Cea Mai Bună Mașină de Făcut Cârnați Acasă

Mașini bune de făcut cârnați acasă

Modificat la 30 iulie 2021
Articol evaluat de 108 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi o mașină de făcut cârnați?

Grija pentru a alege personal toate alimentele și ingredientele pe a prepara feluri de mâncare delicioase, alături de pasiunea de a găti, respectiv de a descoperi noi rețete înseamnă să investești și în aparatura pe care o folosești zi de zi. O mașină de făcut cârnați se potrivește perfect într-o bucătărie în care iau masa gurmanzii: vei alege cu grijă fiecare ingredient, vei putea să toci diferitele feluri de carne în cantitatea dorită, vei putea adăuga doar condimentele preferate și, bineînțeles, vei descoperi noi rețete. Mașina de făcut cârnați este facil de utilizat, montându-se pe suprafața pe care vei lucra - blatul sau masa din bucătărie.

În ceea ce privește performanța, aceste mașini sunt eficiente, astfel că vei putea prepara cantitatea necesară de cârnați. De aceea, este important să stabilești criteriile de selecție privind capacitatea bolului de carne, fiind util unul de capacitate mai mare, dacă ai nevoie să prepari o cantitate mai mare de cârnați, fără întrerupere, precum și numărul accesoriilor incluse - dacă dorești să prepari cârnați de diferite dimensiuni, alege unul cu pâlnii diferite. O mașină de preparat cârnați este o investiție pe termen lung, ce îți va permite să îi prepari ori de câte ori dorești, în rețetele preferate.

Cele mai bune mașini de făcut cârnați

Cel mai bun

Masina de umplut carnati manuala 5.5kg MICUL FERMIER Carnatar Manual Inox Orizontal + 4 Palnii Incluse

Mașina oferă posibilitatea de a pregăti cârnați într-un timp scurt. Mașina este din aluminiu dur și adoptă un design modern, fiind fabricată din materiale de înaltă calitate, care asigură performanțe excelente și este foarte ușor de întreținut. Toate piesele metalice sunt special fabricate pentru a rezista presiunii necesare umplerii cârnaților mai mici. De asemenea, poți face cârnați de vânat proaspeți.
Verifică prețul

Acum poți face cârnați tradiționali și delicioși în bucătărie în orice moment. Poți face cârnați de casă cu o capacitate maximă de 5,5 kg conform rețetei tale.

la buget

Masina din inox de umplut carnati - capacitate 2.5 kg

Aceasta este din oțel inoxidabil alimentar de calitate superioară, potrivită pentru o cantitate de carne de 2. 5 kg și cu un design modern. În plus, aceasta este dotată cu 3 pâlnii din plastic, cu grosimi diferite (15, 19, 22 mm) și cu un sistem puternic de fixare. Mașina este practică, ușor de folosit și ușor de curățat, iar cârnații ies perfect cu ajutorul lor.
Verifică prețul

Este bine să ai în casă o mașina de umplut cârnați, asa poți fi sigur mereu de prospețimea lor. O bună alegere este mașina de umplut cârnați de la tenq.

Premium

Aparat pentru umplut carnati Kitchen Line cu sistem umplere cu 2 viteze, 282137, 3 L, 4 palnii 10/20/30/40 mm

Vei face cârnații mult mai repede și lipsit de efort față de ce știai până acum. Ai la dispoziție un sistem de umplere cârnați cu două viteze pentru a alege ce ți se potrivește. Mai mult, vei avea 4 pâlnii din care să alegi pe cea mai potrivită pentru tipul de cârnați pe care dorești să îi fabrici.
Verifică prețul

Mai ții minte cum te chinuiai cu aparatele vechi de umplut cârnați atunci când erai mic? Ei bine, acele vremuri s-au dus și acum ai un ajutor de nădejde în noul aparat pentru umplut cârnați modern și eficient.

Aparat Umplut Carnati 2.5Kg INOX, 4 Palnii Incluse, Model Nou, Masina Manuala Verticala

Toate componentele din metal sunt construite special pentru a oferi rezisța la presiunea necesară pentru a umple cei mai mici cârnați. Puteți face chiar cârnat proaspăt de la vânat sălbatic. Cilindrul inoxidabil asigură umplerea și curățarea ușoară, iar datorită pâlniilor de 17mm, 21mm, 25 mm și 29 mm incluse în pachet, puteți obține cârnați de 4 dimensiuni.
Verifică prețul

Mașina de făcut și umplut cârnați de 2. 5 kg din Inox inoxidabil are un design modern, este confecționată din materiale de calitate care asigură o performanță remarcabilă fiind totodată foarte ușor de întreținut.

Masina profesionala umplut carnati din otel inoxidabil, Direca, 5 litri, 4 palnii 16-22-32 si 38 mm

Produsul este construit din oțel inoxidabil, cu protecție împotriva coroziunii și este concepută pentru uz profesional conform standardelor CE. Are 2 viteze de funcționare, ”Încet” pentru coborârea pistonului și ”Rapid” pentru ridicarea pistonului. Cilindrul din oțel inoxidabil se rabatează din carcasă, iar apoi se umple cu mâna sau direct de la mașina de tocat carne. Pistonul are o garnitură din silicon care previne amestecul de carne să scape înapoi, iar placa de presiune are un ventil de aerisire care asigură eliminarea excesului de aer pentru ca bule de aer să nu se formeze în produsul finit. Mașina se poate înclina la 90 de grade, pentru reîncărcare ușoară, iar cilindrul reversibil este potrivit pentru utilizarea persoanelor atât dreptace dar și stângace.
Verifică prețul

Mașină profesională de umplut cârnați din oțel inoxidabil, Direca, capacitate 5 L, 4 pâlnii 16-22-32 și 38 mm.

Întrebări despre mașinile de făcut cârnați acasă

Se fixează ușor pe suprafața de lucru (masă, blat)?

Pentru a putea fi utilizate cu ușurință și în perfectă siguranță, chiar la tine acasă, mașinile de făcut cârnați sunt prevăzute cu sistem de prindere de suprafața de lucru, fie că este vorba despre blat sau o masă. Mai exact, fixarea mașinii asigură operarea facilă, întreg procesul de preparare a cârnaților fiind rapid.

Care este capacitatea recipientului de carne?

Capacitatea recipientului de carne te va susține în procesul de preparare eficientă a cârnaților. Astfel, atunci când faci cercetarea mașinilor de făcut cârnați, acordă atenție la capacitate - unele modele dispun de capacitate 3,5 kg, altele 5 kg sau 5,5 kg.

Mașina include și accesorii pentru prepararea cârnaților de diferite dimensiuni?

Ca și în cazul altor aparate electrocasnice de bucătărie, modele de mașini de cârnați furnizate de diverși producători sunt prevăzute cu diferite funcții și accesorii. În cazul în care ai decis să cumperi o astfel de mașină, investește într-un model performant, cu rezultate profesionale, chiar dacă este un model dedicat utilizării rezidențiale. Astfel, verifică accesoriile incluse - pâlniile pentru umplerea cârnaților - pentru a putea prepara o gamă diversificată de mezeluri.

Care sunt indicațiile de curățare și întreținere?

Mașinile de făcut cârnați sunt în general construite din oțel inoxidabil. De aceea, aceste mașini nu au nevoie de întreținere specială, pentru că nu ruginesc. Trebuie însă curățate și spălate la scurt timp după ce ați terminat de tocat carne și depozitate până la următoarea întrebuințare.

Ce fel de carne poate fi folosită la umplerea cârnaților?

Nici nu mai e mult până când vine sezonul rece odată cu sărbătorile de iarnă, moment marcat de faptul că fiecare casă miroase a cârnați și alte preparate delicioase. În primul rând, un aparat de făcut cârnați bun trebuie să vină numaidecât cu câteva pâlnii, foarte utile pentru ca umplutura să fie bine modelată, umplutură care poate să fie după preferințe din carne de porc, vită, miel sau amestec, in funcție de rețetă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Chiuvetă Dublă De Bucătărie
Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Dacă ți se pare că chiuveta se umple prea repede cu vase, ia-ți o chiuvetă mai mare :) O chiuvetă dublă te ajută să speli mai ușor vasele strânse sau să poți spăla/curăța mai ușor diverse legume sau fructe.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare
Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie
Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Cuțitul electric este ajutorul ideal pentru a tăia carne, pâine, fructe sau legume. Acesta se folosește cu o singură apăsare de buton, fără a fi nevoie de efort.

Cea Mai Bună Tigaie Adâncă
Cea mai bună tigaie adâncă

Scapă de uleiul care sare pe blat cu ajutorul unei tigăi adânci. Pe lângă prăjeli, aceasta te poate ajuta și la prepararea altor tipuri de mâncăruri gătite.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe