Cel Mai Bun Șampon Uscat Pentru Păr Gras

Cel mai bun șampon uscat pentru păr gras

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 36 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți cumperi un șampon uscat?

Cu toate că șamponul uscat este prezent ca produs de mulți ani, de abia acum a început a deveni popular, atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților. Ca o mică prezentare, un șampon uscat este un produs, fie sub formă de spray sau pulbere (în dependență de producător), care reprezintă o opțiune a șamponului utilizat fără apă, cu o uscare rapidă și comodă.

Acest șampon îți poate economisi o grămadă de timp sau te poate salva dintr-o situație neplăcută, doar printr-o simplă pulverizare la nivelul rădăcinile firelor de păr. Rezultatul este minunat, având în vedere nu doar aspectul de prospețime ce îl redă, dar și faptul că acest șampon contribuie la neutralizarea mirosurilor din păr și îmbunătățirea volumului la păr, mai ales pentru persoanele cu fir subțire și fin.

Deoarece senzația de scalp uleios este adesea neplăcută, unii specialiști chiar recomandă folosirea alternantă a acestuia cu șamponul normal, pentru a se normaliza secreția de sebum sau pentru a calma un scalp sensibilizat.

Cel mai bun șampon uscat

Cel mai bun

Sampon uscat Wella Professionals Eimi Dry Me, 180 ml

Datorită formulei cu extract de tapioca, acesta reîmprospătează coafura și absoarbe excesul de sebum. Este extrem de ușor de folosit, trebuie numai să agiți bine flaconul și apoi poți aplica produsul direct la rădăcina firului de păr. După, este suficient să masezi și în final să te piepteni. Vei arăta ca și cum tocmai te-ai întors de la coafor.
Verifică prețul

Șamponul uscat de la Wella Sampon îți oferă coafurii volumul, textura și finisarea mată ca după o baie binemeritată sau un tratament hrănitor pentru păr.

la buget

Sampon uscat Batiste, Floral Essences, 200 ml

Acest șampon absoarbe excesul de sebum și oferă părului energie și strălucire în doar câteva minute de la folosire. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic pentru un un volum bogat și aerisit și conferă părului tău energie și strălucire de la prima pulverizare.
Verifică prețul

Șamponul uscat Batiste Fragrance Floral redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Nu trebuie să îți mai faci griji dacă nu ai timp să îți speli părul. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Premium

Kevin Murphy Fresh Hair șampon uscat

Acesta are efecte imediate după aplicare pentru că absoarbe excesul de sebum și prelungește efectul de păr proaspăt spălat, mai ales in clipele delicate. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Pentru un păr parfumat se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic.
Verifică prețul

Șamponul uscat Kevin Murphy Fresh Hair redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Collistar Special Perfect Hair Magic Dry Shampoo Sebum-Reducing sampon uscat pentru a absorbi excesul de sebum

Practic acest produs absoarbe excesul de sebum și creează un volum bogat și aerisit. E foarte ușor de folosit și doar în câteva minute ai parte de părul împrospătat. Se agită bine, înainte de folosire, se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic.
Verifică prețul

Șamponul uscat Collistar Special Perfect Hair redă coafurii volumul și aspectul proaspăt alpărului. Te poți bucura de senzația de de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Șampon Uscat cu efect Condiționant

În plus este super ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să agiți flaconul bine, apoi să pulverizezi pe întreaga suprafată a părului de la o distanță de aprox 25-30 cm. Se masează scalpul cu vârfurile degetelor aproximativ 30 secunde, apoi se periază energic. Nu se clătește părul după utilizare.
Verifică prețul

Șamponul uscat cu efect condiționant prelungește durata între 2 spălări, conferind părului volum și prospețime. Cu ajutorul acestui produs se elimină excesul de sebum rapid, lăsând un păr curat și plin de volum.

René Furterer Naturia șampon uscat pentru toate tipurile de păr

Șamponul uscat de la Rene Furterer este produsul ideal atunci când nu ai destul timp și vrei să arăți bine rapid și cu puțin efort. Este bun și de purtat în geantă pentru a-l folosi în orice locație și oricând pentru a avea un păr cu volum și strălucitor. Nu îl folosi foarte aproape de păr pentru a nu lăsa urme albe. În rest, folosește-l cu încredere!.
Verifică prețul

Dacă ai părul gras și cu tendințe de îngrășare, ai nevoie de un refresh permanent. De aceea, este bine să ai cu tine în orice situatie un șampon uscat care să te scape de griji.

Sampon uscat Moroccanoil pentru par deschis la culoare, 205 ml

Conține amidon de orez ultra-fin, absorbant de grăsime, care îndepărtează produsele de coafat acumulate și mirosul nedorit, lăsând părul curat și reîmprospatat aproape instantaneu. Formula lui infuzată cu ulei de argan, protejează împotriva razelor UV, ce se disipează instantaneu, nelasând părul încărcat de reziduuri și menținând intensitatea naturală a nuanțelor închise.
Verifică prețul

Acest șampon uscat Moroccanoil pentru păr deschis la culoare, înglobează doua formule întrun singur produs, atât pentru păr de nuanțe închise cât și pentru par creț.

Întrebări frecvente despre șampoanele uscate

Care este modul de aplicare a șamponului uscat?

Șamponul uscat se aplică în felul următor: se agită foarte bine flaconul, după care, la o distanță de aproximativ 30 cm, se pulverizează pe rădăcinile firului de păr. Se masează scalpul cu degetele, timp de câteva minute, după care se poate trece la aranjarea efectivă a părului.

Cât timp durează efectul șamponului uscat pe păr?

De-obicei, efectul durează de la câteva ore până la 2-3 zile, în dependență de tipajul părului (dacă acesta are tendință de îngrășare sau nu), de producătorul șamponului, dar și de cantitatea de șampon aplicată la rădăcina firului de păr.

Când se utilizează șamponul uscat?

Foarte mulți cred că șamponul uscat se folosește, în exclusivitate, doar pentru situațiile în care ai părul murdar sau când observi rădăcinile uleioase de care dorești să scapi. Totuși, este bine să știi că îl poți folosi ori de câte ori ai nevoie de un volum mai mare, ajutând părul subțire și fin.

Cum funcționează șamponul uscat?

De-obicei, acest produs conține amidon sau alcool, care absorb excesul de grăsime sau ulei de la nivelul firului de păr, redând un aspect mai curat și mai proaspăt. Totodată, este bine de cunoscut și faptul că aceste șampoane neutralizează mirosurile.

Cât de des se poate folosi șamponul uscat?

Trebuie de menționat că șamponul uscat nu trebuie utilizat în exces, deoarece acesta neutralizează sebumul de la nivelul scalpului și face ca părul să devină mai uscat, ceea ce ar putea duce, pe viitor, la prezența de coji sau la uscarea excesivă a scalpului. Acest șampon este un produs ce îți poate salva mult timp, dar trebuie să îl utilizezi rațional.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ulei de Corp de Folosit în Sarcină
Cel mai bun ulei de corp anti vergeturi de folosit în sarcină

O mică neplăcere în timpul sarcinii vor fi vergeturile. Poți evita sau atenua efectul lor folosind un ulei de corp special pentru perioada sarcinii.

Cea Mai Bună Vopsea de Păr Pentru Blonde
Cea mai bună vopsea de păr pentru blonde

Ești blondă natural și îți dorești o împrospătare a culorii părului? Alege o vopsea de păr dedicată părului deschis care-ți protejează rădăcinile podoabei capilare.

Cel Mai Bun Ondulator de Gene
Cel mai bun ondulator de gene

Un ondulator de gene nu este un aparat pe care-l găsești doar la saloanele de înfrumusețare. Cu ajutorul acestuia poți avea gene care ies în evidență fără a folosi mascare sau alte substanțe chimice.

Cel Mai Bun Kit Complet de Ojă Semi Permanentă
Cel mai bun kit de ojă semipermanentă

Kitul de ojă semi permanentă conține tot ce ai nevoie pentru a-ți putea pune în practică toate ideile de decorare a unghiilor la un cost mult mai mic decât la salon.

Cel Mai Bun Balsam Reparator De Corp După Plajă
Cel mai bun balsam reparator după plajă

Oricât de mult iubești plaja și soarele, nu uita de cât de dăunător poate fi statul prelungit la soare pentru pielea ta. Folosește după fiecare sesiune de plajă, un balsam reparator pentru corp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe