Cel Mai Bun Motocultor pe Benzină

Cel mai bun motocultor pe benzină

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 66 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi un motocultor pe benzină?

Motocultorul este un utilaj agricol cu motor care vă ajută să duceți la bun sfârșit toate activitățile pe care le întreprindeți, de la scos cartofi, la făcut rânduri pentru cartofi, până la deszăpezit iarna, cu puțină imaginație. Este utilizat în principal în horticultură, grădinărit, pomicultură și viticultură și este condus, de obicei, de un singur om care merge pe jos. Este perfect pentru munca în grădină oferind posibilitatea de a atașa accesorii precum, plug de arat, plug de bilont, prășitoare.

Puteți transforma motocultorul într-un utilaj universal prin existența prizei de putere la care puteți atașa diverse accesorii ca: remorcă, cositoare, pompe de apă, pompe de presiune și multe alte accesorii ce necesită cuplarea la priza de putere, în comparație cu unele motosape, acestea neavând prize de putere. Motocultorul este prevăzut cu roți cu anvelopă de cauciuc, cu profil agricol. Întreținerea este simplă și poate fi făcută de către orice utilizator care nu posedă cunoștințe tehnice avansate. Este destinat utilizării intensive chiar și în condiții dificile.

Motocultoare pe benzină bune

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

RURIS 7800CRT

 • Led pentru iluminat
 • Pornire manuală
 • Lățime de lucru maximă 83 cm
 • Capacitate rezervor 3 litri
 • 2 viteze și marșarier
Verifică prețul

Motocultorul RURIS 7800CTR vine în ajutorul oricărui fermier sau oricărui om de la țară care adoră să muncească pământul, fiind un produs care cu siguranță nu trebuie să lipsească din curtea nimănui. Este puternic, eficient pentru mărunțirea solului din solarii sau grădini. Pentru zonele înguste, de la capătul de rând motocultorul se poate întoarce prin acționarea cutiei de viteze pe mersul înapoi. De asemenea, având dimensiuni reduse și fiind ușor de folosit, poate fi manevrat de aproape orice persoană, femei sau bărbați.

Premium

* Prezentare video mai jos

AgroPro Progarden

 • Deplasarea prin diferite tipuri de teren este mai ușoară.
 • Are o rezistență sporită.
 • Freza este segmentabilă.
 • Poate fi folosit cu succes la tractarea diverselor accesorii, cum ar fi plugul, prășitoare, remorcă.
 • Motor puternic echipat cu senzor de ulei.
Verifică prețul

Motocultorul profesional AgroPro Progarden, model HS 1100D va deveni rapid sprijinul tău de nădejde în realizarea lucrărilor agricole. Este echipat cu accesoriile potrivite pentru arat, cules de cartofi: plug arat, plug cartofi, cultivator. Lățimea de lucru este de 120 de centimetri asigură performanța utilizării: efectuarea rapidă și eficientă a diverselor tipuri de lucrări, specifice sezonului. Dispune de 3 viteze de lucru, motorul are 18 CP (4 timpi), alimentarea se face cu benzină, iar pornirea este manuală.

la buget

Motocultor Raider RD-T07, 7 CP, 2+1 viteze cu accesorii si far

 • Design plăcut
 • Modern
 • Facil de utilizat
 • Eficient
 • Preț accssibil
Verifică prețul

Fie că trebuie să pregătești solul pentru a cultiva legume în grădină, fie că vrei să menții curtea lipsită de buruieni, motocultorul RAIDER RD-T07 este ideal pentru nevoile tale. Acesta este extrem de stabil și robust, cântărind 75 de kilograme și o putere de 7 CP, făcând față oricărei provocări. Este dotat cu 3 viteze, 2 pentru înainte și 1 pentru înapoi, iar rezervorul de combustibil de 3,6 L asigură o durată lungă de funcționare. Are o lăţime de lucru cuprinsă între 500-1000 mm și vine la pachet cu mai multe accesorii.

Cel mai bun motocultor pe benzină

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro evomag.ro vexio.ro mathaus.ro

Motocultor DKD HS 1100 D NEW 16 CP latime de lucru 120 cm

 • 3 viteze
 • Tip motor în 4 timpi
 • Lățime de lucru între 80 și 120 cm
 • Capacitate cilindrică de 420 cmc
 • Sistem de pornire manual
Verifică prețul

Motocultorul DKD HS 1100 D NEW 16 CP este perfect pentru efectuarea lucrărilor agricole periodice. Dimensiunile de lucru îți permit să operezi eficient pe suprafețele unde este nevoie de realizarea lucrărilor agricole: lățimea de lucru (80-120 cm) și adâncimea de frezare (5cm-35 cm). De reținut faptul că adâncimea de frezare cu randament maxim este cuprinsă între 15-30 cm. Sistemul de pornire este manual, capacitatea rezervorului de carburant este de 4,6 litri, iar consumul minim de carburant este de 1,8 litri/oră. Alte detalii: autonomie - maxim 3 ore, capacitate baie ulei de motor - 1,1 litri (există și senzor pentru semnalarea lipsei de ulei), capacitate baie ulei de transmisie - 2,6 litri.

Pachetul motocultor AgroPro Progarden HS 1100D motor 16 CP reprezintă alegerea perfectă pentru a demara imediat lucrările agricole pe care este necesar să le realizezi. Cu ajutorul acestui motocultor poți opera pe suprafețe mari (10.000 m2), cu obținerea unei productivități de circa 900-1100 m2/ora din două treceri. Este prevăzut cu motor puternic (4 timpi, 16 CP, combustibil - benzină) și roți cu profil agricol (5.00x12), astfel că îl vei putea folosi pentru a tracta și alte accesorii (plug, prășitoare sau remorcă). De asemenea, motorul este echipat cu senzor de ulei, care semnalează când este nevoie de adăugarea uleiului, evitându-se griparea motorului. Cele 3 trepte de viteze de lucru, precum și dimensiunile de lucru (lățime de lucru - 1050 mm; adâncime de lucru 100 mm) garantează eficiența lucrărilor efectuate.

Motocultor Raider RD-T07, 7 CP, 2+1 viteze cu accesorii si far

 • 2 în 1 funcții
 • Uşor de folosit
 • Eficient
 • Preț accesibil
 • Puternic
Verifică prețul

Motocultorul de la Raider vine cu 2+1 viteze cu accesorii și far pentru a putea fi folosit atât ziua, cât și noaptea cu aceeași precizie și eficiență. Dacă aveai nevoie de un ajutor la lucrarea pământului, acest echipament este ajutorul potrivit. Nu va mai trebui să faci asta manual punând efort și timp în proces, ci faci totul mai ușor și mai rapid. Greutatea echipamentului este de 75 kg și are o putere de 7 CP, fix cât ai nevoie să faci treaba rapid și fără mare efort. Lățimea de lucru este de 500 - 1000 mm.

Întrebări despre motocultoarele pe benzină

Ce tip de motor are?

Un motocultor este un utilaj profesional care poate fi utilizat pentru prelucrarea terenului și căruia, în funcție de model, i se pot atașa anumite accesorii : plug, roți metalice sau pentru transport, lamă pentru zăpadă. Tipul motorului motocultoarelor pe benzină este termic.

Care este capacitatea rezervorului de carburant?

Capacitatea rezervorului de benzină este următoarea: 420 cmc la un motocultor pe benzină cu un preț sub 3000 lei. În funcție de preț, capacitatea cilindrică este din ce în ce mai mare cu cât prețul crește. Pe piață există o mulțime de tipuri de motocultoare pe benzină.

Care este puterea maximă a motorului?

Puterea motocultoarelor variază între 5 și 18 cai putere, în funcție de suprafața pe care doresști să o lucrezi, poți alege motocultoare pe benzină din gama hobby pentru suprafețe mai mici de 2000 mp, sau poți alege din gama semiprofesională sau profesională.

Dispune de priză de putere?

Pentru a-ți ușura sarcinile și de a le duce la capat treburile mult mai rapid și mai eficient, trebuie ales un utilaj în funcție de necesitățile de care ai nevoie și nu în funcție de preț sau putere, însă trebuie să ai în vedere și faptul că aceste aparate, care au prize de putere îți pot simplifica munca foarte mult, utilizate corespunzător.

Ce greutatea măsoară?

Motocultoarele sunt niște utilaje agricole universale, astfel acestea pot fi echipate cu diverse accesorii cum ar fi, plug pentru arat, rariță, cultivator, remorcă de până la 600 kg, cositoare cu lamă sau cu tamburi rotativi. Deci greutatea motocultoarelor este undeva între 90 și 180 kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Topor de Despicat Lemne
Cel mai bun topor de despicat lemne

Stai la casă și cauți un topor numai bun pentru a despica lemnele de iarnă? Alege unul de calitate și efortul pe care trebuie să-l faci va fi unul mai mic.

Cel Mai Bun Tocător de Frunze și Crengi
Cea mai bună mașină de tocat frunze și crengi electrică

Folosește resturile de prin grădină cu folos! Tocătorul de frunze și crengi te ajută să faci compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ.

Cel Mai Bun Plantator De Răsaduri
Cel mai bun plantator de răsaduri

Îți place să-ți crești propriile legume în grădină? Un plantator de răsaduri îți face munca de plantat mai ușoară adică nu vei mai avea dureri de spate de la atâta stat aplecat.

Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cel Mai Bun Incubator Electric pentru Ouă
Cel mai bun incubator electric pentru ouă

Crești păsări de curte și vrei să ai și mai multe? Un incubator electric sau o clocitoare electrică este ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro evomag.ro vexio.ro mathaus.ro