Cea Mai Bună Priză Inteligentă (Smart Wi-Fi)

Prize cu conectivitate Wi-Fi (prize inteligente)

Modificat la 06 decembrie 2021
Articol evaluat de 135 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Helena Agape
Helena Agape

Despre prizele cu conectivtate Wi-Fi

La fel cum azi avem un telefon inteligent și nu ne-am mai imagina viața fără el, în viitorul nu foarte îndepărtat nu ne vom mai imagina o locuință fără majoritatea facilităților Smart. Această priză face mult mai mult decât să îți permită conectarea la o sursă de curent. Îți oferă posibilitatea să îți controlezi aparatele conectate la această priză de la distanță prin intermediul unei conexiuni la internet și o aplicație specială. Pe lângă asta, te ajută și să faci economii importante la curent. O astfel de priză foarte practică în situațiile în care este necesar să pornești sau să oprești aparatele electrocasnice de la distanță, mai ales dacă ai lăsat sau nu aparatul de aer condiționat deschis sau fierul de călcat.Ori poate ai vrea să pornești mai repede unele aparate, de exemplu cuptorul electric, pentru a fi deja încălzit când ajungi acasă.

De asemenea, vei primi notificări pe telefon în legătură cu orice defecțiune electrică, și tot de pe telefon vei putea verifica nivelul de consum electric al fiecărui aparat în parte. Și pentru a trece la nivelul următor de Smart poți controla vocal foarte ușor aceste prize datorită compatibilității cu Android, iOS și Amazon Echo.

 

Cele mai bune modele de prize Wi-Fi

Cel mai bun

Priză inteligentă Hue Philips EU

 • Realizată din plastic
 • Design fin
 • Putere maximă de 2300W
 • Funcție iluminat inteligent
 • Funcție Bluetooth
Verifică prețul

Cu această priză inteligentă poți crea o atmosferă perfectă în locuința ta. Această priză mică îți permite să transformi orice lumină (chiar și cele în care nu se pot folosi becuri HUE) în lumină inteligentă care poate fi controlată cu ajutorul aplicației disponibilă. De asemenea, priza poate fi controlată și cu ajutorul Bluetooth-ului, pentru acest lucru fiind necesar să te afli în apropierea ei. În această criză pot fi introduse ștechere tip schuko, iar dispozitivele alimentate nu trebuie să depășească puterea maximă de 2300 W.

Premium

* Prezentare video mai jos

Smart Tellur WiFi

 • Compatibilă cu Asistenții Alexa și Google
 • Priză dublă
 • Pornire de la distanță
 • 2 porturi de Wifi 2.4
 • Monitorizare consum electric
Verifică prețul

Un pas aparent micuț înspre obținerea unei case inteligente este achiziționarea și instalarea unei prize inteligentă sau un „smart plug”. Priza inteligentă îți oferâ control total asupra tututor consumatorilor din locuinta ta, eficientizând astfel consumul casnic de energie electrică. Alături de un design modern, compact și solid priza dispune de 6 timere independente, presetabile și de 2 porturi la fel de puternice , care se pot programa separat. Programează odată și uită, orice activitate repetitivă va fi executată automat. Priza beneficiază de protecție pentru copii, obturând accesul la sursele de curent oricărui obiect ce nu este ștecher.

la buget

Slim Gosund

 • Control din aplicația dedicată
 • Timer integrat
 • Control de la distanță
 • Priză cu siguranță pentru copii
 • Statistici pentru consumul electric
Verifică prețul

Dispozitivele inteligente sau „smart” par a fi din ce în ce mai prezente, dacă nu chiar mai necesară, în viața fiecăruia dintre noi. Această priză este foarte compactă și ușor de instalat. Priza inteligentâ se poate conecta la rețeaua Wi-Fi a locuinței, în doar 3 pași simpli, pentru a activa și dezactiva dispozitivele electrice conectate cu ajutorul unui smartphone. Datorită aplicației gratuite poți controla de la birou device-urile de acasă, exact cum am făcut și eu, obținând de asemenea o prezentare detaliată a consumului dispozitivelor conectate. Se poate seta un anumit program de funcționare al dispozitivului conectat la priză, chiar și de la distanță.

Priza inteligenta Qsmart 16A 3840W, Wifi, Alexa si Google Home, aplicatie iOS/ Android, Timer, Programare, Ambient LED, Monitorizare consum

 • Led ambiental
 • Materiale de calitate
 • Funcționează pe Wifi sau rețea 3G/4G
 • Monitorizează consumatorii
 • Partajare cu familia pentru acces
Verifică prețul

Complicat de simplu! Această priză poate fi folosită oriunde este nevoie de controlul dispozitivelor electrice și de monitorizarea consumului de energie. Se evidențiază printre produsele concurente prin puterea mare, respectiv 16A si 3840W, materialul constructiv, plasticul ABS Ignifug care garantează siguranța și calitatea și mai ales prin conectivitatea și tehnologiile integrate precum, Wifi 2.4GHz, Alexa sau Google Home ori aplicația iOS/ Android foarte intuitivă. Trebuie menționat și faptul că priza se poate acționa prin controlul vocal.

Priza inteligenta pentru exterior Wi-Fi Sonoff S55F, Control de pe telefonul mobil, Control vocal, Distribuire control acces, Timer, Smart scenes, Rezistenta la apa

 • Se poate controla de pe telefonul mobil
 • Are control vocal
 • Are timer
 • Este rezistentă la apă
 • Este compatibilă cu Amazon Alexa, Google Assistant
Verifică prețul

Priza inteligentă Wi-Fi Sonoff S55F permite pornirea și oprirea manuală, dar și programarea diferitelor dispozitive electrocasnice precum boilere, centrale termice, convectoare, lampi, etc. Poți distribui accesul prizei inteligente Sonoff S55F atât membrilor familiei tale, cât și prietenilor sau rudelor tale, astfel încât vor putea controla cu ușurință dispozitivele electrocasnice! Poți monitoriza cu ușurință statusul dispozitivelor electrocasnice și le poți controla direct de pe telefonul tăău mobil, prin intermediul aplicației mobile eWeLink!

Priza TP-Link Wi-Fi Mini Smart Tapo P100

 • Dimensiuni reduse
 • Pornire sau oprire de la distanță
 • Posibilitatea realizării unui program de pornire/ oprim
 • Modul Away pentru când ești în vacanță
 • Materiale la standarde înalte
Verifică prețul

Priza inteligentă TP-Link este un gadget interesant. În funcție de nevoi se poate devedi nu doar atât, ci chiar un dispozitiv util. Instalare și configurare sunt extrem de simple de realizat și foarte basic. Apoi din aplicația dedicată poți controla de la distanță toate funcțiile. Nu este nevoie să fii în aceeași rețea Wi-Fi spre a avea acces la dispozitiv și implicit să modifici setările, ceea ce reprezintă un mare avantaj. Aplicația îți oferă suficiente funcții inclusiv modul ce afișează consumul instant, mediu sau total din ultima zi, ultimele 7 zile și ultima lună;

Xiaomi Priza Mi Smart Plug, Wi-Fi, control prin aplicatie

 • Control prin aplicație
 • Design modern
 • Realizată din plastic
 • Senzor temperatură încorporat
 • Funcționează la temperaturi mai mici de 35 de grade
Verifică prețul

Dacă și ție îți place să controlezi totul din telefon, cu siguranță îți va plăcea și această priză inteligentă. Priză nu este una foarte mare, având o greutate de 115 g, aproximativ cât 2 ștechere schuko. Este realizată dintr-un plastic ignifug și are un design modern. Priza suportă consumatori cu puterea maximă de 3680W, așadar poți folosi cele mai multe electrocasnice cu ea. Controlul se poate realiza cu ajutorul aplicației My home instalată în smartphone și este compatibilă cu Google Assistant, Alexa.

Priza inteligenta programabila WiFi, 16A, 3680W, Smart Life APP

 • Design compact
 • Comandă vocală prin Alexa sau Google Assistant
 • Siguranță pentru copii
 • Aplicație dedicată pentru monitorizare
 • Buton pornire/oprire și pe priză
Verifică prețul

Dispozitivul este alb, făcut din plastic de calitate , cu un LED multicolor discret deasupra portului și un mic buton pentru resetare deasupra acestuia. Se conectează la rețeaua wireless a casei, iar instalarea este simplă, ai nevoie de aplicația Smart Life app pe telefon și pașii vă sunt indicați în aceasta. Nu-i nimic complicat la mijloc, aplicația îți spune să pornești priza iar apoi o va detecta și introduce în rețea. Un lucru deosebit îl reprezintă faptul că este compatibilă cu dispozitivele Amazon Echo sau Google Assistant, cu care se poate integra foarte simplu. După integrare poți folosi comenzi vocale către aceste dispozitive, spre a porni sau opri.

Întrebări despre prizele inteligente

Cum se instalează o priză inteligentă?

Extrem de simplu și rapid! Majoritatea prizelor inteligente sunt sub forma unui ștecher (adică se vor conecta direct în priză, ca oricare alt dispozitiv electric din casa ta). Avantajul pe care îl oferă un astfel de gadget este controlul pe care ți-l oferă.

Pot controla priza de la distanță cu ajutorul telefonului?

Da! Conexiunea dintre priză și internet se realizează cu ajutorul routerului. Aplicația funcționează pentru majoritatea tipurilor de telefoane. Pentru o funcționare optimă se recomandă ca sistem de operare al smartphoneului tău să fie minim android 4.4 sau iOS 9.0

Am nevoie de alte aparate în afara router-ului de internet?

Acum îți poți controla și programa dispozitivele electrice de oriunde ai fi. Ai nevoie doar de o conexiune la internet (router) și de un smartphone care sa aiba minim android 4.4 sau iOS 9.0 pentru a putea rula optim aplicația. Nu sunt necesare hub-uri speciale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament
Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cel Mai Bun Senzor de Fum cu Alarmă Integrată
Cel mai bun senzor de fum cu alarmă integrată pentru acasă

Protejează-ți locuința și pe cei dragi împotriva incendiilor cu ajutorul unui senzor de fum cu alarmă integrată. În doar câteva secunde de la declanșarea focului alarma va fi dată imediată limitând astfel posibilele pagube.

Cel Mai Bun Purificator de Aer pentru Apartament
Cele mai bune purificatoare pentru apartament

Locuiești într-o zonă poluată? Purificatorul de aer de apartament te ajută să respiri aer curat și sănătos în propria locuință. Dormi mai bine, nu mai tușești constant și trăiești mai mult. Vezi modele disponibile pentru orice buget.

Cel Mai Bun Aparat de Monitorizat Calitate Aer
Dispozitive smart pentru monitorizarea calității aerului

Suferi de boli respiratorii sau ai un copil mic pe care vrei să-l ferești de aerul poluat? Cu ajutorul unui aparat smart de monitorizat calitatea aerului poți vedea instant cât de curat este aerul din casa ta.

Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)
Deschizator de vinuri electric

Scapă de teama de a rupe dopul sau de a te stropi cu vin la deschiderea sticlei. Tirbușonul electric te ajută de deschizi orice sticlă de vin în doar câteva secunde, fără efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe