Cea Mai Bună Cădiță cu Hidromasaj Pedichiură

Cădițe pentru pedichiură cu hidromasaj acasă

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei o cădiță cu hidromasaj pentru pedichiură?

Momentele de relaxare trebuie să alterneze cu momentele de activitate - sport, ore de lucru la birou - astfel că este bine să îți creezi condițiile perfect chiar la tine acasă. Avantajul principal al achiziționării unei cădițe cu hidromasaj pentru pedichiură este că îmbină perfect momentele de relaxare și îngrijirea personală. Bineînțeles, pentru realizarea unei pedichiuri impecabile, picioarele trebuie hidratate corespunzător, însă o astfel de cădiță îți oferă și un masaj binemeritat în prealabil. Cădițele cu hidromasaj cu pedichiură sunt ușor de utilizat, sunt prevăzute cu accesorii pentru masaj calitativ, care stimulează zonele solicitate ale picioarelor și le vei găsi la prețuri accesibile. Mai mult, o astfel de cădiță este un dispoziyiv 2 în 1, așa că o poți folosi fie pentru masaj, fie pentru realizarea pedichiurii, în intimitatea casei tale.

Este important să cercetezi funcțiile și accesoriile incluse înainte de achiziție, pentru că în cazul acestor dispozitive, este benefic să fie prevăzute cu mai multe trepte de viteză, accesorii diferite pentru masaj variat. Reprezintă o investiție inteligentă, fiind extrem de practică și perfectă pentru relaxare - cădița cu masaj pentru pedichiură este facil de utilizat și se curăța la fel de ușor.

Cele mai bune cădițe cu hidromasaj pentru picioare

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beurer FB35

 • Utilizare cu câmpuri magnetice
 • Relaxare prin aromaterapie
 • 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, menține temperatura apei
 • Puncte de lumină infraroșie, placut si benefic
 • 16 magneți integrați pentru utilizarea cu câmpuri magnetice
Verifică prețul

Pentru cei care caută o cădiță bună, acest produs cu hidromasaj de picioare, este special conceput pentru combatarea oboselii membrelor inferioare, pentru că beneficiază de două funcții de masaj – cu vibrații și bule, astfel încât efectul de relaxare este unul garantat. Este dotat cu 6 magneți integrați în cădiță, pentru stimularea circulației și regenerarea celulelor, iar talpa de masaj ajută la revitalizarea picioarelor și relaxarea mușchilor tensionați. Cele 8 lumini cu infraroșu sunt pentru stimularea zonelor reflexogene, precum la fel și rolele de masaj volante. Utilizarea este facilaă, mulțumită display-ului LED, funcției de cronometru și celor 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, încălzirea apei în 5 trepte (35 – 48°C).

la buget

* Prezentare video mai jos

Aparat masaj picioare SPA Aqua Relax cu pliere

 • Design pliabil
 • Capacitate mare
 • Dotată cu funcție dublă
 • Simplu de utilizat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Suntem din ce în ce mai stresați și uneori pare că nimic nu ne poate relaxa. De aceea, ședințele de masaj ar fi o idee genială. Din păcate, nu mereu avem timp, chef sau energie să mergem la saloane de masaj. De asta am venit cu o idee de relaxare acasă și anume un aparat de masaj de picioare care să te ajute după o zi grea la muncă. Te vei răsfăța la orice oră din zi sau din noapte cu minim de efort. Produsul are un design incredibil și este eficient, iar prețul său este mai mult decât accesibil.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cadita de masaj Beurer FB50 pentru picioare

 • Dotat cu tehnologie avansata
 • Ușor de utilizat
 • Greutate redusă
 • Simplu de transportat
 • Meniu simplu
Verifică prețul

Cădița pentru masaj FB 50 dispune de o tehnologie bazată pe câmpuri magnetice ajutată de cei 6 magneți integrați. Sistemul de încălzirea apei vă permite să încălziți apa în 5 trepte de putere, începând cu 35 grade până la 48 grade. Display-ul LED vă ajuta să setați aparatul și are și o funcție de cronometru. FB 50 mai dispune și de alte facilitați, cum ar fi: elemente suplimentare detașabile pentru masajul zonelor reflexogene ale picioarelor, suport de talpă pentru masaj, posibilitate de masare în mediu uscat, protecție împotriva stropirii, picioare de cauciuc rezistente la alunecare, mecanism de înfășurare a cablului.

Cadita pedichiura cu capac antistropire, Hidromasaj/Vibromasaj

 • Conține capac anti-stropire
 • Alimentare la priză la 220V
 • Putere 350W
 • Dimensiuni aparat: 41 x 35 x 20 cm
 • Dimensiuni cutie: 44 x 37 x 23 cm
Verifică prețul

Un masaj relaxant pentru picioare cu funcția 3 în 1, adică încălzirea apei, bule și masaj cu vibrații. Vibrațiile conferă într-un timp foarte scurt o senzație placută de bine și relaxare. Un masaj relaxant pentru picioare este modul perfect de a încheia o zi stresantă de lucru, la care se adaugă o navetă lungă, sau un trafic infernal. Ieșirea pentru drenaj împreună cu formatul adaptabil până la numarul de picior 44, apoi pad-ul prevăzut cu material anti-alunecare, fac din acest produs unul de top.

Aparat de masaj pentru picioare Medisana FS 883 88387, 3 functii de masaj, Alb/Portocaliu

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Conține 3 funcții de masaj
 • Oferă relaxare totală
 • Simplu de utilizat
 • Meniu simplu
Verifică prețul

Aparatul de masaj Medisana înglobează 3 funcții de masaj care oferă momente plăcute de relaxare după o zi solicitantă. Combinate cele 3 funcții de masaj : hidromasaj, masaj cu vibrații și cele 3 capete rotative, perie de curățare, piatră pentru îndepărtarea excesului de piele cât și un cap de masaj pentru picioare fac momentele de relaxare mai intense. De cele mai multe ori apa din celelate dispopzitive se răcește în timpul utilizarii, dar aparatul cu hidromasaj Medisana Foot Spa FS 883 vine cu o funcție de menținere a temperaturii apei. Rolele de masaj sunt detașabile.

Întrebări despre cădițele de pedichiură cu hidromasaj

Care sunt funcțiile cheie ale unei cădițe cu masaj pentru pedichiură?

Dispozitivul 2 în 1 își va dovedi utilitatea de îndată ce îl vei achiziționa. Totuși, este recomandat să ai în vedere achiziționarea unui model cu funcții utile incluse - masaj relaxant, funcție de menținere a apei calde, design practic pentru realizarea unei pedichiuri impecabile.

Are beneficii asupra organismului sau este doar pentru pedichiură?

De fiecare dată când vei utiliza cădița cu hidromasaj pentru pedichiură, întregul organism beneficiază de o sesiune de răsfăț. Începând cu relaxarea, hidratarea și revitalizarea picioarelor și până la stimularea metabolismului (prin funcții cheie incluse: lumină cu infraroșu, vibromasaj, masaj cu bule, masaj pe role cu noduri), o astfel de cădiță aduce numeroase beneficii organismului.

Cine poate utiliza cădița cu masaj pentru pedichiură?

Un astfel de dispozitiv va fi apreciat în orice locuință - poate fi utilizat de către adulții de toate vârstele, indiferent că este folosit cu precădere pentru relaxare și masaj, pentru facilitarea realizării pedichiurii în intimitatea casei sau pentru ambele funcții asigurate de cădițele cu hidromasaj pentru pedichiură.

Care sunt criteriile principale de selecție pentru un model performant?

Achiziționarea unei cădițe cu hidromasaj pentru pedichiură care să-ți îndeplinească așteptările trebuie realizată ținând cont de câteva criterii de bază, așa cum sunt funcțiile incluse și designul. Vei avea în vedere funcțiile de masaj - unele modele realizează masajul prin role cu noduri, altele cu vibrații și bule, dar și alte funcții utile precum - menținerea apei calde, pentru hidratarea și revitalizarea picioarelor obosite, înainte de realizarea pedichiurii. Modelele performante au inclusă și lumină cu infraroșu, pentru stimulare metabolismului.

Care sunt recomandările de întreținere și curățare?

Cădițele cu hidromasaj pentru pedichiură te ajută să te relaxezi - prin funcția de hidromasaj, dar ai ocazia să-ți îngrijești picioarele - cu o sesiune de pedichiură, chiar la tine acasă. Multe modele pot fi utilizate deopotrivă în mediu umed și uscat, iar recomandările de întreținere sunt minime. Materialele din care sunt confecționate permit ștergea rapidă cu un burete/lavetă umedă, putând totodată pulveriza un dezinfectant utilizat și pentru curățarea altor suprafețe ale dispozitivelor utilizate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Lifting Facial
Cel mai bun aparat de lifting facial

Scapă de ședințele costisitoare de cosmetică și investește-ți banii într-un aparat de lifting pentru acasă. Îl poți folosi oricând ai chef fără niciun cost suplimentar.

Cel Mai Bun Uscător de Păr Ionic
Cel mai bun uscător de păr cu funcție de ionizare

Vrei să nu-ți mai rămână părul electrizat după uscare? Atunci ai nevoie de un uscător de păr cu funcție de ionizare. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Placă Ceramică de Îndreptat Părul
Cea mai bună placă de îndreptat părul care nu arde părul

Plăcile de păr ceramice sunt recunoscute și apreciate pentru faptul că nu ard părul. Tehnologia modernă și materialele de calitate au grijă de părul tău pe termen lung.

Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori
Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Cel Mai Bun Ondulator Ionic cu Cilindrii
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe