Cel Mai Bun Capsator Electric de Mochetă / Tapițerie

Cel mai bun capsator electric pentru mochetă și tapițerie

Modificat la 30 aprilie 2021
Articol evaluat de 120 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți cumperi un capsator electric pentru mochetă și tapițerie?

Un capsator electric pentru mochetă și tapițerie este o ustensilă extrem de practică oricărei gospodării. Cu atât mai mult dacă ești un profesionist în domeniu și ai multiple lucrări. În plus folosirea uneltelor automatizate în activitățile de bricolaj sau construcție, fac o diferență uriașă în ceea ce privește eficiența, calitatea și durata proiectului. Unul din cele mai mari avantaje ale unui astfel de aparat, pe lângă faptul că accelerează timpul de muncă semnificativ, este acela că reduce considerabil nivelul de efort pe care trebuie să îl depui.

Gândește-te de cât efort este nevoie ca să bați manual un cui, sau ce înseamnă să capsezi manual o tapițerie, o mochetă sau orice alt material mai tare. Ei bine, în toate aceste situații un astfel de capsator electric poate fi de mare folos. Cuiele sau capsele sunt propulsate cu forță și viteză în material, iar tu va trebui doar să apeși pe trăgaci sau pârghia de control. Capsatoarele electrice pot fi folosite pentru a capsa mobilier sau materiale însă pot fi folosite și în ambalare, reparații de acoperiș sau mobilier, fixare de grinzi sau parchet.

Capsatoare electrice mochetă

Premium

* Prezentare video mai jos

Bosch

 • Ajustare electronică a forței de impact pentru rezultate optime.
 • Softgrip pentru manevrare confortabilă și sigură.
 • Sistem ușor de folosit Push + Release pentru acționare controlată.
 • Magazie de capse ușor de încărcat cu indicator al nivelului de încărcare.
 • Unealtă foarte versatilă.
Verifică prețul

Performanțele sale, ușurința în utilizare și numeroasele opțiuni de reglare fac PTK 14 EDT să fie potrivit pentru o gamă largă de aplicații: îndepărtezi acoperișul și instalezi folie izolatoare? Nici o problemă. Cu PTK14 EDT totul se realizează în cel mai scurt timp. În casă, capsatorul ajută la numeroase lucruri mici. Acoperă scaunul vechi cu o tapițerie nouă, pune o pânză pe un cadru sau atașează grila de trandafiri din grădină. Cu electro-capsatorul de la Bosch, poți face acest lucru în siguranță și rapid.

Cel mai bun

Capsator electric cu acumulator Raider

 • Are un design compact.
 • Este ușor de utilizat.
 • Mânerul este ergonomic.
 • Prezintă un buton rotativ ce reglează puterea de impact.
 • Iluminarea este LED.
Verifică prețul

Capsatorul cu acumulator RDP-SST20 Solo este renumit deoarece are un design compact și este ușor de folosit pe marginea materialului de capsat. Poate acționa pe diferite suprafețe de lucru precum lemn, plastic, carton, material textil, pânză și bineînțeles hârtie de orice tip. Funcționează cu ajutorul bateriei iar tensiunea de alimentare necesită 20 V. Unealta are și un mâner ergonomic, un buton rotativ ce reglează puterea de impact precum și iluminare LED ce ajută pe timpul nopții mai ales, spre ducerea la bun sfârșit a lucrării.

la buget

Novus

 • Formă ergonomică;
 • Vizor pentru cleme;
 • Mecanism de încărcare pe partea inferioară;
 • Două tipuri de capse compatibile;
 • Utilizare eficientă pe mai multe tipuri de texturi.
Verifică prețul

Capsatorul universal pentru lucrări standard este ușor de utilizat, foarte potrivit pentru întreținere sau activități hobby în casă. Capsatorul electric poate fixa folie, carton, lamele subțiri, țesături de decor interior (aplicații: fixarea panourilor, fixarea lemnului presat, panouri de perete, căptușeală de perete, căptușeală decorativă), scaune de mobilier sau renovarea mobilierului, construirea caselor pentru animale de companie, fixarea suporturilor sau a lamelelor pentru plantele agățate.

Capsator electric Powerplus POWX13700

 • Prezintă fante de răcire.
 • Dispozitiv de siguranță.
 • Magazie pentru cuie și capse.
 • Buton de declanșare.
 • Vizor pentru verificarea numărului de cuie/ capse.
Verifică prețul

Acest capsator electric Powerplus POWX13700 dispune de mâner de prindere, fante de răcire, cordon de alimentare și vizor pentru verificarea numărului de capse sau cuie. Vine la pachet alături de manualul de instrucțiuni, 200 de bucăți de capse de 14 mm și 100 de bucăți de cuie care măsoară 15 mm. Se poate utiliza pe diferite suprafețe de lucru precum lemn, plastic, piele și material textil. Este ușor de manevrat datorită faptului că are o greutate de numai 1,5 kg și are o putere ce înregistrează 45 W.

Capsator pentru aplicatii uzuale Stanley 6-TRE540

 • Puterea este ajustabilă.
 • Este ușor de utilizat.
 • Mâner ergonomic pentru confort sporit.
 • Buton de pornire/oprire.
 • Buton de siguranță pentru evitarea accidentărilor.
Verifică prețul

Capsatorul electric multifuncțional Stanley este compatibil cu 5 tipuri de capse. Are un sistem de ghidare de siguranță în aplicațiile de capsare a cablului/sârmei, astfel încât să nu se taie sau să nu perforeze în timpul procesului de capsare. Mânerul și carcasa sunt cauciucate pentru o protecție suplimentară. Capsatorul are un buton de reglare a puterii pentru a asigura un control mai bun în timpul utilizării. Datorită varietății largi de capse compatibile, capsatorul este ideal pentru toate aplicațiile profesionale de fixare.

Capsator electric 45W, Powermat PM-ZE-45

 • Rapid și sigur.
 • Ușor de folosit.
 • Dimensiuni ideale.
 • Poate fi folosit pe diverse materiale.
 • Viteza ideală.
Verifică prețul

Nu mai sunt necesare șuruburi sau lipici cu acest produs. Poți capsa diverse materiale indiferent de duritatea lor. Deși este dificil de realizat din punct de vedere al rezistenței și alunecării, utilizarea unui capsator poate funcționa rapid și în siguranță. Poți folosi cuie de 8 până la 14mm sau 16mm. Viteza de lucru de până la 30 de elemente introduse pe minut și încărcarea rapidă cu o singură mișcare, asigură o eficiență ridicată de lucru. Mânerul principal acoperit de mânerul moale absoarbe vibrațiile și crește confortul.

Capsator electric Novus J 105, cleme si cuie, 1160 g

 • Formă ergonomică
 • Siguranță împotriva declanșării accidentale
 • Vizor pentru cleme
 • Acționare tip electric
 • Greutate de 1160g
Verifică prețul

Capsatorul electric este un instrument indispensabil pentru tapițerie, izolație și panouri profesionale, prevăzut cu mecanism de siguranță pentru încărcare rapidă și ușoară. Este echipat cu un nas îngust pentru lucrul precis, buton de reglare a forței de impact, protecție a declanșatorului și fereastră de vizualizare a clemei. Prelucrează capse fine de sârmă și capse plate de sârmă de până la 14mm lungime și cuie la o lungime de 16mm. Controlul forței de impact electric garantează forța potrivită pentru fiecare lucrare, indiferent dacă se utilizează lemn de esență tare.

Întrebări despre capsatoarele electrice pentru mochetă / tapițerie

Care este cel mai bun capsator electric pentru mochetă/tapițerie?

Cel mai bun capsator electric pentru mochetă sau tapițerie este cel care îți oferă eficiență în capsarea mochetei sau tapițeriei pe o suprafață mai mare decât ai putea acoperi manual. În funcție de buget poți alege un raport calitate-preț mai mare.

Care sunt avantajele unui capsator electric pentru mochetă/tapițerie?

Acest produs este unul foarte ușor de manevrat chiar și de către persoane care nu au experiență cu astfel de unelte, îți oferă posibilitatea de reglare a forței de lovire, este eficient la fixarea materialelor și îți oferă vizibilitate atunci când ai nevoie să îl reîncarci.

Unde poți folosi un capsator electric pentru mochetă sau tapițerie?

Capsatorul electric pentru mochetă sau tapițerie poate fi folosit la o serie de lucrări de interior sau decorațiuni.

Cu ce funcționează capsatorul electric pentru mochetă sau tapițerie?

Capsatorul electric pentru mochetă sau tapițerie funcționează cu 5 tipuri distincte de capse și cuie.

Ce preț are un capsator electric pentru mochetă sau tapițerie?

Un capsator electric are un preț de cel puțin 190 lei.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă Circulară - Streaming / Videoconferințe
Cea mai bună lampă circulară pentru streaming și videoconferințe

De cele mai multe ori calitatea video nu este dată de o cameră video slabă ci de lumina disponibilă în cameră. O lampă circulară mărește vizibil calitatea în cadrul unei videoconferințe.

Cea Mai Bună Chitară Clasică Pentru Începători
Cea mai bună chitară clasică pentru începători

Chitara acustică este cea mai recomandată pentru începerea lecțiilor de chitară. Pentru a cânta, tot ce ai nevoie este o pană de chitară și dorința de a învăța.

Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică
Cea mai bună șurubelniță electrică

O șurubelniță electrică cu capete interschimbabile este utilă în casa oricărui gospodar. La montat mobilă, la desfăcut diverse aparate, jucării. Alege una de calitate.

Cea Mai Bună Menghină de Banc
Cea mai bună menghină de banc

Un atelier nu este complet fără o menghină de banc. Aceasta este utilă la o mulțime de activități, îți ușurează munca și crește calitatea muncii.

Cel Mai Bun Abric Pentru Prelucrare Lemn
Cel mai bun abric pentru prelucrare lemn

Descoperă care sunt cele mai bune modele de abric pentru prelucrarea lemnului. Acesta te poate ajuta la rindeluire, așchiere, debitare și decorare a grinzilor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe