Cea mai bună Trusă Medicală de Prim Ajutor pentru Acasă / Birou

Truse medicale de prim ajutor utile acasă și la birou

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 144 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce e bine să ai o trusă de prim ajutor în propria casă?

Dacă a salva viața celor dragi nu este cea mai mare dovadă de dragoste, atunci nu știu ce ar putea fi. Accidente se pot petrece oriunde, chiar şi acasă, de aceea e bine să vă dotaţi locuinţa cu o trusă de prim-ajutor. Setul trebuie să conţină în primul rând elementele de bază necesare pentru stabilizarea victimelor unor accidente casnice, până la sosirea echipajelor de ambulanţă. Totodată, din trusa medicală a familiei nu trebuie să lipsească spirtul, analgezicele, unguentele pentru arsuri sau medicamentele pentru stomac. Un kit de prim ajutor bine aprovizionat te poate ajuta să gestionezi în mod eficient eventualele accidente și urgențe medicale.

Păstrează cel puțin o trusă de prim ajutor în casâ și una în mașină, tot timpul. Ține aceste kit-uri într-un loc ușor accesat, dar departe de copii. De asemenea, copiii suficient de mari trebuie să înțeleagă foarte bine scopul truselor înainte de a afla unde sunt depozitate. Și în primul rând, recomand, oricui dintre noi, se consideră un partener de nădejde sau un părinte responsabil să-și dedice ceva timp pentru a afla mai multe despre tehnicile de prim-ajutor, pentru că elementul principal suntem chiar noi.

Cea mai bună trusă de prim ajutor pentru acasă

Cel mai bun

Prima

Această trusă fixă, de perete este de dimensiuni medii, dar conține toate elementele esențiale de prim-ajutor în cazul unui eveniment nefericit. Dacă ai în grijă şi animale de companie, este o idee bună să păstrezi în trusă şi medicamente pentru acestea mai ales că in această trisă ai spațiu suficient pentru a adauga alte medicamente. .
Verifică prețul

Ai grijă de tine în casa ta, deoarece foarte multe accidente serioase au loc în interiorul casei, așa că ai grijă de tine și de siguranța tuturor membrilor familiei.

la buget

Set prim-ajutor 100 41 piese

Setul la fel poate fi utilizat în mașină pentru a fi disponibil în caz de accident sau alte necesități, fiind un obiect ce ține de viața și sănătatea ta. În set sunt incluse bandaje, mănuși, pansamente, șervețele dezinfectante destinate pentru acordarea primului ajutor în caz de tăieturi sau zgârieturi.
Verifică prețul

Setul de prim ajutor este indispensabil și trebuie avut tot timpul la îndemână. Acesta poate fi de folos în pădure, în excursii, drumeții sau călătorii pentru a acorda rapid primul ajutor în caz de leziuni sau răni.

Premium

Vesta

Este important ca o trusă de acest gen să existe inclusiv în casele ori apartamentele persoanelor fizice, nu doar în sedii de firmă, deoarece oricând se poate întâmpla un accident și este bine să fiți pregătiți pentru orice situație. Dimensiunile trusei sunt relativ mici, aceasta putând fi depozitată ușor.
Verifică prețul

Trusa sanitară de prim ajutor VESTA fixă, dimensiuni: 385x285x115mm. Această trusă medicală este ideală pentru sedii de firme, spații comerciale, unități de învățământ ori alte spații unde o trusă de prim ajutor este necesară.

Trusa sanitara de urgenta pentru arsuri

Este important ca o trusă de acest gen să existe inclusiv în casele ori apartamentele persoanelor fizice, nu doar în sedii de firmă, deoarece oricând se poate întâmpla un accident și este bine să fiți pregătiți pentru orice situație. Pentru că trusa are dimensiuni relativ mici, aceasta poate fi depozitată cu ușurință.
Verifică prețul

Trusa sanitară de urgență pentru arsuri - este o trusă medicală perfectă pentru sedii de firme, spații comerciale, unități de învățământ ori alte spații unde o trusă de prim ajutor este necesară.

Trusa Sanitara de Prim Ajutor - Detasabila

Acest set conţine atât elementele de bază necesare pentru stabilizarea răniţilor în cazul a multiple situaţii de urgenţă, cât şi medicamente specifice, ţinând cont de starea de sănătate actuală a membrilor familiei şi de istoricul medical al lor. Orice trusă se poate personaliza cu nevoile fiecărei familii. Este genul de trusă pe care o poți lua rapid cu tine și alerga cu ea la un vecin pe stradă pentru a salva situația. .
Verifică prețul

Accidente se pot petrece oriunde, chiar şi acasă, de aceea e bine să îţi dotezi căminul cu o trusă de prim-ajutor.

Set prim-ajutor 900 80 piese

Pe lângă faptul că îl poți lua cu tine peste tot, Îl poți completa cu diverse ustensile. Este compact și ușor. Extrem de practic și util, conține 80 de piese, atent poziționate în cele trei buzunare. Cântărește mai puțin de un kilogram, cu tot cu husa închisă etanș. Se preferă a fi depozitat la umbră, loc răcoros ferit re razele soarelui, dar și de umiditate.
Verifică prețul

Fii pregătit să dai mereu o mână de ajutor cu acest set complet pentru primii pași care trebuie urmați în cazul arsurilor, luxațiilor sau tăieturilor.

Întrebări despre trusele de prim ajutor pentru acasă

Care este termenul de valabilitate al produselor ?

Trusa de prim-ajutor poate fi achiziţionată din farmacii şi completată conform nevoilor speciale ale familiei. Conţinutul setului se impune să fie analizat şi refăcut periodic, obiectele expirate trebuie aruncate, iar cele consumate şi bateriile trebuie înlocuite cu promptitudine. Termenul de valabilitate este de aproximativ 2 ani.

Are sistem de prindere inclus ?

Trusa de prim-ajutor pentru casă este mai mare, dar oferă soluții multiple pentru a ne fi de ajutor nouă sau altora. Este genul de trusă pe care ne putem baza rapid dacă cineva are nevoie de ajutor pentru că este montată în perete cu ajutorul cele 2 dibluri incluse în pachet.

Se poate muta, depozita ușor ?

Trusa sanitară de prim ajutor ar trebui să existe în fiecare casă. Ea trebuie să fie păstrată într-un loc uscat, ușor de găsit, dar care nu este la îndemâna copiilor. Trusă cu pereti rigizi și rezistenti pentru amplasare pe perete dar și să fie ușor transportabilă (de exemplu daca plecam in vacante).

Trusa conține și un manual de prim ajutor ?

Majoritatea truselor de prim ajutor conțin în general și un manual de prim ajutor pentru situațiile în care este nevoie să fie efectuate operațiuni medicale de bază. Tot în pachet ar trebui să existe un sumar a ceea ce conține trusa, pentru a avea o evidență a componentelor acesteia.

Unde trebuie montată, ținută ?

Trusele de prim ajutor ar trebui ținute la îndemână oricărui membru al familiei pentru a putea fi utilizate rapid chiar și în situații dificile.
Ținând cont că aceste truse nu conțin obiecte ascuțite, îi este ușor chiar și unui membru mai mic al familiei să o folosească.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Făcut Cârnați Acasă
Mașini bune de făcut cârnați acasă

Vrei să-ți faci singură acasă cârnații și să ai garanția că ingredientele sunt cele mai sănătoase? Ia-ți o mașină bună de făcut cârnați și poți termina treaba în doar câteva ore.

Cel Mai Bun Fotoliu de Masaj Pentru Birou
Fotolii de masaj pentru spațiile de birou

Vrei să-ți impresionezi angajații cu beneficii pe care cu greu le pot găsi în altă parte? Ce zici de un fotoliu de masaj profesional pe care-l pot folosi ori de câte ori simt nevoia? Vezi ce fotolii de masaj îți recomandăm!

Cel Mai Bun Frigider Side By Side
Cel mai bun frigider Side By Side

Frigiderul Side by Side este preferatul familiilor numeroase care au nevoie de mult spațiu de depozitare. Alege un model modern și cu consum mic de curent.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Birouri Rabatabile pentru Laptop, Montaj Ușor pe Perete
Birouri rabatabile pentru laptop cu montaj pe perete

Îți dorești un birou acasă dar care să nu ocupe foarte mult spațiu? Birourile rabatabile cu montaj pe perete ocupă foarte puțin spațiu și se încadrează în mod natural în locuința ta.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe