De ce să-ți iei o cădiță cu hidromasaj pentru pedichiură?

Momentele de relaxare trebuie să alterneze cu momentele de activitate - sport, ore de lucru la birou - astfel că este bine să îți creezi condițiile perfect chiar la tine acasă. Avantajul principal al achiziționării unei cădițe cu hidromasaj pentru pedichiură este că îmbină perfect momentele de relaxare și îngrijirea personală. Bineînțeles, pentru realizarea unei pedichiuri impecabile, picioarele trebuie hidratate corespunzător, însă o astfel de cădiță îți oferă și un masaj binemeritat în prealabil. Cădițele cu hidromasaj cu pedichiură sunt ușor de utilizat, sunt prevăzute cu accesorii pentru masaj calitativ, care stimulează zonele solicitate ale picioarelor și le vei găsi la prețuri accesibile. Mai mult, o astfel de cădiță este un dispoziyiv 2 în 1, așa că o poți folosi fie pentru masaj, fie pentru realizarea pedichiurii, în intimitatea casei tale.

Este important să cercetezi funcțiile și accesoriile incluse înainte de achiziție, pentru că în cazul acestor dispozitive, este benefic să fie prevăzute cu mai multe trepte de viteză, accesorii diferite pentru masaj variat. Reprezintă o investiție inteligentă, fiind extrem de practică și perfectă pentru relaxare - cădița cu masaj pentru pedichiură este facil de utilizat și se curăța la fel de ușor.

Cele mai bune cădițe cu hidromasaj pentru picioare

1. Beurer FB35 BEST CHOICE

Pentru cei care caută o cădiță bună, acest produs cu hidromasaj de picioare, este special conceput pentru combatarea oboselii membrelor inferioare, pentru că beneficiază de două funcții de masaj – cu vibrații și bule, astfel încât efectul de relaxare este unul garantat. Este dotat cu 6 magneți integrați în cădiță, pentru stimularea circulației și regenerarea celulelor, iar talpa de masaj ajută la revitalizarea picioarelor și relaxarea mușchilor tensionați. Cele 8 lumini cu infraroșu sunt pentru stimularea zonelor reflexogene, precum la fel și rolele de masaj volante. Utilizarea este facilaă, mulțumită display-ului LED, funcției de cronometru și celor 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, încălzirea apei în 5 trepte (35 – 48°C).

Video Beurer FB35
Opțiuni cheie
 • Utilizare cu câmpuri magnetice
 • Relaxare prin aromaterapie
 • 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, menține temperatura apei
 • Puncte de lumină infraroșie, placut si benefic
 • 16 magneți integrați pentru utilizarea cu câmpuri magnetice

2. Cupio LA BUGET

Este o cadiță care îmbină proprietățile benefice ale apei cu cele ale masajului, având în vedere ca generează vibrații. Are beneficii asupra sănătății, întrucât este dotată cu lumina infraroșie pentru stimularea circulației sangvine și include efectul de caldură, care crește elasticitatea țesuturilor, reduce rigiditatea articulațiilor și combate stresul, partea de jos a dispozitivului mentinând temperatura constantă. Utilizarea sa este recomandată nu doar pentru tratarea oboselii membrelor inferioare și pentru varice, ci și în cazul durerilor de cap sau răcelii.

Opțiuni cheie
 • Reglaj cu multe trepte de hidromasaj
 • Masaj pe baza de role cu noduri
 • Funcție de stimulare a metabolismului
 • Funcție de hidratare intensivă
 • Vibrațiile și bulele de apă au un efect foarte benefic

3. Daga HM 2200 PREMIUM

După o zi lungă la serviciu, cine nu visează la un spa la el acasă? În viața agitată pe care o ducem, este greu să ne găsim timp pentru noi și pentru a face lucrurile care ne relaxează. Acest aparat realizat din materiale de calitate are suficiente atuuri, functții si trepte de putere pentru a te relaxa complet. Dotat cu un motor puteric și silențios de 80 W, aparatul are trei trepte de putere, funcții ca vibrații, bule, căldură cu infraroșu pentru ca experiența ta să fie cu adevărat una demnă de un spa de cinci stele, dar la tine in sufragerie.

Opțiuni cheie
 • Multifuncțional
 • Ușor de transportat
 • Dimensiuni reduse
 • Ușor de folosit
 • Comod

4. Cadita pedichiura cu capac antistropire, Hidromasaj/Vibromasaj

Un masaj relaxant pentru picioare cu funcția 3 în 1, adică încălzirea apei, bule și masaj cu vibrații. Vibrațiile conferă într-un timp foarte scurt o senzație placută de bine și relaxare. Un masaj relaxant pentru picioare este modul perfect de a încheia o zi stresantă de lucru, la care se adaugă o navetă lungă, sau un trafic infernal.
Ieșirea pentru drenaj împreună cu formatul adaptabil până la numarul de picior 44, apoi pad-ul prevăzut cu material anti-alunecare, fac din acest produs unul de top.

Opțiuni cheie
 • Conține capac anti-stropire
 • Alimentare la priză la 220V
 • Putere 350W
 • Dimensiuni aparat: 41 x 35 x 20 cm
 • Dimensiuni cutie: 44 x 37 x 23 cm

5. Cadita de masaj Laica PC1017 pentru picioare 75W, alb/albastru

Aparat de hidromasaj pentru picioare Laica PC1017. Poți îmbina și tu beneficiile apei cu cele ale masajului, din confortul casei tale! Masajul făcut cu aparatul de hidromasaj Laica PC 1017 stimulează circulația sangvină, crescând nivelul de oxigenare al celulelor. Baia la picioare dă rezultate excelente în cazul durerilor de cap, cefaleei, răcelii și în cazul nevralgiilor faciale. Este util inclusiv în cazurile de oboseală excesivă a membrelor inferioare dar și pentru varice. Dacă aparatul de masaj este utilizat regulat, acesta regenerează pielea, facând-o mai fină și mai moale, conferindu-vă o senzație plăcuta.

Opțiuni cheie
 • Îmbunătățește calitatea somnului
 • Stimulează circulația sangvină normală
 • Previne răceala
 • Regenerează pielea
 • Acționare prin căldură, vibrații și role mobile

6. Cadita de hidromasaj picioare Laica PC1009 Produce bule Vibratii Lumina infrarosie Alb Albastru pc1009

Aparat de hidromasaj pentru picioare Laica PC1009, îmbină proprietățile benefice ale apei cu cele ale masajului. Astfel, vei profita de efectul deralaxat dar și benefic al acestui tip de masaj. Majarul făcut cu aparatul de hidromasaj Laica PC1009 stimulează circulația sangvină, crescând nivelul de oxigenare al celulelor. Baia la picioare dă rezultate excelente în cazul durerilor de cap, cefaleei, răcelii dar și în cazul nevralgiilor faciale. Efectul căldurii crește elasticitatea țesuturilor, reduce rigiditatea articulațiilor și eliberează stresul.

Opțiuni cheie
 • Lumină infraroșie
 • Stimulează circulația sanguină
 • Menține apa la o temperatură constantă
 • Produce bule
 • Vibrații

7. Cupio Cadita cu hidromasaj pentru picioare #01

În scenariul ideal, înainte de realizarea pedichiurii la tine acasă, picioarele sunt și relaxate și hidratate corespunzător. Cu acest model cădița de masaj pentru picioare acest lucru este posibil: dispune de reglaj cu 3 trepte pentru masaj, având astfel efect relaxant și benefic pentru întregul organism, precum și de funcție de menținere a apei calde. Cupio este un dispozitiv de masaj destinat utilizării în saloane profesionale, dar poate fi utilizat și acasă, dispune de lumină cu infraroșu pentru stimularea sanguină și funcții pentru stimularea metabolismului și hidratare intensivă.

Opțiuni cheie
 • Creată deopotrivă pentru utilizarea în saloane profesionale și uz personal
 • Conferă efect relaxant, benefic organismului, grației funcției de masaj
 • Masajul pe bază de role cu noduri
 • Model prevăzut cu lumină infraroșie ce stimulează circulația sângelui
 • Funcție de menținere a apei calde

Întrebări despre cădițele de pedichiură cu hidromasaj

Care sunt funcțiile cheie ale unei cădițe cu masaj pentru pedichiură?

Dispozitivul 2 în 1 își va dovedi utilitatea de îndată ce îl vei achiziționa. Totuși, este recomandat să ai în vedere achiziționarea unui model cu funcții utile incluse - masaj relaxant, funcție de menținere a apei calde, design practic pentru realizarea unei pedichiuri impecabile.

Are beneficii asupra organismului sau este doar pentru pedichiură?

De fiecare dată când vei utiliza cădița cu hidromasaj pentru pedichiură, întregul organism beneficiază de o sesiune de răsfăț. Începând cu relaxarea, hidratarea și revitalizarea picioarelor și până la stimularea metabolismului (prin funcții cheie incluse: lumină cu infraroșu, vibromasaj, masaj cu bule, masaj pe role cu noduri), o astfel de cădiță aduce numeroase beneficii organismului.

Cine poate utiliza cădița cu masaj pentru pedichiură?

Un astfel de dispozitiv va fi apreciat în orice locuință - poate fi utilizat de către adulții de toate vârstele, indiferent că este folosit cu precădere pentru relaxare și masaj, pentru facilitarea realizării pedichiurii în intimitatea casei sau pentru ambele funcții asigurate de cădițele cu hidromasaj pentru pedichiură.

Care sunt criteriile principale de selecție pentru un model performant?

Achiziționarea unei cădițe cu hidromasaj pentru pedichiură care să-ți îndeplinească așteptările trebuie realizată ținând cont de câteva criterii de bază, așa cum sunt funcțiile incluse și designul. Vei avea în vedere funcțiile de masaj - unele modele realizează masajul prin role cu noduri, altele cu vibrații și bule, dar și alte funcții utile precum - menținerea apei calde, pentru hidratarea și revitalizarea picioarelor obosite, înainte de realizarea pedichiurii. Modelele performante au inclusă și lumină cu infraroșu, pentru stimulare metabolismului.

Care sunt recomandările de întreținere și curățare?

Cădițele cu hidromasaj pentru pedichiură te ajută să te relaxezi - prin funcția de hidromasaj, dar ai ocazia să-ți îngrijești picioarele - cu o sesiune de pedichiură, chiar la tine acasă. Multe modele pot fi utilizate deopotrivă în mediu umed și uscat, iar recomandările de întreținere sunt minime. Materialele din care sunt confecționate permit ștergea rapidă cu un burete/lavetă umedă, putând totodată pulveriza un dezinfectant utilizat și pentru curățarea altor suprafețe ale dispozitivelor utilizate.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe