Cel Mai Bun Țarc de Joacă Gonflabil pentru Bebeluși

Țarcuri de joacă gonflabile pentru bebeluși

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 97 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să alegi un țarc gonflabil de joacă pentru copilul tău?

Ca părinte, e normal să vrei să îți petreci majoritatea timpului alături de copilul tău, să te bucuri de micile lui progrese și să-l ajuți să descopere lumea din jurul lui. Totuși vor exista momente în care o să ai nevoie să aloci ceva timp treburilor casnice și trebuie să te asiguri că micuțul tău este în siguranță cât vei lipsi. Vei dori ca acesta să se desfășoare în voie într-un loc numai al lui, așa că ai nevoie de cel mai bun țarc gonflabil pentru copii care ii va oferi ore întregi de joacă și veselie în condiții de maximă siguranță.

Țarcurile de joacă au ca prim scop siguranța copilului. Pătuțul poate fi lesne escaladat de un bebeluș curios, de aceea ai nevoie de un astfel de obiect în casa ta. Acesta este suficient de încăpător pentru jucăriile preferate ale copilului și, indiferent de tentativele sale de evadare, este foarte sigur. Fiind gonflabil, confecționat din materiale mai puțin dure, nu are cum să se lovească, fiind moale la atingere și deloc periculos, oferind certitudinea că totul va fi bine.

Cele mai bune țarcuri gonflabile de joacă pentru bebeluși

Premium

Bufnita Ludi

 • Spațiu de joacă gonflabil modern
 • Posedă jucării incluse
 • Comodă pentru copii chiar și de la naștere
 • Spațioasă
 • Deține un design atrăgător copiilor
Verifică prețul

Acest spațiu de joacă gonflabil dispune de un design franțuzesc cu bufnițe frumoase și copaci imprimați pe materialul său. Se poate utiliza chiar de la naștere sau pentru copiii cu vârste mai mari, folosindu-l ca o piscină plină cu bile colorate care să îi distreze la maxim. Arcadele, covorașul și cei patru pereți sunt detașabili. Se umflă, pe rând, fiecare perete, cu ajutorul unei pompe de mână care nu este inclusă, însă vine la pachet cu un clopoțel, oglindă și zornăitori. Măsoară 120 cm lungime, 120 cm lățime și 53 cm înălțime.

Cel mai bun

Spatiu de joaca gonflabil Cat Ludi

 • Design atractiv
 • Spațiu foarte încăpător
 • Simplu de instalat
 • Ușor de întreținut
 • Material sigur și inofensiv
Verifică prețul

Activitățile copilului tău au un impact semnificativ în dezvoltarea sa armonioasă, de aceea, te invităm să descoperi spațiul de joacă gonflabil “Cat Ludi”, care, prin aspectul său atractiv, va deveni o adevărată pasiune pentru copilul tău. Acest spațiu este foarte încăpător, ceea ce ar face ca micuțul tău să se poată distra și cu prietenii săi. De-asemenea, se întreține ușor și fără cheltuieli în plus, iar materialul din care este confecționat reprezintă siguranță, fiind inofensiv pentru sănătatea acestuia.

la buget

Ludi - Spatiu de joaca gonflabil si 50 bile

 • Ușor de împachetat
 • Design modern
 • Non-toxic
 • Ușor de folosit
 • Sigur de folosit
Verifică prețul

Atunci când vrei să \"scapi\" de cei mici pentru câteva ore, le oferi un loc unde să se joace. Acum le poți oferi propriul spațiu gonflabil pe care îl vor adora. Când nu se mai joacă în el, îl poți dezumfla și depozita simplu și ușor, fiind de mici dimensiuni. Cei mici se vor bucura să aibă propriul spațiu de joacă fix în curtea sau grădina lor. Mai mult, conține un număr de 50 bile pentru distracție garantată. Conține 2 pereți verticali din plasă, iar culorile și detaliile pot varia. Spațiul de joacă are nevoie de o suprafață plană pe care să stea.

Centru De Joaca Gonflabil Jungle Cu 25 Bile Si Parasolar

 • Prezintă culori vii pentru a stimula imaginația.
 • Podea moale gonflabilă pentru un plus de confort.
 • Plasture de reparație inclus.
 • Valve de siguranță.
 • Vinil rezistent testat.
Verifică prețul

Centrul de joacă gonflabil cu parasolar cu orificii mici și este perfect pentru jocul în interior și exterior, are un design deosebit, în culori vesele, care stimulează imaginația copiilor. Este livrat cu 25 de bile pentru diversificarea jocurilor, potrivit copiilor de peste 3 ani. Este realizat din vinil rezistent, testat, iar podeaua este moale, pentru un plus de siguranță. Pachetul de livrare include și plasture pentru reparații, astfel că te vei putea ocupa personal de mentenanță, atunci când este cazul.

Spatiu de joaca gonflabil Intex - Princess play house, 124 x 109 x 122 cm

 • Ideal pentru copiii mici care se vor bucura de orele din interiorul casei prințesei.
 • Conține kit de reparație autoadeziv, 1 fotoliu confortabil și un scaun mic.
 • Lungime înălțime Lățime: 124x109x122 cm.
 • Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani.
 • Vine cu o garanție de 12 luni.
Verifică prețul

Copilul tău merită cele mai bune și calitate lucruri. Astfel, descoperă spațiul de joacă gonflabil “Intex”, care nu doar se asamblează ușor, dar și se poate amplasa oriunde în casă sau în aer liber. Datorită design-ului simplu și atractiv, copilul tău se va distra minunat și va fi energic toată ziua, iar materialul din care acesta este confecționat este inofensiv și sigur pentru sănătatea micuțului tău. De-asemenea, acest brand, în sine, prezintă produse de o înaltă calitate, siguranță și rezistență.

Spatiu de joaca gonflabil Intex - Ice cream stand, 127 x 102 x 99 cm

 • Design atractiv și interactiv
 • Siguranță garantată la utilizare
 • Ușor de instalat
 • Produs de înaltă calitate
 • Ideal pentru sărituri și joacă
Verifică prețul

Standul pentru înghețată Intex este perfect pentru sărituri și jocuri și este un loc special excelent pentru copiii cu vârste între 2 și 6 ani. Podeaua gonflabilă și pereții laterali înalți asigură siguranța în timpul jocului. Există un acoperiș peste zona de joacă pentru a proteja copiii de soare. Există, de asemenea, 3 jucării gonflabile în formă de înghețată. Umplut cu apă, poate fi utilizat în aer liber sau în interior. Acest stand garantează distracție maximă pentru cei mici în zilele cele mai însorite.

Întrebări despre țarcurile gonflabile de joacă pentru bebeluși

Ce greutate suportă?

Țarcurile gonflabile de joacă pentru bebeluși sunt spații ideale pentru cei mici departe aceștia sunt în siguranță și nu pot păți nimic cât timp părinții nu sunt în preajmă să îi supravegheze. Acestea au diverse dimensiuni, astfel și greutatea suportată diferă, însă este în jur de 15 kg.

Care este vârsta recomandată pentru folosire?

Fiecare model de țarc de joacă are indicațiile proprii de utilizare, respectiv vârsta optimă pentru joc, fiind un detaliu de urmărit atunci când achiziționezi un astfel de loc de joacă. Spre exemplu, unele specifică vârsta de 2 de ani ca cea potrivită pentru utilizarea ansamblului.

Ce dimensiuni are?

Dimensiunile unui țarc gonflabil pentru copii diferă de la un produs la celălalt. Ele încep de la 89 centimetri lungime până la 150 centimetri, de la 86 centimetri lățime până la 100 centimetri. Acest lucru depinde de forma pe care țarcul o are și de vârsta recomandată pentru folosire.

Cum se umflă?

Țarcurile gonflabile pentru bebeluși se pot umfla destul de ușor, utilizând o pompă mică sau medie de aer. Nu recomandăm umflarea manuală a acestor țarcuri, deoarece aceasta poate fi anevoioasă și necalitativă, sau poate duce la defectarea produsului.

Are kit de reparații minore?

Țarcurile gonflabile sunt niște produse, de obicei, rezistente. Totuși, majoritatea modelelor, de acest tip, au în completație inclus un kit pentru reparații minore, care constă într-un bandaj, plasture sau alte materiale, destinate folosirii, în caz de necesitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși
Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Aparatele de gătit cu aburi cu funcție de blender îți permit să pui în vas legumele, apeși un buton și în câteva minute ai gata mâncare sănătoasa pentru bebelușul tău.

Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși
Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Antemergătorul este un ajutor de nădejde pentru orice bebeluș care începe să facă primii pași. Din lemn sau plastic și cu sisteme de protecție integrate, poți cumpăra cu încredere un antemergător.

Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare
Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Ești notificat pe telefon doar atunci când bebelușul s-a trezit. Cu acest sistem nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe ecran pentru a-ți da seama dacă e nevoie să mergi în camera copilului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe