Cel Mai Bun Ondulator de Gene

Cel mai bun ondulator de gene

Modificat la 14 octombrie 2021
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi un ondulator de gene?

Ondulatorul de gene alungește și îndesește genele, mărind optic ochii. Multe fete evită să își curbeze genele temându-se că astfel le vor rupe. Nu este decât un mit. Ondulatoarele de gene oferă un nou aspect tenului tău, dând senzația unor gene naturale și foarte lungi, care atrag orice privire, în mod instant. Genele înfrumuseţează întregul machiaj, prin urmare, merită să le îngrijim şi să le scoatem în evidenţă.

Există, în principal, două tipuri de ondulatoare de gene: cele mecanice sau clasice și cele electrice, care se încălzesc la folosire, acest lucru favorizând, și mai mult, curbarea acestora și economisirea de timp. Trebuie, totuși, de avut în vedere că efectul sau rezultatul dorit, lăsat de un ondulator, se reflectă în modul de utilizare a acestuia. Așadar, se necesită utilizarea blândă a unui ondulator, fără a pune presiune pe gene, în caz contrar, acest lucru provocând ruperea lor. Ondulatoarele de gene sunt un produs inovator, cu ajutorul cărora îți poți stiliza genele chiar la tine acasă.

Cel mai bun ondulator de gene

Cel mai bun

Ardell Heated Eyelash Curler Professional ondulator pentrugene

Sistemul inovator al periei asigură ondularea calitativă a genelor, fără nici un discomfort sau daună pentru genuțele tale. Dotat cu funcția de ușoară încălzire, asigură aranjarea genelor pentru un termen îndelungat, Compact, ușor în utilizare și stocare, poate fi purtat peste tot în geanta fiecărei domnișoare.
Verifică prețul

Ondulatorul de gene Ardell Heated Curler Professional este un produs must-have pentru trusa ta de machiaj ! Acesta nu doar îți oferă o privire pătrunzătoare, ci și încredere pentru întreaga zi.

la buget

Ondulator turcoaz de gene Ilu

Ondulatrourul de gene este realizat din materiale de calitate, care o să reziste mult timp și conferă un look curbat genelor, pentru o privire perfecta, în doar câteva momente de utilizare în fiecare zi. Pachetul acesta conține încă o rezervă de cauciuc siliconic pentru a te ajuta în cazul în care pierzi prima rezervă.
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea dispozitivul perfect pentru a crea un look complet, ondulatorul pentru gene Ilu este piesa perfectă. Ondulatorul este tot ce ai nevoie pentru gene perfect curbate și irizestibile.

Premium

Inglot Eyelash Curler Professional cleste pentru curbarea genelor

Cu o mișcare simplă de „strângere și eliberare”, ridică și ondulează genele și este modalitatea perfectă de a le defini, înainte de a aplica gama variată de mascara INGLOT pentru un efect natural sau plin de farmec. Acest instrument indispensabil, poate fi purtat cu ușurință în mini trusa ta de make-up și folosit ori de câte ori ai nevoie de o reîmprospătare a look-ului. Îți va scote privirea în evidență.
Verifică prețul

Acest ondulator profesional din oțel, rezistent la lovituri, este conceput pentru a sublinia frumusețea ochiului.

BrushArt Cartoon Collection cleste pentru curbarea genelor

În câteva secunde, genele tale vor fi ridicate și curbate în mod delicat, iar efectul va fi vizibil. După curbarea genelor cu ajutorul acestui instrument și aplicarea cu rimel, ochii vor părea mai mari, iar genele, mult mai lungi și mai dese. Este fabricat din oțel carbon și prevăzut cu o bandă de cauciuc.
Verifică prețul

Cleștele BrushArt Cartoon Collection poate să îți ofere efectul celui mai bun rimel de pe piață în mod natural, fiind alegerea potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi. Poartă-l peste tot cu tine și nu vei regreta.

Ondulator gene cleste cu pad de silicon, cleste pentru curbarea genelor Eyelash Curler - Zoreya®

Produsele Z\'oreya satisfac nevoile femeilor din intreaga lume, fiind de o calitatea și eficiență demonstrată. Cleștele este perfect pentru curbarea genelor extrem de lungi, oferind volum și o curbare pe toată durata zilei. Se utilizează înainte de aplicarea mascarei. Se poziționează genele în clește și se presează cu delicatețe, până la obținerea formei dorite.
Verifică prețul

Clește ondulator pentru gene, cu cadru solid din oțel inoxidabil și având pad confecționat din silicon food grade pentru a preveni ciupirea sau smulgerea genelor.

Ondulator gene Horigen® EyeLash Pro, electric, cu 2 trepte de incalzire, acumulator, rosu

  • 2 trepte de încălzire
  • Funcționare cu acumulator
  • Capăt curbat
  • Curbarea genelor în doar 10 secunde
  • Funcție de oprire automată după 8 minute
Verifică prețul

Ondulatorul de gene Horigen EyeLash Pro, va deveni intrumentul de care nu te vei despărți nici măcar o clipă, purtându-l mereu în geanta ta. Deține capăt electric și două trepte de căldură ceea ce va permite ca genele tale să fie ridicate și curbate în jumătate din timpul obișnuit dedicat îngrijirii lor, iar efectul va persista timp îndelungat. Are un design inteligent, folosirea lui fiind intuitivă atât pentru genele de sus, cât și pentru genele din partea de jos. Temperatura este reglabilă, oprirea automată, iar încărcarea se realizează simplu și eficient prin USB.

Întrebări frecvente despre ondulatoarele de gene

De ce să utilizezi un ondulator de gene?

Multe femei cred că ondulare genelor provoacă ruperea acestora, dar, în realitate, acest lucru este doar un mit. Ți-ai putea imagina o senzație ciudată, însă această tehnică este rapidă și deloc dureroasă. La final, vei obține gene frumos curbate, care îți vor accentua privirea. Indiferent dacă folosești ondulatorul de gene pentru prima dată sau ești deja expertă, rezultatul te va bucura cu siguranță.

Care sunt avantajele unui ondulator de gene?

Un ondulator de gene redă un volum perfect acestora, iar prin aplicarea unei mascare, te vei bucura de cât de lungi și natural arată genele. Ondulatorul de gene este înlocuitorul perfect a unei proceduri de laminare a genelor, putând fi utilizat acasă. Totodată, se necesită puțin timp pentru a avea un rezultat final minunat.

Cum să folosești corect un ondulator de gene?

Mai întâi trebuie să-ți lași capul puțin pe spate, apoi să cuprinzi genele cu cleștele cauciucat al ondulatorului. Lăsând capul pe spate, vei evita să îți ciupești pielea pleoapelor, ceea ce poate fi dureros! După ce ai reușit să cuprinzi toate genele cu ondulatorul, strânge cleștele și presează de câteva ori. Astfel vei obține curbura naturală a genelor.

Ce tipuri de ondulatoare de gene există?

Pe piață există o gamă largă de tipuri de ondulatoare pentru gene, printre care enumerăm: ondulatorul mecanic și cele cu încălzire. De-asemenea, sunt și ondulatoare metalice și cele din plastic. Cea mai bună alegere este ondulatorul metalic echipat cu pernițe substituibile din silicon sau cauciuc, acestea fiind mai sigure pentru ochi și mai durabile. Cele mai puțin recomandate în ceea ce privește durabilitatea și rezultele finale sunt ondulatoarele de gene din plastic, care, de cele mai multe ori, slăbesc și rup genele.

Ce trebuie să ții cont atunci când utilizezi un ondulator de gene?

Asigură-te că presezi delicat genele. Presând prea tare, genele pot forma o curbură ciudată la un unghi de 90 de grade și se pot, de asemenea, rupe. Încălzirea în prealabil a benzilor din cauciuc ale ondulatorului poate oferi fixare superioară curburii genelor. Încălzește benzile cu un uscător de păr și testează intensitatea căldurii pe dosul palmei. Aplică mascara, după curbare, în mod obișnuit insistând în jurul curburii. Este important ca acesta să fie ultimul pas. Aplicarea rimelului înainte de curbarea genelor poate duce la smulgerea acestora, având în vedere textura lipicioasă a produsului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fond de Ten Pentru Tenul Uscat
Cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat

Pentru un machiaj corect și de calitate, ar trebui să alegi doar produse specifice tenului și pielii tale. Fondul de ten este cel mai important pentru că intră în contact direct cu pielea.

Cea Mai Bună Ceară de Păr pentru Bărbați
Cea mai bună ceară de păr pentru bărbați

Vrei ca freza ta să țină fără probleme o zi întreagă și să pară realizată la coafor? Alege o ceară de păr de calitate. Inspiră-te din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Oglindă Cosmetică cu LED
Cea mai bună oglindă cosmetică cu LED

Un machiaj perfect în lumina oglinzii va fi impecabil în lumina naturală a zilei. Vezi ce modele de oglinzi de make-up cu LED poți cumpăra la prețuri accesibile.

Cel Mai Bun Șampon Uscat Pentru Păr Gras
Cel mai bun șampon uscat pentru păr gras

Ai un păr care devine gras foarte rapid după spălare? Șamponul uscat este soluția care îți va permite să ai un păr cu aspect sănătos și nu va mai trebui să te speli pe cap la fiecare 2 zile.

Cel Mai Bun Balsam Reparator De Corp După Plajă
Cel mai bun balsam reparator după plajă

Oricât de mult iubești plaja și soarele, nu uita de cât de dăunător poate fi statul prelungit la soare pentru pielea ta. Folosește după fiecare sesiune de plajă, un balsam reparator pentru corp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe