Cele Mai Bune Căști Antifonice pentru Bebeluși

Cele mai bune căști antifonice pentru bebeluși

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 48 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-i cumperi bebelușului o pereche de căști antifonice?

Zgomotul puternic poate ridica probleme în cazul bebelușilor, care odată aduși pe lume trebuie să se adapteze la o multitudine de factori de mediu nu tocmai prietenoși și este un lucru bun că există căștile antifonice cu ajutorul cărora poți evita suprasolicitarea creierului micuților tăi. Copiii mici sunt expuși prea des la prea mult zgomot, iar acest lucru este dăunător pentru ei și puteți observa destul de ușor schimbări în starea lor de dispoziție sau în timpului somnului, dacă în mediul în care adoarme este gălăgios.

Căștile sunt proiectate special pentru urechile mici și pot fi ajustate cu ușurință, iar materialele folosite sunt de bună calitate, pentru a nu creea nici un disconfort fizic și a nu provoca iritații pe pielea sensibilă a copiilor.

Le puteți folosi cu succes în contextul a diferite împrejurări cum ar fi: petreceri, parade, festivaluri, zile de naștere sau concerte și astfel nu veți rata odată deveniți părinți, evenimente care vă faceau plăcere și înainte, dar nici nu interveniți peste importanta rutină de somn a bebelușului vostru.

Cele mai bune căști antifonice pentru bebe

Premium

Banz Bubzee

În plus, sunt și ușoare, cântărind doar 142 de grame. Aceste protecții auditive nu sunt ideale numai pentru a fi utilizate la concerte, festivaluri sau alte evenimente zgomotoase, ci și în timpul unei zile de naștere sau pe o terasă unde există mai mult zgomot ambiental.
Verifică prețul

Antifoanele auditive BANZ Bubzee sunt făcute pentru a proteja auzul copiilor în cele mai diverse situații. Sunt confortabile datorită bandei moi reglabile și pernelor moi și atractive care se potrivesc bine pe cele mai mici urechi.

Cel mai bun

Alpine - Casti antifonice Muffy Baby, Albastru

Sunetele puternice sunt mult mai dăunătoare decât ai putea crede. Statistic, 1 copil din 8 suferă leziuni permanente ale auzului. Căștile antifonice Muffy Baby au fost concepute special pentru a preveni pierderea auzului la cei mici, protejând auzul lor împotriva zgomotelor dăunătoare. Sunt potrivite pentru bebelușii cu vârsta de până la 3 ani.
Verifică prețul

Fie că îți place sau că trebuie să îți iei bebelușul cu tine la un concert, ar trebui să ai în vedere faptul că auzul bebelușilor și al copiilor este foarte vulnerabil.

la buget

Reer SilentGuard

Sunetul mai puternic de 85 de decibeli (de exemplu, zgomotul aeroportului sau artificiile) dăunează urechilor sensibile și poate provoca leziuni permanente ale auzului. Datorită izolației lor, aceste căști de urechi asigură o protecție fiabilă. SNR înseamnă că protectorul reduce intensitatea sunetului cu o medie de 29 decibeli înainte ca sunetul să ajungă la timpan. .
Verifică prețul

Protecție fiabilă împotriva sunetelor dăunătoare (SNR 29) previne presiunea asupra capului sensibil al copilului tău. Auzul nu este încă pe deplin dezvoltat la copiii mici și sunt deosebit de sensibili la zgomot.

Casti antifonice bebe Alpine Muffy Baby roz

Zgomotul puternic poate să însemne și o suprasolicitare pentru copilul dumneavoastră, din aceasta cauză el devine stresat și va avea probleme de somn și concentrare. Însă cu ajutorul căștilor antifonice de la Alpine, această problemă dispare. Sunt extrem de confortabile datorită benzii elastice din material moale, dispun de un sistem de fixare în funcție de mărimea necesară, se pot împături, fiind ușor de depozitat și transportat.
Verifică prețul

Bebelușii sunt prea des expuși la prea mult zgomot, ceea ce este dăunător pentru ei.

Casti antifonice pentru bebelusi Reer SilentGuard Baby Girl

Un sunet puternic de până la 110 decibeli (focuri de artificii) poate provoca leziuni auditive imediate. Datorită izolației lor, aceste căști de urechi au o valoare cu o singură cifră (SNR) de 29 (reduce intensitatea sunetului cu o medie de 29 decibeli înainte ca sunetul să ajungă la timpan), care oferă o protecție fiabilă pentru urechile sensibile ale bebelușului. .
Verifică prețul

Expunerea prelungită la sunete de peste 80 de decibeli (mașini de tuns iarba) poate provoca leziuni auditive. Cu cât sunetul este mai puternic, cu atât pierderea auzului este mai rapidă.

Casti antifonice pentru copii Reer SilentGuard Kids Boy

Situațiile zgomotoase cum ar fi: aeroporturi, focuri de artificii, concerte, etc sunt ideale pentru purtatul acestor căști antifonice. Căștile oferă o protecție de 27db, o protecție fiabilă chiar și pentru urechile sensibile ale bebelușilor. Ele pot fi adaptate la dimensiunea capului odată ce copilul crește prin intermediul benzii reglabile de susținere. Pe interior sunt căptușite cu un material moale.
Verifică prețul

Aceste căști antifonice destinate copiilor sunt utile în acele situații în care copiii au nevoie de protecție pentru urechile sensibile.

Întrebări despre căștile antifonice pentru bebeluși

Pot folosi căști antifonice și la copiii mai mari, atunci când aceștia desfășoară o activitate care necesită concentrare?

Da, există căști antifonice și pentru copii mai mari, acestea fiind destinate și acelor activități care necesită concentrare, cum ar fi momentul în care au de făcut teme pentru școală, iar în casă este gălăgie. Este necesar doar să fiți atenți la specificațiile căștilor pe care doriți să le comandați pentru a alege potrivit vârstei copiilor.

Există o vârstă minimă de folosire?

Căștile antifonice pentru bebeluși pot fi purtate de copii de orice vârstă. Totuşi, ar fi bine să fie utilizate de copii cu o vârstă mai mică de 2 ani. Bebelușii sunt expuşi prea des la prea mult zgomot, care este dăunător pentru ei. Căștile reduc și problemele cu somnul și concentrarea.

Se pot spăla sau curăța?

Când îți achiziționezi căști antifonice pentru micuțul tău trebuie să ai în vedere să aibe husa detașabilă și lavabilă. Așa cum bine ști copii sunt maeștri murdariei și trebuie să îți iei măsuri preventive ca să nu fii nevoită să schimbi căștile prea des.

Sunt disponibile mai multe modele și culori?

Căștile antifonice pentru bebeluși sunt disponibile mai multe modele și culori din care poți alege în funcție de preferințele tale sau ale micuțului. Acestea sunt și ajustabile, potrivindu-se astfel fiecărui copil. Sunt proiectate special pentru urechile micuților.

Pot fi folosite și pe timpul nopții fără a incomoda bebelușul?

Căștile antifonice pot fi folosite în siguranță în timpul somnului, fără a creea absolut nici un disconfort bebelușului tău, materialele folosite fiind de bună calitate și extrem de moi. Există numeroase mărturii în acest sens ale părinților mulțumiți.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Cel mai bun Premergător Bebe cu Roți de Silicon
Premergător bebe cu roți de silicon

Îți dorești un premergător pe care-l poți folosi fără griji pe parchet, gresie sau mochetă? Roțile de silicon sunt ideale pentru că nu alunecă și nici nu fac gălăgie.

Cel Mai Bun Marsupiu Ergonomic Reglabil
Cel mai bun marsupiu ergonomic reglabil pentru bebeluși

Scoate-ți la plimbare bebelușul cu ajutorul unui marsupiu ergonomic reglabil. Este foarte important ca marsupiul să fie unul ușor reglabil care să se modeleze fix după mărimea copilului.

Cel Mai Bun Stand pentru Căști cu USB
Cel mai bun stand pentru căști cu USB-uri

Îți place să ai biroul organizat? Un stand de căști de ajută să păstrezi curățenia și în același timp să mai scapi de cablurile enervante.

Cele Mai Bune Căști cu Anulare Zgomot
Căști cu opțiunea de anulare a zgomotului

Vrei să fii sigur că atunci când îți pui căștile nu ești deranjat de zgomotul exterior? Căștile cu anulare zgomot folosesc o tehnologie modernă de care te poți bucura și tu.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe