digital care indică temperatura exactă
 • Temperaturi optime pentru părul tău, între 150 și 253°C
 • Plăci lungi și subtiri care alunecă fără efort pe păr
 • Funcție turbo boost care duce temperatura la 240°C pentru 30 de secunde

3. Dyson Corrale PREMIUM

Placa de păr Dyson Corrale HS03 este un aparat revoluționar în materie de îndreptare a părului, deoarece poate fi utilizată atât cu fir, cât și fără. Având 3 setări de temperatură, ultima ajungând la maximum 210°C, o puteți alege pe cea potrivită tipului de păr pe care îl aveți. Plăcuțele realizate din aliaj de cupru și mangan ondolează sau îndreaptă părul rapid, fără a-i răpi strălucirea și aspectul sănătos, datorită protecției termice. Astfel, coafura dumneavoastră este impecabilă oricând, iar firele rebele sunt mai puține.

Video Dyson Corrale
Opțiuni cheie
 • 30 de minute de coafare fără fir
 • Se reincarcă complet în numai 70 de minute
 • Sistem cu senzori integrați ce monitorizează constant temperatura plăcilor, de 100 de ori pe secundă
 • Pentru folosire îndelungată placa oferă un cablu magnetic pentru modul hibrid de încărcare
 • Placuțe realizate din aliaj de cupru si mangan, pentru a-l strânge și îndrepta ușor fără deteriorare

4. Placa de indreptat parul Philips StraightCare Essential BHS378/00, 6 setari de temperatura cu LED, 230C

În prezent, aspectul părului constă un element important pentru fiecare persoană. Deoarece considerăm acest lucru necesar, îți prezentăm placa de îndreptat părul “Philips StraightCare Essential”, care este instrumentul ideal pentru aranjare sau îndreptarea firului de păr, având până la 6 setări de temperatură cu LED și plăci cu infuzie de cheratină pentru un păr mult mai lucios și bogat. Totodată, menționăm ca acest produs uniformizează căldura, prevenind supraîncălzirea și protejându-ți părul de ardere.

Opțiuni cheie
 • Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 30 de secunde
 • Îngrijire cu ioni pentru păr lucios
 • Plăci cu infuzie de cheratină
 • 6 setări de temperatură cu LED
 • Plăci lungi de 100 mm pentru îndreptare rapidă şi uşoară

5. Placă de păr 2 in 1 Pure Metal - Finisaj Crom ST481E BaByliss

Aspectul părului și aranjarea acestuia este un lucru ce îți definește ținuta, în totalitate. Pentru că considerăm acest lucru necesar, te invităm să descoperi placa de păr 2 in 1 Pure Metal de la “Babyliss”, acesta reprezentând un brand care este specializat în produsele pentru păr și care garantează calitate. Produsul în sine este dotat cu înveliș ceramic protector, 5 trepte de temperatură și cablu rotativ. Aceste caracteristici îți vor face părul să arate drept și mătăsos sau ondulat și spectaculos.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie ionică ce are rolul de a elimina efectul de păr electrizat
 • Înveliș Diamond Ceramic prin care șuvița de păr va aluneca ușor și nu va fi agățată în timpul coafării.
 • În funcție de tipul de păr poți alege una dintre cele 5 trepte de temperatură (de la 150°C la 230°C)
 • Datorită vârfurilor detașabile, coafarea este mult mai ușoară și poți trece în doar câteva secunde de la o placă de păr pentru îndreptat la una cu care îți poți face bucle.
 • Pad termic pentru a proteja orice suprafață în timpul utilizării acesteia sau la final.

6. Placa de indreptat parul Remington PROluxe S9100, Invelis ceramic Ultimate Glide, OPTIheat, 230°, LCD, 9 setari temperatura, Incalzire rapida, Alb

Cu ajutorul plăcii de îndreptat părul de la Remington, obțineți o coafură perfectă ce se menține până la 24 de ore. Cu o tehnologie inteligentă OPTIheat care concentrează căldura către secțiunile mai groase de la rădăcini, placa de păr prezintă un înveliș ceramic Ultimate Glide ce asigură fixarea firelor tale de păr de dimineața până seara. Datorită celor 9 setări de temperatură, placa cu afișaj LCD adaptează temperatura în funcție de nevoile tale, încălzirea rapidă ajungând până la 230°C, fără a-ți deteliora, însă, părul.

Opțiuni cheie
 • Display LCD;
 • Funcție de încălzire rapidă;
 • 9 setări pentru temperatură;
 • Plăci cu înveliș ceramic ultimate glide;
 • Temperatură maximă de funcționare de 230°C.

7. Placă de păr Super Smooth 235° Negru/Auriu ST393E, BaByliss

Placa de păr Super Smooth 235° ST393E BaByliss este echipată cu 6 trepte de temperatură, variind între 140° și 235°, astfel că poți alege gradul de îndreptare al părulului tău. Disponibilă pe negru sau pe auriu, cablul pivotant al plăcii de păr are o lungime de 2.5m și este dotată cu funcția Ionic frizz-control. Cu un design modern și inovativ, îți aranjezi părul dintr-o singură mișcare. Învelișul titanium-ceramic cu care este acoperită asigură protecție părului tău, astfel că acesta rămâne sănătos și strălucitor în ciuda îndreptării constante.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie Advanced Ceramics, care menține temperatura constantă pentru o îndreptare ca la salon
 • Plăcile sunt din material Titanium-Ceramic
 • Control digital al temperaturii care îți permite să alegi una dintre cele 6 setări de temperatură de la 140 ° C până la 235° C
 • Funcție inteligentă de închidere automată după 72 de minute
 • Husă termorezistentă

Întrebări despre plăcile ceramice de îndreptat părul

Pot fi folosite și ca ondulator?

Poate cel mai mare avantaj al plăcilor ceramice de îndreptat părul este economia de timp. Există mici trucuri cu ajutorul cărora plăcile pot fi folosite și pe post de ondulator pentru a obține niște bucle lejere. Tot ce trebuie să faci este să te documentezi puțin și să exersezi.

Se opresc automat?

Chiar și când ești 100% din timp ocupată, părul tău trebuie să arate bine! Și pentru a ține pasul cu stilul tău de viață, plăcile au înglobat cele mai noi tehnologii. Astfel, dacă după ce ți-ai îndreptat părul, uiți placa pornită și pleci, poți sta fără griji deoarece aceasta se va opri automat după câteva minute.

Au protecție la supraîncălzire?

Plăcile ceramice de îndreptat parul prezintă o funcție de auto-sense control, fiind un sistem electronic de control al temperaturii, acesta protejând astfel părul de la supraîncălzire, cu o temperatură constantă. Așadar parul va arăta excepțional și protejat.

Pot fi folosite după duș?

Plăcile ceramice de îndreptat părul pot fi folosite chiar și după duș dacă anterior folosirii respecți câtiva pași esențiali pentru a nu deteriora părul. În primul rând, nu folosi placa de păr pe părul ud; ai grijă să îl usuci bine înainte. Apoi, folosește un spray pentru protecţia termică și împarte părul în șuvițe pentru a fi mai ușor de coafat.

Consumă multă energie electrică?

Plăcile ceramice nu deteriorează părul și se adaptează la orice grosime a părului. Ele se încălzesc până la o temperatură optimă făcând astfel o coafură rapidă și precisă, iar cantitatea de curent consumată nu va fi mare, raportat la perioada de consum.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe