Cea Mai Bună Imprimantă de Etichete Portabilă

Cea mai bună imprimantă de etichete portabilă

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 29 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să alegi o imprimantă de etichete portabilă?

Ai un magazin online și trimiți zilnic colete pentru comenzile tale? Sau pur si simplu îți place să lucrezi de acasă, ori să fii organizat și să pui etichete pe cutii, spații de depozitare sau borcanele din cămară? Atunci cu siguranță ți-ar fi utilă o imprimantă de etichete, portabilă.

Așadar acum este foarte simplu să îți proiectezi și să îți personalizezi singur etichetele, dar și să le printezi, întrucât aceste tipuri de imprimante sunt foarte accesibile și ușor de folosit. Totul la un preț extrem de rezonabil. O astfel de imprimantă dar și consumabilele nu depășesc câteva sute de lei, în schimb le poți folosi timp îndelungat. Etichetele sunt rezistente și foarte folositoare în atât de multe domenii, inclusiv în cazul fotografiilor.

În plus, unele modele de pe piață sunt atât de mici încât încap în buzunar. Mai mult, acestea se pot conecta la smartphone, chiar cu mai mulți utilizatori prin intermediul aplicațiilor dedicate. Așadar, indiferent unde vrei să folosești etichetele, acum e foarte ușor să le creezi, chiar de acasă.

Cea mai bună imprimantă de etichete portabilă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Imprimante termice etichete si benzi Brother P-touch PT-E110VP

 • Creează etichete rezistente
 • Ușor de utilizat
 • Dispune de diverse combinații de culori pentru etichete
 • Diverse lățimi pentru etichete
 • Rezistent
Verifică prețul

Imprimanta termică cu etichete marca BROTHER este ideală în diverse domenii și te ajută să creezi etichete cu diverse combinații de culori și caractere, ce vor rezista mulți ani. Este fabricată din plastic rezistent, dotată cu tastatură qwerty și display LCD și funcționează cu 6 baterii alcaline. Are dimensiuni reduse și o greutate de 0,400kg, ușor de luat oriunde, fiind un dispozitiv indispensabil în domeniul electricii. Funcționează pe principiul transferului termic și eliberează etichete de până la 12mm lățime.

la buget

* Prezentare video mai jos

Imprimanta etichete Printer labels DYMO Label Manager 160 S0946340

 • Compact
 • Ușor de transportat
 • Ușor de utilizat
 • Display și tastatură rezistente
 • Viteză rapidă de printare rolă
Verifică prețul

Imprimanta pentru etichetare de la DYMO este ideală pentru a printa etichete laminate și poate fi folosit pentru etichetarea albumelor foto, CD-urilor, bibliorafturilor, plicurilor, sertarelor și rafturilor, compartimentelor pentru depozitare, conservelor, aparaturii de birotică, ustensilelor de gradinărit, etc. Este fabricată din plastic de înaltă calitate, extrem de rezistent, dotată cu tastatură querty și display LCD și functionează pe principiul transferului termic, având o viteză de transfer de 12mm/s.

Premium

* Prezentare video mai jos

Imprimanta termica mobila ZEBRA ZQ310

 • Design ergonomic și greutate redusă
 • Rezistentă la căderi multiple de la 1.5 m
 • Comunicare fără fir prin Bluetooth
 • Acumulator Li-ion reîncărcabil
 • Imprimare pe consumabile de până la 80 mm lățime
Verifică prețul

Zebra ZQ320 face parte din seria ZQ300 și este o imprimantă portabilă pentru bonuri și chitanțe. Datorită formatului subțire, ușor și compact, este ușor de purtat și de folosit oriunde. În plus, este extrem de rezistentă la căderi, este etanșeizată conform standardului IP54, astfel că poate fi afectată de stropi de apă sau de praf și imprima impecabil indiferent de condițiile de mediu: în temperaturi foarte ridicate, pe ploaie sau în ninsoare. Este echipată cu tag NFC pentru asocierea dispozitivului cu orice echipament mobil compatibil printr-o singură atingere.

Imprimanta termică și portabilă Sanco Labelwriter M110 dispune de conectare wireless, prin tehnologia Bluetooth. Este un sistem de etichetare care folosește role cu etichete din hârtie sau hârtie plastifiată de foarte bună calitate . Etichetele termice autoadezive sunt fixate pe o rola suport din hărtie și au formate prestabilite. Această imprimantă de etichete te ajută să printezi coduri de bare de bună calitate ce pot fi citite cu un scaner de coduri. Principiul de printare este direct termic, nu folosește ribbon ca la transfer termic sau cartușe de imprimantă.

Imprimanta termica wireless pentru etichete

 • Dispune de funcție Bluetooth
 • Se conectează wireless
 • Etichetele devin ușor de lipit
 • Poți imprima oriunde și oricând
 • Nu necesită tuș
Verifică prețul

Fie că vrei să îți etichetezi caserolele, hainele sau borcanele cu mirodenii imprimanta termică wireless pentru etichete îți va ușura munca. Imprimanta se conectează wireless prin funcția bluetooth, permițând imprimarea oricărui text, oricărei cifre sau denumiri. Vei putea imprima pe hârtie termală rezistentă la apă, ușor de lipit, rezistentă la depozitare și la umiditate ridicată. Imprimanta te va ajuta fără a avea nevoie de încărcare, timp de 4 ore în regim continuu. După acest interval poți încărca imprimanta folosind cablul micro-USB cu care vine la pachet.

Imprimanta termica etichete si benzi Brother P-touch PTH110YJ1

 • Diverse combinații de culori
 • Potrivit pentru diverse lățimi
 • Funcționează rapid și ușor
 • Ușor de utilizat
 • Potrivit pentru electricieni
Verifică prețul

Cu ajutorul acestei imprimante termice de etichete vei reuși să îți faci treaba rapid și simplu. Vei putea crea etichete cu diverse combinații de culori, dar și de diverse lățimi ce vor rezista mulți ani datorită acestei imprimante de etichete profesionale. Ai la dispoziție funcții dedicate pentru a crea etichete uzuale rapid și ușor, iar totul este împachetat într-o geantă rezistentă, lucru indispensabil pentru electricieni și alți profesioniști. Etichetele create vor avea rezistențe de până la 12 mm lățime.

Întrebări frecvente despre imprimantele de etichete portabile

Ce tipuri de etichete poți printa cu ajutorul acestor imprimante?

Indiferent că ai nevoie să trimiți colete prin curier sau ai nevoie de ele înprocesul de organizare a locuinței, dosarelor sau biroului tău aceste imprimante pot tipări etichete pentru orice ai nevoie. Așadar de la fișiere, cutii de depozitare și stick-uri USB de memorie la ecusoane cu nume, cabinete și rafturi ori chiar prize și cabluri.

Cât de rezistente sunt etichetele în timp?

Etichetele sunt mult mai durabile decât te-ai aștepta. De exemplu unele rezistă chiar și pentru mulți ani, indiferent că sunt în interior sau la exterior. Secretul constă în stratul superior laminat unic, ce va proteja textul de multe condiții extreme cum ar fi temperaturi ridicate ori scăzute, soare, abraziune sau substanțe chimice.

Cu ce poți conecta imprimantele de etichete portabile?

Avantajul faptului că sunt portabile este faptul că imprimantele pentru etichete se pot conecta prin intermediul aplicațiilor dedicate la majoritatea tipurilor de smartphone, tabletă dar și la PC. Datorită softuriloe dedicate conectarea se face aproape imediat, fără să fie nevoie de descărcarea altor programe sau drivere.

Ce este inclus în pachet?

În general în cutia fiecărei imprimante se regăasesc accesoriile de care ai nevoie pentru pornirea imprimantei respectiv adaptor AC, manualul utilizatorului, indicațiile de întreținere de la producător, dar și materie primă pentru imprimare adică casete de bandă. Multe dintre ele vin chiar și cu geantă oentru transport, pentru manevrabilitate dar și protecția aparatului.

Cât de mare este o imprimantă portabilă de etichete?

În funcție de modelul ales dar și de funcționalități o imprimantă portabilă de etichete poate fi atât de mică cât să încapă într-un buzunar. Așadar sunt ușoare și de dimensiuni mici pentru a asigura o mai bună manevrabilitate și transportul facil. Altele însă pot avea ecrane tactile mai mari, de aceea și forma ar putea diferi deci și dimensiunea.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Birouri Rabatabile pentru Laptop, Montaj Ușor pe Perete
Birouri rabatabile pentru laptop cu montaj pe perete

Îți dorești un birou acasă dar care să nu ocupe foarte mult spațiu? Birourile rabatabile cu montaj pe perete ocupă foarte puțin spațiu și se încadrează în mod natural în locuința ta.

Cea Mai Bună Măsuță de Pat Pentru Laptop
Cea mai bună măsuță de pat pentru laptop

Îți place să lucrezi pe laptop stând în pat? O măsuță de laptop te va ajută pe tine să ai o poziție corectă și va ajuta laptopul să nu se mai încălzească așa tare.

Cea Mai Bună Lampă UV-C Pentru Dezinfecție (Birouri & Locuințe)
Lămpi UV-C bune pentru dezinfecția birourilor sau a locuințelor

Cauți o soluție de dezinfectare împotriva bacteriilor și a virușilor? Lămpile UV-C te pot ajuta să păstrezi spațiile deschise curate fără a depune efort și a folosi lichide dezinfectante și puternic mirositoare.

Cel Mai Bun Distrugător de Documente în Confetti
Cel mai bun distrugător de documente în confetti

Vrei să te asiguri că documentele pe care le distrugi nu mai pot fi refăcute? Alege un distrugător cu funcție cross-cut care le distruge sub formă de confetti.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe