Cel Mai Bun Șampon cu Keratină Pentru Păr Deteriorat

Cel mai bun șampon cu keratină pentru păr deteriorat

Modificat la 30 martie 2021
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi un șampon cu keratină?

Părul deteriorat necesită o îngrijire pretențioasă, sub forma produselor care au la bază un anumit tratament contra degradării acestuia. Un produs destinat acestei probleme majore și frecvente, este șamponul cu keratină, o substanță ce se regăsește, în mod natural, în structura firului de păr și care redă strălucire, catifelare și o îmbunătățire a aspectului acestuia.

Aceste șampoane curăță și protejează, fără a irita adițional, scalpul și părul, în profunzime, oferind netezire, hidratare și hrănire. Totodată, ca un stimulator de creștere și de însănătoșire a structurii forului de păr, în urma utilizării unui șampon cu keratină se va putea observa o descurcare mai ușoară a părului și un control mai bun în ceea ce privește încrețirea acestuia.

Câteva dintre brand-urile care au dezvoltat formule eficiente și sănătoase aferente produsului în cauza ar fi: Kerastase, Biolage, Gerovital, TreeSemme, ș.a. Șampoanele cu keratină sunt eficiente în cazul unui tratament intens împotriva despicării firelor și a deteriorării continue a acestora.

Cel mai bun șampon cu keratină

Cel mai bun

Kérastase Discipline Kératine Thermique lapte termo-protector pentru par indisciplinat

Pentru a îmblânzi și a uniformiza aspectul acestuia, poți încerca laptele termo-protector “Kerastase”, special pentru părul indisciplinat, având un efect de netezire. Acest produs protejează părul contra temperaturilor foarte înalte, care deteriorează părul, și redă luminozitate și strălucire naturală acestuia, hrănind, hidratând și menținând structura firului de păr, într-un mod sănătos.
Verifică prețul

Părul tău electrizat și rebel îți poate da mari probleme în ceea ce privește aranjarea sau coafarea acestuia.

la buget

Sampon cu Keratina pentru Par Deteriorat - Revlon Professional Be Fabulous Hair Recovery C.R.E.A.M. Keratin Shampoo, 250ml

E timpul să încerci șamponul cu keratină, specializat pentru firele deteriorate, de la Revlon, care îți va oferi hidratare, hrănire și îmbunătățirea considerabilă a structurii firului de păr. Acest produs va avea efect de netezire și totodată, va reda și volum părului, iar prin ingredientele benefice, părul tău va prinde culoare, luminozitate și prospețime.
Verifică prețul

Părul deteriorat devine o problemă serioasă pentru tine? Nicio grijă, avem soluția care te poate scăpa de un păr decolorat și lipsit de vitalitate.

Premium

Sampon Wella Professionals SP LuxeOil Keratin Protect pentru par deteriorat, 1000 ml

Acesta este un șampon ușor, având în formula sa consistentă o infuzie de jojoba și ulei de argan. Noua tehnologie SP Styling permite netezirea suprafații firului de păr, acesta devenind mai sănătos, mătăsos și usor de manevrat. Datorită acestui șampon te vei bucura de cele mai variate aranjări: volum, bucle lejere și catifelate, păr drept, fără a dăuna sănătății și structurii părului tău.
Verifică prețul

Părul este cu siguranță atuul fiecăruia dintre noi, de aceea sănătatea și îngrijirea lui sunt primordiale. Șamponul Wella Professionals SP LuxeOil Keratin Protect este alegerea perfectă atunci când vine vorba de părul deteriorat.

Sampon cu keratina si proteine de casmir - Keratina e Cachemire, 250 ML

Realizate din extracte de plante atent selecționate conform nevoilor speciale ale fiecărui tip de păr șampoanele Bottega Verde îl îngrijesc, lăsând părul mătăsos, strălucitor, ușor de pieptănat și aranjat cu fiecare spălare. Se masează o cantitate generoasă de produs pe părul umed până se formează o spumă ușoară, apoi se clătește cu apă din abundență și se repetă dacă este necesar.
Verifică prețul

Șampoanele Bottega Verde sunt produse cosmetice naturale, delicate cu părul tău, eficiente, adevarate elixire de înfrumusețare.

Wella Professionals Fusion ingrijire intensiva pentru parul deteriorat si fragil

Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon, pentru a reface structura părului și pentru întinărirea firul de păr. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine, astfel acționează în profunzimea fibrelor de păr, oferindu-i vitalitatea și frumusețea sa.
Verifică prețul

Masca pentru păr, Wella Professionals Fusion, este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Şampon Argan Plus Keratină

Pentru părul lipsit de vitalitate și culoare, poți încerca cu keratină “Argan Plus”, care nu doar îți va conferi luminozitate și prospețime, ci va hrăni și hidrata, în profunzime, firele de păr, contribuind la îmbunătățirea semnificativă a structurii acestora. Acest produs, bazat pe o compoziție de ingrediente benefice, va reda rezultate plăcute, în scurt timp.
Verifică prețul

Atunci când părul deteriorat devine o problemă de estetică și de încredere în sine, acesta necesită o îngrijire minuțioasă și cu produse ce dau rezultate.

Sampon Par Normal cu Keratina - LKerabelle Regular Shampoo 1000 ml

Așadar, îți propunem șamponul cu keratină pentru părul normal “LKerabelle”, care va reda fermitate și va îmbunătăți structura firelor de păr, acesta devenind mult mai moale, mai drept și mai proaspăt. Totodată, substanța activa va revitaliza părul și îi va reda strălucirea naturală, prin hidratare și hrănire cu nutrienți benefici, ce stimulează procesul de regenerare.
Verifică prețul

Atunci când părul tău devine deteriorat și capătă un aspect decolorat, e timpul să încerci să-l îngrijești cu produse sigure și sănătoase.

Șampon Profesional cu Keratină Braziliană 500ml

Are o capacitate cilindrică ce măsoară 550 ml, deci îl vei folosi mult timp. Particulele de keratină regeneratoare oferă o îngrijire intensă și o reînnoire completă pentru fiecare fir de păr iar tot ce trebuie să faci este să îl aplici ușor pe părul umed, ca mai apoi să masezi timp de 2-3 minute. Clătește bine la final iar părul tău va reveni la viață.
Verifică prețul

Șamponul profesional inovator îmbogățit cu keratină braziliană hrănește și regenerează în profunzime structura firului de păr deteriorat, ajutându-l astfel să arate mereu proaspăt și sănătos.

Întrebări frecvente despre șampoanele cu keratină

De ce să utilizezi un șampon cu keratină pentru păr?

Atunci când părul tău este supus deteriorării masive, în urma utilizării plăcii de îndreptat sau a uscătorului, ai nevoie de un tratament eficace în îmbunătățirea aspectului și structurii firelor de păr. Pentru readucerea la viață a firului de păr poți folosi un șampon cu keratină, această substanță făcându-l mai moale, mai drept și mai strălucitor.

Cum acționează un șampon cu keratină asupra părului?

Substanța activă, keratina, pe care firul tău de păr o are în compoziție în mod absolut natural, face ca structura firului să devină plină și îmbunătățește aspectul acestuia, oferind luminozitate și strălucire. Acest șampon contribuie la îmbunătățirea rezistenței părului și conferă un volum natural.

Care sunt avantajele utilizării unui șampon cu keratină?

Avantajele utilizării unui șampon cu keratină constă în: îmbunătățirea procesului de spălare, lăsând o senzație de catifelare; curățarea delicată a părului; prevenirea despicării firelor; revitalizării continue a părului; conferirea unui aspect strălucitor, sănătos și proaspăt al firelor de păr, ș.a.

Care este modul de utilizare a unui șampon cu keratină?

Modul de utilizarea al unui șampon cu keratină nu se deosebește foarte mult de a unui șampon obișnuit. Așadar, se ia o anumită cantitate de produs și se aplică pe părul umed. Se masează blând, fără a irita scalpul, până se obține o spumă cremoasă. Ultima etapă ține de clătirea acestuia cu apă și eventual, după clătire, de aplicarea unui balsam. Se recomandă ca temperatura apei să nu fie foarte mare, pentru a preveni degradarea firului de păr.

Cât de des poți folosi un șampon cu keratină?

Se recomandă utilizarea unui șampon cu keratină la fiecăreia spălare a părului, deoarece acesta fiind ca o bază de tratament al parului deteriorat, să poată acționa prompt și să poată preveni degradarea continuă a acestuia, mai ales dacă parul este supus zilnic factorilor externi sau aranjării intensive.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Ceară de Păr pentru Bărbați
Cea mai bună ceară de păr pentru bărbați

Vrei ca freza ta să țină fără probleme o zi întreagă și să pară realizată la coafor? Alege o ceară de păr de calitate. Inspiră-te din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Fond de Ten Pentru Tenul Uscat
Cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat

Pentru un machiaj corect și de calitate, ar trebui să alegi doar produse specifice tenului și pielii tale. Fondul de ten este cel mai important pentru că intră în contact direct cu pielea.

Cel Mai Bun Fixativ de Păr
Cel mai bun fixativ de păr

Dacă tot investești ore valoroase într-o coafură, cel mai recomandat ar fi să-ți protejezi coafura cu ajutorul unui fixativ de păr de calitate.

Cel Mai Bun Ulei de Corp de Folosit în Sarcină
Cel mai bun ulei de corp anti vergeturi de folosit în sarcină

O mică neplăcere în timpul sarcinii vor fi vergeturile. Poți evita sau atenua efectul lor folosind un ulei de corp special pentru perioada sarcinii.

Cel Mai Bun Gel Fixator Pentru Sprâncene
Cel mai bun gel fixator pentru sprâncene

Folosește cea mai nouă tehnologie de înfrumusețare a sprâncenelor: gelul fixativ. Acesta se aplică foarte ușor cu ajutorul periuței și peste acesta se pot folosi și alte produse cosmetice.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe