Cea mai bună Trusă Medicală de Prim Ajutor pentru Acasă / Birou

Truse medicale de prim ajutor utile acasă și la birou

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 144 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce e bine să ai o trusă de prim ajutor în propria casă?

Dacă a salva viața celor dragi nu este cea mai mare dovadă de dragoste, atunci nu știu ce ar putea fi. Accidente se pot petrece oriunde, chiar şi acasă, de aceea e bine să vă dotaţi locuinţa cu o trusă de prim-ajutor. Setul trebuie să conţină în primul rând elementele de bază necesare pentru stabilizarea victimelor unor accidente casnice, până la sosirea echipajelor de ambulanţă. Totodată, din trusa medicală a familiei nu trebuie să lipsească spirtul, analgezicele, unguentele pentru arsuri sau medicamentele pentru stomac. Un kit de prim ajutor bine aprovizionat te poate ajuta să gestionezi în mod eficient eventualele accidente și urgențe medicale.

Păstrează cel puțin o trusă de prim ajutor în casâ și una în mașină, tot timpul. Ține aceste kit-uri într-un loc ușor accesat, dar departe de copii. De asemenea, copiii suficient de mari trebuie să înțeleagă foarte bine scopul truselor înainte de a afla unde sunt depozitate. Și în primul rând, recomand, oricui dintre noi, se consideră un partener de nădejde sau un părinte responsabil să-și dedice ceva timp pentru a afla mai multe despre tehnicile de prim-ajutor, pentru că elementul principal suntem chiar noi.

Cea mai bună trusă de prim ajutor pentru acasă

Cel mai bun

Prima

Această trusă fixă, de perete este de dimensiuni medii, dar conține toate elementele esențiale de prim-ajutor în cazul unui eveniment nefericit. Dacă ai în grijă şi animale de companie, este o idee bună să păstrezi în trusă şi medicamente pentru acestea mai ales că in această trisă ai spațiu suficient pentru a adauga alte medicamente. .
Verifică prețul

Ai grijă de tine în casa ta, deoarece foarte multe accidente serioase au loc în interiorul casei, așa că ai grijă de tine și de siguranța tuturor membrilor familiei.

Premium

Vesta

Este important ca o trusă de acest gen să existe inclusiv în casele ori apartamentele persoanelor fizice, nu doar în sedii de firmă, deoarece oricând se poate întâmpla un accident și este bine să fiți pregătiți pentru orice situație. Dimensiunile trusei sunt relativ mici, aceasta putând fi depozitată ușor.
Verifică prețul

Trusa sanitară de prim ajutor VESTA fixă, dimensiuni: 385x285x115mm. Această trusă medicală este ideală pentru sedii de firme, spații comerciale, unități de învățământ ori alte spații unde o trusă de prim ajutor este necesară.

la buget

Decathlon

Este genul de trusă medicală pe care eu o port în rucsac atunci când merg în drumeții de o zi în natură sau în scurte călătorii în străinătate. Motto-ul pe care îl urmez” Tot timpul să fii pregătit”. Este un produs conceput pentru posibilele situații de urgență și pentru a-ți permite să tratezi rapid rănile, tăieturile și operațiunile de bază. Conținutul trusei îți permite să tratezi răni benigne sau efectuezi o menținere în caz de sușă. Kitul vine și cu mai multe genți de dimensiuni diferite. .
Verifică prețul

Acestă trusă oferă ceva mai multe lucruri ( 62 de produse ), dar ocupă și ceva mai mult spațiu.

Trusa sanitara de urgenta pentru arsuri

Este important ca o trusă de acest gen să existe inclusiv în casele ori apartamentele persoanelor fizice, nu doar în sedii de firmă, deoarece oricând se poate întâmpla un accident și este bine să fiți pregătiți pentru orice situație. Pentru că trusa are dimensiuni relativ mici, aceasta poate fi depozitată cu ușurință.
Verifică prețul

Trusa sanitară de urgență pentru arsuri - este o trusă medicală perfectă pentru sedii de firme, spații comerciale, unități de învățământ ori alte spații unde o trusă de prim ajutor este necesară.

Trusa Sanitara de Prim Ajutor - Detasabila

Acest set conţine atât elementele de bază necesare pentru stabilizarea răniţilor în cazul a multiple situaţii de urgenţă, cât şi medicamente specifice, ţinând cont de starea de sănătate actuală a membrilor familiei şi de istoricul medical al lor. Orice trusă se poate personaliza cu nevoile fiecărei familii. Este genul de trusă pe care o poți lua rapid cu tine și alerga cu ea la un vecin pe stradă pentru a salva situația. .
Verifică prețul

Accidente se pot petrece oriunde, chiar şi acasă, de aceea e bine să îţi dotezi căminul cu o trusă de prim-ajutor.

SET PRIM-AJUTOR APTONIA 31 PIESE FORCLAZ

Trusa conține 31 de piese printre care bandaje, comprese, pensetă, foarfecă dar și mănuși, ce permit tratarea plăgilor benigne sau realizarea întreținerii în caz de luxație. În plus, spațiul mare din trusă îți permite sa completezi trusa după cum ai nevoie. Trusa este extrem de ușoară, cântărind doar 165 grame. .
Verifică prețul

Ca și compartimentare trusa din material textil are 2 compartimente, unul simplu și unul cu fermoar. Aceasta este utilă pentru acordarea primului ajutor pentru plăgi mici, bandajări și întreținere.

Trusa medicala Highlander midi pack

Conține pansament adeziv de 5x5 cm, 6 ace de siguranță, 5 comprese sterile, o fașa de tifon cu dimensiunile de 4cmx1cm, două pansamente de 7,5cmx4,5cm fiecare, plasture 1,25cmx1cm, un creion de 7,5 cmx4,5 cm, o pereche mănuși de vinil și o foarfecă. Această trusă te pregătește pentru micile accidente petrecute pe traseu. .
Verifică prețul

Trusa medicală Highlander de urgență este o trusă de strictă necesitate pentru călătoriile montane. Conținutul trusei este ambalat într-o gentă impermeabilă, de dimensiuni reduse, ușor de transportat.

Întrebări despre trusele de prim ajutor pentru acasă

Care este termenul de valabilitate al produselor ?

Trusa de prim-ajutor poate fi achiziţionată din farmacii şi completată conform nevoilor speciale ale familiei. Conţinutul setului se impune să fie analizat şi refăcut periodic, obiectele expirate trebuie aruncate, iar cele consumate şi bateriile trebuie înlocuite cu promptitudine. Termenul de valabilitate este de aproximativ 2 ani.

Are sistem de prindere inclus ?

Trusa de prim-ajutor pentru casă este mai mare, dar oferă soluții multiple pentru a ne fi de ajutor nouă sau altora. Este genul de trusă pe care ne putem baza rapid dacă cineva are nevoie de ajutor pentru că este montată în perete cu ajutorul cele 2 dibluri incluse în pachet.

Se poate muta, depozita ușor ?

Trusa sanitară de prim ajutor ar trebui să existe în fiecare casă. Ea trebuie să fie păstrată într-un loc uscat, ușor de găsit, dar care nu este la îndemâna copiilor. Trusă cu pereti rigizi și rezistenti pentru amplasare pe perete dar și să fie ușor transportabilă (de exemplu daca plecam in vacante).

Trusa conține și un manual de prim ajutor ?

Majoritatea truselor de prim ajutor conțin în general și un manual de prim ajutor pentru situațiile în care este nevoie să fie efectuate operațiuni medicale de bază. Tot în pachet ar trebui să existe un sumar a ceea ce conține trusa, pentru a avea o evidență a componentelor acesteia.

Unde trebuie montată, ținută ?

Trusele de prim ajutor ar trebui ținute la îndemână oricărui membru al familiei pentru a putea fi utilizate rapid chiar și în situații dificile.
Ținând cont că aceste truse nu conțin obiecte ascuțite, îi este ușor chiar și unui membru mai mic al familiei să o folosească.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Făcut Cârnați Acasă
Mașini bune de făcut cârnați acasă

Vrei să-ți faci singură acasă cârnații și să ai garanția că ingredientele sunt cele mai sănătoase? Ia-ți o mașină bună de făcut cârnați și poți termina treaba în doar câteva ore.

Cea Mai Bună Lampă UV-C Pentru Dezinfecție (Birouri & Locuințe)
Lămpi UV-C bune pentru dezinfecția birourilor sau a locuințelor

Cauți o soluție de dezinfectare împotriva bacteriilor și a virușilor? Lămpile UV-C te pot ajuta să păstrezi spațiile deschise curate fără a depune efort și a folosi lichide dezinfectante și puternic mirositoare.

Cel Mai Bun Ceaun Cu Trepied
Cel mai bun ceaun cu trepied

Orice gospodărie trebuie să dețină un ceaun și pirostrii pentru prepararea în aer liber a mâncărurilor care necesită un timp de fierbere îndelungat. Te ajutăm să alegi cel mai bun ceaun.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Stație de Dedurizare a Apei pentru Acasă
Cea mai bună stație de dedurizare a apei pentru uz casnic

Stai într-o zonă cu apă dură și îți dorești să o poți transforma în apă potabilă sau să o folosești fără griji pentru mașinile de spălat din casă? O stație de dedurizare pentru uz casnic este ceea ce cauți.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe