Cea Mai Bună Pernă 3 in 1 pentru Gravide (utilă și dupa naștere)

Perne 3 in 1 pentru gravide

Modificat la 15 decembrie 2021
Articol evaluat de 78 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi o pernă multifuncțională pentru gravide?

Sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade pentru o femeie. Pe lângă transformările la nivel emoțional prin care trece viitoarea mămică însă, se petrec și transformări fizice. Iar pe măsură ce sarcina progresează burtica gravidei își mărește volumul, greutatea dar și gradul de sensibilitate. Acest lucru înseamnă pentru viitoarea mămică faptul că va fi din ce în ce mai greu să își găsească o poziție confortabilă atunci când stă la televizor sau doarme.

O pernă multifuncțională face ca somnul să devină odihnitor, dar mai ales să își găsească o poziție confortabilă. Mai ales că este potrivită indiferent de înălțimea sau greutatea femeii. De aceea, va deveni rapid obiectul de care absolut toate mămicile vor avea nevoie mai devreme sau mai târziu, în cele nouă luni de sarcină. În plus, aceasta va fi de mare ajutor mai apoi în etapa de alăptare, sau atunci când bebe crește și vrei să îi oferi o susținere a poziției atunci când te joci cu el sau când doarme în patul tău și vrei să fie protejat sau să nu se rostogolească.

Cele mai bune perne 3 in 1 pentru gravide

Cel mai bun

BabyNeeds

 • Unisex
 • Material bumbac
 • Lungime 160 cm
 • Lățime 30 cm
 • Calmează durerile
Verifică prețul

Sarcina este un moment cu adevărat magic pentru viitoarele mămici, cu toate acestea, aduce cu ea o serie de noi dureri și pe măsură ce burtica crește, este tot mai dificil să găsești poziții confortabile pentru a fi în măsură să te odihneaști. Această pernă oferă suportul necesar pentru mame în timpul sarcinii oferind confort și o poziție corectă în timpul somnului sau în timpul exercițiilor. De asemenea ajută la calmarea oricărei dureri și tensiuni și contribuie la o circulație normală a sângelui.

Premium

Perioada alăptării este una dificilă deoarece nopțile sunt tot mai obositoare dacă te trezești din oră în oră. De aceea, ai nevoie de o pernă de alăptat cu o husă de bumbac. Husa poate fi detașată și spălată. Are o umplutură cu fibre de silicon indian pentru maximă rezistență. Te ajută atât în timpul sarcinii, cât și în perioada de alăptare. După naștere, perna va deveni un ajutor în momentele de alăptare și îl ajută pe bebeluș să se hrănească și să se joace. Mai mult, este un suport pentru spate în poziția șezut.

la buget

Somnart

 • Pernă 3 în 1
 • Perfectă pentru gravide și alăptat
 • Design atrăgător
 • Preț accesibil
 • Pernă de dormit și relaxare pentru viitoarea mămică
Verifică prețul

Ai ajuns într-un punct al sarcinii în care burtica ta își face simțită prezența? Atunci ai face bine să iei în considerare o pernă pentru gravide. Perna 3 în 1 pentru gravide modelul Jungle reprezintă soluția ideală atât pentru dormit și relaxare pentru viitoarea mămică în perioada sarcinii, cât și pentru alăptarea noului bebeluș. De asemenea, perna poate fi folosită și ca suport pentru noul membru al familiei. Un mare avantaj îl reprezintă posibilitatea de a spăla husa din bumbac la o temperatură de până la 60 de grade.

Perna de gravide si alaptare cu husa detasabila elefantei maro

 • Design modern
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Moale
Verifică prețul

Perna pentru gravide și alăptare este una ideală pentru proaspetele mămici care vor să se simtă confortabil atunci când alăptează bebelușul. Pe lângă faptul că are un design modern, este husa detașabilă pentru a o putea spăla. Acest tip de pernă ajută femeia gravidă să aibă suportul necesar atât la cap, la burtă, cât și la picioare. Este ideală pentru că te ajută să te odihnești în acele luni de sarcină când somnul devine mult mai dificil. Te înconjoară ca o îmbrățișare și te ajută să te relaxezi.

Perna multifunctionala ALSA, pentru gravide si alaptare, cu husa detasabila, ROZ cu STELUTE

 • Design modern
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de utilizat
 • Multi-funcțională
 • Ameliorează durerile
Verifică prețul

Dacă ești gravidă sau alăptezi deja și ai nevoie de o pernă pentru alăptat, tocmai ce ți-o prezentăm. Această pernă multifuncțională este ideală pentru mai multe activități și pe care o vrei folosi în mai multe situații. Este dotată cu o husă detașabilă pe care o poți spăla foarte ușor. Modelul este roz cu steluțe și te atrage de la prima privire. A fost fabricată în România și conține numai materiale de calitate. Designul în forma de U oferă susținere întregului corp, de la burtică până la spate.

Perna gravide 3 in 1 cu husa detasabila Kidizi Lena, lungime 160 cm, Mint Grey Feathers

 • Perna de gravide este ieftină, practică și multifuncțională.
 • Prezintă husa detașabilă din bumbac cu fermoar mare.
 • Materiale de calitate superioară.
 • Design practic pentru utilizare îndelungată.
 • Oferă confort.
Verifică prețul

Fie că vrei să îți găsești o poziție confortabilă pentru somn sau doar să citești o carte fără să te doară fiecare parte a corpului sau să-l deranjezi pe micuțul care crește în pântecele tău, perna pentru gravide 3 în 1 cu husă detașabilă Kidizi Lena este soluția. Burtica, coapsele, genunchii trebuie susținute, și cumva parcă și brațelor le-ar prinde bine să îmbrățișeze ceva moale pe care se pot sprijini. Această pernă poate fi o variantă ieftină, practică și multifuncțională mămicilor și uneori și tăticilor.

Perna 3 in 1 Cornulet Stele Gri Delux

 • 3 în 1
 • Formă cornuleț
 • Culoare gri
 • Model steluțe
 • Pernă ergonomică
Verifică prețul

Pernă pentru gravide Cornuleț, de tip 3 în 1, este ergonomică și foarte practică. Se poate folosi încă de la începutul sarcinii, dar și pentru a te ajuta să alăptezi ușor și mai apoi, ca și suport pentru bebeluș. Husa sau fața de pernă este dintr-un material deosebit. Dacă îți place din prima, înseamnă că te vei simți excepțional cu această pernă: pe lângă forma ergonomică, umplutura moale și rezistentă (chiar și după ani de zile de utilizare intensivă, își păstrează forma), modelul husei este exclusivist.

Întrebări despre pernele 3 in 1 pentru gravide

Din ce material este realizată?

Comoditatea oricărui lucru se redă prin calitatea materialului din care acesta este confecționat. Fețele sau husa pernei 3 în 1 pentru gravide, de obicei, este efectuată din material: 100% bumbac, care redă o sezație de răcoare și este considerat ca fiind antialergic.

Care este compoziția umpluturii?

Pernele 3 în 1 pentru gravide sunt comode datorită materialului din care acestea sunt confecționate, dar și umpluturii acestora. Majoritatea pernelor de acest gen au ca umplutură puf siliconizat de tip Super Ball, care este antialergic și antiacarieni.

Poate fi folosită de orice mămică, indiferent de înălțime?

Pernele pentru gravide sunt moderne și necesare oricărei mămici în devenire. De-obicei, mărimile acestora sunt aproximativ aceleași, dar totuși există anumiți producători care le confecționează pe principiul unui alt design, astfel că dimensiunile pot varia.

Este potrivită și pentru alăptare?

Pernele 3 în 1 pentru gravide sunt un partener de zi cu zi, oferind confort și sprijin de la sarcină până la naștere și nu numai. Aceste perne au fost concepute având în vedere mama și bebelușul. Perfecte pentru a susține corpul în timp ce se odihnește, pentru a ține copilul în siguranță în timp ce este hrănit la sân sau pentru a menține mama confortabilă atunci când pompează.

Husa este lavabilă?

Există perne de tip 3 în 1, pentru gravide, care au husa direct lavabilă. Acestea se pot spăla direct în mașina de spălat sau la mână. În general, pe produs, scrie cum acesta trebuie spălat și de ce precauții trebuie să țineți cont atunci când perna se murdărește.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală
Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Cea mai Bună Pompă de Sân cu Vacuum Ajustabil
Pompe electrice de sân cu vacuum ajustabil

Confort, la asta se poate rezuma folositul unei pompe de sâni cu vacuum ajustabil. Află care sunt cele mai bune modele electrice.

Cea Mai Bună Centură Postnatală Modelatoare
Cea mai bună centură postnatală modelatoare

Cu ajutorul unei centuri postnatale te poți recupera mai rapid în urma nașterii (naturală sau prin cezariană) și poți reveni foarte curând la formele de odinioară.

Cel Mai Bun Ulei de Corp de Folosit în Sarcină
Cel mai bun ulei de corp anti vergeturi de folosit în sarcină

O mică neplăcere în timpul sarcinii vor fi vergeturile. Poți evita sau atenua efectul lor folosind un ulei de corp special pentru perioada sarcinii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe