Spring Sale Fitness. Sute de echipamente fitness cu preț redus. Vezi detalii.
Cel Mai Bun Încălzitor de Ceară - Epilare Acasă

Încălzitoare de ceară pentru epilat de calitate acasă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 68 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să alegi încălzitoarele de ceară pentru acasă?

Încălzitoare de ceară profesionale te vor ajuta în a obține o epilare perfectă și ultra rapidă! Încălzitoarele au o capacitate mare a vasului în care se pune ceara tradițională și dispun de un termostat a cărui temperatură se poate regla în funcție de preferințe. Treapta cea mai înaltă topește ceară ULTRA rapid! Produsul este un decantor ideal pentru ceară elastică, ceară tradițională în formă de granule, tablete ori discuri.

Recipientul pentru ceară este detașabil și poate fi scos o dată ce granulele s-au topit. Acest lucru este folositor pentru că aparatul nu se va murdări în timpul sesiunii de epilat, în plus, este mobil și se poate muta în orice cameră. Încălzitoarele de ceară Luxorise sunt produse premium care dau aceleași rezultate ca în saloanele profesionale și se regăsesc printre recomandările de top ale experților din industrie! De acum, dacă nu ai timp să ajungi la salon, te poți epila rapid și ușor direct de acasă, neratând astfel vreo ocazie de a ieși în oraș!

Cele mai bune încălzitoare de ceară

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

iTouch WAX PRO

 • Buton de temperatură rotativ
 • Rezervor de 500 ml
 • Încălzire ultra rapidă
 • Ușor de întreținut
 • Design de lux
Verifică prețul

Încălzitoarele de ceară Luxorise este perfect pentru o epilare ultra rapidă și profesională! Acest produs are un vas de capacitate de 500 ml și dispune de un termostat reglabil. Se poate seta temperatura în modul mediu sau înalt. Decantorul poate topi ceară elastică, tradițională, în formă de granule, discuri sau tablete. Găletușa este detașabilă și se poate scoate din timpul cuvei încălzitorului după ce a ajuns la temperatura optimă. Puterea aparatului este de 100W, iar materialul din care este construit este ABS și aluminiu.

Premium

Incalzitor ceara cutie 800 ml + 2 flacoane 100 ml Executive Combo

 • Compact
 • Simplu de utilizat
 • Consum redus de energie
 • Design modern
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Încălzitorul pentru ceară cutie 800 ml + 2 flacoane 100 ml Executive Combo este special creat pentru saloanele de cosmetică dar se poate folosi cu ușurință si acasă. Încălzitorul este supus celor mai riguroase teste de calitate. Aceste aparate de încălzit ceara sunt proiectate special pentru saloanele de cosmetică. Specificatii: conține 2 încălzitoare detașabile de ceară pentru 100 ml, 1 încălzitor ceara 800 ml, Baza dubla fixa, Termostat reglabil pentru incalzitorul de 800 ml. Încălzitorul de ceara cutie 800 ml + 2 flacoane 100 ml Executive Combo vine însoțit de cablu de alimentare și stand triplu.

la buget

Prox Wax 100

 • Termostat reglabil
 • Display touch
 • Ușor de folosit
 • Design compact și modern
 • Versatil
Verifică prețul

Încălzitorul profesional de ceară Luxorise iSMART WAX PRO are o capacitate de 500 ml, o putere de 120 W și este perfect pentru o epilare ultra rapidă și profesională atât la salon cât și acasă la tine! Temperatura se poate seta ușor, din display-ul digital, între 70 și 130 grade Celsius. Decantorul este ideal pentru ceară elastrică, tradițională sub formă de granule, discuri sau tableta. Găletușa este detașabilă pentru a se putea muta ușor oriunde ai nevoie dar și pentru a preveni murdărirea aparatului.

Kit Epilare Anjou Incalzitor ceara profesional, 400g ceara, 4 arome, set spatule din lemn

 • Design elegant
 • Stabilitate ridicată
 • Topire uniformă
 • Termostat de ultimă generație
 • Curățare ușoară 360
Verifică prețul

Ideal pentru epilarea perfectă cu ceară tradițională, produs care se poate folosi atât în saloane cât și acasă! Vasul pentru ceară are o capacitate de 500 ml, iar termostatul setabil se poate programa în mai multe moduri. Design-ul de 360 grade oferă o topire uniformă a oricărui tip de ceară, în maxim 25 de minute. Materialul din care este realizat este extrem de solid, ABS + aluminiu, produsul fiind foarte ușor (800 grame), iar piciorușele de cauciuc oferă stabilitate crescută.

Cupio Incalzitor ceara si parafina 500CC

 • Ușor de folosit
 • Display touch
 • Ultra rapid
 • Design modern
 • Setări multiple
Verifică prețul

Acest produs este un încălzitor de ceară profesional care se poate folosi atât în saloane cât și pentru uz propriu, în confortul casei tale! Vasul pentru ceară are o capacitate de 500 ml, termostatul este reglabil prin butoane touch, utilizarea acestuia devenind extrem de facilă. Temperatura se poate seta între 70 și 130 grade Celsius, iar decantorul se folosește împreună cu ceară elastică clasică, sub formă de granule, discuri sau tablete. Găletușa pentru ceară este detașabilă pentru a se preveni murdărirea aparatului.

Incalzitor ceara 400 ml - Labor Italia

 • Termostat pentru reglarea temperaturii
 • Găletușă detașabilă
 • Tehnologie performantă pentru saloane
 • Design ergonomic
 • Ecran digital
Verifică prețul

Luxorise este un produs premium care dispune de termostat care reglează temperatura cu ajutorul unui buton rotativ. Setul conține un recipient detașabil pentru a crește versatilitatea și mobilitatea produsului, împiedicând în același timp murdărirea aparatului principal. Ecranul digital indică temperatura și timpul de funcționare al decantorului. Capacitatea vasului este de 800 ml, are doar 900 grame, materialul folosit este ABS, puterea este de 200 W, iar produsul poate să fie folosit atât în saloane cât și acasă!

Kit epilare cu incalzitor pro-wax, 300 g ceara elastica, ulei, 5 spatule

 • Special pentru ceara tradițională
 • Design cu acces 360 grade
 • Topire uniformă și rapidă
 • Piciorușe cauciucate
 • Foarte intuitiv
Verifică prețul

Acest încălzitor profesional de ceară este ideal în a obține o epilare ușoară și rapidă cu ceară tradițională! Capacitatea decantorului este de 500 ml, iar acesta este construit în așa fel încât să fie compact dar și eficient. Design-ul de 360 grade garantează ca în maxim 25 minute ceara se va topi, iar piciorușele de cauciuc sporesc nivelul de siguranță și stabilitate al produsului. Temperatura termostatului se poate controla cu ajutorul butonului central, treapta HIGH topind ceara cel mai rapid.

Cupio Incalzitor profesional parafina 8006

 • Calitate superioară
 • Simplu de utilizat
 • Consum redus de energie
 • Nivel redus de zgomot
 • Practic
Verifică prețul

Încălzitorul profesional de parafină cu afișaj digital se potrivește perfect pentru experiența relaxantă pe care numai serviciile spa o pot oferi. Folosind un afișaj digital și 2 butoane, poți controla temperatura și timpul de încălzire a oricărui tip de parafină. Unitatea are o deschidere mare. Dispozitivul este foarte potrivit pentru uz profesional și personal. Deoarece încălzitorul are caracteristicile de conservare a căldurii pe termen lung, calitatea procesării pe toată durata procesării va fi menținută la un nivel ridicat.

Întrebări despre încălzitoarele de ceară

Se poate reîncălzi ceara deja folosită?

Ceara folosită se poate reîncălzi, dacă aparatul de încălzit are această opțiune. Există accesorii speciale (sită ce se cumpără separat) care trebuie folosite pentru filtrarea cerii și a asigura cerințe minime de igienă și siguranță pentru refolosire.

Ce fel de ceară pot încălzi în aceste aparate?

Aparatele de încălzire este un decantor ideal pentru ceară elastică, tradițională în formă de granule, discuri sau tabletă. Practic orice fel de ceară, însă fiecare tip trebuie încălzit la temperaturi diferite de aceea se recomandă folosirea programele presetate.

Ce capacitate are un astfel de încălzitor?

Încălzitoarele pentru ceară Luxorise au o capacitate de până la 3000 ml. Acest lucru este un beneficiu mai ales pentru saloanele unde volumul de muncă este continuu. Totuși, majoritatea sunt potrivite și pentru uzul casnic, asigurând condiții profesionale.

Câți bani aș putea economisi cu acest încălzitor pentru epilare acasă?

Exceptând costul aparatului, pentru o epilare completă vei avea nevoie de aprox.500 grame de ceară pe care o poți și refolosi o dată. 1kg de ceară de calitate medie costă 50 lei deci poți spune ca o epilare completă ar costa 25 lei față de 125 lei (la un salon mediu).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori
Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Cel Mai Bun Uscător de Păr Ionic
Cel mai bun uscător de păr cu funcție de ionizare

Vrei să nu-ți mai rămână părul electrizat după uscare? Atunci ai nevoie de un uscător de păr cu funcție de ionizare. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Cădiță cu Hidromasaj Pedichiură
Cădițe pentru pedichiură cu hidromasaj acasă

Nu mai ai timp pentru vizitele la salon pentru pedichiură? Te poți răsfăța acasă cu fix aceleași proceduri cu care ești obișnuită. În primul rând ai nevoie de o cădiță cu hidromasaj pentru picioare.

Cel Mai Bun Aparat Vaccum Cleaner pentru Față
Aparate vacuum cleaner pentru curățarea feței de puncte negre și grăsime

Curățarea tenului (puncte negre și puncte de grăsime) e mai sănătoasă și mai puțin dureroasă cu un aparat de tip vacuum cleaner. Profită de tehnologia disponibila doar la saloane direct la tine acasă la un preț accesibil.

Cea Mai Bună Placă Ceramică de Îndreptat Părul
Cea mai bună placă de îndreptat părul care nu arde părul

Plăcile de păr ceramice sunt recunoscute și apreciate pentru faptul că nu ard părul. Tehnologia modernă și materialele de calitate au grijă de părul tău pe termen lung.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe