Cel Mai Bun Scaun De Baie Pentru Bebeluși

Cel mai bun scaun de baie pentru bebeluși

Modificat la 10 ianuarie 2022
Articol evaluat de 19 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-i cumperi copilului un scaun de baie?

Chiar și în copilărie este important ca igiena personală zilnică să fie realizată astfel încât pielea să pară hrănită și sănătoasă în anii următori. Prin urmare, toată lumea știe cu siguranță momentul în care cei mici trebuie să fie scăldați. Poziția înclinată în fața căzii nu este prietenoasă pentru spatele tău.

Așa că, pentru ca scăldatul să fie distractiv pentru toți cei implicați, există scaune practice de baie pentru bebeluși care au devenit acum un mare ajutor în multe gospodării. Pentru majoritatea bebelușilor, nu este nimic mai bun decât să fie scăldat. Odată cu scaunul pentru baie pentru copii, scăldatul devine o experiență minunată atât pentru copil, cât și pentru părinți.

Poate fi ușor plasat în cadă și oferă copilului un suport excelent. De regulă, scaunele pentru baie pentru copii sunt confecționate din plastic de înaltă calitate și culori diferite. Datorită brațului și spătarului, copilul primește o ținută optimă fără a aluneca. Practic, se poate spune că un scaun de baie pentru bebeluși nu este absolut necesar, dar va face scăldatul copilului mult mai ușor.

Cel mai bun scaun de baie pentru bebeluși

Cel mai bun

Scaun de baie pentru bebe Lorelli Panda Grey, antiderapant, Gri

Acest scaun îl va ajuta pe micuțul tău să stea liniștit și cuminte în timpul dușului, ba mai mult, sigur acesta va fi momentul lui preferat din întreaga zi. Scaunul este dotat cu 4 ventuze care asigură stabilitatea necesară, astfel copilul tău va fi în deplină siguranță. Forma sa este rotunjită, fără margini ascuțite sau tăioase. Spătarul înalt și cotierele asigură maxim confort. În partea din față există jucării atractive.
Verifică prețul

Scaunul de baie Lorelli Panda Grey este ideal pentru bebelușul tău încă din momentul în care acesta reușește să stea în funduleț.

la buget

Scaun de baie pentru bebelusi

Fiind conceput pentru a facilita accesul rapid la copii, scaunul are un design ergonomic, este ușor de întreținut și se poate curăța cu un burete umed. Scaunul Dolu nu necesită montaj sau alte accesorii pentru utilizare. Îl poți folosi imediat ce l-ai scos din pachet. Ține cont că acest scaun suportă copii cu greutatea de până la 15 kg.
Verifică prețul

Cu acest scaun de baie pentru bebeluși copilașul tău va face baie întru un mod confortabil și sigur. Scaunul Dolu se fixează ușor datorită celor 4 ventuze solid care îi asigură o foarte bună stabilitate.

Premium

Scaun de baie rotativ pentru bebelus Olmitos Mint

De asemenea este dotat cu bară de siguranță și este rotativ, pentru a putea spăla micuțul pe fiecare parte. Este fabricat din plastic de înaltă calitate, ce rezistă la temperaturi ridicat și are o greutate de doar 1. 2kg, fiind ușor de depozitat. Este anti-derapant datorită ventuzelor de pe fundul acestuia.
Verifică prețul

Scaunul de baie rotativ Olmitos Mint pentru bebeluși este esențial în primii ani de viață ai micuțului tău. Acesta te ajută să ții micuțul într-o poziție verticală în timpul băiței, pentru a evita accidentele nedorite.

Scaun Cadita 2 in 1 Aqua, Colectia 2020

Scaunul și cădița sunt îmbinate în același produs pentru un plus de confort și mai ușor de depozitat. Cu un design modern și atractiv, acest scaun-cădiță 2 în 1 este ideal pentru a fi folosit chiar în cada de la naștere datorită sistemului adaptabil al scaunului. Spătarul este reglabil și 100% moale, din material de cea mai bună calitate.
Verifică prețul

Cei mici au nevoie de multă atenție și multă afecțiune, dar mai ales de grija părinților. Astfel bebelușul are nevoie de un scaun și o cădiță pentru a fi spălat.

Scaun pentru baie KikkaBoo Hippo Blue

Acest scaun este impecabil deoarece, atât timp cât copilul e în scaun, părintele are ambele mâini libere pentru a spăla bebelușul și pentru a juca cu el în timpul băii. Acest scaun este prevăzut cu ventuze care vor menține ferm și cu siguranță scaunul cu copilul în el, fixând de cadă, scaunul are și un spătar înalt și margini de protecție.
Verifică prețul

Scaun pentru baie KikkaBoo Hippo Blue, îți va ușura să faci tranziția de la cada pentru bebelușul tău la cada mare sau cada sub formă de duș pentru copilul tău.

Scaun de baie Babyjem, Inchizator frontal, Alb/Gri

Este fabricat din plastic de înaltă calitate termorezistent și este dotat cu închizător frontal ce îl ajută pe cel mic să stea în poziție verticală pentru a nu înghiți apă sau să se lovească. Acesta se poate fixa pe podea în baie sau chiar în cadă, datorită ventuzelor cu care este dotat la bază. Este recomandat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 - 16 luni și susține o greutate de maxim 13kg. Înainte de baie, asigură-te că suprafața este curată.
Verifică prețul

Scaunul de baie Babyjem este special conceput pentru băița micuțului tău.

Scaun de baie Smoby Cotoons albastru

Acest scaun este fabricat din plastic de înaltă calitate, rezistent, plăcut la atingere, fără margini ascuțite, tăioase, sau colțuri în care cel mic s-ar putea zgâria. În partea de jos, scaunul este prevăzut cu ventuze, astfel copilul tău va putea fi în siguranță și nu va avea cum să alunece. Măsuța din față este prevăzute cu jucării atractive și interactive.
Verifică prețul

Transformă baia de seară în momentul preferat al copilului tău, încă de când acesta reușește să stea singur și nesusținut în șezut, în jurul vârstei de 6 luni.

Scaun de baie pentru bebe antiderapant Panda Grey

Pentru o bună stabilitate scaunul a fost dotat cu 4 ventuze care îl pot fixa foarte ușor în cadă. Forma sa perfect rotunjită susține bebelușul lăsându-i, în același timp, libertate de mișcare. Pentru a capta atenția bebelușului, scaunul de baie este dotat în partea din față cu câteva jucării atractive. Este recomandat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 luni care nu cântăresc mai mult de 13 kg.
Verifică prețul

Scaunul de baie Lorelli Panda transformă momentul băiței în bucurie și distracție pentru cel mic. Acum este momentul când cade ea părinților de vine cada celui mic.

Întrebări frecvente despre scaunele de baie pentru bebe

Care este vârsta recomandată pentru a folosi un scaun de baie pentru bebeluși?

Există două grupe de vârstă pentru scaunele de baie pentru bebeluși: 0-6 luni - aceste scaune de baie au o formă ergonomică și, prin urmare, pot fi folosite imediat după naștere și 6-12 luni - sunt de obicei echipate cu spătar, astfel încât să existe o ținută perfectă când stai.

Scaunele de baie pentru bebeluși sunt sigure?

Bebelușii adoră să lovească și adoră să stropească cu apă. Pentru a nu exista riscul de rănire, este important ca scaunul de baie pentru copii să aibă margini rotunjite. Altfel, aceste scaune sunt sigure, ele susținând copilul pe toate părțile.

Din ce materiale este realizat un scaun de baie pentru bebeluși?

Aceste scaune pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale, dar este important ca cel pe care îl alegi să fie făcut dintr-un material fără poluanți, de exemplu fără BPA. Dacă scaunul lasă un miros neplăcut după despachetare, acesta este adesea un indiciu că au fost utilizate materiale nocive.

Ce este cel mai important la un scaun de baie pentru bebeluși?

Asigură-te că are protecție între picioare. Majoritatea scaunelor de baie pentru bebeluși au în dotare o protecție în formă da T, prin care trec picioarele micuțului și îl împiedică să cadă. În cazul în care nu are așa ceva, asigură-te că are măcar atașată o curea de siguranță.

Scaunele de baie pentru bebeluși au și jucării integrate?

Există o multitudine de modele pe piață. Unele au și astfel de jucării integrate, altele nu. Rămâne la latitudinea ta ce model alegi pentru cel mic, bineînțeles, și în funcție de bugetul alocat deoarece scaunele care au si jucării extra sunt ceva mai scumpe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel Mai Bun Aparat de Pregătit Formula de Lapte Praf
Cele mai bune aparate de pregătit formula de lapte praf

Vrei să poți pregăti laptele praf pentru bebelușul tău în doar câteva minute și la o apăsare de buton? Aparatele speciale pentru pregătirea formulei de lapte sunt accesibile oricărei familii.

Cea Mai Bună Carte Senzorială Pentru Bebeluși
Cea mai bună carte senzorială pentru bebeluși

O carte senzorială este jucăria ideală pentru un bebeluș de +6 luni. Distractivă și educativă în același timp, poate ține copilul ocupat ore întregi.

Cea Mai Bună Cană De Apă Pentru Bebeluși La Diversificare
Cea mai bună cană de apă pentru bebeluși la diversificare

Învață bebelușul să bea apă cu ajutorul unei căni speciale care îl va ajuta să bea fără să se înece sau să verse apa pe el. Află care sunt cele mai bune căni pentru diversificare.

Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală
Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe