Cele Mai Bune Căști Antifonice pentru Bebeluși

Cele mai bune căști antifonice pentru bebeluși

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 48 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-i cumperi bebelușului o pereche de căști antifonice?

Zgomotul puternic poate ridica probleme în cazul bebelușilor, care odată aduși pe lume trebuie să se adapteze la o multitudine de factori de mediu nu tocmai prietenoși și este un lucru bun că există căștile antifonice cu ajutorul cărora poți evita suprasolicitarea creierului micuților tăi. Copiii mici sunt expuși prea des la prea mult zgomot, iar acest lucru este dăunător pentru ei și puteți observa destul de ușor schimbări în starea lor de dispoziție sau în timpului somnului, dacă în mediul în care adoarme este gălăgios.

Căștile sunt proiectate special pentru urechile mici și pot fi ajustate cu ușurință, iar materialele folosite sunt de bună calitate, pentru a nu creea nici un disconfort fizic și a nu provoca iritații pe pielea sensibilă a copiilor.

Le puteți folosi cu succes în contextul a diferite împrejurări cum ar fi: petreceri, parade, festivaluri, zile de naștere sau concerte și astfel nu veți rata odată deveniți părinți, evenimente care vă faceau plăcere și înainte, dar nici nu interveniți peste importanta rutină de somn a bebelușului vostru.

Cele mai bune căști antifonice pentru bebe

Premium

Banz Bubzee

În plus, sunt și ușoare, cântărind doar 142 de grame. Aceste protecții auditive nu sunt ideale numai pentru a fi utilizate la concerte, festivaluri sau alte evenimente zgomotoase, ci și în timpul unei zile de naștere sau pe o terasă unde există mai mult zgomot ambiental.
Verifică prețul

Antifoanele auditive BANZ Bubzee sunt făcute pentru a proteja auzul copiilor în cele mai diverse situații. Sunt confortabile datorită bandei moi reglabile și pernelor moi și atractive care se potrivesc bine pe cele mai mici urechi.

Cel mai bun

Casti antifonice copii Edz Kidz negru

Căștile antifonice pentru copii Edz Kids pot fi purtate de către cei mici în tot felul de situații precum: la concerte, în timpul lansărilor de artificii sau în tot felul de zone și situații zgomotoase, întrucât sistemul auditiv al copiilor este foarte sensibil și ușor de vătămat. Chiar și copilașii mai mari pot folosi aceste căști în timpul studiului individual, pentru a se putea concentra la ceea ce au de scris sau citit. Căștile sunt robuste și confortabile, inelul de etanșare fiind umplut cu spumă moale și delicată la atingere.
Verifică prețul

la buget

Reer SilentGuard

Sunetul mai puternic de 85 de decibeli (de exemplu, zgomotul aeroportului sau artificiile) dăunează urechilor sensibile și poate provoca leziuni permanente ale auzului. Datorită izolației lor, aceste căști de urechi asigură o protecție fiabilă. SNR înseamnă că protectorul reduce intensitatea sunetului cu o medie de 29 decibeli înainte ca sunetul să ajungă la timpan. .
Verifică prețul

Protecție fiabilă împotriva sunetelor dăunătoare (SNR 29) previne presiunea asupra capului sensibil al copilului tău. Auzul nu este încă pe deplin dezvoltat la copiii mici și sunt deosebit de sensibili la zgomot.

Casca impotriva zgomotului, antifon Edz Kidz galben

Cu acest tip de căști antifonice zgomotele vor fi suportabile, astfel copilul se va putea integra mai ușor în societate. Căștile robuste și confortabile Edz Kidz sunt confecționate dintr-un material de înaltă calitate. Banda de fixare este acoperită cu un material moale și se poate ajusta, astfel ele sunt pe mărime universală. Se recomandă curățarea acestora la 3 luni cu ajutorul detergenților ușori și a apei călduțe.
Verifică prețul

Această cască împotriva zgomotului poate fi purtată la concerte, în timpul studiilor, spectacole aeriene și chiar curse de mașini, pentru a proteja auzul.

Casti antifonice pentru bebelusi Reer SilentGuard Baby Girl

Un sunet puternic de până la 110 decibeli (focuri de artificii) poate provoca leziuni auditive imediate. Datorită izolației lor, aceste căști de urechi au o valoare cu o singură cifră (SNR) de 29 (reduce intensitatea sunetului cu o medie de 29 decibeli înainte ca sunetul să ajungă la timpan), care oferă o protecție fiabilă pentru urechile sensibile ale bebelușului. .
Verifică prețul

Expunerea prelungită la sunete de peste 80 de decibeli (mașini de tuns iarba) poate provoca leziuni auditive. Cu cât sunetul este mai puternic, cu atât pierderea auzului este mai rapidă.

Casti antifonice bebe Alpine Muffy Baby roz

Zgomotul puternic poate să însemne și o suprasolicitare pentru copilul dumneavoastră, din aceasta cauză el devine stresat și va avea probleme de somn și concentrare. Însă cu ajutorul căștilor antifonice de la Alpine, această problemă dispare. Sunt extrem de confortabile datorită benzii elastice din material moale, dispun de un sistem de fixare în funcție de mărimea necesară, se pot împături, fiind ușor de depozitat și transportat.
Verifică prețul

Bebelușii sunt prea des expuși la prea mult zgomot, ceea ce este dăunător pentru ei.

Întrebări despre căștile antifonice pentru bebeluși

Pot folosi căști antifonice și la copiii mai mari, atunci când aceștia desfășoară o activitate care necesită concentrare?

Da, există căști antifonice și pentru copii mai mari, acestea fiind destinate și acelor activități care necesită concentrare, cum ar fi momentul în care au de făcut teme pentru școală, iar în casă este gălăgie. Este necesar doar să fiți atenți la specificațiile căștilor pe care doriți să le comandați pentru a alege potrivit vârstei copiilor.

Există o vârstă minimă de folosire?

Căștile antifonice pentru bebeluși pot fi purtate de copii de orice vârstă. Totuşi, ar fi bine să fie utilizate de copii cu o vârstă mai mică de 2 ani. Bebelușii sunt expuşi prea des la prea mult zgomot, care este dăunător pentru ei. Căștile reduc și problemele cu somnul și concentrarea.

Se pot spăla sau curăța?

Când îți achiziționezi căști antifonice pentru micuțul tău trebuie să ai în vedere să aibe husa detașabilă și lavabilă. Așa cum bine ști copii sunt maeștri murdariei și trebuie să îți iei măsuri preventive ca să nu fii nevoită să schimbi căștile prea des.

Sunt disponibile mai multe modele și culori?

Căștile antifonice pentru bebeluși sunt disponibile mai multe modele și culori din care poți alege în funcție de preferințele tale sau ale micuțului. Acestea sunt și ajustabile, potrivindu-se astfel fiecărui copil. Sunt proiectate special pentru urechile micuților.

Pot fi folosite și pe timpul nopții fără a incomoda bebelușul?

Căștile antifonice pot fi folosite în siguranță în timpul somnului, fără a creea absolut nici un disconfort bebelușului tău, materialele folosite fiind de bună calitate și extrem de moi. Există numeroase mărturii în acest sens ale părinților mulțumiți.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator Nazal Electric Pentru Bebeluși
Cel mai bun aspirator nazal electric pentru bebeluși

Igiena nasului copilului este esențială în primele luni de viață. Un aspirator nazal electric îți va face viața mai ușoară pentru a face acest procedeu necesar zilnic după fiecare băiță.

Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși
Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Aparatele de gătit cu aburi cu funcție de blender îți permit să pui în vas legumele, apeși un buton și în câteva minute ai gata mâncare sănătoasa pentru bebelușul tău.

Cel Mai Bun Încălzitor Rapid Pentru Biberoane
Cel mai bun încălzitor rapid pentru biberoane

Scapă de apa pusă pe aragaz și apoi răcită la chiuvetă până la temperatura optimă. Viteza de preparare a biberonului este esențială atunci când pe copil îl apucă foamea și plânsul în miezul nopții.

Cele Mai Bune Căști Over Ear Wireless cu Microfon
Căști over ear wireless cu microfon inclus

Cauți căști cu abilități de anulare a zgomotului de exterior superioare? Căștile Over Ear sunt soluția ideala și noi îți prezentăm cele mai bune modele fără cablu și cu microfon inclus.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe