Cel Mai Bun Marsupiu Ergonomic Reglabil

Cel mai bun marsupiu ergonomic reglabil pentru bebeluși

Modificat la 07 decembrie 2021
Articol evaluat de 143 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce ai nevoie de un marsupiu reglabil pentru plimbarea bebelușului?

Purtarea bebelușului este un obicei vechi de când lumea, practica fiind considerată nu numai dătătoare de liniște în sânul familiei, ci și sănătoasă pentru dezvoltarea fizică, psihică și motorie a micuțului. Un marsupiu pentru bebe, ergonomic, te poate scuti de numeroase bătăi de cap și poate fi un bun aliat în ceea ce privește mobilitatea ta și a copilului pe perioada primilor ani de viață, aceasta fiind de altfel perioada în care acesta are cea mai mare nevoie de apropierea de părinte.

Acesta îți oferă libertatea de a realiza ușor reglajele dorite, pentru confortul tău și al copilului, reprezentând, dacă dorești, varianta simplificată a unui wrap țesut, metoda tradițională testată de transport al bebelușilor de sute de ani, în unele culturi. Panoul este reglabil, ușor de adaptat la creșterea rapidă a bebelușului, putând fi extins exact atât cât e nevoie ca să ajungă până la baza gâtului copilului, iar în timpul alăptării, el poate fi ridicat și mai sus, pentru un plus de discreție. În plus, centura de brâu este una generoasă.

Marsupii ergonomice reglabile

Premium

* Prezentare video mai jos

Manduca XT

 • Sistem all-in-one - totul inclus;
 • Oferă siguranță și confort;
 • Materiale de calitate;
 • Protejează coloana și șoldurile bebelușului;
 • Ocupă puțin spațiu.
Verifică prețul

Marsupiul manduca este singurul sistem de purtare de care ai nevoie pentru toată perioada de babywearing. Fără accesorii sau reglaje complicate, Manduca se ajustează în câteva secunde de la nou-născut până la toddler neastâmpărat și oferă aceeași susținere perfectă a spatelui și a picioarelor. Prezintă un design german, cu atenție deosebită la detalii și siguranță, oferă o poziție optimă de purtare și confort pentru bebe și pentru tine. Acesta este potrivit pentru bebeluși de la 3,5 kg până la copii de 20 kg.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Chicco

 • Are 3 poziții de montare
 • Se recomandă de la naștere până la 15 kg
 • Permite transportarea copilului pe șoldul părintelui
 • Nu include reductor
 • Scoate în evidență latura practică a transportării copilului în siguranță
Verifică prețul

Marsupiul Chicco facilitează transportul bebelușilor, fiind deosebit de confortabil și elegant. Este aprobat de Institutul Internațional pentru displazia șoldului, ceea ce înseamnă că este ergonomic și ideal pentru copii deoarece le asigură o poziție corectă și sănătoasă în timpul deplasării. Acesta poate fi folosit încă de la naștere,până la atingerea pragului de 15 kg, deci poate fi utilizat fară grijă pentru o perioadă îndelungată. Modalitățile de montare variază în funcție de preferințele părinților. Astfel, poate fi așezat cu fața către părinte sau în spatele acestuia, cât și pe șoldul părintelui, pentru mai multă libertate în mișcare.

la buget

* Prezentare video mai jos

Kinderkraft Nino

 • Prezintă tampoane moi sub cleme
 • Executat din materiale naturale și moi
 • Ideal pentru copiii de la 3 luni și până la 20 kg
 • Copilul poate fi transportat în 2 poziții ( pe burtă și pe spate)
 • Dotat cu numeroase buzunare
Verifică prețul

Marsupiul Nino are un design inovator, cu capacitatea de a regla lungimea panoului la copil, ceea ce asigură poziția sa sigură în timp ce îl poartă. Materialele din care a fost realizat produsul sunt naturale, datorită cărora asigură o ventilație adecvată. Marsupiul este un produs pentru copii, ideal pentru dezvoltarea copilului, fiind importantă apropierea, care oferă un sentiment de siguranță. Marsupiul a primit recomandare pozitivă de la International Hip Dysplasia Institute (IHDI), care recomandă transportarea copiilor atâta timp, cât este necesar, în menținerea lui în poziția cu picioarele larg distanțate.

Marsupiu anatomic BabyBjorn Mini, Bumbac, Albastru

 • Mic și ușor de utilizat;
 • Moale și confortabil;
 • Materiale de bună calitate;
 • Oferă siguranță maximă bebelușului;
 • Oferă caldură sporită și protejează coloana.
Verifică prețul

Marsupiul anatomic BabyBjorn Mini poate fi folosit încă de la nașterea copilului, fiind sigur și confortabil. Este realizat din bumbac, asigurând un mediu plăcut pentru pielea bebelușului dvs. Astfel, este îndepărtat riscul apariției diferitelor iritații. Marsupiul acoperă spatele, picioarele și șoldurile micuților, oferind tot suportul necesar, cât și o poziție ergonomică și sănătoasă pentru bebeluși. Curelele ajustabile îl fac să fie ușor de utilizat, chiar și în timp ce micuții sunt adormiți.

Marsupiu Jane Dual

 • Material: poliester
 • Poate fi așezat în 2 poziții diferite
 • Grupa 0 luni ( 3.5 kg- 9.0 kg)
 • Include o bavetă
 • Dotat cu catarame rezistente
Verifică prețul

Marsupiul Jane Dual are o formă ergonomică, perfectă pentru a asigura confortul copilului, cât și al părintelui. Este rezistent, având o capacitate între 3,5 kg și 9 kg, dar și catarame speciale cu dimensiune sporită ce înlătură orice risc. Marsupiul este confecționat din materiale moi, respirabile, cu textură plăcută la atingere. Astfel, copilul nu va fi deranjat de atingerea acestuia. Pot fi folosite doua pozitii diferite, în funcție de preferințele părinților: așezare atat cu fața, cât și cu spatele la direcția de mers.

Marsupiu ergonomic ajustabil Infantino Carry On Multi-Pocket Carrier

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Dotat cu bretele late
 • Capacitate mare de încărcare
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă vrei să scapi de grija purtării celui mic, apelezi la un marsupiu ajustabil. Avem pentru tine un produs ideal care poate fi ajustat în funcție de nevoile tale, greutatea celui mic. Pe lângă faptul că este foarte confortabil și ușor de purtat, are mai multe buzunare în care să pui ce îți trebuie mai frecvent. Vei putea să îți lași mâinile libere pentru orice alte activități în timp ce bebelușul se află în siguranță și confort la pieptul tău. Poate fi purtat de oricare dintre sexe fără probleme.

Întrebări despre marsupiile ergonomice pentru bebeluși

Pot fi folosite încă de la naștere?

Marsupiile ergonomice pot fi folosite încă de la naștere întrucât au inserții speciale pentru nou născuți de fac posibilă menținerea unei poziții ergonomice potrivite. De aceea este bine să verifici aceste aspecte înainte de a cumpăra un astfel de sistem.

Gluga acestora poate fi extinsă ?

Marsupiile ergonomice pentru copii sunt destinate plimbărilor cu bebelușii și copiii, în orice condiții dar și oriunde. De aceea au accesorii care îți permit plimbarea pe orice tip de vreme. Cele care au protecții dar și glugă îți permit ca acestea să fie extinse dar și strânse.

Reglajele marsupiilor se pot realiza rapid?

Marsupiile ergonomice pentru bebeluși sunt realizate astfel încât micuțul tău să stea confortabil și ca tu să le poți regla într-un mod ușor și eficient, fără să fie nevoie de multă atenție din partea ta. De aceea, reglajul se realizează rapid și extrem de la îndemână.

Conțin manual de instrucțiuni?

Marsupiile pentru bebeluși ergonomice vin însoțite de instrucțiuni de folosire, deoarece este foarte important ca poziția folosită să fie corectă. Pentru asta, majoritatea au și poze pentru ca tu să fii sigur că faci ceea ce trebuie și bebe stă corect și confortabil.

Se pot pune atât în față, cât și în spate?

Marsupiile ergonomice pentru bebeluși sunt concepute pentru a purta bebelușul în partea din față. Unele modele însă pot fi montate și pe spate, însă numai după o anumită vârstă când bebelușul are o bună mobilitate și poate să își susțină bine capul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare
Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Ești notificat pe telefon doar atunci când bebelușul s-a trezit. Cu acest sistem nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe ecran pentru a-ți da seama dacă e nevoie să mergi în camera copilului.

Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși
Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Antemergătorul este un ajutor de nădejde pentru orice bebeluș care începe să facă primii pași. Din lemn sau plastic și cu sisteme de protecție integrate, poți cumpăra cu încredere un antemergător.

Cea Mai Bună Apă Termală Pentru Bebeluși
Cea mai bună apă termală pentru bebeluși

Păstrează pielea catifelată și hidratată a bebelușului tău cu ajutorul apei termale. Află care sunt cele mai bune opțiuni de alegere.

Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Cel Mai Bun Aparat de Pregătit Formula de Lapte Praf
Cele mai bune aparate de pregătit formula de lapte praf

Vrei să poți pregăti laptele praf pentru bebelușul tău în doar câteva minute și la o apăsare de buton? Aparatele speciale pentru pregătirea formulei de lapte sunt accesibile oricărei familii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe