Cea Mai Bună Cremă Pentru Mâini Crăpate

Cea mai bună cremă pentru mâini crăpate

Modificat la 27 aprilie 2021
Articol evaluat de 25 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi o cremă pentru mâini crăpate?

Atunci când factorii externi îți agresează pielea mâinilor, ai nevoie de produse sigure și eficiente, pentru ca pielea să se poată regenera rapid și fără dureri adiționale. Pentru acest lucru, descoperă cremele specifice contra figurilor, crăpăturilor și altor răni, care ajută epiderma să-și îmbunătățească și să-și refacă structura, într-un mod comod.

Aceste creme au un conținut bogat de vitamine, glicerină, care hidratează și hrănește pielea, pentru ca tu să te poți simți, din nou, bine și să poți face activitățile tale de zi cu zi. Uneori durerile îți afectează planurile și pot crea bătăi de cap sau serioase probleme, dacă acestea sunt într-o formă acută, de aceea se necesită a folosi o cremă foarte grasă, cu o formulă specifică mâinilor crăpate.

Dintre brand-urile care au dezvoltat produse sigure și eficiente se numără: La Roche-Posay, Avene, Numis Med, Isispharma, Neutrogena, CeraVe. Așadar, nu ezita ca în cazul în care ai mâinile crăpate și iritate să utilizezi, cu încredere, o cremă specifică acestui tip de problemă dermatologică.

Cea mai bună cremă pentru mâini crăpate

Cel mai bun

La Roche-Posay Cicaplast Mains crema de maini regeneratoare

Ea calmează, catifelează și protejează pielea mâinilor împotriva influențelor mediului. Datorită texturii non-grase și nelipicioase, îți poți continua munca imediat după aplicarea cremei. Produsul a fost testat și pe pielea sensibilă, predispusă la eczeme. Nu conține parabeni sau parfum.
Verifică prețul

Pielea mâinilor este solicitată întreaga zi, mai ales în cazul muncii manuale. De aceea, crema de mâini regeneratoare La Roche-Posay Cicaplast Mains nu trebuie să vă lipsească niciodată din poșetă, din geantă sau din rucsac.

la buget

Crema reparatoare pentru maini CeraVe, 50 ml

Se va evita conturul ochilor. Având la bază o formulă care oferă hidratare pe durata întregii zile, ajută la repararea barierei cutanate, astfel pilea are o textură placută, la atingere cu finisare imediată. Datorită glicerinei și a acid hialuronic crema, CeraVe, contribuie la hidratarea pielii după doar o singură utilizare.
Verifică prețul

Crema de mâini reparatoare CeraVe are la bază o formulă non-grasă, ce hidratează intensiv mâinile uscate, crăpate și ajută la repararea barierei cutanate. Se aplică de câte ori este necesar. Potrivit pentru adulți și copii.

Premium

Biotherm Biomains cremă hidratantă de maini

Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbție, astfel crema protejează pielea mâinilor împotriva influențelor negative ale mediului și atenuează simptomele îmbătrânirii pielii. Crema este perfectă pentru toate tipurile de piele previnind uscarea pielii și totodată regenerând și revitalizând pielea și mai ales toate straturile pielii, de la nivelul celular.
Verifică prețul

Crema Biotherm Biomains hidratează perfect pielea mâinilor și îi oferă nutriția necesară, lăsând pielea fină și netedă.

Crema de maini Garnier Intensive 7 Days pentru piele foarte uscata, 100 ml

În condiții extreme, ele au nevoie de un produs creat special pentru a hidrata intensiv și a repara pielea și pentru a le lăsa catifelate. Din aceste motive crema de mâini reparatoare Garnier Hidratare Intensivă este îmbogățită cu sevă de arțar și glicerină pentru a hrăni și repara mâinile și pentru a le proteja împotriva uscării. Și tu poți avea mâini catifelate, protejate împotriva agresiunilor mediului exterior folosind această cremă.
Verifică prețul

Mâinile tale sunt expuse agresiunilor de-a lungul întregului an, lăsându-le pielea uscată și cu crăpături.

Crema pentru maini uscate si iritate Excipial R Repair, 50ml, Galderma

Descoperă crema special concepută pentru mâinile foarte crăpate, cu tendință de uscăciunea ce conține ingrediente active benefice spre a înmuia și regenera fisurile care provoacă dureri și disconfort continuu. Totodată, aceasta catifelează, hidratează și contribuie la refacerea barierei protectoare a pielii, cât și a structurii epidermei, care este, de-obicei, puternic afectată.
Verifică prețul

Atunci când factorii externi influențează negativ asupra pielii mâinilor, se necesită a utiliza produse sigure și eficiente.

Crema de maini Bioderma Atoderm pentru piele uscata, 50 ml

Tratamentul zilnic reparator Atoderm reface filmul hidrolipidic și protejează durabil pielea, întărind astfel funcția naturală de barieră a pielii. Se aplică prin masaj ușor pe mâinile uscate și curate, de multe ori pe zi, 7 zile pe săptămână dar și de fiecare dată când simți nevoia, atât la bărbați cât și la femei. Nu conține parabeni, este hipoalergenic iar cantitatea de cremă din tub măsoară 50 mililitri.
Verifică prețul

Această cremă de mâini de la Bioderma este destinată pielii uscate deoarece o hidratează instant.

Collistar Special Anti-Age Reparing Hand and Nail Cream maini si unghii cu efect de intinerire

Crema Collistar Special Anti-Age Reparing Hand and Nail Cream hidratează perfect pielea mâinilor și îi oferă nutriția necesară, are efect regenerator, se absoarbe rapid, atenuează simptomele îmbătrânirii pielii și totodată, previne uscarea pielii. Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbția totală. Este destinată atât femeilor cât și bărbaților, tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită de câte ori este nevoie până își revine pielea la forma sa sănătoasă. Tubul măsoară capacitatea de 100 ml.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre cremele pentru mâini crăpate

Ce sunt cremele pentru mâinile crăpate?

Cremele pentru mâini crăpate sunt produsele minune și specifice care, prin prezenta ingredientelor benefice, vin în ajutorul regenerării rapide a pielii, prin procesul de hrănire și hidratare pe care-l induce asupra structurii epidermei mâinilor. Aceasta este o compoziție complexă ce face ca pielea să devină mult mai moale și fină și face ca rănile să dispară.

Ce anume face să fie atât de specială și specifică o cremă pentru mâinile crăpate?

O cremă pentru mâinile crăpate conține un complex de ingrediente în proporție diferită față de cremele obișnuite de mâini. De asemenea, aceasta are o textură densă (este o cremă grasă), care conține, de-obicei, o proporție mare de ingrediente naturale benefice regenerării pielii. Cremele pentru mâini crăpate, de regulă, nu au parfum, pentru că acestea sunt concepute pentru pielea problematică a mâinilor cu tendință spre a se usca rapid.

Ce ingrediente se necesită a avea o cremă pentru mâini crăpate?

O cremă pentru mâinile crăpate sau cele cu fisuri și răni adânci se necesită, numaidecât, a avea apă, urea, glicerină, cetearyl alcool, toate acestea având ca efect moliciunea pielii, hrănirea, hidratarea și regenerarea rănilor. De fapt, aceste ingrediente reprezintă complexul perfect pentru a vindeca pielea foarte uscată, ce periodic sau regulat este expusă spre a avea fisuri.

Cum să mărim efectul unei creme pentru mâinile crăpate?

Atunci când alegi o cremă specială pentru problema unei piele crăpate, trebuie ca aceasta să conțină, numaidecât, un procentaj mare de apă, glicerină sau urea, toate acestea fiind un factor important pentru vindecare. Totodată, fii atent ca aceasta să nu conțină parfum sau acesta să aibă o proporție extrem de redusă. Și, de asemenea, aplicarea e importantă a se face delicat, fără a agresa pielea, cu mișcări line și calculate.

Când se necesită a aplica o cremă pentru mâinile crăpate?

Un moment oportun de a aplica o cremă pentru mâinile extrem de uscate și crăpate, este cel de dinainte de culcare. Chiar dacă se poate admite că pentru unii, o cremă foarte grasă poate deveni incomodă, aceasta va avea un efect mult mai mare atunci când mâinile nu vor fi implicate în activități. Plus că atunci când organismul se odihnește, acesta absoarbe mult mai rapid și mai eficient crema.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit Complet de Ojă Semi Permanentă
Cel mai bun kit de ojă semipermanentă

Kitul de ojă semi permanentă conține tot ce ai nevoie pentru a-ți putea pune în practică toate ideile de decorare a unghiilor la un cost mult mai mic decât la salon.

Cea Mai Bună Ceară de Păr pentru Bărbați
Cea mai bună ceară de păr pentru bărbați

Vrei ca freza ta să țină fără probleme o zi întreagă și să pară realizată la coafor? Alege o ceară de păr de calitate. Inspiră-te din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Vopsea de Păr Fără Amoniac
Cea mai bună vopsea de păr fără amoniac

O vopsea de păr de calitate, fără amoniac te va ajuta să-ți păstrezi părul sănătos și puternic chiar și după vopsire. Dacă poți, alege întotdeauna o vopsea de păr fără amoniac.

Cel Mai Bun Șampon Uscat Pentru Păr Gras
Cel mai bun șampon uscat pentru păr gras

Ai un păr care devine gras foarte rapid după spălare? Șamponul uscat este soluția care îți va permite să ai un păr cu aspect sănătos și nu va mai trebui să te speli pe cap la fiecare 2 zile.

Cel Mai Bun Ondulator de Gene
Cel mai bun ondulator de gene

Un ondulator de gene nu este un aparat pe care-l găsești doar la saloanele de înfrumusețare. Cu ajutorul acestuia poți avea gene care ies în evidență fără a folosi mascare sau alte substanțe chimice.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe