Cel Mai Bun Aspirator de Geamuri / Faianță / Oglinzi

Aparate de curățat pentru geamuri, oglinzi și faianță (cu acumulator)

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 50 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

Geamurile se pot curăța mai ușor de când au apărut aspiratoarele de geamuri

De fiecare dată când ai de spălat geamurile prin metoda clasică parcă ți-ai cumpăra un astfel de aparat care curăță dar și usucă suprafețele. Da, un aspirator de geamuri îți ușurează munca depusă pentru că este mult mai puternic decât forța manuală depusă de tine dar și pentru că tehnologia pe care o folosesc aceste aparate face ca ele să ajungă unde tu nu poți. În plus, au accesorii menite să nu lase în urmă dâre, urme sau picuri de apă care se usucă instantaneu și apoi trebuie să o iei de la capăt.

Majoritatea au module de economisire a energiei așa că sunt extrem de practice, iar cu o singură încărcare poți spăla, în maxim 60 de minute toate geamurile din casă. Avantajul major este că poți curăța suprafețe multiple. De la geamuri, cabine de duș, oglinzi, geamuri de mașină sau alte suprafețe netede, poți fi sigur că ai tot ajutorul de care ai nevoie într-un singur aparat. Deși sunt suficient de puternice cât să curețe și să usuce suprafețe generoase, sunt foarte ușor de manevrat și mai ales de curățat.

Care sunt cele mai bune aspiratoare pentru geamuri?

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Karcher WV 2

 • Duză de aspirație mare sau mică
 • Afisaj LED
 • Ușor de folosit
 • Sistemului inovator de aspirare a apei
 • Design ergonomic
Verifică prețul

Aspiratorul pentru geamuri este destinat uzului casnic. Totuși tehnologia performantă îți permite să usuci în foarte scurt timp suprafețe mari de geam. Beneficiază de 2 duze de aspirație (mare sau mică) pe care le poți folosi în funcție de suprafața pe care vrei să o cureți. Aparatul are un afișaj LED integrat în comutatorul de pornire/oprire ce te anunță când e nevoie de încărcare. Este mic, compact și ușor așa că poate fi folosit și în cazul suprafețelor greu accesibile. Are o autonomie de 25 de minute la o singură încărcare.

la buget

Concept CW1000

 • Autonomie mare de 50 minute
 • 3 în 1 (umezește, spală și aspiră)
 • Greutate mică
 • Design ușor, compact și atractiv
 • Vine însoțit de accesorii pentru încărcare și spălare
Verifică prețul

Acest aparat transformă curățatul geamurilor în distracție. Cum îi spune și numele este ”Concept” pentru că este 3 in 1, adică îndeplinește trei funcții diferite: umezește suprafața, o spală și apoi aspiră excesul de apă și, astfel, lustruiește suprafața. Toate acestea fără un cablu de alimentare care să te încurce. Ferestrele vor fi întotdeauna perfect curate, fără nicio urmă de murdărie sau scurgeri de apă. Mai mult și foarte important, aparatul CW1000 are o utilizare multiplă pentru curățarea mai multor tipuri de suprafață precum pereții cabinei de duș, a faianței din baie, a oglinzilor sau a geamurilor mașinilor. Totul cu o autonomie de până la 60 de minute de funcționare cu o singură încărcare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Leifheit Dry & Clean

 • Sistem de prindere click
 • Mod inteligent stand-by
 • Autonomie a bateriei pentru curățare a 100mp de suprafață
 • Potrivit pentru mai multe tipuri de suprafețe (ferestre, gresie, oglinzi sau cabine duș)
 • Lustruiește rapid și fără efort
Verifică prețul

Aspiratorul este soluția ideală pentru suprafețe precum ferestre, gresie, oglinzi sau cabine de duș. Setul include atât aspirator cât și spălător așa că reprezintă soluția completă. Aspiratorul poate fi folosit cu orice model de coadă compatibilă click, pentru a ajunge și în suprafețele mai greu accesibile fără să mai fie nevoie de scară. Un beneficiu real este faptul că are un modul inteligent de stand by care face ca aparatul să porneacă doar la contactul cu suprafața, asftel că se conservă energia. Aparatul are o autonomie de până la 35 de minute cu o singură încărcare.

Aspirator de curatat geamuri Electrolux WS71-4VV, Li-Ion, 110 ml, 60 Min, Alb/Lila

 • Lame din cauciuc natural de calitate;
 • Baterie cu acumulatori;
 • Extrem de silențios;
 • Sistem anti-picurare;
 • Potrivti pentru mai multe suprafețe.
Verifică prețul

Aspiratorul de curățat geamuri pune capăt sticlei murdare și insuficient ștearsă cu ajutorul cârpelor obișnuite. Curățarea se va face impecabil cu ajutorul lamelor confecționate din cauciuc natural, indiferent de direcția în care ștergi. Acest aspirator este cel mai silențios din gama sa. Cu ajutorul bateriei cu acumulatori, va curăța fără întrerupere până la 60 de minute. Aspiratorul este prevăzut cu sistem anti-picurare, astfel că va fi ușor de manevrat în siguranță în toate direcțiile și pe toate planurile.

Aspirator de geam Leifheit, Aspirare umeda, Autonomie 30 Min, Alb/Verde

 • Multiple întrebuințări (gresie, geam, oglindă sau cabină de duș)
 • Economic, pornește la contactul cu suprafața
 • Nu lasă scame sau urme
 • Rapid și silențios
 • Design ergonomic
Verifică prețul

Aparatul a devenit partenerul ideal în zilele de curățenie, ușurându-mi foarte mult efortul depus și scurtând timpul alocat. Este setul ce-mi oferă tot ce e nevoie pentru o curățare completă, fără picături, dungi și fără scurgeri de apă. Îl folosesc cu succes pentru, ferestre, gresie, oglinzi sau cabina de duș.. Un mare avantaj este tehnologia folosită în fabricarea acumulatorului, care funcționează în modul stand-by, adică pornește la contactul cu suprafața și trece de la modul de economisire a energiei la puterea maximă de aspirare.

Aspirator de curatat geamuri Electrolux WS71-4CR, Li-Ion, 110 ml, 60 Min, Negru/Rosu

 • Indicator luminos pentru încărcare
 • Sistem de filtrare ciclonic
 • Baterie Li-Ion
 • Iluminare LED
 • Lamele din cauciuc
Verifică prețul

Aspiratorul este destinat curățării geamurilor dar și a altor suprafețe din locuință și are avantajul că poate fi folosit în orice direcție datorită lamelor din cauciuc natural. Acumulatorul de tip Li-Ion oferă o autonomie de până la 60 de minute de funcționare cu o singură încărcare de 2 ore. În plus, se numără printre cele mai silențioase aparate de curățat. Aspiratorul are un indicator luminos care te anunță când acesta trebuie încărcat și are un sistem de iluminare LED ca să vezi mai bine suprafața în timp ce aspiri.

Aspirator de geam Bosch GlassVAC, 3.6V Li-Ion, Usb Charge, 30 Min, 0.1 L, cap de aspirare mare si mic, aplicator, Negru/Gri

 • Aspirare umedă
 • Compact
 • Ușor de utilizat
 • Autonomie acumulator de până la 30 min
 • Capacitate de colectare de 100 ml
Verifică prețul

Aspiratorul de geam va fi cel mai bun partener al tău în ceea ce privește curățarea sticlei sau oglinzilor pe care le deții în casă. Curăță într-un mod optim și nu lasă urme absolut deloc prin tehnologia sa de top utilizată. Performanța se te va convinge să nu mai treci niciodată la folosirea cârpelor obișnuite. Lamela sa este confecționată din cauciuc rezistent, ceea ce contribuie la o durată mare de viață. Este ecologic și prietenos cu mediul înconjurător. Mânerul este ergonomic ceea ce îl face ușor de manevrat.

Aspirator de geamuri 280mm, maner telescopic 65 cm, curatitor electric cu acumulator autonomie 30 min

 • Rezervorul de apă murdară este foarte ușor de golit
 • Mâner telescopic suficient de mare
 • Ușor și silențios
 • Utilizare pe mai multe tipuri de suprafețe nu doar geamuri
 • Încărcare rapidă în maxim 3 ore
Verifică prețul

Aspiratorul este ideal pentru curățarea suprafețelor netede, precum ferestrele, pereți de faianță, oglinzi, cabine de duș sau geamuri auto. Aparatul are un vacuum încorporat ce strânge apa murdară pe măsură ce cureți suprafața dar și un vas de colectare foarte ușor de golit și curățat. În plus, aparatul vine cu un mâner telescopic ce îți permite să ajungi și în locurile mai puțin accesibile, cu atât mai mult cu cât este și ușor și ergonomic. Acumulatorul are o durată de încărcare de 2-3 ore și o autonomie de funcționare de 30 de minute.

Întrebări despre aparatele de curățat geamurile

Cât ține acumulatorul unui aspirator de geamuri?

În general după o încărcare completă de aproximativ 2-3 ore aparatul de curățat geamurile poate funcționa continuu 30 minute. Sunt însă modele care au modul de stand by și economisesc energie prin faptul că pornesc doar la contactul aparatului cu suprafața.

Aspiratorul de geamuri are si braț extensibil?

Brațele extensibile pentru aparatele de curățat geamuri ajută la spălatul sticlei pe exterior, însă nu sunt incluse mereu în pachet. Așa că înainte de a cumpăra produsul este bine să verifici că în ofertă este inclus și acest braț sau, se poate cumpăra separat.

Cât de des trebuie încărcat rezervorul unui aspirator de geamuri?

În funcție de suprafața ce trebuie curățată, dar și de sistemul cu care este dotat aparatul un aspirator de geamuri are în medie o autonomie de curățare de 100 mp cu o singură încărcare. Asta înseamnă între 0.1 și 0.3 liitri capacitate de colectare a apei murdare.

E nevoie să stropesc în prealabil cu soluție de geamuri?

Noile generații de aparate pentru curățat geamurile salvează utilizatorul de mult timp și efort. Practic după curățarea în prealabil a acestora cu soluție specială și cârpă, aparatele vin să aspire apa murdară de pe geam, care rămâne strălucitor și fără urme.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Aspirator de Cenușă pentru Sobe și Șeminee
Aspirator de cenușă pentru sobe și șeminee

Te-ai săturat de mizeria din fața sobei sau a șemineului atunci când vrei să scoți cenușa? Ai nevoie de un aspirator special de cenușă care poate trage chiar și cărbunii încălziți.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Lămpă Catalitică (Parfumare & Purificare Aer)
Lămpi catalitice pentru purificarea aerului

Lămpile Catalitice în baza unor reacții amplificate prin cataliză, reușesc să purifice aerul prin distrugerea moleculelor de impurități (mirosuri neplăcute de mâncare și tutun, bacterii, microbi) .

Cea Mai Bună Mașină de Măturat
Cea mai bună mașină de măturat pentru exterior

O mașină de măturat are forma unei mașini de tuns iarba și te ajută să scapi ușor, rapid și fără efort de mizeriile de pe terasă sau din jurul casei. 

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe