Cea Mai Bună Cădiță cu Hidromasaj Pedichiură

Cădițe pentru pedichiură cu hidromasaj acasă

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei o cădiță cu hidromasaj pentru pedichiură?

Momentele de relaxare trebuie să alterneze cu momentele de activitate - sport, ore de lucru la birou - astfel că este bine să îți creezi condițiile perfect chiar la tine acasă. Avantajul principal al achiziționării unei cădițe cu hidromasaj pentru pedichiură este că îmbină perfect momentele de relaxare și îngrijirea personală. Bineînțeles, pentru realizarea unei pedichiuri impecabile, picioarele trebuie hidratate corespunzător, însă o astfel de cădiță îți oferă și un masaj binemeritat în prealabil. Cădițele cu hidromasaj cu pedichiură sunt ușor de utilizat, sunt prevăzute cu accesorii pentru masaj calitativ, care stimulează zonele solicitate ale picioarelor și le vei găsi la prețuri accesibile. Mai mult, o astfel de cădiță este un dispoziyiv 2 în 1, așa că o poți folosi fie pentru masaj, fie pentru realizarea pedichiurii, în intimitatea casei tale.

Este important să cercetezi funcțiile și accesoriile incluse înainte de achiziție, pentru că în cazul acestor dispozitive, este benefic să fie prevăzute cu mai multe trepte de viteză, accesorii diferite pentru masaj variat. Reprezintă o investiție inteligentă, fiind extrem de practică și perfectă pentru relaxare - cădița cu masaj pentru pedichiură este facil de utilizat și se curăța la fel de ușor.

Cele mai bune cădițe cu hidromasaj pentru picioare

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beurer FB35

 • Utilizare cu câmpuri magnetice
 • Relaxare prin aromaterapie
 • 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, menține temperatura apei
 • Puncte de lumină infraroșie, placut si benefic
 • 16 magneți integrați pentru utilizarea cu câmpuri magnetice
Verifică prețul

Pentru cei care caută o cădiță bună, acest produs cu hidromasaj de picioare, este special conceput pentru combatarea oboselii membrelor inferioare, pentru că beneficiază de două funcții de masaj – cu vibrații și bule, astfel încât efectul de relaxare este unul garantat. Este dotat cu 6 magneți integrați în cădiță, pentru stimularea circulației și regenerarea celulelor, iar talpa de masaj ajută la revitalizarea picioarelor și relaxarea mușchilor tensionați. Cele 8 lumini cu infraroșu sunt pentru stimularea zonelor reflexogene, precum la fel și rolele de masaj volante. Utilizarea este facilaă, mulțumită display-ului LED, funcției de cronometru și celor 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, încălzirea apei în 5 trepte (35 – 48°C).

la buget

Cadita hidromasaj pentru picioare CR 2174

 • Design pliabil
 • Mâner incorporat pentru transport
 • Protecție anti-stropire
 • Picioare antiderapante
 • Indicator de nivel al apei
Verifică prețul

Cădița pliabilă pentru masajul picioarelor este perfect pentru îngrijirea și pentru un tratament relaxant, dar și pentru masaje care oferă un efect al masajului terapeutic al picioarelor. Aceasta permite mai multe tipuri de masaj. Masajul cu bule are rolul de a reduce oboseala picioarelor, fiind un sentiment de mini jacuzzi. Masajul prin vibrații are o funcționalitate similară cu presopunctura prin masarea receptorilor picioarelor. Designul este unul pliabil, care facilitează depozitarea, dar și transportul.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cadita de masaj Beurer FB50 pentru picioare

 • Dotat cu tehnologie avansata
 • Ușor de utilizat
 • Greutate redusă
 • Simplu de transportat
 • Meniu simplu
Verifică prețul

Cădița pentru masaj FB 50 dispune de o tehnologie bazată pe câmpuri magnetice ajutată de cei 6 magneți integrați. Sistemul de încălzirea apei vă permite să încălziți apa în 5 trepte de putere, începând cu 35 grade până la 48 grade. Display-ul LED vă ajuta să setați aparatul și are și o funcție de cronometru. FB 50 mai dispune și de alte facilitați, cum ar fi: elemente suplimentare detașabile pentru masajul zonelor reflexogene ale picioarelor, suport de talpă pentru masaj, posibilitate de masare în mediu uscat, protecție împotriva stropirii, picioare de cauciuc rezistente la alunecare, mecanism de înfășurare a cablului.

Cadita pedichiura cu capac antistropire, Hidromasaj/Vibromasaj

 • Conține capac anti-stropire
 • Alimentare la priză la 220V
 • Putere 350W
 • Dimensiuni aparat: 41 x 35 x 20 cm
 • Dimensiuni cutie: 44 x 37 x 23 cm
Verifică prețul

Un masaj relaxant pentru picioare cu funcția 3 în 1, adică încălzirea apei, bule și masaj cu vibrații. Vibrațiile conferă într-un timp foarte scurt o senzație placută de bine și relaxare. Un masaj relaxant pentru picioare este modul perfect de a încheia o zi stresantă de lucru, la care se adaugă o navetă lungă, sau un trafic infernal. Ieșirea pentru drenaj împreună cu formatul adaptabil până la numarul de picior 44, apoi pad-ul prevăzut cu material anti-alunecare, fac din acest produs unul de top.

Spa pliabil pentru picioare Aqua·relax InnovaGoods 450W, 44x21x39 cm

 • Are un design pliabil
 • Piciorușe antiderapante
 • Bază cu puncte de presiune
 • Bule cu vibrație
 • Căldură prin infraroșu
Verifică prețul

Spa pliabil pentru picioare Aqua·relax InnovaGoods 450W, 44x21x39 cm. InnovaGoods îți va ușura munca pentru ca îngrijirea ta personală să fie o prioritate fără scuze, deoarece îți va oferi cele mai bune noutăți în materie de frumusețe, relaxare și bunăstare! Spa Pliabil pentru Picioare Aqua·relax InnovaGoods 450W Wellness Relax este un bun exemplu în acest sens! Vei descoperi o gamă largă de produse de calitate care se fac remarcate prin funcționalitatea, eficiența și designul lor inedit. Un lucru care într-adevăr merită.

Aparat de masaj pentru picioare Medisana FS 883 88387, 3 functii de masaj, Alb/Portocaliu

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Conține 3 funcții de masaj
 • Oferă relaxare totală
 • Simplu de utilizat
 • Meniu simplu
Verifică prețul

Aparatul de masaj Medisana înglobează 3 funcții de masaj care oferă momente plăcute de relaxare după o zi solicitantă. Combinate cele 3 funcții de masaj : hidromasaj, masaj cu vibrații și cele 3 capete rotative, perie de curățare, piatră pentru îndepărtarea excesului de piele cât și un cap de masaj pentru picioare fac momentele de relaxare mai intense. De cele mai multe ori apa din celelate dispopzitive se răcește în timpul utilizarii, dar aparatul cu hidromasaj Medisana Foot Spa FS 883 vine cu o funcție de menținere a temperaturii apei. Rolele de masaj sunt detașabile.

Cadita masaj Picioare Beurer FB35

 • Oferă relaxare prin aromaterapie
 • Are puncte de lumină infraroșie
 • Are protecție anti-stropire
 • Prezintă suport de talpă pentru masaj
 • Are mâner pentru transport
Verifică prețul

Cădiță masaj Picioare Beurer FB35, este un lucru indispensabil pentru tine și picioarele tale. Utilizare cu campuri magnetice, care te va relaxa extrem de mult, poți să te răsfeți și prin aromaterapie adăugând diferite arome cu ajutorul filtrului detașabil pentru arome. Această cădiță masaj are 3 trepte de funcționare: vibromasaj, hidromasaj, menține temperatura apei, puncte de lumină infraroșie, plăcut și benefic pentru sănătatea ta. Are 3 accesorii pentru pedichiură interschimbabile cu suport practic.

Cadita electrica cu hidromasaj si infrarosu pentru picioare

 • Pielea va deveni mai netedă
 • Reduce stresul și durerea
 • Oferă o senzație durabilă de relaxare
 • Are mai multe trepte de viteză
 • Oferă un masaj terapeutic
Verifică prețul

Masajul tălpii este ideal pentru a stimula circulația sangvină periferică, oferind o senzație plăcută picioarelor, iar cădița hidromasaj cu infraroșu te va ajuta pentru relaxarea picioarelor. Aceasta re mai multe trepte de viteză pentru vibrații din ce în ce mai profunde. Razele infraroșii oferă beneficiile unui masaj terapeutic, iar suprafața pielii se curăță datorită stimularii glandelor sebacee, astfel veți obține o piele mai netedă. În plus, are un efect benefic asupra fluxului sanguin. De asemenea, elimină stresul și durerea.

Întrebări despre cădițele de pedichiură cu hidromasaj

Care sunt funcțiile cheie ale unei cădițe cu masaj pentru pedichiură?

Dispozitivul 2 în 1 își va dovedi utilitatea de îndată ce îl vei achiziționa. Totuși, este recomandat să ai în vedere achiziționarea unui model cu funcții utile incluse - masaj relaxant, funcție de menținere a apei calde, design practic pentru realizarea unei pedichiuri impecabile.

Are beneficii asupra organismului sau este doar pentru pedichiură?

De fiecare dată când vei utiliza cădița cu hidromasaj pentru pedichiură, întregul organism beneficiază de o sesiune de răsfăț. Începând cu relaxarea, hidratarea și revitalizarea picioarelor și până la stimularea metabolismului (prin funcții cheie incluse: lumină cu infraroșu, vibromasaj, masaj cu bule, masaj pe role cu noduri), o astfel de cădiță aduce numeroase beneficii organismului.

Cine poate utiliza cădița cu masaj pentru pedichiură?

Un astfel de dispozitiv va fi apreciat în orice locuință - poate fi utilizat de către adulții de toate vârstele, indiferent că este folosit cu precădere pentru relaxare și masaj, pentru facilitarea realizării pedichiurii în intimitatea casei sau pentru ambele funcții asigurate de cădițele cu hidromasaj pentru pedichiură.

Care sunt criteriile principale de selecție pentru un model performant?

Achiziționarea unei cădițe cu hidromasaj pentru pedichiură care să-ți îndeplinească așteptările trebuie realizată ținând cont de câteva criterii de bază, așa cum sunt funcțiile incluse și designul. Vei avea în vedere funcțiile de masaj - unele modele realizează masajul prin role cu noduri, altele cu vibrații și bule, dar și alte funcții utile precum - menținerea apei calde, pentru hidratarea și revitalizarea picioarelor obosite, înainte de realizarea pedichiurii. Modelele performante au inclusă și lumină cu infraroșu, pentru stimulare metabolismului.

Care sunt recomandările de întreținere și curățare?

Cădițele cu hidromasaj pentru pedichiură te ajută să te relaxezi - prin funcția de hidromasaj, dar ai ocazia să-ți îngrijești picioarele - cu o sesiune de pedichiură, chiar la tine acasă. Multe modele pot fi utilizate deopotrivă în mediu umed și uscat, iar recomandările de întreținere sunt minime. Materialele din care sunt confecționate permit ștergea rapidă cu un burete/lavetă umedă, putând totodată pulveriza un dezinfectant utilizat și pentru curățarea altor suprafețe ale dispozitivelor utilizate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pilă Electrică pentru Călcâie
Pile electrice pentru călcâie

Stai mult în picioare și vrei să ai grijă de călcâiele tale? Pila electrică te ajută să ai călcâie fine și sănătoase îndepărtând rapid pielea moartă. Ghid de alegere.

Cea Mai Bună Placă De Păr Cu Aburi
Cea mai bună placă de păr cu aburi

Plăcile de îndreptat părul cu aburi folosesc o metodă mai sănătoasă și care nu arde părul la fel de mult ca o placă de păr clasică.

Cel Mai Bun Trimmer Pentru Nas Și Urechi
Cel mai bun trimmer pentru nas și urechi

Scapă rapid de firele de păr inestetice din nas și din urechi cu ajutorul unui trimmer. Află cum să alegi cel mai bun model disponibil pe piață.

Cel Mai Bun Încălzitor de Ceară - Epilare Acasă
Încălzitoare de ceară pentru epilat de calitate acasă

Epilare acasă ca la salon, la asta te poți aștepta dacă hotărăști să-ți iei un încălzitor de ceară. Aceste încălzitoare păstrează ceara la temperatura optimă pentru un epilat de calitate și vei ajunge să economisești banii pe care i-ai fi dat la salon.

Cel Mai Bun Aparat cu Ultrasunete pentru Îngrijirea Facială
Aparat cu ultrasunete pentru îngrijirea tenului

Atenuează ridurile și îmbunătătește tonusul pielii cu ajutorul ultrasunetelor. Tehnologie modernă de salon din confortul propriei case. Află mai multe.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe