Cel Mai Bun Ulei de Corp de Folosit în Sarcină

Cel mai bun ulei de corp anti vergeturi de folosit în sarcină

Modificat la 05 mai 2022
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți cumperi un ulei de corp anti vergeturi de folosit în sarcină?

Vergeturile sunt rezultatul unor schimbări hormonale ce se petrec în sarcină, dar și rezultatul întinderii bruște a pielii ca urmare a dezvoltării copilașului. Pentru unele femei, vergeturile sunt probleme serioase de estetică, care necesită combate și diminuare a vizibilității lor.

Pentru a micșora probabilitatea de apariției a lor, te îndemnăm să folosești uleiurile antivergeturi, care se pot utiliza, în mod sigur și inofensiv, în sarcină. Acțiunea ingredientelor acestor uleiuri intensifică producția de celule cu colagen, benefice pentru a estompa dezvoltarea vergeturilor sau reapariție acestora, pe viitor.

Dintre brand-urile care au dezvoltat formule sănătoase de uleiuri antivergeturi utilizate în sarcină putem menționăm: Bio-Oil, Weleda, Mustela, Ziaja, Estryses, ș.a. Îngrijirea pielii în sarcină se transformă, inevitabil, într-o prioritate pentru majoritatea mămicilor în devenire, având în vedere că fiecare își dorește, după naștere, o revenire cât mai ușoară la condiția fizică anterioară sarcinii.

Cel mai bun ulei de corp în sarcină

Cel mai bun

Lotiune pentru reducere vergeturi Sanosan Mama, 75 ml

Pielea, de fapt, este unul dintre organele ce suferă cel mai mult, fiecare femeie având posibilitatea de a dezvolta vergeturi în timpul sarcinii. Pentru a preveni acest lucru, poți folosi, cu încredere, loțiunea pentru reducerea vergeturilor “Sanosan Mama”, care va hidrata pielea și va ajunge în straturile cele mai profunde ale acesteia, pentru a diminua apariția și dezvoltarea vergeturilor.
Verifică prețul

Cunoaștem că o mămică în devenire trece prin perioade destul de complicate, mai ales dacă e să ne referim la piele.

la buget

Ulei anti vergeturi pentru sarcina, ulei de corp intensiv pentru gravide, impotriva vergeturilor cu Omega 3, Stretch Mark Oil 100 ML

Pentru a sta calmă și a preveni orice dezvoltare a acestora, poți folosi un produs sigur și eficient, care este uleiul de corp, pentru sarcină, împotriva vergeturilor, cu Omega 3, “Stretch Mark Oil”, care datorită ingredientelor inofensive și sănătoase va reduce semnificativ probabilitatea de apariție a vergeturilor și le va diminua pe cele existente. De-asemenea, acest ulei va hidrata și va hrăni pielea, în profunzime.
Verifică prețul

În timpul sarcinii sau a alăptării, multe mămici se confruntă cu problema vergeturilor.

Premium

Weleda Pregnancy and Lactation ulei pentru ingrijirea pielii pe timpul sarcinii vergeturi

Ești o mămică în devenire și te gândești la vergeturile existente sau la posibilitatea intensificării apariției acestora? Stai liniștită, îți venim în ajutor cu un produs pe cinste, sigur de utilizat în sarcină și, cel mai important, eficient. Este vorba de uleiul pentri îngrijirea pielii în timpul sarcinii, cât și în timpul alăptării, și împotriva vergeturilor “Weleda Pregnancy and Lactation”, care va preveni apariția acestora, va hidrata pielea, în profunzime, și va reduce dezvoltarea imperfecțiunilor.
Verifică prețul

Estelle & Thild BioCare Baby Ulei pentru masaj impotriva vergeturilor provocate de sarcina

Pentru a scăpa și a minimiza probabilitatea de apariție a acestora, poți folosi uleiul pentru masaj împotriva vergeturilor “Estelle & Thild BioCare Baby”, care apar în urma întinderii pielii. Acest produs va acționa în sensul tratării vergeturilor, hidratării pielii și îmbunătățirii aspectului acesteia. De-asemenea, menționăm că acest ulei specific este un produs sigur de utilizat în sarcină și care aduce beneficii și rezultate pe termen lung.
Verifică prețul

Vergeturile apărut în sarcină pot demoralizată viitoarea mămică.

Ziaja Mum Crema impotriva vergeturilor din a 4-a lună de sarcină

Datorită formulei brevetate, are un efect benefic împotriva vergeturilor și a cicatricilor și protejează pielea în timpul sarcinii. Este crema perfectă împotriva vergeturilor din a 4-a lună de sarcină deoarece te ajută să îți menții pielea elastică, sau te ajută să treci peste acele momente grele când observi primele vergeturi.
Verifică prețul

Produsul Ziaja Mum combate vergeturile și readuce pielea la aspectul său original. Crema se aplică prin masarea ușoră pe piele o unei cantități mici de produs, pe zonele problematice ale corpului.

Ulei de corp Sarcina, Vergeturi, Cicatrici, Hera Medical Cosmetice BIO, 200 ml

Cu siguranță te întrebi care produs este cel mai potrivit pentru a scăpa de vergeturile din sarcină, mai ales ținând cont de faptul că în această perioadă trebuie să fii extrem de precaută cu substanțele care intră în contact cu pielea ta. De accea noi îți recomandăm aces ulei sută la sută natural, potrivit chiar și pentru estomparea cicatricilor sau menținerea unei pieli tonifiate de la Hera Medical. Nu conșine deloc parfum, ci doar uleiuri și ingrediente naturale. Se aplică zilnic prin masaj blând, intră extrem de repede în piele și o hidratează intens.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre uleiurile de corp în sarcină

De ce să folosești un ulei de corp în sarcină?

În perioada sarcinii, pielea ta suferă mult datorată atât schimbărilor hormonale, cât și întinderii pielii. Aceste lucruri pot cauza iritații, usturime, mâncărime, uscarea, cât și vergeturile asociate pielii. Aspectul, cât și senzațiile suferite sunt, uneori, insuportabile. Pentru a atenua și a preveni aceste procese, poți folosi uleiurile esențiale pentru corp, care te vor ajuta în lupta cu aceste schimbări.

Cât de sigure sunt uleiului de corp folosite în sarcină?

Uleiurile de corp folosite în sarcină sunt sigure atâta timp cât ingredientele sunt inofensive și sănătoase atât pentru mamă, cât și pentru copilaș. De aceea, în alegerea unui ulei de acest gen, trebuie numaidecât consultarea cu medicul specialist și revizuirea substanțelor active din compoziția fiecărui produs.

Cât de des poți folosi un ulei de corp în sarcină?

Dacă se convinge că uleiul folosit este eficient pentru pielea ta, atunci acesta se poate de folosit, recomandabil, de 2 ori pe zi, adică dimineața și seară. Totodată, în dependență de acțiunea uleiului (pentru mâncărimi, vergeturi, uscăciune), la fel se poate determina de câte ori se poate folosit. Uneori vei avea nevoie de acestea doar la necesitate, dar să nu uiți că acțiunea lor e benefică.

Care este modul de utilizarea a unui ulei de corp în sarcină?

Se ia o anumită cantitate de ulei în mână sau cu un anumit instrument și se aplică prin mișcări circulare și blânde pe zonele afectate. Aceste uleiuri pentru corp se pot aplica pe fund, burtă, sâni și picioare, având un efect instant de hidratare și nutriție. Nu uita că trebuie să ai mâinile și zonele aferente curate.

Care sunt avantajele unui ulei de corp utilizat în sarcină?

Avantajele de care poți beneficia utilizând un ulei de corp în sarcină sunt legate de ameliorarea senzațiilor neplăcute sau prevenirea și stoparea apariției unor probleme legate de aspectul pielii, cum ar fi vergeturile și alte linii fine neplăcute. Cele mai multe uleiuri sunt folosite împotriva uscăciune pielii, a mâncărimi, contra vergeturilor, ș.a.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centură Postnatală Modelatoare
Cea mai bună centură postnatală modelatoare

Cu ajutorul unei centuri postnatale te poți recupera mai rapid în urma nașterii (naturală sau prin cezariană) și poți reveni foarte curând la formele de odinioară.

Cel Mai Bun Scrub Pentru Corp
Cel mai bun scrub pentru corp

Folosește un scrub bun pentru corp și vei avea parte de o piele sănătoasă și catifelată după fiecare duș. Te ajutăm să alegi produsul potrivit pielii tale.

Cea mai Bună Pompă de Sân cu Vacuum Ajustabil
Pompe electrice de sân cu vacuum ajustabil

Confort, la asta se poate rezuma folositul unei pompe de sâni cu vacuum ajustabil. Află care sunt cele mai bune modele electrice.

Cele Mai Bune Patch-uri Pentru Ochi
Cele mai bune patch-uri pentru ochi

Patch-urile pentru ochi sunt mici punguțe făcute din gel care se lipesc sub ochi pentru îndepărtarea rapidă a cearcănelor și hidratarea zonei.

Cel Mai Bun Fixativ de Păr
Cel mai bun fixativ de păr

Dacă tot investești ore valoroase într-o coafură, cel mai recomandat ar fi să-ți protejezi coafura cu ajutorul unui fixativ de păr de calitate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe