Cea Mai Bună Tigaie De Clătite

Cea mai bună tigaie de clătite

Modificat la 23 ianuarie 2022
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce ai nevoie de o tigaie pentru clătite

Atunci când eram mici probabil cel mai frumos moment era când mama ne ruga să umplem clătitele pe care le gătea și aveam ocazia să le umplem și chiar uneori să le mâncăm în același timp. Era cel mai frumos moment, unul care ne-a rămas în minte și după ani. Ca adulți, gătitul clătitelor este încă o bucurie de copil ajuns la maturitate. Totuși pentru a găti cele mai delicioase clătite, ai nevoie de cea mai bună tigaie.

Dacă nu știai, există anumite tigăi care au fost special concepute pentru a găti clătite și te ajută să faci asta cu minim de stricăciuni. De regulă, tigăile mai adânci nu sunt cele mai potrivite pentru a face clătite și cele subțiri sunt ideale. Tigaia pentru clătite are nevoie de puțin ulei pentru a le prepara, nu se lipește, se încinge rapid, face procesul de întoarcere a clătitelor cât mai ușor și eficient, cu minim de efort.

Are un design cel puțin drăguț, este ușor de folosit și mai ales de spălat după folosire. O vei adora și te va face să îți fie drag să faci clătite pentru cei dragi.

Cea mai bună tigaie de clătite

Cel mai bun

Tigaie pentru clatite Metallic Line Carbon Pro Edition BerlingerHaus BH 6902

Tigaia de gătit BerlingerHaus este fabricată din materialele cele mai avansate și de cea mai înaltă calitate. Unul din principalele sale beneficii constă în versatilitatea ei. Indiferent de sursa de căldura disponibilă, ea funcționează la fel de bine pe plite și aragaze electrice sau pe gaz, inclusiv plite inductive.
Verifică prețul

Berlinger Haus este un producător de vase pentru gătit profesionale și semi-profesionale, unice și inovatoare, iar această tigaie de clătite se integrează bu brio în cele mai vândute produse.

la buget

Tigaie de clatite Tefal Simple Cook, Thermo-Signal, invelis antiaderent din titan, 25 cm

Tigaia Tefal Simple Cook a fost proiectată special pentru a-ți face ziua mai ușoară, cu un înveliș antiaderent ce garantează o alunecare perfectă și curățare ușoară. Aceasta dispune de un înveliș antiaderent atât la interior, cât și la exterior. Învelișul din Titan este foarte rezistent la zgârieturi, în timp ce baza oferă o difuzie optimă a căldurii pe întreaga suprafață a vasului, pentru preparate perfect gătite.
Verifică prețul

Toata lumea știe că preparatele delicioase au nevoie de timp pentru a fi gătite, dar curățatul nu ar trebui.

Premium

Tigaie pentru clătite WMF, ø 27 cm

Baza tigăii este formată din 3 straturi pentru o distribuție uniformă și rapidă a căldurii. Aceste modele sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate astfel că articolele de bucătărie vor fi transmise din generație în generație. Igienizarea se face foarte ușor manual sau în mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Această tigaie de înaltă calitate este perfectă pentru arsenalul tău din bucătărie și et poate ajuta să pregătești toate rețetele tale preferate. Este potrivită pentru toate tipurile de plăci pentru gătit, cu excepția inducției.

Tigaie inox clatite antiaderenta 26 cm Eternal Collection Berlinger Haus BH 7441

Este fabricată din cel mai bun material, din oțel inoxidabil 18/10 în 3 straturi cu cea mai nouă acoperire Withford Eterna ce asigură o distribuție uniformă și rapidă a căldurii. Baza inductivă și structura sa formată din 3 straturi, fac din aceasta tigaie o super piesă ce poate fi folosită pe multiple surse de căldură. Mânerul este special creat pentru a putea manevra cratița în siguranță, fără a te arde.
Verifică prețul

Tigaie realizată din inox este exact de ce aveai nevoie pentru a găti clatite pufoase, sau chiar tort de clătite pentru familia ta.

Tigaie pentru clatite, din otel inoxidabil (inox) 26 cm Eternal Collection Berlinger Haus BH 7441

Tigaia pentru clătite, din oțel inoxidabil Eternal Collection Berlinger Haus BH 7441 este fabricată din cel mai bun oțel inoxidabil 18/10 în 3 straturi cu cea mai nouă acoperire Withford Eterna ce asigură o distribuție uniformă și rapidă a căldurii. Mânerul este special creat pentru a putea manevra cratița în siguranță, fără a te arde, iar la capitolul igienizare, totul e simplu: se face foarte ușor manual sau în mașina de spălat vase. De asemenea, baza acesteia este concepută inteligent și funcționează pe surse variate de căldură, plită cu gaz, plită electrică și plită cu inducție.
Verifică prețul

Tigaie marmorata 25 cm clatite Purple Eclipse Berlinger Haus BH 6635

Se poate folosi pe orice tip de plită, inclusiv cele prin inductie, iar după utlizare se recomandă splălare, sau clătire și apoi curățată în mașina de spălat vase. Mânerul este ergonomic, cu atingere moale, iar fundul este cu inducție turbo realizat din trei straturi acoperire din marmură pentru o încălzire rapidă și uniformă și o protecție ridicată la ardere. Tigaia este realizată din materiale ECO Friendly, fără PFOA.
Verifică prețul

Tigaie marmorată de un diamentru de 25 cm este perfectă pentru clătite și nu numai.

Tigaie pentru clatite 24 cm cu invelis stone antiaderent Nature NAVA NV 144 112

Suprafața acoperită cu 5 straturi de înveliș antiaderent asigură o protecție anticorozivă și în același timp sporește proprietatea antiaderentă a vaselor. Prin utilizarea acestei tigăi economisești energie și poți găti rețete sănătoase folosind alimente bio și cu mai puțină grăsime sau chiar deloc.
Verifică prețul

Tigaia face parte din colecția Nature. O caracteristică importantă a vaselor din această colecție este că au fost fabricate pentru a rezista modificărilor bruste de temperatură și sunt foarte ușor de curățat.

Tigaie pentru clatite Muhler

Aluminiul se încălzesște mai repede, plus că distribuie și păstrează căldura mult mai bine decât alte tipuri de vase. Folosit în bucătărie sau în aer liber, acest vas practic indestructibil va rămâne în mâinile generațiilor de viitori bucătari din cadrul familiei. Vasele din aluminu sunt încă unele dintre cele mai bune ustensile de gătit făcute vreodată. Se recomandă curățarea vasului imediat după utilizare.
Verifică prețul

Tigaia din aluminiu este un vas de gătit tradițional care va fi un ajutor deosebit pentru tine, în acele dimineți somnoroase.

Tigaie pentru clatite, din aluminiu, placata cu ceramica, 28 x 2 cm , Grunberg GR3213

Fiind realizată din aluminiu și placată cu ceramică, tigaia a fost concepută pentru a ușura prepararea mâncării și pentru realizarea rețetelor sănătoase. Marele avantaj al acestei tigăi îl reprezintă faptul că este compatibilă cu orice fel de plită, fie ea electrică, ceramică sau cu gaz. Mânerul este realizat din bachelită neagră, iar baza este spiralată. Nu este compatibilă cu plitele cu inducție.
Verifică prețul

Pentru a realiza cele mai bune clătite, ai nevoie de o tigaie de calitate. Tigaia Grunberg GR3213 este perfectă pentru acest lucru.

Tigaie clatite Cooking by Heinner Black Sand, inductie, 28 cm

Mânerul tigăii este realizat din bachelită și are un design ergonomic. Pentru a curăța tigaia după folosire, ai grijă să nu folosești bureți de sârmă sau lavete abrazive. Acestea vor deteriora stratul antiaderent, iar tigaia nu va mai putea fi folosită în aceeași parametri.
Verifică prețul

Tigaia Cooking by Heinner Black Sand este una dintre cele mai bune tigăi pentru clătite, realizată din aluminiu. Interiorul tigăii este acoperit cu un strat antiaderent sablat, care permite prepararea alimentelor cu sau fără ulei.

Întrebări frecvente despre tigăile pentru clătite

Cât de adânci sunt tigăile pentru clătite?

Tigăile pentru clătite sunt de regulă puțin adânci, de aceea, sunt foarte ușor de folosit de către oricine. Au doar câțiva centimetri adâncime și sunt ideale pentru a găti clătite delicioase, subțiri, care nu se lipesc și pe care le vei devora imediat ce vor fi umplute cu dulceață sau ciocolată.

De cât ulei au nevoie tigăile pentru clătite?

Tigăile pentru clătite au nevoie de foarte puțin ulei pentru a prepara cum trebuie clătitele delicioase. De obicei, este bine să pui doar câțiva stropi de ulei pe fundul tigăii pentru ca fiecare clătită să aibă minim de lichid în care să se prăjească. Mult ulei va impregna un miros și gust greoi clătitelor tale favorite și vei regreta că ai folosit atât de mult. De aceea, nu folosi atât ulei cât folosești pentru cartofi prăjiți.

Sunt scumpe tigăile pentru clătite?

Tigăile pentru clătite au prețuri destul de accesibile. De regulă, tigăile pentru clătite sunt mai mici ca dimensiuni decât tigăile destinate mâncărurilor de bază și de aceea, prețul este cu câteva zeci de lei mai puțin.

Sunt grele tigăile pentru clătite?

Tigăile pentru clătite au o greutate redusă, fapt ce le face foarte ușor de folosit.

Cum se curăță tigăile pentru clătite?

Tigăile pentru clătite se curăță cu apă fierbinte și soluție de spălat vase.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set De Vase De Fontă
Cel mai bun set de vase de fontă

Alege un set de vase de calitate. Fonta este unul din cele mai durabile materiale și care își păstrează calitățile de-a lungul timpului.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Spumă din Lapte
Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Vrei să-ți pregătești cafeaua ca un barista adevărat și să-ți poți surprinde prietenii cu desene în spumă? Primul lucru de care ai nevoie este un aparat de făcut spumă. Îți spunem noi care este cel mai bun.

Cel Mai Bun Senzor De Inundație
Cel mai bun senzor de inundație

Protejează-ți bunurile alegând să instalezi un senzor de inundație care te poate anunța în timp real când apa pătrunde în locul unde e montat senzorul.

Cea Mai Bună Foarfecă De Bucătărie
Cea mai bună foarfecă de bucătărie

O bucătărie echipată este una din care nu lipsește o foarfecă de bucătărie. Utilă atât pentru desfacerea ambalajelor cât și tăierea anumitor alimente.

Cel Mai Bun Senzor De Gaz
Cel mai bun senzor de gaz

Protejează-ți bunurile și viața alegând să instalezi un senzor de gaz care te poate anunța în timp real atunci când există o scurgere de gaze în încăpere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe