Utilitatea unui birou rabatabil cu montaj pe perete

Pentru persoanele care locuiesc în apartamente de mici dimensiuni, ori care au nevoie de un birou care să nu ocupe mult spațiu, un birou rabatabil cu montaj pe perete este soluția ideală! Astfel, se va economisi spațiu, biroul putând fi rabatat atunci când acesta nu este folosit. Se poate folosi inclusiv drept masă de servit cina ori micul-dejun, acest produs fiind extrem de versatil. Modul de asamblare este relativ ușor și asemănător, indiferent de producător. Schițele tehnice, toate piesele și mobilierul în sine vor fi în pachetul comandat, prinderea fiind în general pe perete.

În funcție de model, un birou rabatabil poate să fie pentru o persoană sau mai multe, depinde de dimensiunile acestuia. În general, majoritatea produselor suportă o greutate destul de mare, de la 15 KG în sus, fiind astfel potrivite pentru un desktop / laptop. Scopul acestui tip de mobilier minimalist și ușor de mascat este de a reuși în a folosi spațiul unei camere la maxim, oferind în același timp o versabilitate crescută!

Modele de birouri de laptop cu montaj pe perete

1. Praga Homs LA BUGET

Pentru persoanele care au un spațiu mic în apartamente ori vor să își facă un colt unde să poată lucra dar, în același timp, să nu piardă prea mult loc, o masă de PC rabatabilă cu montaj pe perete este soluția perfectă! Praga Homs, este o masă pliabilă, dreptunghiulară. de culoare albă, din PAL laminat și are dimensiunile: 60 x 50 x 1.8 cm. Stilul este modern și minimalist, prinderea se face în perete și această masă este suficient de încăpătoare pentru un laptop sau desktop de dimensiuni mici.

2. Masa birou Flavia PREMIUM

Masa rabatabilă cu tablă integrată pentru scris, este un produs inspirat din cele mai noi trenduri, fiind alegerea perfectă pentru apartamente mici sau camere cu dimensiuni reduse. Este ușor și simplu de montat pe perete, inclusit de folosit, aceasta putând avea rol de birou de lucru ori loc de servit masa. Are sistem incorporat de rafturi, este ușor de pliat, iar materialul din care este creată, MDF, asigură o durabilitate crescută! Produsul vine neasamblat, este de culoare gri închis, iar dimensiunile sunt: 156 cm x 91 cm x 50 cm.

3. Masa extensibila BEST CHOICE

Masa extensibilă Magic Box Modella este mixul ideal între practic și design modern! Această masă este perfectă pentru atunci când îți dorești să profiți la maxim de spațiul relativ mic dintr-o cameră. Combinația aleasă cu gust de culori și design minimalist, conferă acestei mese o versatilitate crescută, putând fi folosită în living, bucătărie sau chiar birou! Este de formă dreptunghiulară, încap 2 persoane, iar materialul din care este confecționată este PAL laminat din esență de nuc. Grosimea blatului este de 18 mm și suportă până la 18 kg.

4. Masa multifunctionala Omega, 90 x 19.5 x 60 cm, Alb/Nuc

Masa multifunctională Omega, se transformă cu ușurință dintr-un raft de perete în birou sau masă de machiaj, după preferința dvs. Este realizată din pal de 18 mm de culoare alb/nuc. Produsul se livrează demontat, montajul trebuie făcut acasă, după schițele care sunt incluse în pachet. Acest produs poate fi folosit în living, dormitor ori alte camere. Stilul modern dar și practic nu doar că va completa mobila existentă dar, va reuși să aducă un plus de funcționalitate în orice casă! Dimensiuni: 90 cm lungme x 60 cm înălțime x 19.5 cm lățime

5. Masa de perete pentru bucatarie FWT03-W, SoBuy, 60 cm x 40 cm, Alb

Masa de bucătărie, rabatabilă, este alegerea perfectă pentru un spațiu mic, fiind în același timp extrem de funcțională! Datorită faptului că această masă se pliează, se va salva spațiu atunci când aceasta nu este folosită. Este ușor de montat, iar masa este confecționată din lemn masiv, susținând o greutate maximă de până la 20 KG. Dimensiunile sunt 60 cm x 40 cm x 1.4 cm, iar culoarea este albă. Stilul este unul modern, iar forma dreptunghiulară o fac potrivită pentru orice tip de situație (inclusiv folosirea drept birou).

6. Masuta de perete, suport metalic, pliabila, wenge

Măsuța de perete pliabilă, dreptunghiulară, din pal melaminat (rezistent la uzură și ușpr de curățat), de culoare wenge/orange este ideală pentru camerele de dimensiuni mici, unde se dorește a se găsi soluția practică dar și optimă cu privire la economisirea spațiului. Se poate folosi în sălile de clasă, grădinițe, biblioteci, balcoane ori bucătărie. Produsul necesită prindere și montaj pe perete, schița de asamblare și toate cele necesare sunt în pachetul produsului. Dimensiune blat: 50 x 80 cm.

7. Masa de Perete Pliabila suport metalic, blat alb

Această măsuță de perete, este pliabilă, dreptunghiulară, dintr-un blat de pal melaminat de culoare albă + cant alb. Este utilă și se recomandă a fi utilizată în bucătărie, săli de clasă, grădinițe, balcoane etc. Design-ul se potrivește cu orice stil ori mobilier și, pentru că măsuța este pliabilă, spațiul ocupat este aproape egal cu zero! Blatul melaminat este rezistent la uzură și este ușor de curățat. Produsul necesită montaj pe perete și este recomandat numai pentru uz interior. Dimensiuni blat: 50 cm x 80 cm.


Întrebări despre birourile rabatabile

Ce greutate suportă aceste birouri rabatabile?

Majoritatea birourilor suspendate suporta o sarcină de până la maxim 20-30 de kilograme. Pentru o utilizare în siguranță, se recomandă consultarea cărții tehnice a produsului.

De ce fel de unelte am nevoie pentru a monta un astfel de birou?

Cele mai multe dintre modelele disponibile pe piață se prind în perete pentru a nu ocupa mult spațiu așa că pentru montajul birourilor rabatabile vei avea nevoie de o mașină de găurit cu funcție de înșurubat, eventual o șurubelniță și dibluri pentru fixare.

Se poate instala în peretele de rigips?

În funcție de modelul de birou rabatabil ales, de greutatea acestuia dar și de cât de multe obiecte vei pune pe el, acesta poate fi montat și pe un perete de rigips. Trebuie doar să te asiguri că găurile pe care le faci pot susține greutatea respectivă. Totuși, specialiștii recomandă prinderea în profilul de aluminiu al rigipsului.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe