Cel Mai Bun Aparat de Împletit Părul

Cel mai bun aparat de împletit părul

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 17 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un aparat de împletit părul?

Un aparat răsucitor pentru împletit părul este soluția perfectă pentru tine atunci când vrei să ieși în evidență cu o coafură atât de clasică și în același timp, elegantă și mereu la modă, executată perfect, într-un timp record. Poți realiza cu ușurință cosițe, codițe și tot felul de împletituri complicate, greu și mult mai minuțios de executat manual. În doar câteva minute și fără pic de efort, vei obține un look fresh și natural, pe care cu toții îl vor îndrăgi.

Acest aparat este cu siguranță o idee minunată atunci când cauți un cadou pentru prietena ta cea mai bună, întrucât îți vei dori să îi oferi ceva util, care să poată fi folosit timp îndelungat. Fie că optezi pentru împletituri groase, subțiri sau coafuri executate întru-un stil retro, efectul va fi la fel de spectaculos.

Aparatul multifuncțional împletește uniform, nu trage și nu deteriorează firul de păr, astfel poate fi folosit cu succes și de către fetița ta. Nu-ți rămâne decât să îți accesorizezi codițele astfel obținute în funcție de stilul tău personal.

Cel mai bun aparat de împletit părul

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Twist Secret BaByliss TW1000E+799503 pentru impletituri cosite, codite, Indicator LED on/off, Accesorii Fun Attitude

 • Indicator LED on/off
 • Accesorii Fun Attitude
 • Bigudiuri flexibile, spiralate
 • Folosire pe părul uscat
 • Ondulator automat
Verifică prețul

Cu Twist Secret poți avea în doar câteva minute, împletituri lejere și codițe perfecte pentru un look natural de care să te bucuri. Deoarece împletiturile nu se demodează niciodată, îți poți testa imaginația și tot odată te poți juca realizând diferite coafuri uimitoare cu care poți merge liniștită la petrecerea colegului de școală și chiar dimineața, la cursuri. Acest ondulator este automat, dispune de afișaj LED cu indicator de oprire/pornire și vine la pachet cu un set de accesorii pentru păr.

la buget

Aparat SIKS® de impletit parul cu baterii, perfect pentru codite si impletituri

 • Kit de creație cu 30 de accesorii
 • Design modern și ergonomic
 • Funcționează cu doar 2 baterii AA
 • Dimensiuni reduse - ușor de depozitat
 • Înveliș din ceramică
Verifică prețul

Cu acest aparat pentru împletirea părului poți crea împletituri groase, fire fantezie încurcat, șnururi vrac, împletituri de lux. Părul în stil retro cât și multe alte stiluri nu mai reprezintă o preoblemă, așa că poți să creezi ori stil de împretitură posibilă imaginației. Acest aparat are un sistem inovator de împletire a părului, pentru o coafare precisă, având o formă ergonomică ce permite crearea rapidă și ușoară a coafurii de vis pe care o dorești, astfel poți crea genuri de coafuri cum ar fi: Romantic, Natural Hippie Chic, Bentite Chic.

Premium

* Prezentare video mai jos

Aparat pentru impletit parul Perfect Twist Babyliss, 50 accesorii

 • Asigură împletituri uniforme, în doar câteva momente
 • Foarte ușor și cu o forma ergonomică
 • Peste 50 de accesorii
 • Înveliș din ceramică
 • Ideal pentru utilizare în mediul profesional
Verifică prețul

Acest aparat pentru împletit părul, Perfect Twist, de la Babyliss are în cutie peste 50 de accesorii, toate menite să te ajute să creezi o coafură incredibilă și mai ales originală. Este perfect creat pentru împletituri foarte uniforme, toate realizate în doar câteva momente. Forma este revoluționară, se potrivește perfect în mână, fiind foarte ușor de folosit. Doar la o apăsare de buton ai o infinitate de posibilități de stilizare a părului, fără a crea probleme părului datorită învelișului din ceramică.

Întrebări frecvente despre aparatele de împletit părul

Dispozitivul de împletit părul funcționează prin conectare la rețea?

Nu. De cele mai multe ori, aparatele pentru împletit părul funcționează cu baterii. Sunt astfel foarte ușor de transportat și depozitat și le vei putea strecura ușor în bagajul pentru vacanță, Coafurile fiind executate într-un timp extrem de scurt, fără nici un fel de efort, îl vei putea folosi timp îndelungat.

Aparatele de împletit părul vin cu manual de instrucțiuni?

Da, în majoritatea cazurilor aparatele de împletit părul sunt însoțite de manual, însă în același timp, e posibil să nu îți fie necesar deoarece se folosește foarte ușor. Singurul aspect pe care îți recomandăm să îl ai în vedere înainte de a începe coafarea, este să ai părul cât mai bine pieptănat.

Aparatul de împletit părul fi folosit și de către copii?

Desigur. Ba chiar este utilizat la scară largă de către tinere pentru care coafatul devine o plăcere și o distracție de nemăsurat. Împreună cu o gamă largă de accesorii pentru codițe, fetițele își fac tot felul de împletituri și coafuri interesante și noi, fiind și motivate să își lase părul să crească cât mai lung.

Cât timp durează să îți împletești părul cu un astfel de aparat?

Unul din principalele baneficii ale dispozitivului de împletit părul este tocmai economisirea timpului. Astfel o coafură pe care în mod normal ai fi reușit să o realizezi în aproximativ jumătate de oră, o vei putea realiza de acum în maxim 10 minute. În momentul în care împletești părul manual, nu poți avea aceeași precizie și uniformitate ca în cazul folosirii unui aparat profesional.

Aparatul de împletit părul este sigur de folosit în cazul în care părul este ud?

Da, dispozitivul pentru împletit poate fi folosit în siguranță și după ce tocmai ți-ai spălat părul, mai ales în cazul în care îți dorești să îl ai ondulat a doua zi. Din nou, totuși îți aducem la cunoștință recomandarea ca părul să fie pieptănat, întrucât în cazul în care nu este, este posibil ca împletirea să nu se mai realizeze uniform.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set Clasic Pentru Bărbierit
Cel mai bun set clasic pentru bărbierit

Bărbierește-te ca un gentleman adevărat. Alege un set clasic de bărbierit cu lamă și pămătuf și nu vei mai avea grija firelor rămase sau a iritațiilor aparatelor automate de ras.

Cel Mai Bun Aparat cu Ultrasunete pentru Îngrijirea Facială
Aparat cu ultrasunete pentru îngrijirea tenului

Atenuează ridurile și îmbunătătește tonusul pielii cu ajutorul ultrasunetelor. Tehnologie modernă de salon din confortul propriei case. Află mai multe.

Cea mai bună Trusă Manichiură-Pedichiură Profesională
Trusă manichiură - pedichiură profesională pentru acasă

Îți face plăcere să te ocupi singură de manichiură/pedichiură acasă? Investește într-o trusă profesională pentru rezultate ca la salon. Află care sunt cele mai bune seturi.

Cea Mai Bună Periuță Electrică Ultrasonică Adulți
Periuțe de dinți electrice sonice și ultrasonice de calitate

Profită de ultimele tehnologii disponibile pentru alegerea unei periuțe de dinți electrice. Periuțele ultrasonice vin cu programe personalizate și zeci de mii de rotații pe minut. În 2 minute ai terminat perierea.

Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori
Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe