Cel Mai Bun Aspirator de Geamuri / Faianță / Oglinzi

Aparate de curățat pentru geamuri, oglinzi și faianță (cu acumulator)

Modificat la 05 mai 2022
Articol evaluat de 50 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

Geamurile se pot curăța mai ușor de când au apărut aspiratoarele de geamuri

De fiecare dată când ai de spălat geamurile prin metoda clasică parcă ți-ai cumpăra un astfel de aparat care curăță dar și usucă suprafețele. Da, un aspirator de geamuri îți ușurează munca depusă pentru că este mult mai puternic decât forța manuală depusă de tine dar și pentru că tehnologia pe care o folosesc aceste aparate face ca ele să ajungă unde tu nu poți. În plus, au accesorii menite să nu lase în urmă dâre, urme sau picuri de apă care se usucă instantaneu și apoi trebuie să o iei de la capăt.

Majoritatea au module de economisire a energiei așa că sunt extrem de practice, iar cu o singură încărcare poți spăla, în maxim 60 de minute toate geamurile din casă. Avantajul major este că poți curăța suprafețe multiple. De la geamuri, cabine de duș, oglinzi, geamuri de mașină sau alte suprafețe netede, poți fi sigur că ai tot ajutorul de care ai nevoie într-un singur aparat. Deși sunt suficient de puternice cât să curețe și să usuce suprafețe generoase, sunt foarte ușor de manevrat și mai ales de curățat.

Care sunt cele mai bune aspiratoare pentru geamuri?

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Karcher WV 2

 • Duză de aspirație mare sau mică
 • Afisaj LED
 • Ușor de folosit
 • Sistemului inovator de aspirare a apei
 • Design ergonomic
Verifică prețul

Aspiratorul pentru geamuri este destinat uzului casnic. Totuși tehnologia performantă îți permite să usuci în foarte scurt timp suprafețe mari de geam. Beneficiază de 2 duze de aspirație (mare sau mică) pe care le poți folosi în funcție de suprafața pe care vrei să o cureți. Aparatul are un afișaj LED integrat în comutatorul de pornire/oprire ce te anunță când e nevoie de încărcare. Este mic, compact și ușor așa că poate fi folosit și în cazul suprafețelor greu accesibile. Are o autonomie de 25 de minute la o singură încărcare.

la buget

Acest aparat de curățat geamuri cu siguranță îți va ușura munca de zi cu zi. Pulverizează, curăță și aspiră într-un mod practic și eficient mai multe tipuri de suprafețe, fără pic de efort. Capacitatea rezervoarelor este suficient de mare, astfel că nu va fi necesară reumplerea deasă. Există două rezervoare, unul pentru apă murdară și unul pentru apă curată. Aparatul vine la pachet cu o lavetă din microfibră lavabilă și o cană gradată. Bateria este inclusă, reîncărcabilă, iar autonomia sa este de până la două ore.

Premium

* Prezentare video mai jos

Leifheit Dry & Clean

 • Sistem de prindere click
 • Mod inteligent stand-by
 • Autonomie a bateriei pentru curățare a 100mp de suprafață
 • Potrivit pentru mai multe tipuri de suprafețe (ferestre, gresie, oglinzi sau cabine duș)
 • Lustruiește rapid și fără efort
Verifică prețul

Aspiratorul este soluția ideală pentru suprafețe precum ferestre, gresie, oglinzi sau cabine de duș. Setul include atât aspirator cât și spălător așa că reprezintă soluția completă. Aspiratorul poate fi folosit cu orice model de coadă compatibilă click, pentru a ajunge și în suprafețele mai greu accesibile fără să mai fie nevoie de scară. Un beneficiu real este faptul că are un modul inteligent de stand by care face ca aparatul să porneacă doar la contactul cu suprafața, asftel că se conservă energia. Aparatul are o autonomie de până la 35 de minute cu o singură încărcare.

Aspirator de curatat geamuri Electrolux WS71-4VV, Li-Ion, 110 ml, 60 Min, Alb/Lila

 • Lame din cauciuc natural de calitate;
 • Baterie cu acumulatori;
 • Extrem de silențios;
 • Sistem anti-picurare;
 • Potrivti pentru mai multe suprafețe.
Verifică prețul

Aspiratorul de curățat geamuri pune capăt sticlei murdare și insuficient ștearsă cu ajutorul cârpelor obișnuite. Curățarea se va face impecabil cu ajutorul lamelor confecționate din cauciuc natural, indiferent de direcția în care ștergi. Acest aspirator este cel mai silențios din gama sa. Cu ajutorul bateriei cu acumulatori, va curăța fără întrerupere până la 60 de minute. Aspiratorul este prevăzut cu sistem anti-picurare, astfel că va fi ușor de manevrat în siguranță în toate direcțiile și pe toate planurile.

Aspirator de geam Leifheit, Aspirare umeda, Autonomie 30 Min, Alb/Verde

 • Multiple întrebuințări (gresie, geam, oglindă sau cabină de duș)
 • Economic, pornește la contactul cu suprafața
 • Nu lasă scame sau urme
 • Rapid și silențios
 • Design ergonomic
Verifică prețul

Aparatul a devenit partenerul ideal în zilele de curățenie, ușurându-mi foarte mult efortul depus și scurtând timpul alocat. Este setul ce-mi oferă tot ce e nevoie pentru o curățare completă, fără picături, dungi și fără scurgeri de apă. Îl folosesc cu succes pentru, ferestre, gresie, oglinzi sau cabina de duș.. Un mare avantaj este tehnologia folosită în fabricarea acumulatorului, care funcționează în modul stand-by, adică pornește la contactul cu suprafața și trece de la modul de economisire a energiei la puterea maximă de aspirare.

Indiferent dacă ai o casă mare cu multe geamuri sau un apartament, acest aspirator cu pulverizator și mâner telescopic te va ajuta să le cureți rapid și eficient. Spotlight EasyClean este un aparat revoluționar, eficient și silențios, pe care îl poți folosi atât pentru geamuri, cât și pentru oglinzi sau chiar gresie și faianță. Aparatul are o autonomie de 30 de minute, dacă a fost încărcat complet și un rezervor pentru apa murdară de 50 ml. Îndepărtează rapid murdăria fără urme, stropi, pete sau depuneri.

Aspirator de geam Bosch GlassVAC, 3.6V Li-Ion, Usb Charge, 30 Min, 0.1 L, cap de aspirare mare si mic, aplicator, Negru/Gri

 • Aspirare umedă
 • Compact
 • Ușor de utilizat
 • Autonomie acumulator de până la 30 min
 • Capacitate de colectare de 100 ml
Verifică prețul

Aspiratorul de geam va fi cel mai bun partener al tău în ceea ce privește curățarea sticlei sau oglinzilor pe care le deții în casă. Curăță într-un mod optim și nu lasă urme absolut deloc prin tehnologia sa de top utilizată. Performanța se te va convinge să nu mai treci niciodată la folosirea cârpelor obișnuite. Lamela sa este confecționată din cauciuc rezistent, ceea ce contribuie la o durată mare de viață. Este ecologic și prietenos cu mediul înconjurător. Mânerul este ergonomic ceea ce îl face ușor de manevrat.

Aspirator de geamuri 280mm, maner telescopic 65 cm, curatitor electric cu acumulator autonomie 30 min

 • Rezervorul de apă murdară este foarte ușor de golit
 • Mâner telescopic suficient de mare
 • Ușor și silențios
 • Utilizare pe mai multe tipuri de suprafețe nu doar geamuri
 • Încărcare rapidă în maxim 3 ore
Verifică prețul

Aspiratorul este ideal pentru curățarea suprafețelor netede, precum ferestrele, pereți de faianță, oglinzi, cabine de duș sau geamuri auto. Aparatul are un vacuum încorporat ce strânge apa murdară pe măsură ce cureți suprafața dar și un vas de colectare foarte ușor de golit și curățat. În plus, aparatul vine cu un mâner telescopic ce îți permite să ajungi și în locurile mai puțin accesibile, cu atât mai mult cu cât este și ușor și ergonomic. Acumulatorul are o durată de încărcare de 2-3 ore și o autonomie de funcționare de 30 de minute.

Tellur este un robot pentru curățare a geamurilor ca le folosește aspirarea pentru a se fixa de geam. Sistemul UPS, cu care aparatul este dotat, previne căderea aparatului de pe geam în cazul unei întreruperi a energiei electrice. Cele două lavete care sunt prinse de roțile robotului pot fi schimbate cu ușurință. Robotul este dotat cu WIFI putând să își calculeze traseul, să detecteze ramele geamurilor, oferind și posibilitatea unui control manual cu ajutorul telecomenzii, în cazul în care vrei să insiști pe o anumită zonă.

Întrebări despre aparatele de curățat geamurile

Cât ține acumulatorul unui aspirator de geamuri?

În general după o încărcare completă de aproximativ 2-3 ore aparatul de curățat geamurile poate funcționa continuu 30 minute. Sunt însă modele care au modul de stand by și economisesc energie prin faptul că pornesc doar la contactul aparatului cu suprafața.

Aspiratorul de geamuri are si braț extensibil?

Brațele extensibile pentru aparatele de curățat geamuri ajută la spălatul sticlei pe exterior, însă nu sunt incluse mereu în pachet. Așa că înainte de a cumpăra produsul este bine să verifici că în ofertă este inclus și acest braț sau, se poate cumpăra separat.

Cât de des trebuie încărcat rezervorul unui aspirator de geamuri?

În funcție de suprafața ce trebuie curățată, dar și de sistemul cu care este dotat aparatul un aspirator de geamuri are în medie o autonomie de curățare de 100 mp cu o singură încărcare. Asta înseamnă între 0.1 și 0.3 liitri capacitate de colectare a apei murdare.

E nevoie să stropesc în prealabil cu soluție de geamuri?

Noile generații de aparate pentru curățat geamurile salvează utilizatorul de mult timp și efort. Practic după curățarea în prealabil a acestora cu soluție specială și cârpă, aparatele vin să aspire apa murdară de pe geam, care rămâne strălucitor și fără urme.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cel Mai Bun Mop cu Aburi. Ghid / Păreri
Mopuri electrice cu aburi (folosire fără detergent)

Mopurile cu aburi curăță fără a folosi detergent sau alte substanțe chimice. Te ajutăm să găsești cel mai bun mop electric cu aburi pentru casa ta. Află mai multe detalii.

Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Lampă UV-C Pentru Dezinfecție (Birouri & Locuințe)
Lămpi UV-C bune pentru dezinfecția birourilor sau a locuințelor

Cauți o soluție de dezinfectare împotriva bacteriilor și a virușilor? Lămpile UV-C te pot ajuta să păstrezi spațiile deschise curate fără a depune efort și a folosi lichide dezinfectante și puternic mirositoare.

Cel Mai Bun Set de Curățenie Complet (Găleata + Mop)
Cel mai bun set de curățenie complet (găleată și mop)

Nu ai încă un set de curățenie pentru acasă? Alege un set complet cu găleată, mop și alte accesorii utile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe