Cea Mai Bună Cană De Apă Pentru Bebeluși La Diversificare

Cea mai bună cană de apă pentru bebeluși la diversificare

Modificat la 10 ianuarie 2022
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce ai nevoie de o cană de apă specială pentru bebeluși?

Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul său. Pe măsură ce cresc, copiii au nevoie de tot ce este mai bun pentru a se dezvolta armonios. Pentru a susține această dezvoltare, printre jucării și alte accesorii, copiii au nevoie și să învețe să bea apă singuri.

Prima cană de tranziție inventată având în minte atât părinții cât și copiii, poate fi o cană de la Munchkin. Genul acesta de căni elimină murdăria și în același timp sprijină sănătatea dentară a copiilor. Se poate bea de oriunde în jurul marginii, ca la o cană obișnuită, și ajută la susținerea dezvoltării musculare normale în gura copilului. Fără alte guri de curgere, paie sau piese suplimentare.

Cănile de apă pentru bebeluși sunt ușor de utilizat și chiar și mai ușor de curățat. Folosește cu încredere o astfel de cană pentru a scăpa de grijile cu privire la posibilitatea de a se îneca micuțul tău. De asemenea, vei observa că după o scurtă perioadă de timp, micuțul tău va trece singur la a bea dintr-o cană normală.

Cea mai bună cană de apă pentru bebeluși la diversificare

Cel mai bun

Cana easy drink Tommee Tippee, 260 ml, + 6 luni, Albastru

Cana este dotată cu supapă anti-curgere inteligent creată pentru a evita curgerile de lichid nedorite și este prevăzută cu un cioc moale, pentru a face băutul simplu. Mânerele ușor de manevrat îi ajută pe copii să apuce cana și să bea cu încredere. Plasticul din care este realizată nu are în componența sa BPA, totuși cana nu este potrivită pentru băuturi fierbinți.
Verifică prețul

Cana easy drink, de la Tommee Tippee este recomandată copiilor peste 6 luni. A fost realizată pentru a face trecerea mai ușoară de la biberon.

la buget

Cana Basics First Cup 190 ml Albastru

Este prevăzută cu mânere ușor de manevrat, care îi ajută pe copii să apuce cana și să bea cu încredere. Cana este numai bună de luat cu tine peste tot, mai ales în călătorii, având o capacitate de 190ml și este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mare de 4 luni. Poate fi folosită în mașina de spălat vase, cuptorul cu microunde și sterilizator.
Verifică prețul

Cana Basics First Cup este preferată de cei mici pentru că îi încurajează pe copii să bea lichide singuri! Cana ajută copilul să treacă singur de prima etapă de băut lichide.

Premium

Philips Avent Classic ceasca cu mânere

Această ceașcă dezvoltă deprinderile corecte privind regimul de lichide, ceașca oferă și o comoditate extinsă cu ajutorul mânerelor tocmai perfecte pentru ca și copilul să poată să țină ceașca singurel în mâini. Pe lângă aceste beneficii, ceașca are și un design nemaipomenit și extrem de atrăgător, ea are un desen jucăuș ce este distractiv pentru copilul tău, el va îndrăgi această ceașcă din primul minut.
Verifică prețul

Philips Avent Classic ceașca cu mânere, este o soluție extraordinară pentru a hrăni copilul tău.

Cana cu Pai din Tritan 350 ml

Cană este colorată și are motive cu animale, fapt care o va face foarte îndrăgită de cei mici. Un mare avantaj îl reprezintă faptul că paiul se poate plia, astfel că nu vor exista scurgeri de lichid în timpul transportului. Capacitatea recipientului este de 350 ml, iar în construcția sa nu a fost folosita BPA-ul. Cana se poate spăla mașina de spălat vase pe raftul superior.
Verifică prețul

Cana cu pai Carl Oscar este fabricată din tritan, Care este un material ultra rezistent la șocuri, asemănător sticlei, neavând substanțe nocive în compoziție.

Cana cu Manere sa Invatam sa Bem 9 L+

Cana “ușor de băut\" - cum i se mai spune - cu mâner, are un flux variabil și o capacitate de 240 ml. Poate fi folosită și de copiii mai mari de 6 luni, cu condiția să îi înlături paiul interior. Paharul este realizat dintr-un plastic solid, incasabil și la a cărui construcție nu s-a folosit BPA, deci este sigur pentru cel mic.
Verifică prețul

Cana cu mânere \"Să învățăm să bem\" este ideală pentru copilașii mai mari de 9 luni. Mânerele sunt special concepute pentru a facilita prinderea căniței de către mânuțele mici ale copilului.

Philips Avent Cup with Straw ceasca cu pai flexibil

Philips Avent Cup este alegerea perfectă, având numeroase caracteristici inițiale. Fluxul de apă este stabilit de copil, iar acesta nu se va îneca pentru că va putea să își dozeze foarte bine cantitatea de apă de înghițit. Cana este prevăzută cu mânere laterale, ideale pentru prinderea eficientă a mânuțelor copilului tău. Nu se va vărsa și o puteți lua peste tot cu voi.
Verifică prețul

Dacă dorești ca cel mic să deprindă tehnica băutului apei într-un mod sănătos, este foarte important ca odată cu începerea diversificării, să alegi cana potrivită pentru el.

Lovi Prima Cana a Bebelusului 150 ML Indian Summer

Este cana perfectă pentru a învăța să bea apă. Ajută la trecerea rapidă și ușoară de la băutura dintr-un biberon la cea din cană. Este ușoară și mică, iar mânerele se potrivesc perfect cu mâinile mici ale unui copil. Tetina este excepțional de moale, în formă de lingură, ceea ce face învățarea mult mai ușoară.
Verifică prețul

Bebelușul tău a împlinit vârsta de 6 luni și a sosit momentul diversificării? Pentru că acum este și momentul în care micuțul poate începe să bea apă, poți apela la Lovi, Prima Cană a Bebelușului.

Cana Munchkin Trainer Miracle 360, 6 luni+, Mov

Cum lingurița sau biberonul nu sunt variante pe termen lung, fii sigur că alegi pentru copilul tău soluția cea mai sănătoasă și fidelă băutului uzual. Această soluție este cana Munchkin Trainer Miracle 360 pentru că cel mic își va potoli setea foarte ușor, trăgând singur câtă apă va avea nevoie. Un aspect important este faptul că această cană nu se va vărsa în geantă, astfel o vei putea lua oriunde.
Verifică prețul

Odată cu începerea diversificării bebelușului tău, va trebui să îi introduci în meniul zilnic și apa. Acest lucru poate fi dificil, întrucât sigur îți este teamă ca cel mic să nu se înece.

Întrebări frecvente despre cănile de apă pentru bebeluși

De ce este bună o cană de apă pentru bebeluși?

Pentru început, ajută bebeluşul să înveţe cum să ţină o cană. Îl poţi ajuta în timp ce încă îl hrăneşti cu biberonul utilizând cana de trecere: bebeluşul va ţine mânerele moi, uşor de prins în timp ce bea dintr-o tetină cunoscută.

Cănile de apă pentru bebeluși trebuie sterilizate?

De regulă toate recipientele și toată vesela care intră în contact cu un bebeluș trebuie sterilizate. Așadar, este recomandat ca și cănile de apă pentru bebeluși să fie sterilizate. Chiar dacă nu vei păstra acest obicei pe parcurs, cel puțin la început ar trebui să o faci.

La ce vârstă se introduc cănile de apă pentru bebeluși?

În general media de vârstă este între 6 și 9 luni. Dar este important ca, treptat, mămicile să îi învețe pe bebeluși să folosească o cană normală după vârsta de un an. Pentru a face tranziția de la biberon mai ușoară, se poate opta pentru o cană de bebeluși care are partea de scurgere moale, din silicon.

Cănile de apă pentru bebeluși au mânere?

Cănile de apă realizate pentru bebelușii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 luni sunt echipate cu mânere. Mânerele integrate ale cănii sunt proiectate ergonomic, permițând mâinilor mici să țină ușor cana.

Cănile de apă pentru bebeluși sunt acceptate de toți copiii?

Bebelușii au tot felul de motive pentru a respinge ceva nou, în general și o cănuță pentru bebeluș, în special. Unii copii preferă să treacă de la sânul mamei direct la băutul dintr-o ceașcă. Nu este nicio problemă dacă bebelușul va refuza cănuța bebelușului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Încălzitor Rapid Pentru Biberoane
Cel mai bun încălzitor rapid pentru biberoane

Scapă de apa pusă pe aragaz și apoi răcită la chiuvetă până la temperatura optimă. Viteza de preparare a biberonului este esențială atunci când pe copil îl apucă foamea și plânsul în miezul nopții.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel Mai Bun Baby Nest din Bumbac Organic
Cel mai bun baby nest din bumbac organic

Cu ajutorul unui baby nest, cel mic se va simți mereu in siguranță. Scapă de stresul că adormi și bebe este lângă tine în pat.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe