De ce să alegi un țarc gonflabil de joacă pentru copilul tău?

Ca părinte, e normal să vrei să îți petreci majoritatea timpului alături de copilul tău, să te bucuri de micile lui progrese și să-l ajuți să descopere lumea din jurul lui. Totuși vor exista momente în care o să ai nevoie să aloci ceva timp treburilor casnice și trebuie să te asiguri că micuțul tău este în siguranță cât vei lipsi. Vei dori ca acesta să se desfășoare în voie într-un loc numai al lui, așa că ai nevoie de cel mai bun țarc gonflabil pentru copii care ii va oferi ore întregi de joacă și veselie în condiții de maximă siguranță.

Țarcurile de joacă au ca prim scop siguranța copilului. Pătuțul poate fi lesne escaladat de un bebeluș curios, de aceea ai nevoie de un astfel de obiect în casa ta. Acesta este suficient de încăpător pentru jucăriile preferate ale copilului și, indiferent de tentativele sale de evadare, este foarte sigur. Fiind gonflabil, confecționat din materiale mai puțin dure, nu are cum să se lovească, fiind moale la atingere și deloc periculos, oferind certitudinea că totul va fi bine.

Cele mai bune țarcuri gonflabile de joacă pentru bebeluși

1. Bufnita Ludi PREMIUM

Acest spațiu de joacă gonflabil dispune de un design franțuzesc cu bufnițe frumoase și copaci imprimați pe materialul său. Se poate utiliza chiar de la naștere sau pentru copiii cu vârste mai mari, folosindu-l ca o piscină plină cu bile colorate care să îi distreze la maxim. Arcadele, covorașul și cei patru pereți sunt detașabili. Se umflă, pe rând, fiecare perete, cu ajutorul unei pompe de mână care nu este inclusă, însă vine la pachet cu un clopoțel, oglindă și zornăitori. Măsoară 120 cm lungime, 120 cm lățime și 53 cm înălțime.

Opțiuni cheie
 • Spațiu de joacă gonflabil modern
 • Posedă jucării incluse
 • Comodă pentru copii chiar și de la naștere
 • Spațioasă
 • Deține un design atrăgător copiilor

2. Centru de joaca gonflabil BEST CHOICE

Pe lângă designul atrăgător de care beneficiază, centrul de joacă gonflabil vine la pachet cu patru jucării colorate, care pot fi introduse în inelul superior de care dispune și alte două jucării de agățat pe arcadă iar când acestea sunt strânse de copil, scot sunete care îi distrează la maxim. Este dotat pereți înalți care între ei au o plasă prin care se pot vizualiza copii mai ușor și vine la pachet cu un kit de reparații. Acest țarc ajută face ca timpul petrecut cu micuții să fie mai scăzut pentru ca ei să poată face treabă mai ușor prin casă.

Opțiuni cheie
 • Modelul este perfect pentru jocul în interior și exterior
 • Confort extra asigurat de podeaua gonflabilă, moale
 • Include 4 jucării colorate (pentru inelul superior) și 2 jucării de agățat
 • Siguranță sporită grație materialului cu plasă dispus în jurul țarcului
 • Pachetul de achiziție conține și bandaj pentru reparații

3. Jungle cu 25 bile LA BUGET

Centrul de joacă Jungle pentru copii dispune de un design atrăgător, culorile vii dau aspectul unei minunate jungle. Vine la pachet cu 25 de bile colorate și un parasolar cu orificii pentru joaca cu acestea. Dispune de un plasture de reparare inclus, în cazul spargerii, valve de siguranță și vinil rezistent testat. Pentru un plus de confort, podeaua este moale iar posibilitatea de lovire a celui mic este foarte scăzută. Vărsta recomandată este de peste 2 ani. Dimensiunile sunt reduse, doar 89 cm lungime și 86 cm lățime.

Opțiuni cheie
 • Plasture de reparație inclus
 • Valve de siguranță
 • Vinil rezistent testat
 • Parasolar
 • Podea moale

4. Centru De Joaca Fisher Price Elicopter Cu 25 De Mingi

Ca părinte, pentru a putea să stai liniștit în timp ce copilul tău se joacă trebuie să fii complet sigur că spațiul nu îi pune în pericol siguranța. Acest centru de joacă gonflabil, garantează acest lucru. Fiind gonflabil, este moale iar șansele ca micuțul tău să se lovească, sunt extrem de mici. Acesta vine la pachet cu 25 de mingi colorate și are forma unui elicopter. Dispune de un kit de reparație în cazul în care centrul de joacă se sparge, nu ocupă mult spațiu și este destinat copiilor de peste 2 ani.

Opțiuni cheie
 • Potrivit pentru utilizarea/jocul în exterior
 • Material rezistent - realizat din vinil pretestat
 • Recomandat pentru copiii de peste 2 ani
 • Include și plasture pentru reparație
 • Dispune de elice flexibilă și 25 de mingi pentru joc

5. Centru de Joaca Gonflabil Tip Tarc cu Imprimeu Pizza, 155 x 109 cm

Acest centru de joacă gonflabil tip țarc te ajută în primul rând pe tine ca părinte atunci când ai treabă prin casă și nu are cine să aibă grijă de cel mic. Țarcul este suficient de înalt încât, copilul, odată pus în interiorul său, nu poate ieși să se lovească sau să plece în alt loc iar materialul cu plasă din jurul său face ca supravegherea micuțului să fie mai ușoară.. Podeaua și pereții moi de care dispune țarcul, asigură confort suplimentar. Vine la pachet cu un kit de reparație. Este recomandată copiilor de peste 3 ani.

Opțiuni cheie
 • Supape de siguranță
 • Vinil rezistent
 • Material cu plasă în jurul țarcului
 • Bandaj inclus
 • Design modern

6. Centru De Joaca Gonflabil Jungle Cu 25 Bile Si Parasolar

Centrul de joacă gonflabil cu parasolar cu orificii mici și este perfect pentru jocul în interior și exterior, are un design deosebit, în culori vesele, care stimulează imaginația copiilor. Este livrat cu 25 de bile pentru diversificarea jocurilor, potrivit copiilor de peste 3 ani. Este realizat din vinil rezistent, testat, iar podeaua este moale, pentru un plus de siguranță. Pachetul de livrare include și plasture pentru reparații, astfel că te vei putea ocupa personal de mentenanță, atunci când este cazul.

Opțiuni cheie
 • Prezintă culori vii pentru a stimula imaginația.
 • Podea moale gonflabilă pentru un plus de confort.
 • Plasture de reparație inclus.
 • Valve de siguranță.
 • Vinil rezistent testat.

Întrebări despre țarcurile gonflabile de joacă pentru bebeluși

Ce greutate suportă?

Țarcurile gonflabile de joacă pentru bebeluși sunt spații ideale pentru cei mici departe aceștia sunt în siguranță și nu pot păți nimic cât timp părinții nu sunt în preajmă să îi supravegheze. Acestea au diverse dimensiuni, astfel și greutatea suportată diferă, însă este în jur de 15 kg.

Care este vârsta recomandată pentru folosire?

Fiecare model de țarc de joacă are indicațiile proprii de utilizare, respectiv vârsta optimă pentru joc, fiind un detaliu de urmărit atunci când achiziționezi un astfel de loc de joacă. Spre exemplu, unele specifică vârsta de 2 de ani ca cea potrivită pentru utilizarea ansamblului.

Ce dimensiuni are?

Dimensiunile unui țarc gonflabil pentru copii diferă de la un produs la celălalt. Ele încep de la 89 centimetri lungime până la 150 centimetri, de la 86 centimetri lățime până la 100 centimetri. Acest lucru depinde de forma pe care țarcul o are și de vârsta recomandată pentru folosire.

Cum se umflă?

Țarcurile gonflabile pentru bebeluși se pot umfla destul de ușor, utilizând o pompă mică sau medie de aer. Nu recomandăm umflarea manuală a acestor țarcuri, deoarece aceasta poate fi anevoioasă și necalitativă, sau poate duce la defectarea produsului.

Are kit de reparații minore?

Țarcurile gonflabile sunt niște produse, de obicei, rezistente. Totuși, majoritatea modelelor, de acest tip, au în completație inclus un kit pentru reparații minore, care constă într-un bandaj, plasture sau alte materiale, destinate folosirii, în caz de necesitate.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe