Cea Mai Bună Vopsea de Păr Fără Amoniac

Cea mai bună vopsea de păr fără amoniac

Modificat la 27 aprilie 2021
Articol evaluat de 39 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să alegi o vopsea de păr fără amoniac?

Din dorința de a-ți proteja cât mai mult părul, vei dori cu siguranță să treci la vopseaua de păr fără amoniac, fiind un lucru binecunoscut faptul că acest element nu este tocmai benefic pentru podoaba ta capilară. Alegând o astfel de vopsea, ai parte de o colorare la fel de intensă, de lungă durată, pe bază de ulei, fiind astfel un tratament extrem de delicat aplicat părului tău. Părul va căpăta un aspect sănătos, având parte de îngrijirea supremă, iar efectul va persista timp îndelungat.

Culoarea vibrantă va fi admirată de toți ceilalți, și nu va mai fi necesar să te duci la salon, având parte de asemenea tratament din confortul casei tale. Această formulă inovatoare pe bază de uleiuri folosită de către fabricanții de vopseluri fără amoniac funcționează în două moduri: uleiul din culoare mărește penetrarea pigmenților adânc în interiorul firului de păr, permițând o culoare intensă cu acoperire perfectă, și în același timp, acest ulei îngrijește părul delicat, fără a-l deteriora sau subția.

Cea mai bună vopsea de păr fără amoniac

Cel mai bun

Vopsea de par permanenta fara amoniac Syoss Color Oleo Intense 5-92 Roscat Luminos, 115 ml

Ca tratament ulterior pentru îngrijire, se aplică pe părul umed balsamul SYOSS SALONPLEX. Trebuie să-l lași să acționeze timp de 2 minute, după care claățești bine părul, astfel coafura v-a aduce cu cele mai noi culori de păr dintrun salon. Culorile obținute oferă un rezultat bogat, durabil și vibrant.
Verifică prețul

Syoss Oleo Intense este o vopsea permanentă cu formulă pe bază de ulei pentru îngrijire intensă. Colorantul de la Syoss este fără amoniac oferă părului un aspect sănătos, îngrijire supremă și o culoare de lungă durată.

la buget

Vopsea Fara Amoniac - Londa Professional nuanta 7/0 blond mediu

Aceasta conține keratină și ceară naturală, ceea ce îi conferă firelor de păr strălucire, prospețime și suplețe părului. De asemenea, vopseaua pentru păr, fără amoniac îți va întineri firele de păr, le va reda volum, având un mod de utilizare și aplicare ușor, putându-se aplica și în condiții casnice.
Verifică prețul

Părul tău are nevoie de o culoare intensă și naturală, care să persiste în timp. De aceea, te îndemnăm să descoperi vopseaua fără amoniac Londa Professional, pentru o culoare de un blond mediu, rezistentă și naturală.

Premium

Matrix Color Sync culoare par fără amoniac

Oferă culori vibrante, strălucire cu rezistență de până la 20 de șamponări iar datorită conținutului ridicat de ceramide, umple golurile firelor de păr deteriorate, hidratează și regenerează firul pentru ca părul tău să arate uimitor. Nu conține amoniac iar pentru aplicare este necesar să citiți instrucțiunile de folosire înainte și este interzis contactul cu ochii.
Verifică prețul

Cu vopseaua de păr Matrix Color Sync obții culoarea pe care ți-o dorești în timp util chiar de la tine acasă, fără a merge la salon.

Vopsea de par permanenta cu amoniac LOréal Paris, 01 Blond Ultra-Deschis Natural, 192 ml

Descoperiți tripla protecție avansată pentru o colorare protectoare, revitalizantă cu Pro-Keratina, Ceramide și Ionene G: Serumul cu Ceramide, protejează înainte de colorare, Crema colorantă cu Pro-Keratina, projeteaza în timpul colorării, iar Balsamul cu Ionene G protejează după colorare. Această vopsea acoperă perfect firele albe, chiar și dacă aveți părul aproape alb, iar în plus nu se scurge și este plăcută la aplicare.
Verifică prețul

Vopseaua de păr permanentă cu amoniac L\'Oréal Paris oferă cea mai avansată protecție de la L\'Oréal, pentru o culoare profundă.

Vopsea de par permanenta fara amoniac Garnier Olia 1.0 Negru Profund, 112 ml

Acest produs este recomandat pentru toate tipurile de păr. Este ideal pentru a obține o culoare intensă și uniformă, cu reflexe încântătoare. Prin puterea uleiurilor, Olia asigură performanțe maxime în colorare și îmbunătățește vizibil aspectul părului, astfel culoarea lui este mai strălucitoare și de lungă durată, cu reflexe încântătoare.
Verifică prețul

Această vopsea de păr permanentă și fără amoniac, de la Garnier Olia îmbunătățește vizibil calitatea părului făcându-l mai catifelat și de până la de două ori mai stralucitor.

Vopsea fara Amoniac - Wella Professionals Color Touch nuanta 9/36 blond luminos auriu mahon

Vopsea fără amoniac de la Wella Professionals Color Touch are nuanțe luminose, fiind o vopsea semi-permanentă, care prin ingredientele sale active, molecule de culoare, proteine hidrolizate de Keratină, ceară naturală, lasă un păr sănătos și îngrijit, plin de o strălucire uimitoare și prospețime naturala. Toate produsele au rezultate multi-dimensionale de culoare, oferind părului reflexe de lumină diferite și irezistibile, cu o acoperire de până la 50 % a firelor de păr alb și cu o rezistență de până la 20 – 24 de spălări.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre vopselele de păr fără amoniac

Vopselele fără amoniac deteriorează părul?

Nu, principalul avantaj al vopselelor de păr fără amoniac, este tocmai faptul că protejează și îngrijesc cu delicatețe părul. Acestea sunt create pe bază de ulei și tocmai de aceea părul tău va căpăta sau recăpăta aspectul sănătos de îndată ce vei testa aceste produse.

Vopselele de păr fără amoniac colorează părul la fel de intens precum cele cu amoniac?

Desigur. Uleiul protejează părul și menține culoarea foarte intensă, timp îndelungat. Practic, nu există nici o diferență vizibilă între colorarea cu vopseluri clasice, față de cea bazată pe vopseluri fără amoniac. Formula inovatoare regenerează și reface firul de păr în momentul în care acesta este deteriorat.

Colorarea părului persistă la fel de mult și în cazul vopselelor de păr fără amoniac?

Da, culoarea în cazul vopselelor de păr fără amoniac persistă la fel de mult ca în cazul colorării cu amoniac. Mai mult, un alt beneficiu este faptul că firele de păr sunt acoperite în totalitate. Părul este protejat și poate fi vopsit la intervale mai mari de timp, iar efectul este exact ca cel de la salon.

Vopselele de păr fără amoniac se pot folosi fără a decolora părul înainte?

Da, vopselele de păr fără amoniac se pot folosi fără a decolora părul înainte. Recomandăm să alegi aceleași nuanțe ca în cazul colorării clasice pentru a observa exact efectul. Dacă nuanța aleasă este mult prea diferită de nuanța naturală a părului, culoarea va prinde exact în măsura în care ar prinde și culoarea unei vopsele cu amoniac.

Vopselele de păr fără amoniac se pot amesteca cu alte vopsele?

Da, vopselele de păr fără amoniac se pot amesteca cu alte vopsele de păr. Deși nu există nici o contraindicație în acest sens, producătorii recomandă să îți alegi un singur brand și un singur tip de produs/culoare. Colorarea va fi realizata mai eficient și rezultatele sigur nu te vor dezamăgi.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Vopsea de Păr pentru Brunete
Cea mai bună vopsea de păr pentru brunete

Ești brunetă natural și te gândești să-ți schimbi culoarea părului? Alege vopseaua de păr potrivită după următoarele criterii importante.

Cel Mai Bun Kit Complet de Ojă Semi Permanentă
Cel mai bun kit de ojă semipermanentă

Kitul de ojă semi permanentă conține tot ce ai nevoie pentru a-ți putea pune în practică toate ideile de decorare a unghiilor la un cost mult mai mic decât la salon.

Cea Mai Bună Ceară de Păr pentru Bărbați
Cea mai bună ceară de păr pentru bărbați

Vrei ca freza ta să țină fără probleme o zi întreagă și să pară realizată la coafor? Alege o ceară de păr de calitate. Inspiră-te din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Oglindă Cosmetică cu LED
Cea mai bună oglindă cosmetică cu LED

Un machiaj perfect în lumina oglinzii va fi impecabil în lumina naturală a zilei. Vezi ce modele de oglinzi de make-up cu LED poți cumpăra la prețuri accesibile.

Cel Mai Bun Fixativ de Păr
Cel mai bun fixativ de păr

Dacă tot investești ore valoroase într-o coafură, cel mai recomandat ar fi să-ți protejezi coafura cu ajutorul unui fixativ de păr de calitate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe