Cel Mai Bună Tavă Adâncă Pentru Cuptor

Cel mai bună tavă adâncă pentru cuptor

Modificat la 08 decembrie 2021
Articol evaluat de 13 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce ai nevoie de o tavă adâncă pentru cuptor?

O tavă adâncă pentru cuptor este o soluție foarte la îndemână pentru a prepara orice tip de mâncare gătită. Dacă adopți o astfel de soluție, atunci nu trebuie să ai prea multe vase pentru gătit în dulap pentru că este extrem de versatilă atunci când vine vorba despre varietatea felurilor de mâncare pe care le poți pregăti.

În plus, mâncarea este foarte sănătoasă, savuroasă și mai mult decât suficientă pentru a hrăni întreaga familie. Așadar dacă ești un gurmand și își place să gătești des pentru familia ta, atunci această tavă adâncă pentru cuptor va fi ajutorul tău de nădejde. Este potrivită pentru orice tip de cuptor fie că este unul clasic, sau electric, poate găti orice tip de aliment și este foarte simplu de întreținut și curățaț.

Mai mult, nu este nevoie să cauți soluții pentru depozitare întrucât o poți pune cu ușurință atât în frigider ca să îți păstrezi mâncarea gătită pentru a doua zi, dar și în cuptor unde nu este la vedere și ai suficient spațiu. Pe piață găsești suficiente modele potrivite oricărei nevoi.

Cel mai bună tavă adâncă pentru cuptor

Cel mai bun

Tava cuptor, Momentum, Total Non-Stick, 23x33cm Circulon

Tava de copt Circulon Momentum este fabricată din oțel carbon, un aliaj foarte dur și rezistent, care te va ține foarte mult timp și care, cu siguranță, va completa colecția ta de vase de gătit! Intreagă gamă Circulon Momentum a fost concepută la standarde înalte, având patentat sistemul unic Hi-Low Non-Stick cu cercuri concentrice (zona HI) care protejează restul suprafaței de gătit (zona Low) împotriva uzurii cauzate de ustensilele de gătit. Mai mult, pentru a fi complet sigură pentru consum, această tavă este PFAO free și, de asemenea, nu conține plumb și cadmiu.
Verifică prețul

la buget

Tavă cuptor pătrată, Momentum, Total Non-Stick, 23x23cm Circulon

Datorită sistemul performant Total Non-Stick Hi-Low de care dispune, ai posibilitatea de a găti orice rețetă pe întreaga suprafață a tăvii și ingredientele nu se lipesc. Mânerele largi oferă o prindere sigură, iar tava pentru copt poate fi folosită în siguranță atât în cuptorul electric, cât și în cuptorul cu gaz, la o temperatură de până la maximum 230°C.
Verifică prețul

Această tavă pentru cuptor de formă pătrată, măsoară 23cm lungime și lățime, a fost fabricată din oțel, lucru ce o face extrem de dură și este compatibilă cu mașina de spălat vase.

Premium

Orion Tavă de copt din fontă, 28 x 16 x 7,5 cm

Această tavă de copt din fontă este ideală pentru cei care vor să gătească folosind o tavă rezistentă și de înaltă calitate. Prețul este unul accesibil, iar raportul calitate - prețeste unul de înaltă calitate. Dat fiind că această tavă are două fețe, te vei bucura de mai multe tipuri de prăjituri decât credeai.
Verifică prețul

Dacă îți plac prăjiturile făcute acasă, ai nevoie de cele mai bune tăvi de copt. De aceea, ai nevoie de tăvi de copt de cele mai multe feluri pentru orice tip de prăjitură pe care vrei să o pregătești.

Tava adanca Tescoma Delicia, 40 x 28 cm

Această tava din aluminiu o poți introduce, fără grijă, în cuptor, aceasta fiind un obiect de ajutor în orice bucătărie în care au loc “experimente” de gătit. Are un preț bun și dimensiuni pe măsură, însumând 40 cm lungime și având o formă dreptunghiulară, astfel încât să poți prepara în ea și feluri principale de mâncare și garnituri sau produse de patiserie ori panificație.
Verifică prețul

Tescoma cu sediul in Zlín mentine o pozitie stabila de lider pe piata mondiala pentru fabricarea ustensilelor de bucatarie.

Tava pentru copt cu manere dreptunghiulara RAKI 42x32x8cm

Tava dreptunghiulară pentru copt cu mânere este ideală pentru acele prăjituri pe care le visezi de ceva timp. O poți folosi atât la prăjituri, cât și la feluri de mâncare cum ar fi cartofi cu pulpe la cuptor. Este dintr-un material rezistent de culoarea negru și te vei bucura mult timp de ea.
Verifică prețul

Gătitul este o pasiune pentru cei mai mulți dintre noi. Pentru a găti cele mai delicioase feluri de mâncare, ai nevoie de cele mai potrivite ustensile și produse. Dacă îți place să gătești la cuptor, ai nevoie de o tavă potrivită.

Tava cuptor cu manere din silicon Simona Pope, Heinner, HR-FM-S1014S, 35 x 23 x 5 cm, otel carbon, Gri

Aceasta tavă Heinner, poate fi folosită pentru a găti paste, fripturi, produse de panificație sau patiserie, prezentând multifuncționalitate prin prisma întrebuințării aluminiului, care propaga caldură în mod uniform de-a lungul suprafeței. Materialul rezistă foarte bine în timp, având un strat antiaderent, pentru ca desprinderea alimentelor să se facă fără probleme, iar igienizarea să fie ușoară . Tava cuptor cu manere din este ideală pentru cuptoare clasice sau electrice, capacitatea fiind suficientă pentru porții ample de mâncare.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre tăvile adânci pentru cuptor

Se poate curăța în mașina de spălat vase?

Marea majoritate a tăvilor adânci pentru cuptor pot fi spălate fără probleme la mașina de spălat vase. Singurul impediment îl poate reprezenta stratul anti-aderent. Vei putea observa că sunt modele de tăvi adânci care trebuie spălate doar manual. Trebuie să verifici eticheta produsului în momentul achiziției pentru a te asigura că este cel pe care îl vrei.

Se poate depozita în congelator?

Cu siguranță. În acest moment, toate tăvile disponibile pe piață permit introducerea în congelator. Astfel, nu trebuie să te îngrijoreze faptul că rețeta pe care ai ales să o faci necesită introducerea și menținerea tăvii în congelator pentru câteva ore sau chiar peste noapte.

Din ce material este confecționată?

Marea majoritate sunt realizate din otel rezistent, de 1 mm, prevăzute cu un strat dublu anti-adeziv care permite o coacere uniformă, fără lipire, și o detașare ulterioară ușoară a ceea ce ai pregătit. Tăvile sunt bine “antrenate” pentru o folosire intensă, răspunzând cu succes tuturor provocărilor tale din bucătărie.

Ce dimensiuni trebuie să aibă?

Dimensiunea te ajută să decizi cât de mari sau numeroase sunt porțiile și dacă recipientul va încăpea în cuptor. Pentru familii mari, sunt necesare tăvi mai generoase ca și spațiu, adică ce măsoară în jur de 30 x 40 cm, în timp ce pentru până la două persoane sunt suficiente recipiente de până la 30 cm lungime.

Se pot folosi în cuptorul electric?

Când dorești o tavă pentru cuptorul electric ai în vedere pentru ce dorești să o folosești. Cele din sticlă termorezistentă vor fi utile pentru fripturi și preparate pe care dorești să le menții calde pentru mai mult timp, în timp ce tăvile metalice ajută la gătirea mai rapidă a bucatelor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Cea mai bună Trusă Medicală de Prim Ajutor pentru Acasă / Birou
Truse medicale de prim ajutor utile acasă și la birou

Știai că în medie într-o locuință cu 2 copii se întâmplă cel puțin 10 accidente minore de-a lungul unui an? O trusă de prim ajutor păstrată în locuință te poate scăpa de multe lacrimi și durere.

Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)
Deschizator de vinuri electric

Scapă de teama de a rupe dopul sau de a te stropi cu vin la deschiderea sticlei. Tirbușonul electric te ajută de deschizi orice sticlă de vin în doar câteva secunde, fără efort.

Cel Mai Bun Senzor De Gaz
Cel mai bun senzor de gaz

Protejează-ți bunurile și viața alegând să instalezi un senzor de gaz care te poate anunța în timp real atunci când există o scurgere de gaze în încăpere.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi cu Senzor
Cel mai bun coș de gunoi deschidere cu senzor

Indiferent că-l vrei pentru bucătărie sau baie, un coș de gunoi cu senzor îți va face viața mai ușoară. Profită de tehnologia momentului pentru a-ți moderniza casa.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe