Cel Mai Bun Aspirator Nazal Electric Pentru Bebeluși

Cel mai bun aspirator nazal electric pentru bebeluși

Modificat la 20 aprilie 2021
Articol evaluat de 25 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de un aspirator nazal electric pentru bebeluși?

Dintre toate lucrurile care pot strica ziua unui bebeluș, un năsuc înfundat este unul dintre cele mai neplăcute. Din pacate, bebelușul tău nu știe încă cum să își sufle nasul pentru a-l desfunda. Pentru a desfunda nasul bebelușului tău ai nevoie de un ajutor, iar acest ajutor constă în cel mai bun aspirator nazal electric pentru bebeluși.

Un aspirator nazal este un aparat mic care folosește aspirația pentru a extrage mucusul din nasul bebelușului tău. Aceste aparate sunt relativ ieftine, extrem de ușor de folosit și pot desfunda complet nasul bebelușului tău în numai câteva secunde.

Acest tip de aspirator nazal nu are nevoie de stoarcere, sugere sau orice alt tip de acțiune umană. Pur și simplu apeși un buton, îl introduci în nasul bebelușului și aștepți absorbția mucusului pentru eliberarea completă a căilor nazale. Aspiratoarele nazale electrice oferă absorbție continuă, în acest fel chiar și cele mai încăpățânate urme de mucus vor fi absorbite cu precizie. Dar, deși absorbția aspiratoarelor nazale electrice este continuă și constantă, s-ar putea să nu fie cea mai puternică.

Cel mai bun aspirator nazal electric pentru bebeluși

Cel mai bun

Haxe - Aspirator nazal electric cu melodii, functioneaza pe baterii

Acest aspirator electric acționează pe bază de baterii, aspiră cu ușurință secrețiile nazale, dispune de vârfuri mici, flexibile, din silicon, care fac folosirea aparatului ușoară și confortabilă, chiar și pentru nou-născuți. Aparatul poate aspira și fără melodii, cele două funcții fiind pornite de la butoane diferite.
Verifică prețul

Dintre toate lucrurile care pot strica ziua unui bebeluș, un năsuc înfundat este unul dintre cele mai neplăcute. Din păcate, bebelușul tău nu știe încă cum să își sufle nasul pentru al desfunda.

la buget

Aspirator nazal muzical, Medel

Este ușor de folosit și are un filtru intern de protecție împotriva agenților externi, recipient lavabil pentru colectarea mucozităților, buton pornire, buton pentru melodii, baterii și șnur de prindere incluse, plus un vârf suplimentar de rezervă. Este util pentru a îndepărta delicat și eficient mucusul în exces din nasul bebelușului tău. Aspiratorul funcționează cu baterii, are un compresor silențios și posibilitatea de a selecta până la 12 melodii pentru a-l distra pe micuț în timpul aspirării nasului.
Verifică prețul

Aspiratorul nazal muzical Medel este potrivit pentru bebeluși încă din prima zi de viață. Având vârful moale din silicon, curăță pasajele nazale.

Premium

Aerosoli si aspiratoare nazale / Aspirator nazal electric Beaba Tomydoo Mineral

Dacă năsucul este înfundat și secrețiile nazale nu sunt corect îndepărtate, atunci se pot ivi complicații medicale. Tomydoo este întotdeauna gata de aspirare deoarece funcționează cu baterii și nu are nevoie de un adaptor pentru priză. Cele două baterii alcaline incluse în pachet pot fi folosite pentru 1000 de aspirații. Curățirea aspiratorului Tomydoo după fiecare aspirare este foarte simplă, vârfurile de aspirație putând fi sterilizate.
Verifică prețul

Aspiratorul nazal electric Beaba Tomydoo Mineral este ideal pentru bebelușii și copiii mici care nu își pot sufla singuri nasul până la vârsta de 3 ani.

Aspirator nazal electric Iso Trade MY2434

Conține 2 capete din silicon moale pentru nou-născuți și pentru copiii de peste 2 ani. În plus, dispozitivul are 6 filtre înlocuibile, dispune de o baterie ce măsoară 380 mAh ce o ajută să funcționeze mult timp după finalizarea încărcării. Îl poți lua cu tine oriunde mergi, vine la pachet cu un hub și un cablu USB ce te ajută să îl conectezi chiar și la mașină pentru încărcare.
Verifică prețul

Aspiratorul nazal electric Iso Trade MY2434 dispune de 5 trepte de viteză, este ușor de folosit și se recomandă spre a fi folosit pentru copii cu vârsta între 0 și 3 ani.

Aspirator nazal electric pentru copii, Rahel, Verde

În timpul primului an, bebelușii respiră prin nas deoarece nu știu cum să-și sufle nasul, prin urmare este absolut necesar să se mențină o igienă strictă. Designul este plăcut, acesta fiind ușor de utilizat, ușor de încărcat, la orice mufă USB, fiind foarte ușor de folosit, datorită celor trei trepte de viteză.
Verifică prețul

Acest dispozitiv de curățare a nasului este prevăzut cu 2 dimensiuni diferite de sonde de silicon pentru copii de diferite vârste, utilizând capace igienice de unică folosință pentru o curățare mai bună.

Aspirator nazal electric pentru bebelusi PlusComfort ME8202X

Este lavabil deoarece capacul este rezistent la apă, ușor de folosit și întreținut, extrem de silențios pentru a putea fi folosit în timp ce micuțul tău doarme, are capacitate mare de aspirare și permite evacuarea secrețiilor nazale în doar 30 de secunde. Conține 2 capete din silicon de dimensiuni diferite și 2 perechi de inele de silicon pentru etanșeizare. Pentru a putea fi folosit, necesită 2 baterii de tipul AA.
Verifică prețul

Acest aspirator nazal pentru bebeluși este un accesoriu indispensabil în rutina de îngrijire a acestora.

Întrebări frecvente despre aspiratoarele nazale electrice pentru bebeluși

Aspiratoarele nazale electrice pentru bebeluși sunt zgomotoase?

În ceea ce privește nivelul de zgomot, majoritatea produselor de acest tip sunt destul de silențioase, pentru a nu îi speria sau deranja pe copii. Chiar dacă, la început, unii bebeluși vor fi deranjați de zgomotul produs, odată cu trecerea timpului se vor obișnui și nu îl vor mai lua în seamă.

Aspiratoarele nazale electrice pentru bebeluși se curăță ușor?

Acest aspect este foarte important mai ales pentru că are foarte mare legatură cu igiena și sănătatea copiilor. Aspiratorul nazal trebuie să fie foarte simplu de curățat, dezinfectat și întreținut, fără a implica un efort prea mare și de lungă durată. Unele modele de aspiratoare pot fi doar spălate și dezinfectate cu soluții chimice (alcool sanitar, biocide, cloramină, etc.).

Este ușor de transportat?

Persoanele care călătoresc mult, ar trebui să opteze pentru dispozitive portabile, care nu necesită alte electrocasnice pentru a funcționa cum ar fi un aspirator nazal electric sau un aspirator nazal cu aspirație umană. În funcție de modelul ales, îți poate încăpea chiar în poșetă.

Cum se folosește corect aspiratorul nazal în cazul bebelușilor sau al copiilor mici?

Indiferent de aspiratorul nazal ales, un prim pas, extrem de eficient, pentru o aspirare de succes a secrețiilor este umectarea mucoasei. Pentru evitarea inflamării mucoasei nazale este bine ca soluția folosită să fie la temperatura camerei sau puțin încălzită. După înmuierea secrețiilor nazale poți poziționa și potrivi piesa care vine în contact cu nara copilului cât mai bine.

Cât costă un aspirator nazal electric pentru copii?

Prețul unui aspirator nazal poate varia în funcție de tip, mod de utilizare, sistem sau alte elemente. Aspiratoarele electrice pornesc de la 100 lei și pot ajunge pana la 700 lei pentru cele foarte silențioase, cu design deosebit, viteză reglabilă de absorbție sau oprire automată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală
Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși
Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Aparatele de gătit cu aburi cu funcție de blender îți permit să pui în vas legumele, apeși un buton și în câteva minute ai gata mâncare sănătoasa pentru bebelușul tău.

Cel Mai Bun Carusel Muzical de Pătuț pentru Bebe
Cel mai bun carusel muzical pentru pătuț bebe

Oferă-i bebelușului tău o metodă rapidă și sănătoasă de a adormi cu ajutorul unui carusel muzical plasat deasupra pătuțului.

Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare
Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Ești notificat pe telefon doar atunci când bebelușul s-a trezit. Cu acest sistem nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe ecran pentru a-ți da seama dacă e nevoie să mergi în camera copilului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe