Cel Mai Bun Aspirator de Geamuri / Faianță / Oglinzi

Aparate de curățat pentru geamuri, oglinzi și faianță (cu acumulator)

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 49 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

Geamurile se pot curăța mai ușor de când au apărut aspiratoarele de geamuri

De fiecare dată când ai de spălat geamurile prin metoda clasică parcă ți-ai cumpăra un astfel de aparat care curăță dar și usucă suprafețele. Da, un aspirator de geamuri îți ușurează munca depusă pentru că este mult mai puternic decât forța manuală depusă de tine dar și pentru că tehnologia pe care o folosesc aceste aparate face ca ele să ajungă unde tu nu poți. În plus, au accesorii menite să nu lase în urmă dâre, urme sau picuri de apă care se usucă instantaneu și apoi trebuie să o iei de la capăt.

Majoritatea au module de economisire a energiei așa că sunt extrem de practice, iar cu o singură încărcare poți spăla, în maxim 60 de minute toate geamurile din casă. Avantajul major este că poți curăța suprafețe multiple. De la geamuri, cabine de duș, oglinzi, geamuri de mașină sau alte suprafețe netede, poți fi sigur că ai tot ajutorul de care ai nevoie într-un singur aparat. Deși sunt suficient de puternice cât să curețe și să usuce suprafețe generoase, sunt foarte ușor de manevrat și mai ales de curățat.

Care sunt cele mai bune aspiratoare pentru geamuri?

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Karcher WV 2

 • Duză de aspirație mare sau mică
 • Afisaj LED
 • Ușor de folosit
 • Sistemului inovator de aspirare a apei
 • Design ergonomic
Verifică prețul

Aspiratorul pentru geamuri este destinat uzului casnic. Totuși tehnologia performantă îți permite să usuci în foarte scurt timp suprafețe mari de geam. Beneficiază de 2 duze de aspirație (mare sau mică) pe care le poți folosi în funcție de suprafața pe care vrei să o cureți. Aparatul are un afișaj LED integrat în comutatorul de pornire/oprire ce te anunță când e nevoie de încărcare. Este mic, compact și ușor așa că poate fi folosit și în cazul suprafețelor greu accesibile. Are o autonomie de 25 de minute la o singură încărcare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Leifheit Dry & Clean

 • Sistem de prindere click
 • Mod inteligent stand-by
 • Autonomie a bateriei pentru curățare a 100mp de suprafață
 • Potrivit pentru mai multe tipuri de suprafețe (ferestre, gresie, oglinzi sau cabine duș)
 • Lustruiește rapid și fără efort
Verifică prețul

Aspiratorul este soluția ideală pentru suprafețe precum ferestre, gresie, oglinzi sau cabine de duș. Setul include atât aspirator cât și spălător așa că reprezintă soluția completă. Aspiratorul poate fi folosit cu orice model de coadă compatibilă click, pentru a ajunge și în suprafețele mai greu accesibile fără să mai fie nevoie de scară. Un beneficiu real este faptul că are un modul inteligent de stand by care face ca aparatul să porneacă doar la contactul cu suprafața, asftel că se conservă energia. Aparatul are o autonomie de până la 35 de minute cu o singură încărcare.

la buget

Concept CW1000

 • Autonomie mare de 50 minute
 • 3 în 1 (umezește, spală și aspiră)
 • Greutate mică
 • Design ușor, compact și atractiv
 • Vine însoțit de accesorii pentru încărcare și spălare
Verifică prețul

Acest aparat transformă curățatul geamurilor în distracție. Cum îi spune și numele este ”Concept” pentru că este 3 in 1, adică îndeplinește trei funcții diferite: umezește suprafața, o spală și apoi aspiră excesul de apă și, astfel, lustruiește suprafața. Toate acestea fără un cablu de alimentare care să te încurce. Ferestrele vor fi întotdeauna perfect curate, fără nicio urmă de murdărie sau scurgeri de apă. Mai mult și foarte important, aparatul CW1000 are o utilizare multiplă pentru curățarea mai multor tipuri de suprafață precum pereții cabinei de duș, a faianței din baie, a oglinzilor sau a geamurilor mașinilor. Totul cu o autonomie de până la 60 de minute de funcționare cu o singură încărcare.

Aspirator de geam Star-Light AGC-1312W, Aspirare umeda, 3.6V, Autonomie 25 min, Alb/Albastru

 • Pretabil pentru mai multe tipuri de suprafață
 • Curăță fără scurgeri de apă, picături sau dungi
 • Ușor și ergonomic
 • Economic și silențios
 • Vine însoțit de accesorii pentru curățare
Verifică prețul

Împreună cu accesoriile din dotare, aspiratorul de geam Star-Light AGC-1312W devine prietenul cel mai bun, când vine vorba de curățarea geamurilor locuinței, a oglinzilor, a gresiei sau oricărei altă suprafețe de acest gen. Pachetul include un încărcător, un recipient cu pulverizator pentru detergent, o lavetă din microfibră și o lamelă mică. Acesta te ajută să cureți ușor suprafețele, lăsându-le perfect curate, fără scurgeri de apă, picături sau dungi, iar bateria de calitate rezistă eroic timp de 25 de minute de utilizare continuă.

Aspirator de geam Leifheit, Aspirare umeda, Autonomie 30 Min, Alb/Verde

 • Multiple întrebuințări (gresie, geam, oglindă sau cabină de duș)
 • Economic, pornește la contactul cu suprafața
 • Nu lasă scame sau urme
 • Rapid și silențios
 • Design ergonomic
Verifică prețul

Aparatul a devenit partenerul ideal în zilele de curățenie, ușurându-mi foarte mult efortul depus și scurtând timpul alocat. Este setul ce-mi oferă tot ce e nevoie pentru o curățare completă, fără picături, dungi și fără scurgeri de apă. Îl folosesc cu succes pentru, ferestre, gresie, oglinzi sau cabina de duș.. Un mare avantaj este tehnologia folosită în fabricarea acumulatorului, care funcționează în modul stand-by, adică pornește la contactul cu suprafața și trece de la modul de economisire a energiei la puterea maximă de aspirare.

Aspirator de curatat geamuri Electrolux WS71-4CR, Li-Ion, 110 ml, 60 Min, Negru/Rosu

 • Indicator luminos pentru încărcare
 • Sistem de filtrare ciclonic
 • Baterie Li-Ion
 • Iluminare LED
 • Lamele din cauciuc
Verifică prețul

Aspiratorul este destinat curățării geamurilor dar și a altor suprafețe din locuință și are avantajul că poate fi folosit în orice direcție datorită lamelor din cauciuc natural. Acumulatorul de tip Li-Ion oferă o autonomie de până la 60 de minute de funcționare cu o singură încărcare de 2 ore. În plus, se numără printre cele mai silențioase aparate de curățat. Aspiratorul are un indicator luminos care te anunță când acesta trebuie încărcat și are un sistem de iluminare LED ca să vezi mai bine suprafața în timp ce aspiri.

Aspirator de geamuri 280mm, maner telescopic 65 cm, curatitor electric cu acumulator autonomie 30 min

 • Rezervorul de apă murdară este foarte ușor de golit
 • Mâner telescopic suficient de mare
 • Ușor și silențios
 • Utilizare pe mai multe tipuri de suprafețe nu doar geamuri
 • Încărcare rapidă în maxim 3 ore
Verifică prețul

Aspiratorul este ideal pentru curățarea suprafețelor netede, precum ferestrele, pereți de faianță, oglinzi, cabine de duș sau geamuri auto. Aparatul are un vacuum încorporat ce strânge apa murdară pe măsură ce cureți suprafața dar și un vas de colectare foarte ușor de golit și curățat. În plus, aparatul vine cu un mâner telescopic ce îți permite să ajungi și în locurile mai puțin accesibile, cu atât mai mult cu cât este și ușor și ergonomic. Acumulatorul are o durată de încărcare de 2-3 ore și o autonomie de funcționare de 30 de minute.

Întrebări despre aparatele de curățat geamurile

Cât ține acumulatorul unui aspirator de geamuri?

În general după o încărcare completă de aproximativ 2-3 ore aparatul de curățat geamurile poate funcționa continuu 30 minute. Sunt însă modele care au modul de stand by și economisesc energie prin faptul că pornesc doar la contactul aparatului cu suprafața.

Aspiratorul de geamuri are si braț extensibil?

Brațele extensibile pentru aparatele de curățat geamuri ajută la spălatul sticlei pe exterior, însă nu sunt incluse mereu în pachet. Așa că înainte de a cumpăra produsul este bine să verifici că în ofertă este inclus și acest braț sau, se poate cumpăra separat.

Cât de des trebuie încărcat rezervorul unui aspirator de geamuri?

În funcție de suprafața ce trebuie curățată, dar și de sistemul cu care este dotat aparatul un aspirator de geamuri are în medie o autonomie de curățare de 100 mp cu o singură încărcare. Asta înseamnă între 0.1 și 0.3 liitri capacitate de colectare a apei murdare.

E nevoie să stropesc în prealabil cu soluție de geamuri?

Noile generații de aparate pentru curățat geamurile salvează utilizatorul de mult timp și efort. Practic după curățarea în prealabil a acestora cu soluție specială și cârpă, aparatele vin să aspire apa murdară de pe geam, care rămâne strălucitor și fără urme.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Curățat cu Abur
Cel mai bun aparat de curățat cu abur

Aburul de temperaturi înalte are rolul de a dezinfecta suprafețele. Ai grijă de sănătatea ta și a copiilor cu ajutorul unui aparat de curățat cu abur.

Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament
Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă
Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Cauți un aspirator care garantat nu-ți umple casa pe praf? Echipate cu filtre HEPA și cu rezervor de apă, aceste aspiratoare filtrează 100% aerul eliminat de praf și alte impurități.

Cel Mai Bun Aspirator Vertical 2 in 1 cu Acumulator
Aspirator vertical 2 in 1 acumulator și aspirator de mână

Un aspirator vertical 2 in 1 înseamna că din aspiratorul mare se poate detașa un mini aspirator de mână pe acumulatori pe care-l poți folosi rapid oricând e cazul (firimituri, scame etc).

Cel mai bun Aparat de Curățat Scamele (Electric)
Cel mai bun aparat de curățat scamele

Îți dorești o modalitate rapidă de a-ți curăța hainele de scame? Un aparat portabil și profesional pe baterii este ceea ce ai nevoie. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe