Cea Mai Bună Ceară de Păr pentru Bărbați

Cea mai bună ceară de păr pentru bărbați

Modificat la 27 aprilie 2021
Articol evaluat de 13 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să folosești ceară de păr pentru bărbați?

Atunci când îți dorești o stilizare eficientă și durabilă a părului, se necesită a folosi un produs sigur și care oferă rezultate rapide. În acest sens, descoperă ceara de păr pentru bărbați, care este un produs universal de fixare al părului, dar cu posibilitatea de remodelare și stilizare într-un mod mult mai eficient decât cum ar fi făcut-o alte produse de acest tip.

Aceasta este un produs cosmetic folosit, totodată, și pentru îngrijirea firelor de păr, fiind, în același timp, potrivită pentru toate tipurile de păr. Ceara de păr redă firelor, nu numai strălucire și fixare, ci și protecție împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător, acționând ca o barieră de protecție împotriva factorilor externi.

Dintre brand-urile care au dezvoltat și plasat produse eficiente și populare menționăm: DapperDan, Vasso Professional Hair, MonsterHold Uppercut, Bed Head, Reuzel, ș.a. Ceara de păr pentru bărbați reprezintă un produs perfect pentru o aranjare rapidă și comodă a părului, chiar și la tine acasă.

Cea mai bună ceară de păr pentru bărbați

Cel mai bun

Ceara de par Tigi Bed Head for Men Matte Separation, 85 g

Conține ceară de albine, ceară de caranaubă și un cocktail de polimeri ce conferă separare, susținere și rezistență la umiditate. În plus este extrem de ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să aplici produsul pe părul umed sau uscat pentru a obține textură și susținere.
Verifică prețul

Ceara pentru definirea coafurii, deține o formulă exclusiv masculină pentru cei care iși doresc susținere și un finish natural pentru coafura zilnică. Este o ceară cu o definire mată și poate fi folosită pentru orice tip de păr.

la buget

Ceara pentru Par pentru Barbati - Yunsey Professional Matt Wax for Men, 100 ml

De aceea, te invităm să descoperi ceara pentru păr pentru bărbați Yunsey Professional Matt Wax, care îți va reda un aspect impecabil și proaspăt, având un mod de utilizare facil, putând fi folosită și în condiții casnice, fără a fi nevoie de a apela la un salon. Această ceară mată fixează părul, conturează forma, conferind stabilitate maximă părului scurt.
Verifică prețul

Atunci când ițit dorești un păr stilizat și aranjat, se necesită a utiliza produse eficiente, care mențin forma părului și calmează firele rebele.

Premium

American Crew Styling Liquid Wax ceară lichidă pentru păr stralucitor

Utilizarea este extrem de facilă: pur și simplu se freacă în palme o cantitate mică de produs și, cu ajutorul degetelor, se creează coafură dorită. Ceara lichidă de la American Crew, modelează puternic părul, accentuează strălucirea naturală a părului, finisează orice stil și formă a coafurii, este foarte ușor de aplicat, iar în plus, produsul este rezistent la umezeală. Toate acestea transformându-l într-o alegere de top.
Verifică prețul

Ceara de păr American Crew Styling Liquid Wax susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.

Schwarzkopf Professional [3D] MEN ceara de par

Fixează instant având un finisaj mat și oferă stilizării o rezistență de lungă durată, menținând firele de păr în loc. Se aplică o cantitate mică de produs în palme, pe părul uscat și apoi se aranjează în orice formă îți vine în minte. Această cremă modelatoare de păr nu încarcă părul, fixează instant părul și ăți oferă un finisaj mat, exact ca în filmele de la TV.
Verifică prețul

Pentru a aranja rapid și eficient firele rebele, trebuie să încerci această ceară de păr pentru bărbați Schwarzkopf Professional 3D Men Molding Wax.

Ceara Londa Professional Style Spin Off Wax, 75 ml

Pentru a-ți stiliza și aranja părul, într-o manieră eficientă și rapidă, te invităm să descoperi ceara pentru păr Londa Professional Style Spin of Wax, care va conferi strălucire intensă firelor de păr, având, totodată, filtru UV, care protejează structura părului contra radiațiilor solare. Această ceară se curată, prin spălare, într-un mod foarte ușor și rapid, fără a deteriora, agresa scalpul sau a rupe fire adiționale. Dacă îți dorești confort în a-ți aranja parul chiar și acasă la tine, apelează la ceara de păr.
Verifică prețul

Ceara cu finisaj mat Sebastian Professional SEB Man The Sculptor Matte Finish, 75 ml

Dacă îți dorești o coafură proaspăta și stilată ca la salon, o poți avea, cu ușurintă, acasă la tine, utilizând ceara de păr cu finisaj mat de la Sebastian Professional SEB Man The Sculptor, care îți va oferi fixarea puternică de care ai nevoie, coafura menținându-se un timp îndelungat, permițând crearea de coafuri aranjate ciufulit, sălbatic și natural. De asemenea, aceasta este perfectă pentru toate tipurile de păr, oferind un aspect mat, proaspăt și eliminându-se, prin spălare, într-un mod facil.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre ceara de păr pentru bărbați

Ce este ceara de păr pentru bărbați?

Ceara de păr pentru bărbați se comportă, în mod normal, precum lutul sau pasta de păr, dar aceasta este, de obicei, mai ușoară, mai fluidă și mai facil de aplicat. Fie datorită unui conținut mai ridicat de uleiuri, sau unui conținut mai ridicat de apă, ceara este, de regulă, mai moale decât pasta de păr, oferind un nivel mai mic de fixare si un grad mai mare de remodelare.

Care sunt avantajele acordate de o ceară de păr pentru bărbați?

Ceara de păr oferă multe beneficii. O ceară de păr de calitate îți poate schimba complet look-ul și îți permite să-ți stilizezi părul în foarte multe moduri. Acest beneficiu este posibil fiindcă ceara funcționează bine cu o mare varietate de stiluri și lungimi de păr: fie scurt sau lung, clasic sau modern, îngrijit sau dezordonat și texturat sau neted. Fie că îți aranjezi părul pieptănat pe o parte sau că alegi stilul quiff sau faux hawk, o ceară de păr de top poate să facă diferența.

Cum se aplică ceara pentru păr?

Se ia o anumită cantitate de ceară și se freacă ușor în mâini pentru a o încălzi și a se topi un pic. Începe prin a aplica ceara în spatele capului și masează ușor părul până ajungi la partea din față. Prin aplicarea unui strat subțire la suprafață vei evita strângerea acesteia doar într-o anumită zonă. De asemenea, ai grijă să strângi palmele către vârfurile firelor de păr pentru a te asigura că aplici produsul și pe acestea. Apoi stilizează-ți părul după bunul plac.

Cum se mai numesc produsele de ceară de păr pentru bărbați?

Înainte să mergi la cumpărături, trebuie să știi că acest produs se găsește sub diferite denumiri. Ceara de păr se mai numește și argilă (putty), clei (glue), pastă (paste) sau cremă de modelare (molding creme). Pentru a găsi o ceară autentică, verifică ingredientele pentru „ceară de albine”, „ceară pe bază de lanolină” sau o altă variantă.

Cum să alegi ceara de păr pentru bărbați potrivită ție?

Pentru a-ți alege o ceară de păr potrivită nu este suficient să găsești doar acel produs cu cea mai puternică fixare. Cel mai important factor de avut în vedere este dacă alegerea este cea mai bună pentru tipul și lungimea părului tău. De exemplu, există anumite tipuri de ceară de păr ideale pentru părul subțire, în timp ce altele merg mai bine pentru părul des. Și dacă ai părul scurt și des, e posibil să ai nevoie de o fixare mai puternică decât dacă îți lași părul lung și optezi pentru un look natural.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Vopsea de Păr Fără Amoniac
Cea mai bună vopsea de păr fără amoniac

O vopsea de păr de calitate, fără amoniac te va ajuta să-ți păstrezi părul sănătos și puternic chiar și după vopsire. Dacă poți, alege întotdeauna o vopsea de păr fără amoniac.

Cele Mai Bune Patch-uri Pentru Ochi
Cele mai bune patch-uri pentru ochi

Patch-urile pentru ochi sunt mici punguțe făcute din gel care se lipesc sub ochi pentru îndepărtarea rapidă a cearcănelor și hidratarea zonei.

Cea Mai Bună Vopsea de Păr Pentru Blonde
Cea mai bună vopsea de păr pentru blonde

Ești blondă natural și îți dorești o împrospătare a culorii părului? Alege o vopsea de păr dedicată părului deschis care-ți protejează rădăcinile podoabei capilare.

Cel Mai Bun Scrub Pentru Corp
Cel mai bun scrub pentru corp

Folosește un scrub bun pentru corp și vei avea parte de o piele sănătoasă și catifelată după fiecare duș. Te ajutăm să alegi produsul potrivit pielii tale.

Cel Mai Bun Fond de Ten Pentru Tenul Uscat
Cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat

Pentru un machiaj corect și de calitate, ar trebui să alegi doar produse specifice tenului și pielii tale. Fondul de ten este cel mai important pentru că intră în contact direct cu pielea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe