Cea Mai Bună Cădiță cu Hidromasaj Pedichiură

Cădițe pentru pedichiură cu hidromasaj acasă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei o cădiță cu hidromasaj pentru pedichiură?

Momentele de relaxare trebuie să alterneze cu momentele de activitate - sport, ore de lucru la birou - astfel că este bine să îți creezi condițiile perfect chiar la tine acasă. Avantajul principal al achiziționării unei cădițe cu hidromasaj pentru pedichiură este că îmbină perfect momentele de relaxare și îngrijirea personală. Bineînțeles, pentru realizarea unei pedichiuri impecabile, picioarele trebuie hidratate corespunzător, însă o astfel de cădiță îți oferă și un masaj binemeritat în prealabil. Cădițele cu hidromasaj cu pedichiură sunt ușor de utilizat, sunt prevăzute cu accesorii pentru masaj calitativ, care stimulează zonele solicitate ale picioarelor și le vei găsi la prețuri accesibile. Mai mult, o astfel de cădiță este un dispoziyiv 2 în 1, așa că o poți folosi fie pentru masaj, fie pentru realizarea pedichiurii, în intimitatea casei tale.

Este important să cercetezi funcțiile și accesoriile incluse înainte de achiziție, pentru că în cazul acestor dispozitive, este benefic să fie prevăzute cu mai multe trepte de viteză, accesorii diferite pentru masaj variat. Reprezintă o investiție inteligentă, fiind extrem de practică și perfectă pentru relaxare - cădița cu masaj pentru pedichiură este facil de utilizat și se curăța la fel de ușor.

Cele mai bune cădițe cu hidromasaj pentru picioare

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beurer FB35

 • Utilizare cu câmpuri magnetice
 • Relaxare prin aromaterapie
 • 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, menține temperatura apei
 • Puncte de lumină infraroșie, placut si benefic
 • 16 magneți integrați pentru utilizarea cu câmpuri magnetice
Verifică prețul

Pentru cei care caută o cădiță bună, acest produs cu hidromasaj de picioare, este special conceput pentru combatarea oboselii membrelor inferioare, pentru că beneficiază de două funcții de masaj – cu vibrații și bule, astfel încât efectul de relaxare este unul garantat. Este dotat cu 6 magneți integrați în cădiță, pentru stimularea circulației și regenerarea celulelor, iar talpa de masaj ajută la revitalizarea picioarelor și relaxarea mușchilor tensionați. Cele 8 lumini cu infraroșu sunt pentru stimularea zonelor reflexogene, precum la fel și rolele de masaj volante. Utilizarea este facilaă, mulțumită display-ului LED, funcției de cronometru și celor 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, încălzirea apei în 5 trepte (35 – 48°C).

la buget

Cupio

 • Reglaj cu multe trepte de hidromasaj
 • Masaj pe baza de role cu noduri
 • Funcție de stimulare a metabolismului
 • Funcție de hidratare intensivă
 • Vibrațiile și bulele de apă au un efect foarte benefic
Verifică prețul

Este o cadiță care îmbină proprietățile benefice ale apei cu cele ale masajului, având în vedere ca generează vibrații. Are beneficii asupra sănătății, întrucât este dotată cu lumina infraroșie pentru stimularea circulației sangvine și include efectul de caldură, care crește elasticitatea țesuturilor, reduce rigiditatea articulațiilor și combate stresul, partea de jos a dispozitivului mentinând temperatura constantă. Utilizarea sa este recomandată nu doar pentru tratarea oboselii membrelor inferioare și pentru varice, ci și în cazul durerilor de cap sau răcelii.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cadita de masaj Beurer FB50 pentru picioare

 • Dotat cu tehnologie avansata
 • Ușor de utilizat
 • Greutate redusă
 • Simplu de transportat
 • Meniu simplu
Verifică prețul

Cădița pentru masaj FB 50 dispune de o tehnologie bazată pe câmpuri magnetice ajutată de cei 6 magneți integrați. Sistemul de încălzirea apei vă permite să încălziți apa în 5 trepte de putere, începând cu 35 grade până la 48 grade. Display-ul LED vă ajuta să setați aparatul și are și o funcție de cronometru. FB 50 mai dispune și de alte facilitați, cum ar fi: elemente suplimentare detașabile pentru masajul zonelor reflexogene ale picioarelor, suport de talpă pentru masaj, posibilitate de masare în mediu uscat, protecție împotriva stropirii, picioare de cauciuc rezistente la alunecare, mecanism de înfășurare a cablului.

Cadita pedichiura cu capac antistropire, Hidromasaj/Vibromasaj

 • Conține capac anti-stropire
 • Alimentare la priză la 220V
 • Putere 350W
 • Dimensiuni aparat: 41 x 35 x 20 cm
 • Dimensiuni cutie: 44 x 37 x 23 cm
Verifică prețul

Un masaj relaxant pentru picioare cu funcția 3 în 1, adică încălzirea apei, bule și masaj cu vibrații. Vibrațiile conferă într-un timp foarte scurt o senzație placută de bine și relaxare. Un masaj relaxant pentru picioare este modul perfect de a încheia o zi stresantă de lucru, la care se adaugă o navetă lungă, sau un trafic infernal. Ieșirea pentru drenaj împreună cu formatul adaptabil până la numarul de picior 44, apoi pad-ul prevăzut cu material anti-alunecare, fac din acest produs unul de top.

Cada de hidromasaj picioare Laica PC1017

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Oferă relaxare totală
 • Comod
 • Simplu de utilizat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Relaxarea și odihna picioarelor tale este unul dintre cei mai importanți factori care determină sănătatea ta generală. Pentru aceasta, îți propunem cada de hidromasaj pentru picioare “Laica”, care va contribui la o bună circulație a sângelui și la o perfectă relaxare a mușchilor, asigurând beneficii, chiar și în cazul unor boli, precum răceala, migrena sau oboseala excesivă. Totodată, acest aparat păstrează constantă temperatura apei, eliberează bule de aer și vibrații, care redau o senzație plăcută fizic, dar și spiritual.

Cupio Cadita cu hidromasaj pentru picioare #01

 • Creată deopotrivă pentru utilizarea în saloane profesionale și uz personal
 • Conferă efect relaxant, benefic organismului, grației funcției de masaj
 • Masajul pe bază de role cu noduri
 • Model prevăzut cu lumină infraroșie ce stimulează circulația sângelui
 • Funcție de menținere a apei calde
Verifică prețul

În scenariul ideal, înainte de realizarea pedichiurii la tine acasă, picioarele sunt și relaxate și hidratate corespunzător. Cu acest model cădița de masaj pentru picioare acest lucru este posibil: dispune de reglaj cu 3 trepte pentru masaj, având astfel efect relaxant și benefic pentru întregul organism, precum și de funcție de menținere a apei calde. Cupio este un dispozitiv de masaj destinat utilizării în saloane profesionale, dar poate fi utilizat și acasă, dispune de lumină cu infraroșu pentru stimularea sanguină și funcții pentru stimularea metabolismului și hidratare intensivă.

Aparat de masaj pentru picioare Medisana FS 883 88387, 3 functii de masaj, Alb/Portocaliu

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Conține 3 funcții de masaj
 • Oferă relaxare totală
 • Simplu de utilizat
 • Meniu simplu
Verifică prețul

Aparatul de masaj Medisana înglobează 3 funcții de masaj care oferă momente plăcute de relaxare după o zi solicitantă. Combinate cele 3 funcții de masaj : hidromasaj, masaj cu vibrații și cele 3 capete rotative, perie de curățare, piatră pentru îndepărtarea excesului de piele cât și un cap de masaj pentru picioare fac momentele de relaxare mai intense. De cele mai multe ori apa din celelate dispopzitive se răcește în timpul utilizarii, dar aparatul cu hidromasaj Medisana Foot Spa FS 883 vine cu o funcție de menținere a temperaturii apei. Rolele de masaj sunt detașabile.

Întrebări despre cădițele de pedichiură cu hidromasaj

Care sunt funcțiile cheie ale unei cădițe cu masaj pentru pedichiură?

Dispozitivul 2 în 1 își va dovedi utilitatea de îndată ce îl vei achiziționa. Totuși, este recomandat să ai în vedere achiziționarea unui model cu funcții utile incluse - masaj relaxant, funcție de menținere a apei calde, design practic pentru realizarea unei pedichiuri impecabile.

Are beneficii asupra organismului sau este doar pentru pedichiură?

De fiecare dată când vei utiliza cădița cu hidromasaj pentru pedichiură, întregul organism beneficiază de o sesiune de răsfăț. Începând cu relaxarea, hidratarea și revitalizarea picioarelor și până la stimularea metabolismului (prin funcții cheie incluse: lumină cu infraroșu, vibromasaj, masaj cu bule, masaj pe role cu noduri), o astfel de cădiță aduce numeroase beneficii organismului.

Cine poate utiliza cădița cu masaj pentru pedichiură?

Un astfel de dispozitiv va fi apreciat în orice locuință - poate fi utilizat de către adulții de toate vârstele, indiferent că este folosit cu precădere pentru relaxare și masaj, pentru facilitarea realizării pedichiurii în intimitatea casei sau pentru ambele funcții asigurate de cădițele cu hidromasaj pentru pedichiură.

Care sunt criteriile principale de selecție pentru un model performant?

Achiziționarea unei cădițe cu hidromasaj pentru pedichiură care să-ți îndeplinească așteptările trebuie realizată ținând cont de câteva criterii de bază, așa cum sunt funcțiile incluse și designul. Vei avea în vedere funcțiile de masaj - unele modele realizează masajul prin role cu noduri, altele cu vibrații și bule, dar și alte funcții utile precum - menținerea apei calde, pentru hidratarea și revitalizarea picioarelor obosite, înainte de realizarea pedichiurii. Modelele performante au inclusă și lumină cu infraroșu, pentru stimulare metabolismului.

Care sunt recomandările de întreținere și curățare?

Cădițele cu hidromasaj pentru pedichiură te ajută să te relaxezi - prin funcția de hidromasaj, dar ai ocazia să-ți îngrijești picioarele - cu o sesiune de pedichiură, chiar la tine acasă. Multe modele pot fi utilizate deopotrivă în mediu umed și uscat, iar recomandările de întreținere sunt minime. Materialele din care sunt confecționate permit ștergea rapidă cu un burete/lavetă umedă, putând totodată pulveriza un dezinfectant utilizat și pentru curățarea altor suprafețe ale dispozitivelor utilizate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Trusă manichiură - pedichiură profesională pentru acasă

Îți face plăcere să te ocupi singură de manichiură/pedichiură acasă? Investește într-o trusă profesională pentru rezultate ca la salon. Află care sunt cele mai bune seturi.

Aparate vacuum cleaner pentru curățarea feței de puncte negre și grăsime

Curățarea tenului (puncte negre și puncte de grăsime) e mai sănătoasă și mai puțin dureroasă cu un aparat de tip vacuum cleaner. Profită de tehnologia disponibila doar la saloane direct la tine acasă la un preț accesibil.

Aparate de ras electrice fără spumă sau gel de ras

Cauți un aparat de ras electric care poate fi folosit fără spumă sau gel? Felicitări, ești un bărbat modern care vrea să profite de cele mai noi tehnologii de bărbierit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe