Cel Mai Bun Aparat de Pregătit Formula de Lapte Praf

Cele mai bune aparate de pregătit formula de lapte praf

Modificat la 25 aprilie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce ai nevoie de un aparat de pregătit formula de lapte praf?

Deși laptele matern este cea mai bună sursă de nutrienți pentru bebeluși, există momente când alăptarea nu este o opțiune iar părinții trebuie să se orienteze către formule de lapte. Acest dispozitiv este conceput să facă viața părinților cât se poate de ușoară deoarece asigură prepararea formulei, cu un singur click, la temperatura potrivită, conform recomandărilor producatorului, având înregistrată o gamă largă de formule de lapte de la diferiți producători. Timpul scurt de preparare permite ca hrănirea copilului să fie similară cu cea la cerere. Sistemul de filtrare îndepărtează impuritățile din apă și prepară formula cu cantitatea corectă de lapte în funcție de consistența dorită.

Jetul inițial de apă fierbinte ajută la dizolvarea rapidă și ușoară a formulei, urmând să curgă apa mai rece astfel incât lichidul să ajungă la temperatura corpului, la fel ca laptele matern. Pot fi folosite biberoane de toate dimensiunile. Este igienic, laptele praf este păstrat într-un compartiment etanș, care e deschis doar pentru reumplere. Nu e nevoie de lingurițe pentru măsurat, nu se împrăștie pudra, nu există pericolul de a greși dozajul.

Aparate bune de pregătit laptele praf

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Tommee Tippee

 • Sistemul de filtrare îndepărtează impuritățile din apă;
 • Prepară formula cu cantitatea corectă de lapte în funcție de consintența dorită;
 • Jetul inițial de apă fierbinte ajută la dizolvarea rapidă a formulei dupa care curge apă mai rece astfel încât lichidul să ajungă la temperatura corpului, exact ca laptele matern;
 • Prepară formula în mai puțin de 2 minute;
 • Funcționează cu orice tip de formulă de lapte praf.
Verifică prețul

Aparatul Perfect Prep de la Tommee Tippee face pregătirea laptelui pentru micuțul tău mult mai rapidă și îți oferă siguranța ca biberonul acestuia va fi perfectă de fiecare dată. Sistemul de filtrare îndepărtează impuritățile din apă și prepară formula cu cantitatea corectă de lapte în funcție de consistența dorită. Aparatul funcționează cu orice tip de formula de lapte praf. Prepară formula în mai puțin de 2 minute. Pachet conține: 1x aparat pentru pregătirea laptelui praf, 1x biberol de 150ml, 1x capac pentru biberon.

la buget

* Prezentare video mai jos

Beaba

 • Sistem cu blender integrat
 • Temperatură ajustabilă
 • Poate prepara și ciocolată cu lapte
 • Realizat pe interior din oțel inoxidabil
 • Compatibil cu mașina de spălat vase
Verifică prețul

Preparatorul Lapte Beaba MilkPrep, brand original Made in France, lansează un aparat cu adevărat unic, potrivit pentru prepararea tuturor băuturilor pe bază de lapte: lapte praf, lapte matern, ciocolată cu lapte. Acest preparator este extrem de util atât pentru bebelușii alăptați la sân, cât și pentru cei care au trecut deja pe formula de lapte, sau poate fi folosit pentru copiii mai mari care se delectează cu un delicios lapte cu ciocolată. Aparatul încălzește cu exactitate și uniform, la temperatura dorită, amestecă apa și laptele praf pentru un biberon gustos, perfect preparat, fără cocoloașe, datorită blenderului cu sistem patentat.

Beaba - Preparator lapte MilkPrep Night, Blue

 • Bol din oțel inoxidabil
 • Mixer din titan foarte rezistent
 • Funcție de termos
 • Ușor de curățat
 • Pregătirea laptelui în 2 minute
Verifică prețul

Preparatorul Lapte Béaba MilkPrep este recomandat pentru bebelușii de la 0 luni și copii, acesta încălzește laptele cu exactitate și uniform, la temperatura dorită. Aparatul amestecă apă și laptele praf pentru un biberon gustos, perfect preparat, fără cocoloașe, datorită blenderului cu sistem patentat. De asemenea, preparatorul amestecă laptele și pudra de cacao pentru o delicioasă ciocolată fierbinte. Dimensiunea sa compactă îl face să fie foarte practic atât în casă, cât și atunci când plecăm cu cel mic în călătorii.


* Prezentare video mai jos

Aparat pentru Prepararea Laptelui Praf Perfect Prep

 • Sistemul de filtrare performant
 • Pregătire rapidă a laptelui
 • Funcționează cu orice tip de biberon
 • Multe rețete
 • Spălare ușoară
Verifică prețul

Aparat pentru prepararea laptelui praf, Perfect Prep, are un sistem de filtrare care îndepărtează impuritățile din apă și prepară formula cu cantitatea corectă de lapte, în duncție de consistența dorită. Jetul inițial de apă fierbinte ajută la dizolvarea rapidă și ușoară a formulei după care curge apă mai rece astfel încât lichidul să ajungă la temperatura corpului, exact ca laptele matern. Aparatul funcționează cu orice tip de formulă de lapte praf. Pachetul conține: aparat pentru pregătirea laptelui praf, biberon 150ml, capac pentru biberon.

Premium

* Prezentare video mai jos

BibExpresso Night Blue

 • Încălzitor ultracompact detașabil din unitatea principală
 • Perfect pentru utilizarea în călătorii
 • Preparare rapidă: în doar 30 de secunde
 • Selectarea temperaturii dorite: 22 °C sau 37 °C
 • Flux de apă turbionar
Verifică prețul

Acest BibExpresso Night Blue este un aparat care nu trebuie să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Fiind ușor de întreținut, utilizat și curățat, cu ajutorul acestuia poți prepara sau încălzi laptele, cerealele sau piureurile pentru bebelușul tău oricând este necesar. În numai o secundă și doar cu o mână, laptele este gata de servit și poți fi sigur că are temperatura potrivită spre a fi servit. Dispune de avertizare la terminarea programului, sistem patentat, sistem de autocurățare și nu conține BPA, plumb.

Întrebări despre aparatele de pregătit formula de lapte praf

Este compatibil cu toate tipurile de biberon ?

Aparatul te va ajuta să prepari rapid, sigur și simplu formula de lapte praf pe care ai ales-o pentru micuț, modelele fiind concepute pentru a funcționa cu biberoane de diferite dimensiuni, realizate în design-uri diverse. Dacă descrierea produsului pe care îl vizezi nu te convinge, mai poți verifica informația și cu comerciantul (la un număr de relații cu clienții).

Poate distribui exclusiv apă?

Espressorul de lapte praf prepară biberonul pentru bebeluș în mod automat, în doar câteva secunde, prin apăsarea unui singur buton. El măsoară, în locul tău, apa și pudra de lapte praf, apoi le amestecă la temperatura și consistența recomandată, în raport cu tipul de lapte praf folosit. Totuși, sunt modele care pot distribui apa separat.

Permite setarea temperaturii?

Pe lângă faptul că funcționează cu orice formulă de lapte praf și asigură menținerea apei curate, un aparat de preparare a laptelui praf este prevăzut cu funcția de setare a temperaturii. Setarea temperaturii este unul dintre elementele cheie ale acestei game de aparate - utilizându-l, ai posibilitatea de a seta rapid temperatura optimă.

Trebuie măsurată apa?

Scopul principal al acestui tip de aparat este să faciliteze procesul de preparare a laptelui pentru bebeluș. Prin urmare, te va ajuta să elimini timpul alocat testării temperaturii și măsurării apei, va fi nevoie doar să adaugi laptele praf pentru consistența perfectă. De altfel, este extrem de ușor de manevrat și curățat.

Cum se curăță?

Avantajele aparatului de preparat formula de lapte praf pentru bebeluși sunt completate de facilitatea operării, precum și de ușurința cu care poate fi curățat, unele modele având opțiune/buton de clean. Așadar, aparatul reprezintă o investiție inteligentă, deoarece îl vei putea folosi pe termen lung.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Carusel Muzical de Pătuț pentru Bebe
Cel mai bun carusel muzical pentru pătuț bebe

Oferă-i bebelușului tău o metodă rapidă și sănătoasă de a adormi cu ajutorul unui carusel muzical plasat deasupra pătuțului.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cel Mai Bun Marsupiu Ergonomic Reglabil
Cel mai bun marsupiu ergonomic reglabil pentru bebeluși

Scoate-ți la plimbare bebelușul cu ajutorul unui marsupiu ergonomic reglabil. Este foarte important ca marsupiul să fie unul ușor reglabil care să se modeleze fix după mărimea copilului.

Cel Mai Bun Încălzitor Rapid Pentru Biberoane
Cel mai bun încălzitor rapid pentru biberoane

Scapă de apa pusă pe aragaz și apoi răcită la chiuvetă până la temperatura optimă. Viteza de preparare a biberonului este esențială atunci când pe copil îl apucă foamea și plânsul în miezul nopții.

Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe