Cea Mai Bună Centură Postnatală Modelatoare

Cea mai bună centură postnatală modelatoare

Modificat la 14 octombrie 2021
Articol evaluat de 34 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce ai nevoie de o centură postnatală?

Legatul burții după naștere este o practică veche, întâlnită în mai multe culturi, în special în Japonia, în Orientul Mijlociu și în America de Sud. Scopul acesteia este, în principal, să ajute organismul să se refacă după naștere și să susțină mușchii și organele interne din zona abdominală, pentru a-și reveni la forma de dinainte de sarcină.

Pentru a face cu față cu brio acestor schimbări, chiar dacă nu ai timpul necesar să îi permiți corpului tău să se vindece cum ar trebui, este foarte practic să folosești o centură postnatală. În timp ce unii sunt sceptici în privința folosiri acestei centuri, mai ales postoperatoriu, există multe păreri care susțin faptul că folosirea centurii postnatale încurajează o recuperare mai confortabilă.

După operația de cezariană, fibrele musculare sunt slăbite și alungite. Acestea trebuie să se scurteze treptat și, ușor, trebuie antrenate pentru a se reface puterea abdominală. Alege bumbacul ca material principal folosit la fabricarea centurii pentru confort sporit.

Cea mai bună centură postnatală

Cel mai bun

Centura reglabila pentru perioada post-natala

Purtând-o, fie că ai născut natural sau prin operație de cezariană, mușchii abdominali se vor reface și vei ajunge la forma pe care o aveai înainte de sarcină. Materialul din care este confecționată este respirabil, căptușit cu bumbac, confortabil și ușor de ajustat datorită sistemului de fixare VELCRO.
Verifică prețul

Sistemul acestei centuri postnatale este extrem de bun deoarece te ajută pe toată perioada folosirii în multe feluri. Poți alăpta în timp ce o porți și nu este deloc incomodă nici la treburile casnice.

la buget

Centura abdominala postnatala dublu reglabila Beige Qmini

Este prevăzută cu un sistem dublu de prindere ce ajută la remodelare și benzi laterale ce te ajută de altfel să reglezi intensitatea de strângere. Îți permite să te miști în voie datorită materialului din care este fabricată și pe lângă toate acestea, ajută și spatele să aibă o formă corectă.
Verifică prețul

Centura abdominală postnatală dublu reglabilă Beige Quime se poate utiliza atât după nașterea naturală cât și după operația de cezariană deoarece în ambele situații, mușchii abdominali au nevoie de ajutor pentru o refacerea rapidă.

Premium

Centura postnatala modelatoare, LucyVee, pentru cezariana, nastere naturala si alte operatii, Bumbac, Postpartum, marime S-M

Buzunarele sunt poziționate în partea lombara și pelviană pentru a fi ușor de ajuns la ele. Centura este ajustabilă și parcurge cu tine etapele de recuperare a mușchilor abdominali după naștere sau operație. Se poate purta pe sub haine în fiecare zi deoarece cântărește numai 115 grame.
Verifică prețul

Centura de la LucyVee este confecționată din bumbac fin de cea mai bună calitate. Materialul permite pielii să respire iar părțile matlasate nu sunt elastice și au buzunare pe interior pentru susținerea compreselor reci sau calde.

Centura abdominala postnatala dublu reglabila Lisa Rose Girl

Această centură postnatală dublu reglabilă dispune de un design special creat ce îți permite să ajustezi dimensiunile centurii astfel încât purtarea sa fie confortabilă. Este prevăzută cu un sistem dublu de prindere, ușor de îmbrăcat și dezbrăcat, reduce timpul necesar refacerii mușchilor abdominali. Materialul din care este confecționată, permite circulația aerului și lasă piele să respire.
Verifică prețul

Centura abdominală este din ce în ce mai căutată de viitoarele mămici. Aceasta te ajută să revii în scurt timp și în mod sigur la abdomenul pe care îl aveai înainte.

Centura abdominala postnatala Kidizi bej marime M

  • Ajută la refacerea abdomenului
  • Material preponderent din bumbac
  • Nu îngreunează respirația
  • Diminuează durerea
  • Vine pe mărimi: S, M, L
Verifică prețul

Centura postnatală Kidizi este un real ajutor în refacerea fizică după naștere. Centura constă într-un brâu medicinal elastic astfel încât să lase pielea să respire, fiind realizată dintr-un material cu proponderență din bumbac cu inserțiuni elastice în lungime. Centura ajută la refacerea peretelui abdominal și este recomandat a se purta după operații toracice, abdominale sau pentru corectarea staticii coloanei vertebrale. Centura postnatală diminuează durerea provocată de rana de la operația de cezariană, creează un sentiment de siguranță și confort.

Întrebări frecvente despre centurile postnatale

Care este cel mai folosit model de centură postnatală?

Modelul slip este o centură care se îmbracă peste slipul de zi cu zi. Este preferată de mămici deoarece asigură susținere pentru burtică atât înainte cât și după naștere, fiind de asemenea foarte stabilă, riscul de alunecare fiind diminuat.

Care este cel mai bun sistem de prindere al centurii postnatale?

Cel mai bun sistem de prindere recomandat de mămici este cel cu capse metalice. Caută o centură care să aibă mai multe rânduri de clame metalice, astfel încât să o poți ajusta în funcție de nevoile tale. Acestea sunt mai durabile și nu se vor deteriora dacă va fi necesar să speli centura.

Din ce material să aleg centura postnatală?

Orice disconfort te va afecta foarte tare, mai ales pentru că pielea va fi mult mai sensibilă după naștere. Cea mai bună centură postnatala este confecționată dintr-o combinație bine aleasă de materiale: bumbac–elastan–microfibră.

Ce dimensiune să aleg pentru centura postnatală?

Pentru siguranță, este bine să alegi o centură cu opțiuni extinse de reglaj. Având în vedere că probabil ți-ai schimbat mult dimensiunile cu care erai obișnuită înainte de naștere, va fi necesar să te măsori pentru a te asigura că alegi cea mai potrivită dimensiune.

Centurile postnatale la prețuri ridicate sunt mai eficiente?

Alege să comanzi online. Pe Internet vei putea să vizualizezi mai multe oferte, să bifezi toate criteriile pe care le cauți mai rapid, și toate acestea în timp ce stai confortabil acasă. Caută o centură postnatală de la o firmă recunoscută pentru calitatea produselor sale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală
Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Cel Mai Bun Ulei de Corp de Folosit în Sarcină
Cel mai bun ulei de corp anti vergeturi de folosit în sarcină

O mică neplăcere în timpul sarcinii vor fi vergeturile. Poți evita sau atenua efectul lor folosind un ulei de corp special pentru perioada sarcinii.

Cea mai Bună Pompă de Sân cu Vacuum Ajustabil
Pompe electrice de sân cu vacuum ajustabil

Confort, la asta se poate rezuma folositul unei pompe de sâni cu vacuum ajustabil. Află care sunt cele mai bune modele electrice.

Cea Mai Bună Pernă 3 in 1 pentru Gravide (utilă și dupa naștere)
Perne 3 in 1 pentru gravide

Cauți confortul de dinainte de a fi însărcinată? E puțin mai dificil în aceasă perioadă dar nu imposibil. Perna specială pentru gravide te ajută atât în timpul sarcinii cât și după.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe