Cel mai bun Sistem de Tragere Automată a Draperiilor

Sisteme automate de tragere a draperiilor și perdelelor

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 124 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți iei o șină electrică pentru tragerea automata a draperiilor?

Dacă te-ai decis să îți reamenajezi locuința sau poate că pur și simplu te-ai mutat în casă nouă sistemul de prindere este poate cea mai importantă decizie în privința decorării ferestrelor. Șinele electrice pentru draperii operate cu telecomandă sau întrerupător sunt compatibile cu sistemele "home kit” și se pot integra într-un interior numit "casa inteligentă" unde orice echipament electric și electronic poate fi comandat de o singură telecomandă, sau accesate de pe un dispozitiv mobil cu ajutorul unei aplicații dedicate. Pot fi operate și de pe internet, în așa fel încât oricând să dispui de control asupra casei tale, creând profiluri generale, sau individual pe categorii.

Motorul pentru draperii este ușor de instalat si operat. Receiverul este deja încastrat în corpul motorului și se poate acționa prin telecomandă sau buton. Fiind un motor mic, realizat din materiale ușoare și cu un design compact poate fi cu ușurință mascat de materialul de draperie. Sistemele de șină electrice reprezintă soluţia evidentă pentru finisajul cel mai luxos şi practic.

Sisteme bune de tragere automată a draperiilor și perdelelor

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Somfy Glidea

Motorul vine instalat cu senzor de presiune pentru deschiderea și închiderea draperiilor prin simpla tragere a materialelor, întrucât recunoaște automat capetele de cursă. Pentru acest tip de motor greutatea maximă a materialelor textile este de 35 KG. Motorul poate fi ascuns și în tavan fals. Viteza poate fi ajustată de la 12 la 20cm/sec iar în cazul unei pene de curent, se poate opera și manual. .
Verifică prețul

Șina din aluminiu electrică, este motorizată și este complet echipată pentru instalare. Aceasta poate fi echipată cu deschidere simplă sau dublă.

Premium

Somfy

O investiție care își dovedește utilitatea, șina electrică are deschidere pe stânga și o poți folosi atât pentru perdele, cât și pentru draperii. Acționarea automată este posibilă în sensul dorit, cu ajutorul unei telecomenzi cu un canal, permițând oricând și acționarea manuală. Șina este realizată din metal de culoare albă, fiind astfel ușor de integrat în decorul camerei unde este montată.
Verifică prețul

Amenajarea fiabilă și decorul elegant sunt posibile grație acestei șine electrice, ce poate fi manevrată automat sau manual.

la buget

* Prezentare video mai jos

Orvibo W40CZ

Acesta se utilizează împreună cu un Hub inteligent Orvibo, se poate seta și controla de la distanță prin intermediul aplicației HomeMate, disponibilă pe device-urile care rulează Android sau iOS. W40CZ este compatibil și cu asistenții virtuali Amazon Alexa și Google Asisstant, putând fi controlat și vocal, având funcții speciale cum ar fi detectarea inteligentă a obstacolelor, acest lucru ducând la o durata de viață prelungită a motorului sau pornirea și oprirea prin atingerea draperiilor. Raza de acțiune este de 100 m, iar nivelul zgomotului este mai mic de 35 dB. Acest motor inteligent iți oferă un comfort sporit al casei tale, putând acționa de exemplu, draperiile din living aflandu-te în oricare altă cameră sau din alt loc. Alimentarea se va face la AC100 - 240 V, iar gradul de protecție este unul foarte ridicat datorită carcasei fabricate din aluminiu și a standardului IP20.
Verifică prețul

W40CZ este un motor smart wireless pentru controlul draperiilor, de la Orvibo, ce folosește protocol ZigBee 2. 4 G, având o frecvență de comunicare de 433. 92 MHz.

Sina electrica Colori, cu deschidere cortina, pentru perdele sau draperii, aluminiu, extensibila pana la 316 cm

Greutatea maximă a cortinei pe care o poate susține este de maxim 50 kg. Această șină poate fi operată în mai multe moduri: - manual trăgând și activând motorul care va deschide complet perdeaua - prin telecomandă Folosind această șină vei putea să controlezi ușor și rapid poziția draperiilor tale.
Verifică prețul

Șina electrică Colori este un produs cu o lungime maximă a mecanismului feroviar de până la 316 cm. În pachet sunt incluse: kitul de comandă de la distanță, motorul electric de 220 V și de asemenea, dispozitivele de fixare.

Motor de draperie Orvibo

Acest motor este suficient de puternic pentru a manevra și draperiile fabricate dintr-un material greu, dar în același timp este atractiv şi silenţios. Este prevazut cu funcţia „Touch motion”, adică motorul preia mișcarea atunci când tragi draperiile manual, în momentele în care dorești să-ți realizezi învioararea de dimineață.
Verifică prețul

Cu acest motor de automatizare electric, pentru perdele sau draperii, nu mai ai șnururi de manevrat sau sfori care se înoadă. Le poți controla dintr-o apăsare de buton ca să îţi protejezi intimitatea şi casa de razele soarelui.

Întrebări despre sisteme de tragere automată a draperiilor

De unde se face deschiderea draperiilor ?

Sistemele de tragere automată a draperiilor prezintă avantajul de a putea fi operate manual, oricând dorești acest lucru, dar mai ales automat, grație telecomenzii. Astfel, sistemul este proiectat pentru a fi operat cu telecomanda, în direcția preferată - pentru a lăsa lumina să pătrundă sau pentru a umbri încăperea.

Se pot deschide și manual ?

Sistemele automate/electrice sunt noua inovație în materie de amenajare, ce aduc un plus decorului, dar sunt și practice. Printre avantajele sistemele de tragere automată a draperiilor se numără și posibilitatea de deschidere. Poți manevra sistemul de deschidere/închidere automat, însă ai opțiunea de a-l opera și manual.

Se poate controla cu telecomandă ?

Una dintre caracteristicile sistemelor de tragere automată a draperiilor este faptul că sunt acționate cu telecomandă, pe care o vei primi în pachetul de achiziție. Pe lângă controlul cu telecomandă, sistemul poate fi operat și manual, pentru deschiderea și închiderea draperiilor.

Exista o aplicație pentru control ?

Da! Vei găsi toate detaliile necesare de instalare, conectare și configurare în manualul utilizatorului. De asemenea fii atent ca acest lucru să fie specificat în descrierea produsului, întrucât există și sisteme de tragere automată care funcționează cu propriile telecomenzi.

Care este greutatea maximă suportată?

Inovator și futuristic, sitemele de tragere automată a draperiilor îți vor înfrumuseța casa și o vor proiecta direct în următoarea eră. Deși poate diferenția destul de mult (în funcție de tip, producător sau preț), în medie, aceste sisteme susțin perdele de 100kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună pătură electrică cu încălzire

Ești o persoană mai friguroasă și îți dorești o variantă rapidă de a te încălzi atunci când încă nu merg caloriferele? Păturile electrice cu încălzire sunt varianta ideală.

Cel mai bun senzor de fum cu alarmă integrată pentru acasă

Protejează-ți locuința și pe cei dragi împotriva incendiilor cu ajutorul unui senzor de fum cu alarmă integrată. În doar câteva secunde de la declanșarea focului alarma va fi dată imediată limitând astfel posibilele pagube.

Cel mai bun cântar corporal inteligent

Te-ai decis să-ți analizezi greutatea corporală mai atent? Cu ajutorul unui cântar corporal inteligent poți face asta foarte rapid și ușor. Află ce opțiuni mai oferă aceste cântare smart.

Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cea mai bună mini seră pentru interior (grădină inteligentă)

Crește-ți ierburile aromatice sau răsadurile pentru grădină direct la tine acasă. Serele inteligente de apartament îți oferă spațiul și controlul necesar pentru culturi ecologice și sănătoase.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe