Cel Mai Bun Țarc de Joacă Gonflabil pentru Bebeluși

Țarcuri de joacă gonflabile pentru bebeluși

Modificat la 29 aprilie 2022
Articol evaluat de 97 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să alegi un țarc gonflabil de joacă pentru copilul tău?

Ca părinte, e normal să vrei să îți petreci majoritatea timpului alături de copilul tău, să te bucuri de micile lui progrese și să-l ajuți să descopere lumea din jurul lui. Totuși vor exista momente în care o să ai nevoie să aloci ceva timp treburilor casnice și trebuie să te asiguri că micuțul tău este în siguranță cât vei lipsi. Vei dori ca acesta să se desfășoare în voie într-un loc numai al lui, așa că ai nevoie de cel mai bun țarc gonflabil pentru copii care ii va oferi ore întregi de joacă și veselie în condiții de maximă siguranță.

Țarcurile de joacă au ca prim scop siguranța copilului. Pătuțul poate fi lesne escaladat de un bebeluș curios, de aceea ai nevoie de un astfel de obiect în casa ta. Acesta este suficient de încăpător pentru jucăriile preferate ale copilului și, indiferent de tentativele sale de evadare, este foarte sigur. Fiind gonflabil, confecționat din materiale mai puțin dure, nu are cum să se lovească, fiind moale la atingere și deloc periculos, oferind certitudinea că totul va fi bine.

Cele mai bune țarcuri gonflabile de joacă pentru bebeluși

Cel mai bun

Spatiu de joaca gonflabil Cat Ludi

 • Design atractiv
 • Spațiu foarte încăpător
 • Simplu de instalat
 • Ușor de întreținut
 • Material sigur și inofensiv
Verifică prețul

Activitățile copilului tău au un impact semnificativ în dezvoltarea sa armonioasă, de aceea, te invităm să descoperi spațiul de joacă gonflabil “Cat Ludi”, care, prin aspectul său atractiv, va deveni o adevărată pasiune pentru copilul tău. Acest spațiu este foarte încăpător, ceea ce ar face ca micuțul tău să se poată distra și cu prietenii săi. De-asemenea, se întreține ușor și fără cheltuieli în plus, iar materialul din care este confecționat reprezintă siguranță, fiind inofensiv pentru sănătatea acestuia.

la buget

Centru de Joaca Gonflabil BestWay Fisher Price cu 15 Bile si Parasolar, 89 x 84 cm

Este colorat în culori vii pentru a stimula imaginația celui mic. Centrul este echipat cu o valvă de siguranță și un ventil rezistent, iar în pachet vei regăsi un plasture de reparație pentru o eventuală pierdere de presiune. Podeaua gonflabilă este moale pentru a asigura un plus de confort micuțului tău.
Verifică prețul

Acest centru de joacă pentru interior este potrivit pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani. Centrul include de 15 bile și un parasolar cu mici orificii pentru a introduce mingiuțele.

Premium

Spatiu de joaca gonflabil Intex - Princess play house, 124 x 109 x 122 cm

 • Ideal pentru copiii mici care se vor bucura de orele din interiorul casei prințesei.
 • Conține kit de reparație autoadeziv, 1 fotoliu confortabil și un scaun mic.
 • Lungime înălțime Lățime: 124x109x122 cm.
 • Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani.
 • Vine cu o garanție de 12 luni.
Verifică prețul

Copilul tău merită cele mai bune și calitate lucruri. Astfel, descoperă spațiul de joacă gonflabil “Intex”, care nu doar se asamblează ușor, dar și se poate amplasa oriunde în casă sau în aer liber. Datorită design-ului simplu și atractiv, copilul tău se va distra minunat și va fi energic toată ziua, iar materialul din care acesta este confecționat este inofensiv și sigur pentru sănătatea micuțului tău. De-asemenea, acest brand, în sine, prezintă produse de o înaltă calitate, siguranță și rezistență.

Salteluta de joaca gonflabila cu apa 60x45 cm Lily

Această salteluță este portabilă, compactă și se poate umple cu apă oriunde te-ai afla, pentru ca cel mic să aibă întotdeauna un centru de activități preferat alături. În afară de faptul că cel mic se va distra folosind această salteluță, ea contribuie și la alinarea colicilor, dezvoltarea motorie, coordonarea vizuală și stimularea creativității. Culorile vii și animăluțele din interiorul salteluță îi captează atenția bebelușului și îl îndeamnă la noi jocuri cu fiecare utilizare.
Verifică prețul

Micuțul tău va fi foarte impresionat de salteluța de joacă gonflabilă Lily.

Spatiu de joaca gonflabil Intex - Ice cream stand, 127 x 102 x 99 cm

 • Design atractiv și interactiv
 • Siguranță garantată la utilizare
 • Ușor de instalat
 • Produs de înaltă calitate
 • Ideal pentru sărituri și joacă
Verifică prețul

Standul pentru înghețată Intex este perfect pentru sărituri și jocuri și este un loc special excelent pentru copiii cu vârste între 2 și 6 ani. Podeaua gonflabilă și pereții laterali înalți asigură siguranța în timpul jocului. Există un acoperiș peste zona de joacă pentru a proteja copiii de soare. Există, de asemenea, 3 jucării gonflabile în formă de înghețată. Umplut cu apă, poate fi utilizat în aer liber sau în interior. Acest stand garantează distracție maximă pentru cei mici în zilele cele mai însorite.

Loc de Joaca Gonflabil Excavator BestWay cu 25 de Mingi, 198 x 105 cm

Excavatorul gonflabil îi asigură distracție și voie bună copilului tău micuț. Acest loc de joacă gonflabil conține 25 de mingivi și Kit de reparație, astfel în orice eventualitate să fie reparat și pus rapid în funcțiune. Acest loc de joacă gonflabil este recomandat copiilor cu o vârstă mai mare de 12 luni, pentru siguranța copilului.
Verifică prețul

Loc de Joacă Gonflabil Excavator BestWay cu 25 de Mingi, 198 x 105 cm. Loc de joacă în formă de excavator, este un loc de joacă distractiv ce poate fi pus chiar în camera copilului.

Întrebări despre țarcurile gonflabile de joacă pentru bebeluși

Ce greutate suportă?

Țarcurile gonflabile de joacă pentru bebeluși sunt spații ideale pentru cei mici departe aceștia sunt în siguranță și nu pot păți nimic cât timp părinții nu sunt în preajmă să îi supravegheze. Acestea au diverse dimensiuni, astfel și greutatea suportată diferă, însă este în jur de 15 kg.

Care este vârsta recomandată pentru folosire?

Fiecare model de țarc de joacă are indicațiile proprii de utilizare, respectiv vârsta optimă pentru joc, fiind un detaliu de urmărit atunci când achiziționezi un astfel de loc de joacă. Spre exemplu, unele specifică vârsta de 2 de ani ca cea potrivită pentru utilizarea ansamblului.

Ce dimensiuni are?

Dimensiunile unui țarc gonflabil pentru copii diferă de la un produs la celălalt. Ele încep de la 89 centimetri lungime până la 150 centimetri, de la 86 centimetri lățime până la 100 centimetri. Acest lucru depinde de forma pe care țarcul o are și de vârsta recomandată pentru folosire.

Cum se umflă?

Țarcurile gonflabile pentru bebeluși se pot umfla destul de ușor, utilizând o pompă mică sau medie de aer. Nu recomandăm umflarea manuală a acestor țarcuri, deoarece aceasta poate fi anevoioasă și necalitativă, sau poate duce la defectarea produsului.

Are kit de reparații minore?

Țarcurile gonflabile sunt niște produse, de obicei, rezistente. Totuși, majoritatea modelelor, de acest tip, au în completație inclus un kit pentru reparații minore, care constă într-un bandaj, plasture sau alte materiale, destinate folosirii, în caz de necesitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Cel Mai Bun Aspirator Nazal Electric Pentru Bebeluși
Cel mai bun aspirator nazal electric pentru bebeluși

Igiena nasului copilului este esențială în primele luni de viață. Un aspirator nazal electric îți va face viața mai ușoară pentru a face acest procedeu necesar zilnic după fiecare băiță.

Cel Mai Bun Aparat de Pregătit Formula de Lapte Praf
Cele mai bune aparate de pregătit formula de lapte praf

Vrei să poți pregăti laptele praf pentru bebelușul tău în doar câteva minute și la o apăsare de buton? Aparatele speciale pentru pregătirea formulei de lapte sunt accesibile oricărei familii.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cea Mai Bună Cană De Apă Pentru Bebeluși La Diversificare
Cea mai bună cană de apă pentru bebeluși la diversificare

Învață bebelușul să bea apă cu ajutorul unei căni speciale care îl va ajuta să bea fără să se înece sau să verse apa pe el. Află care sunt cele mai bune căni pentru diversificare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe