Cea Mai Bună Măsuță de Pat Pentru Laptop

Cea mai bună măsuță de pat pentru laptop

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 29 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi o măsuță de pat pentru laptop?

Cu siguranță ți s-a întâmplat să iți ți laptopul în pat, pe genunchi sau pe jos atunci când vrei să vezi un film stând întins în pat. Acest lucru iți dăunează ție deoarece pozițiile acestea avantajează sedentarismul. Ce înseamnă asta? Lipsa de mișcare, iar din această cauză vom avea de suferit.

În al doilea rând o măsuță pentru laptop este benefică deoarece laptopul are nevoie de aerisire și răcire. Dacă te uiți atent, sub el există anumite grile pe unde iese aerul cald provocat de componentele interne ale laptopului, ei bine acest aer trebuie evacuat. În cazul în care alegi să-l ți pe un scaun, pe pat sau pe genunchi practic vei astupa alege grile, iar aerul cald se va menține înăuntrul laptopului supraîncălzindu-l.

Acest lucru dăunează în timp și vei observa cum apar probleme. Alegând o măsuță de laptop scapi de aceste griji și în primul rând este foarte comodă, poți viziona un film stând în pat, poți lucra la el așezând măsuță de laptop peste altă măsuță pentru a lucra în picioare, poți să o pui lângă pat. Pe lângă asta, unele măsuțe de laptop au și coolere integrate, adică niște ventilatoare ce ajută la răcirea suplimentară a laptopului.

Cea mai bună măsuță de pat pentru laptop

Cel mai bun

Masa laptop ajustabila Aluminiu

Laptopul nu se încălzește, așa că poate funcționa fără probleme, mai mult timp. Cu această masă pentru laptop ajustabila din aluminiu, poți lucra și te poți relaxa în același timp. Evită statul pe scaun, în același loc pentru o lungă perioadă de timp și te vei simți mai confortabil, iar spatele tău îți va mulțumi.
Verifică prețul

Acum ai propriul tău birou portabil și pliabil, cu această masă pentru laptop din aluminiu reglabilă. Super flexibilitate, echipată cu găuri, care permit o bună ventilație a laptopului, iar forma va fi foarte practică pentru oricine.

la buget

Stand laptop multifunctional Avantree TB101L - Gri

Ușor de instalat chiar și în pat, poți lucra la orice oră și din orice poziție. Culoarea sa gri îl face ușor de curățat, iar praful nu se vede prea bine pe el. Ai la dispoziție un loc pentru telefon și mouse pentru un plus de confort. Produsul este de calitate și rezistă mult timp. Spor la lucratul de acasă de azi încolo!.
Verifică prețul

Dacă lucrezi de acasă și ai nevoie de un birou modern și funcțional, tocmai l-ai găsit. Acest stand de laptop mutifuncțional este tot ce îți puteai dori de la o măsuță de laptop.

Premium

Masa pentru laptop

Un mini birou robust, ușor de transportat cu print drăguț care îți va aduce un zâmbet pe buze de câte ori vei citi mesajele și vei privi pisicuțele. Această masă din lemn pentru laptop este un produs durabil și de calitate, de care te vei bucura mult timp de acum înainte.
Verifică prețul

Pliabila și utilă, o masă din lemn pentru laptop este ideală pentru utilizarea de zi cu zi. Această masă pentru laptop are picioare pliabile care facilitează depozitarea în locuri înguste, cum ar fi sub pat sau între mobilier.

Masa laptop SIKS® 2 ventilatoare, suport pahar si mouse, multifunctionala, alb/negru

Având suport pentru cană și pix, poți să îți ei notițele și să savurezi cafeaua în același timp. Cel mai mare atu îl reprezintă cele două ventilatoare integrate pentru răcirea laptopului, la care se adaugă mufele USB integrate prin care se poate conecta laptopul la ventilatoare.
Verifică prețul

Masa pentru laptop multifuncțională este accesoriu perfect pentru orice lucrează mult pe laptop. Masa are un design modern, fiind atât de practică încât poți lua masuța după tine în parc, la piscină, la mare sau oriunde ai merge.

Masuta laptop B19

Măsuța pentru laptop model B19, este realizată din lemn de culoarea nucului, maro închis, cu o structură din metal, solid și are un design smart, minimalist, format din elemente structurale simple, astfel că îmbină estetica cu funcționalitatea la perfecție. Asamblarea este rapidă și ușoară, putând fi executată pe baza instrucțiunilor de montaj din colet, de orice persoană, fără instrumente speciale, iar curățarea se realizează foarte simplu și rapid, cu o lavetă sau cu un prosop de hârtie ușor umed.
Verifică prețul

Masuta pentru laptop reglabila pe inaltime, Bambus, Natur - Caerus Capital

Funcționează ca birou pentru laptop, dar și ca tavă pentru cină TV, suport pentru citit, birou pentru copii, suport tabletă. Măsuța este reglabilă pe înălțime și lățime. Și un deflector detașabil pentru a preveni alunecarea laptopului atunci când partea superioară este reglată oblic. Are un sertar mic de depozitare bloc de note, cablu USB, disc flash, agrafe etc. telefoane mobile, iPad-uri. Ușoară, dar robustă, se pliază plat pentru economisirea spațiului și portabilitate, o poți depozita în spatele canapelei.
Verifică prețul

Măsuța pentru laptop este realizată din bambus 100% natural și arată rafinată, oferindu-ți un birou cu o suprafață netedă.

Întrebări frecvente despre măsuțele de pat pentru laptop

Ce rol au ventilatoarele în cazul măsuțelor pentru laptop ?

Ventilatoarele au rolul de a răci componentele interne ale laptopului, este important să alegeți o măsuță cu astfel de funcții pentru a preveni supraîncălzirea acestuia și a-i prelungi ciclul de viață.

Ce alte întrebuințări mai are o astfel de măsuță?

Majoritatea măsuțelor de laptop se pot folosi în pat, pe o altă masă pentru a lucra în picioare sau pur și simplu la nivelul în care poți lucra de pe un scaun.

Care este cel mai bun material din care poate fi confecționată o astfel de măsuță de laptop?

Aluminiul este cel mai recomandat, urmate de lemn, dar și plasticul este rezistent, depinde foarte mult de calitatea asamblării.

Ce funcții credeți că ar fi utile pentru o astfel de măsuță?

O măsuță pentru laptop ar trebui să aibă neapărat opritor de cauciuc sau plastic pentru a tine fix laptopul, să fie ajustabilă și reglabilă, să aibă coolere, să fie rezistentă și să fie spațioasă.

Care sunt avantajele măsuțelor pentru laptop ?

În primul rand, sănătatea ta. Poți sta și întins, dar și pe scaun, poți viziona un film stand în pat, dar și la masă. Avantajul este că poți lucra și din picioare cu o astfel de măsuță.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Măsuță Reglabilă Pentru Laptop
Cea mai bună măsuță reglabilă pentru laptop (mini birou)

Îți dorești un mini birou, un spațiu doar al tău pe care să-l poți separa de restul casei și unde poți lucra confortabil la laptop? Vezi ce măsuțe de laptop îți recomandăm.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Distrugător de Documente în Confetti
Cel mai bun distrugător de documente în confetti

Vrei să te asiguri că documentele pe care le distrugi nu mai pot fi refăcute? Alege un distrugător cu funcție cross-cut care le distruge sub formă de confetti.

Cel mai bun SSD Extern de Capacitate Mare. Conectare USB
SSD Extern de capacitate mare cu conectare USB

Vrei să-ți păstrezi amintirile într-un loc mai sigur și mai ușor de accesat decât un hard clasic pe discuri? Un SSD de capacitate mare de 1 sau 2 terrabytes îți poate păstra în siguranță cele mai prețioase amintiri.

Cel Mai Bun Laptop Tabletă 2 in 1
Cel mai bun laptop tabletă 2 in 1

Îți dorești un laptop pe care să-l poți folosi ca și tabletă atunci când e nevoie? Îți prezentăm cele mai bune variante disponibile pe piață pentru ca tu să te poți decide mai ușor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe